33479
-
a zsírkereskedő #3290 mondjuk én tudom rá a helyes választ és te se vagy öreg(még)
5évig heti 5-6 másfél órás kéziedzés + 1-2 meccs az odabasz
meg se érzem ha heti 3szor megyek... az más kérdés, hogy nem is bírom ki mert mozgásigényem az elég nagy... -
#3289 mert még fiatal vagy laca!:D -
a zsírkereskedő #3288 én pl heti 5-6 szor járok és élek
és birom így is bár most diétázok és kicsit vesztettem az erőből de remegni sose remegtem
kimerültségre meg nem panaszkodhatok
bár kedvtelenség az van nekem is de koncentrálni mindíg tudok -
#3287 az lehet hogy idegrendszeri kimerültség lesz! figyelj rá oda! -
vg #3286 Barátnőm szerint mielött elalszom mint remeg a kezem, a testem... Bár ez szerintem nem az amit te mondasz! Azt hiszem ilyesmi még nem volt! -
#3285 neked volt már olyan hogy a kimerültségtól remegtél? nem ajánlom senkinek -
vg #3284 Nekem is sokszor van ilyen, de amikor elkezdem, akkor mindig megnyukszom! -
#3283 koncetrálni=koncentrálni (most se megy):D -
#3282 ki vagyok merülve, ha megfeszítem az izmaimat valahogy nincs az az erő bennem, kedvetlen vagyok, nem tudok koncetrálni edzésen és ez akár egy guggolásnál veszélyes is lehet. most már tudom mikor kell tolni ezerrel az edzést és mikor kell pihennem
kb ennyi -
vg #3281 Ez nálad miben nyilvánul meg? Én még nem igazán éreztem ilyesmit. -
#3280 pl túledzem magam -
vg #3279 Miért nem engedi meg a szervezeted? Ez mit jelent? -
#3278 nem támadott téged senki! eszembe se jutott.
az én szerény véleményem szerint pedig nekem nem engedi meg a szervezetem, hogy ennél többször, menjek. ez van.
nyilván akinek ez lehetséges és egyben szükségszerű is annak ajánlott töbször járni -
vg #3277 Természetesen én egy szót nem szóltam ellened, nem kell letámadni! Szerény véleményem szerint komoly eredményt heti három alkalommal nem lehet elérni! -
#3276 honnan tudod hogy az én felépítésemnek,genetikámnak mi a hardcore?
jártam már többször, de nem volt elég időm regenerálódni. de láttam már olyat is, hogy valaki arra büszke, hogy elmondhatja, heti 5x jár. de az intenzitásról fogalma sincs. -
vg #3275 Heti három alkalom az nem hardcore... -
#3274 ja igen, kösz! -
#3273 10 alkalmas 3700;- -.- -
#3272 Dehogynem! Fitness2000! Serény utca, XX. ker. Egy heti 3 alkalomra szóló havi bérlet 3500Ft. A korlátlan(vagyis minden nap le lehet menni) ha jól emlékszem 3800Ft körül van. Sztem azért tud ilyen olcsó lenni mert nagyon nagy a terem és sokan járunk oda. Én 4 éve oda járok és nincs vele gondom. -
#3271 Nembiztos hogy ugyanaz en heti 4 edzes + 5 aerob edzes nem egy idoben azaz 2 hetig se lenne eleg;] -
Anotino #3270 Arra amelyik 4200 ft :P De az nem haviberlet, hanem 12 alkalmas (bar ez kb ugyanaz) -
gomoo #3269 Én nem tom!!D v.mi olcsot szeretnék! -
vg #3268 Ott kettő is van, te melyikre gondolsz? Egyikbe járok én is, de ott az egyik 7e a másik meg 11e a havidíj, és ő azt kerdezte! -
Anotino #3267 m3 hatar ut mellett van egy hely, ahol 4200 12 alkalomra. -
vg #3266 Én sajnos nem tudok, de nem igazán fogsz találni normális helyet ennyiért... -
gomoo #3265 hy all
Nem tudtok 1 olyan heylet Bp-n ahol 3-4000 ft körüli a havidíj?(edzőterem,nem fitnes...)!!! -
#3264 Viszont eleget kepes kozben tagulni a polya is. Legalabbis valami okos cikkben ezt olvastam. :) -
Anotino #3263 Honnan tudod? :) Hisz pont egy kezdo testepitonek novekszik rovid ido alatt a tobbszorosere az izmainak a terfogata. -
#3262 Ez igaz viszont csak egy bizonyos szint utan es annak a szintnek az elereseig nagyon sokat kell dolgozni. Egy amator testepito fejlodeset nem fogja lassitani az izompolya szukossege. -
vg #3261 Én nem értem, hogy miről beszélsz... -
#3260 A videó tényleg elég durva...
