33479
-
#3250 Először is élből túledzed magad! Bár az elején az ember még szinte mindentől fejlődik. De így a büdös életben nem tudsz majd tömeget építeni. 2 naponta felsőtestre??? És a tested másik felével mi lesz?
Maradj a jó öreg 3 edzés/hét szisztémánál és minden testrészt 1x mozgass meg hetente(kivétel lehet a vádli és a has, ezeket lehet többször is, mert gyorsabban regenerálódnak)!
Ha te minden 2. nap tudtál edzeni ugyanarra az izomra, akkor az az edzés olyan is volt(hiába gyors az anyagcseréd).
Tanulj meg enni! Ez nagyon fontos! Arról kell a legtöbbet olvasnod!
És végül: NE a táplálékkiegészítőktől várd a csodát! Az csak egy plusz a rendes táplálkozás után.
Írd le pontosan mit szoktál enni és akkor többet tudunk segíteni!
-
vg #3249 Igyál jó minöségü tömegnövelöt... mondjuk naponta 3szor! -
Zsoldos #3248 Szerintem maszkalj meg felfele a sulyokkal es be fog indulni a folyamat szerek nelkul is. Pl ha mar 90-100-al nyomsz nem 60 kg leszel :) Egyel rendesen es sokat. Taplalkozasrol olvashatsz sokat ha visszalapozol. -
#3247 Hi!
Világéletemben betegesen sovány voltam, ilyen géneket örököltem. kb 3 hónapja kondizom 2 naponta felsőtestre (Mell, váll, hát, bi-tricepsz, "csukja" és alkar), kb dupla annyival szériázom most mintamennyivel el tudtam kezdeni, viszont a mérleg ugyan annyit mutat mint mikor elkezdtem ( 60 kiló :(( ). Mit ajánlotok, mit tudnék csinálni hogy emelni tudjak a testsúlyomon?
Fehérjepor, Kreatin és Szénhidrátpor segítene? Ezekből mennyit kell fogyasztani és milyen időközönként? -
#3246 Jah értem akkor így hetenként változtatod a gyakorlatokat, lehet hogy akkro nekem is így lesz mostantól:) -
#3245 En ugy szoktam csinalni hogy pl egyik heti hatazasnal: szeles fogasu lehuzas nyak moge, evezes szuk fogassal, egykezes dontott torzsu evezes. Kovetkezo heti hatazasnal: szeles fogasu lehuzas mellkashoz, dontott torzsu evezes szeles fogassal, itt huzodzkodnek csak az nemjo most ehelyett kabeles evezes. -
#3244 aha, csak nem tom melyiket kéne csinálni, mert mindegyiket ne mtom csinálni egy nap:) -
#3243 Vagy pl huzodzkodjal szeles fogassal. -
#3242 Hát pl. a döntöt törzsű evezés, alsó csigás evezés, egykaros evezés, lehúzás hátgépen, nyakhoz húzás hátgépen. hirtelen most ezek jutottak eszembe. -
#3241 az biztos! :D -
#3240 nálad mik a "szokásos" hátgyakorlatok? -
vg #3239 Jaja, szokásos hát gyakorlatokatOK! -
#3238 És erre milyen gyakorlatokat szoktatok csinálni, hogy minél szélesebb legyen, szokásos hát gyakorlatokat?
-
#3237 hátsó delta? -
#3236 bizony! -
a zsírkereskedő #3235 ez a latissimus dorsi... magyarul széles hátizom -
#3234 vállra nagyon fontos a nyakból nyomás, mind hátul, mind elől nyomva, utána egy oldal emelést ajánlanék, majd egy állig húzást (elől, vagy hátul értelem szerűen nem állig), ha van még valamilyen spéci váll gép, akkor azt is célszerű beütemezni, illetve a kar felemelést kézi súlyzóval, vagy rúddal, esetleg csigán. -
REmélem kivehető:) deltának szokták mondani, de most nem tmo hogy most a váll addig nem ér le, ilye nszép v alakú lesz a felsőtest ilyen pózban főleg. -
de ha valaki csinált már felhúzást utána is érezheti a csuklyáját -
#3231 Köszi! -
#3230 vállvonogatás rúddal, vagy egykezes súllyal. -
#3229 Ha már itt tartunk csuklyára miket lehet csinálni? Oldalra emelgetés? Más? -
#3228 delta=váll(legalábis nálam azt jelentei)
te szerintem a trapézizomra gondolsz(vagy csukja)
-
#3227 aham, értem akkor a delta nem az ami iylen v alakba jón fel a felsőtesten? -
#3226 Neked 3 gyaksi elég lesz! Sztem a nyak mögötti nyomás nagyon megterheli a vállizületet. Én pl nem is tudom csinálni. Bár én ebből a szempontból speckó eset vagyok, mert nekem egy kicsit "lógós" a vállam és abszolút természetellenes neki ha nyak mögötti nyomásnál hátracsavarom. Ezért nekem a mellrőlnyomás jön be. Azt neked kell tudnod, hogy melyiket érzed jobban.
Aztán egy oldalra emelés, meg egy gyaksi a hátsó deltára(gépen vagy kézisúlyzóval). Néha még bedobok egy gyakorlatot, de csak ritkán. -
#3225 Hali
Vállra mennyi gyakorlatot kell végezni, és melyik jobb rá, a nyak előtt vagy nyak mögötti nyomás? Meg hogy ajánlatos mindakettőt csinálni egy edzésen, vagy vagy ez vagy az alapon müxik? -
#3224 LOL -
#3223 Komoly? akkro leeht hogy nem ugyanazt vesszük, mert még nem is hallotam ilyet, mert én ruszlit, meg darabolt tonhalas konzervet szoktam venni. -
#3222 az, hogy ha csak rágondolok is rosszul vagyok :o) -
vg #3221 Mi a baj a hal szémével? -
FFX #3220 -
#3219 jah. én azóta nem eszek füstölt sprotnit, mióta egyszer egy nagy halszem nézett rám belőle. :| -
#3218 Akkor szerencses vagy:\ -
#3217 :) a belei meg szemei nincs egyikbe se, vagyis még én nem találtam:) -
#3216 Lenyegeben mindegy lehetoleg torzs legyen tehat ne olyan kis lof*sz meretu hal legyen amit egyben raknak bele es benne van a beleitol kezdve a szemeig minden. -
#3215 Hy
A hal az mindegy nem, hogy mily, lehet konzerv, ruszli is? -
#3214 én személy szerint -ha tudok- szívesen válaszolok! -
#3213 Rendben,utánaolvasok folyamatosan,meg informálódom,remélem tehetek fel ezzel kapcsolatban kérdéseket nektek:) -
#3212 a kaját betartani a legnehezebb!
jó lesz az csak szépen fokozatosan, nem kell kapkodni. először csökkented, aztán szinte teljesen kiiktatod a "szemét" kaját. helyette jöhet a minőségi étrend -
#3211 Húha,ez a kajálás nehezebb dolog lesz mint gondoltam:)
Amúgy sztetek már az is okozhat pozitív változást,ha folyamatosan csökkentem a dolgokat (pl. no kenyér meg ilyenek,max nagyritkán,meg még pár dolog)?