33479
12316971501353788406.png
  • CeeZee
    1. nincs olyan hogy egy adott helyről fogysz, a zsírnak nincs tapadási és eredési pontja mint az izmoknak. ez genetikailag meg van határozva mindenkinél, hogy kinek honnan (nekem pl. a mellemen marad, ha máshol már alig is van). ez a rossz hír
    2. ne fuss, mert azzal izmot bontasz csak, intenzív séta a jó megoldás, heti 4x 45-60 perc
    3. a szert felejtsd el! DIÉTA a kulcsszó

sok sikert, ha van még kérdésed csak bátran
  • mateus33
    Szerintetek a zsírégetésnek (legfőképp hasról és combról) mi a legjobb módja? Sok futás? Táplálkozás? Vagy van vmi hatásos szer,ami gyorsítja a dolgot? Előre is köszi a segítséget!
  • vg
    Köszi! Mit lehet tudni erről a Hemo-NO cuccról?
  • CeeZee
    de ha látja hogy komolyan veszed a táplálkozást akkor könnyebb a dolog. velem annak idején bejött a Fater a fitness boltba és az volt az első kérdése, hogy "ezek nem fújják fel az izmot?"
    de az eladócsajokat már felkészítettem a dologra előre :D
  • CeeZee
    képzeld a 6 kilósat ilyen diszperzites vödörbe nyomják, na ott lehet még búvárkodni:D
  • CeeZee
    ez idővel TALÁN elmúlik
  • jazzy
    Egyebkent anyam kozolte, hogy hulye vagyok es teljesen ki van akadva de gondolom ez szokvanyos:)
  • jazzy
    Hat ezt folosleges volt kulon postolni bevalt a dolog a legaljan volt, eleg bajos ez az 1 kilos mer alig fer bele a kezem.
  • jazzy
    Le volt foliazva, beleturtam valameddig, de akkor buvarszemuveg es mindjart beszamolok :D
  • CeeZee
    le volt fóliázva a teteje? kellett volna hogy legyen benne
    de néha a rázkódástól lekerül az aljára. vegyél egy búvárszemüveget és hajrá!
    ha mégsincs benne akkor menj vissza, ha nem adnak majd küldök én neked
  • jazzy
    Hemo-NO
  • CeeZee
    megmondom őszintén hogy hallottam ilyenről, de nem igazán foglalkoztam vele. de utána nézek, ha ráakadok valamire majd szólok!
    én inkább az izmaimat szoktam bedurrantani, azt pedig rizzsel!
    de ha erezett akarsz lenni akkor arra én azt javaslom, hogy diéta és ha lepucoltad a felesleget akkor előjönnek az erek, persze ez is alkatfüggő, hogy mennyire.
  • jazzy
    Hat en vettem 1 kg-s cytogen whey pro-t de nemigazan talalok benne/mellette merokanalat, mondhatjuk ugy is hogy nincs. Holnap visszamegyek. Most 4 teaskanalnyit raktam fel liter vizbe az sztem sacperkb eleg.
  • vg
    Nem tudod melyik az a termék, amitől bedurranak az erek?
  • CeeZee
    fehérjéhez adnak, de lehet rendelni is a shop.builder.hu-n
  • jazzy
    Merokanalat honnan szuljek?
  • Zsoldos
    Altalaban pihenonapokra rakjak az aerob edzest.. de sztem ezek a dolgok csak "magas szinten" szamitanak ennyire veresen.
  • jazzy
    De jolenne fel oran belul edzes utan a legjobb az aerob meg 50 perc..:\
  • Zsoldos
    Nem nagy dilemma, aerobot lezavarod aztan utana eszel. Az elott nincs is ertelme. Emeszteni ugyse fogsz amig a bringan tekersz, max hanyni fogsz egy jot ha nagyon hajtasz :) Feherjet jo ha eszel sulyzot kovetoen de nem kell 5 percen belul..
  • jazzy
    Enis ugy gondoltam, hogy a feherje mindenkeppen kell edzes utan, viszont azt is tudom, hogy aerob ures gyomorra kene... Ezert a dilemma.
  • CeeZee
    a fehérje KELL a súlyzós edzés után!
  • Zsoldos
    Utana. Aerob edzest ures gyomorral jo csinalni. Ha lehet min. fel oran at ne nagyon taplalkozz utana se.
  • jazzy
    Arra lennek kivancsi, hogyha tartok kb 1 oras sulyzos edzest, max masfel ora annal sose tobb, es utana nyomom az aerob edzes - mondjuk 50 perc biciklizes, vagy gyaloglas, nem futok. A ketto kozott igyak egy 40-50 gramm feherjes turmixot szenhidrat nelkul, vagy inkabb utana ? Dietan vagyok.
  • jazzy
    A heti 5 edzes tul sok foleg hogyha ezeket megcsinalod meg mellette. Nincs ideje regeneralodni az izomnak. Ha a teremben normalisan edzel akkor nem kell mellette ilyeneket csinalnod. Mellre mint irtak is fekvenyomas, tarogatas - ezek egyenes vagy ferde padon. Egyenes padon a mell kozepso, ferde padon pedig a mell felso reszere megy. Tolodzkodas biztosjo en speciel nem szoktam nekem nem hasznal. Az relativ, hogy mi szamit jo bicepsznek, testalkattol is nagyon fugg. Az a jo ha te meg vagy vele elegedve, ugyanis ezt a sportot magad miatt csinalod.
  • nyami
    nehéz lenne elmagyarázni -.-
  • jazzy
    Milyen az az ablaktörlő?
  • lamase
    mellre jó pl a fekvenyomás.. tárogatás, tolódzkodás
  • nyami
    hy!