Én is azért kérdeztem ezt a nyújtás dolgot, mert már érzem, hogy nagyon merevek az izületeim, persze eddig is csinálgattam kisebb nyújtásokat, de mostantól inkább rászánok több időt. -
Zsoldos #3259 ez tenyleg durva -
Zsoldos #3258 Mert fele olyan mely nyujtasokat sem tudsz akkor csinalni, es emiatt konnyebben serulnek az izmok. Emellett pont ugyanolyan fontos a nyujtas utani regeneracio, mint egy edzes utan. Legjobb teljesen kulon napokra tenni.
Hogy mennyire veszodseg 20 percet erre szanni, dontse el mindenki maga, en olvasni, tv-zni, vagy tanulni szoktam kozben.
Sztem eleg hulyen mutat, ha vki mozogni alig bir annyira szenne van merevedve az osszes izma. Emellett a novekedest is segiti a nyujtas, mert az izompolyat tagitja, ami ha szuk, lassitja a fejlodest. Nem veletlen, hogy a versenyzok altalaban elegge le vannak nyujtva. -
vg #3257 Durva! -
#3256 Azzal én is tisztában vagyok hogy edzés közben nem lehet rendes nyújtásokat végezni, de itt a legtöbb embernek az edzésen és a rendes kajáláson túl nincs kedve pihenőnapokon is a nyújtással vesződni. Én is ide tartozom, bár néha beiktatok egy-egy rendes fél órás nyújtást.
"Emellett serulesveszelyes kozvetlenul edzes utan csinalni. Meg kell varni, mig feligmeddig lemegy a verboseg."--> miért? -
Zsoldos #3255 Egy kis atmozgatas jo nyujtas elott, de edzes kozben csinalni nem tul jo otlet. Max vmi tesseklassek nyujtast lehet akkor, inkabb levezetes funkcioval.
Egy rendes nyujtas percekig tart izomcsoportonkent (sokszor 10-20 mp, kis szunetekkel, lerazogatasokkal). Teljesen ellazitott izmok kellenek, fokozatossag, kifujt levego, es tudni, meddig szabad elmenni. A nyujtas utan egy kis ovatos levezeto mozgas is celszeru. Emellett serulesveszelyes kozvetlenul edzes utan csinalni. Meg kell varni, mig feligmeddig lemegy a verboseg. -
#3254 Köszönöm a válaszokat, megfogadom. -
#3253 Érdemes nyújtani az izmokat! Akár a szettek között, akár pihenőnapokon. Okosok szerint jót tesz az izomburoknak. De "hideg" állapotban ne nyújts! Tehát ezért célszerű edzés közben, csak ne ilyen rugózásszerű mozdulatokat csinálj, hanem tartsd ki 10-20 mp-ig és koncentrálj az adott izomra. -
#3252 En nem edzek ugyan olyan regota csak masfel eve, de a nyujtas eleg fontos. Altalaban 4 szerianal a 2. utan es a 4. utan szoktam nyujtani, bar van amikor elmarad. -
#3251 Azoktól kérdezném akik már hosszabb ideje edzenek, hogy nyújtásokat mennyire végeznek, illetve mikor?