hetente 5ször mászom, mellette kb 2-3szor erősítek, egy 10 szérát ebből: 15 fekvőtámasz, 10 húzodzkodás, 25 felülés, 10 lábemelés, 10 gugolás, 20 ablaktörlő. Mellre szeretnék még kicsit gyúrni, ehhez milyen gyakorlatot ajánlotok? Mi számít jó bicepsznek?
  • jazzy
    Neked osszesen eleg kb 200g feherje egy nap es tomelegesnel mondjuk ennek a duplaja szenhidratban. Edzes utan erdemes kb 40-50g feherjet bevinni meg 60-80g szenhidratot ahogy sikerul. 1ora intenziv edzes boven eleg masfelnel semmikepp ne legyen tobb. Reggel kozvetlen ebredes utan is rogton kell bevinni feherjet es szenhidratot hogy a hosszu eszakai koplalas utan tapanyaghoz juss. Kb 3 orankent erdemes kajalni, mert annyi ido alatt emeszted meg az elozo adagot. Eszakara pedig lassan felszivodo szenhidratot erdemes enni, mint peldaul zabpehely.
  • lamase
    Köszi az eddigit, várom további segítségedet is.:) Akkor nekem 180g fehérje kellene naponta. + az étkezésekkel bevitt.
  • lamase
    mert közbe mindent ki találok hogy ne keljen csinálni:D és így nagyon el tud húzódni
  • vg
    "másfél, két órás"

Miért ilyen sokat? 15+45 perc az ideális az izomépítés szempontjából!
  • CeeZee
    először is meg kell ismerkedned az ételek tápanyag tartalmával. pl. a csirkét a fehérje miatt esszük és 100g nyers csirkemellben 20g a fehérje. vagy a rizst a szénhidrát(ch) miatt nyomjuk, itt 100g/70-75g. ilyenekre gondolok. helyesen be kell lőnöd, hogy miből mennyit. ha tömegelsz akkor kb. testsúly kilónként 2g fehérje kell, de inkább több. majd folytatom, csak most mennem kell
  • jazzy
    Ceezee szted a creatine monohydrate jobb vagy a volumass? Nem mintha most szedni akarnam, csak nezelodok. Ahogy latom sztem jobban megeri creatinet szedni feherjevel, a volumass valahogy annyira nem tunik jonak.
  • lamase
    ha jól tudom többek közt te is eléggé értesz ehhez a sporthoz, ezért mindjárt fel is teszek egy kérdést. Egy éve testépítek (próbálkozok) csak eddig nagyon fegyelmezetlenül táplálkoztam, kihagytam napokig a turmixokat stb. Anabolic Whey van itthon, már csak a táplálkozáson kellene javítani. Mit ajánlasz? Hogy kellene kajálni? 190cm vagyok, 90kg, viszonylag könnyen tudok tömeget felszedni. Ezekkel a kérdésekkel szeretném elérni, hogy minél eredményesebb legyen az a másfél, két órás szenvedés amit én kétnaponta átélek.:) Ha számít valamit beírom majd az edzéstervem.
  • CeeZee
    nem muszály kúrában szedni, lehet egyfolytában is
  • lamase
    Eddig Trans-Xet szedtem, most járok a 3. Trans-FX-nél, meddig kellene tartania a 'kúrának'?
  • CeeZee
    monohidrátot (simát és microntec-et) szedtem, meg néha pump-ot. de rendes kajálás nélkül nem ér semmit se. úgy értem, hogy nem erre kell fektetni a hangsúlyt
  • hykao #2970
    Hát kúrának nem nevezném, de kb. kétszer "kreatinoztam", egyszer pezsgőporosat, egyszer egy bödön Trans-X-et lapátoltam be. Mi a kérdés?
  • lamase
    vagy akármilyen más kreatinkúrát