33479
12316971501353788406.png
  • Panzerfaust
    Nem valószinű, hogy bekerülsz a csecsemő intenzívre, de ha csak lélegeztetni kell, abban anyám profi. Csak ne hagyd hogy ő etessen.:)))))
  • vg
    Ja, belehalsz... Nyilván azért lehet boltban (bevizsgálva) kapni táplálékkiegészítőket mert halálosak. Azért írjátok már meg, hogy hol dolgoznak ilyen nővérek, meg orovosok, gyogyszerészek, mert azokat a helyeket messze elkerülöm! (#2886, #2877)
  • Panzerfaust
    Hát erre meg azt mondom anyám képzett növér jóóó régóta, intenzíven, de szerinte én bele fogok halni, ha ilyeneket szedek. Mer magas lesz tőle a vérnyomásom. Hogy ezt honnan szedte, azt nem tudom, de nem érdemes vele még vitatkozni, nincs annyi lelkierőm.
  • FERóKA
    Lehet, hogy mondotok vmit:))
    Amugy a normális étkezésemmel nincs gond, csak ngayon gyors az anyagcserém és elég sokat sportolok és ennyi tápanyagot már fizikailag nem birok bevinni a szervezetbe.
    A normális kajázással a kondim első részében még elégedett voltam, de további látványos fejlődést már nem tok elérni nagyon( vagy csak lassan )
    Azért kösz, hogy segítettetek:)) valószínű, hogy elkezdem csinálni komlyabban és még persze beszélek pár edzővel is.
    Természetesen első az érettségi:)):P
    nAh kösz mindent, mindenki!!!
    Csáá
  • FtranX
    nem tudom mennyi lehet de sztem jóval túl van az általunk valaha is bevitten.

A mániákus zabálók jó példa. Az egyik 'barátom' is, aki 160 kiló, a 1,5 kilós sültcsirkének nekiáll az esti meccs elején és a végére szépen betolja kenyérrel. Na bumm.
  • hykao #2883
    Hát ez az: mennyi az a sok fehérje vajon?
    Egy aktívan sportoló ember számára nem hinném, hogy túlzottan sok lenne a testsúlykilogrammonként 2g fehérje, illetve az ezzel arányos szénhidrát és zsírbevitel (60% szénhidrát, 30% fehérje, 10% zsír)

Gondoljunk bele, hogy mennyi túlsúlyos ember van a világon! Nekik sincs speciális májuk vagy veséjük, mégis sokszor egy nem túlsúlyos ember fehérje és szénhidrát bevitelének többszörösét falják fel nap, mint nap...s mégsem a veséjükkel vagy a májukkal szokott elsődlegesen probléma lenni...
  • hykao #2882
    Szerintem Feróka először legyél túl az érettségin...aztán aludj rá egyet...s ha még mindig akarod ezt a sportot, akkor tényleg tájékozódj kicsit, s olvassál róla "gecisokat"...aztán kezdjél el "rendesen" enni, halálos szénhidrátot és fehérjét is (sok egyéb más fontos dolog mellett...).
    Először neked normálisan enni kéne elkezdened (no meg edzeni...), aztán jöhetnek a táplálékkiegészítők...ha nem akarsz "mű" dolgokat enni, nem muszáj, de szénhidrát és fehérje nélkül max. koncentrációs táborokról szóló filmekbe mehetsz statisztának...izom nem lesz levegőből...
  • FtranX
    Igen, az átlagos orvosban és gyógyszerészben az a -tév- képzet él, hogy a fehérje tönkreteszi a veséket. Holott, még nem is találkoztak ilyen problémájú paciensel, azokon ritka esetekek kivételével amikor valamilyen nagyon rossz minőségű, szennyezett cuccot ettek. A BB szerint olyasmi kutatásokból indulnak ki, hogy a csökkentett fehérjebevitel jótékony hatással van vesebetegekre, ebből következtetik, hogy sok fehérje meg káros.
    Az én környezetemben vagy 30 ember evett ilyen fehérjekészítményeket, és senki nem számolt be ehhez köthető problémákról. De mondom, nyugodtan cáfolj meg ha én tudnám rosszul.

"A természetes kajálásról beszéltem.. uyg is lehet étkezni egész jól és még eredményt is elérhecc.."

Ez viszont így van!
  • Magnumrolcsi
    Én nyámnyilát ismerek :)

Amúgy miért baj hogy tájékozott akar lenni?
  • bens
    mi az a nyámlila?
  • vg
    Szerintem felejsd el ezt az egészet sportágat, nem ilyen nyámlila embereknek való.
  • FERóKA
    De igen gec sokat olvaastam..
    Viszont a fehérje és a szénhidrát az más tészta.
    Képzeld el egy nagy adag fehérje mit tesz a vesével.
    Orvosok a szüleim és van jó kis gyógyszerész ismerősöm talán értenek a dologhoz..
    és el is monták véleményuket, de egy ember véleménye az sosem lehet egy korrekt válasz.( bár azér megbizok a szuleimben )
    Hozzáteszem a fehérje turmixok meg a szénhidrátos cuccok amugy meg nem teljesen természetes tápanygok sőőtt.. Nem azt mondom hogy rosszak vagy károsak csak hallottam már soktól sokat..
    A természetes kajálásról beszéltem.. uyg is lehet étkezni egész jól és még eredményt is elérhecc..
    ennyit erőll!!
    Kösssz
    csá
  • FERóKA
    Nah jól van mára ennyit, mer holnap érettségi:)áááááá
    Köszi szépen a hasznos infókat..:)
    Holnap még jelentkezem...
    Addig éljenek az IZMOK:P::)
  • Magnumrolcsi
    Az a 2 rész kimaradt :)
  • jazzy
    Hat mar bocsi de nem hiszem hogy olyan sokat olvastal volna rola ha megkerdezted hogy a feherje es a szenhidrat karos-e:)
  • FERóKA
    Hozzáteszem ésszel.
    Megterveztem a kajálásomm( sokat olvastam róla ) ami sokat segitett, csak ez egy idő után már nem elég..
  • jazzy
    En abbol indultam ki hogy a srac 60 kilo, lehet en tevedtem:) Nekem 1 ev alatt kb annyit sikerult felszednem de nekem a sulyom megvolt hozza rendesen volt mit alakitani:)
  • FERóKA
    Nem 100% izom mer az lehetetlen, de amennyit edztem ez nem is csoda, hogy nagyrésze az..
    Meg persze kajáltam mint a disznó:)
  • Magnumrolcsi
    Jah.. jó

[azt a 10kg izmot is meglehet oldani]
  • jazzy
    10 kilo izomra gondoltam az eleg huzos nem?:\
  • Magnumrolcsi
    Fel lehet szedni :)
  • Brolly
    De attól még lehetsz "zsíros" hogy most tiszta szálkás vagy, nehezen de lehetsz.
  • FERóKA
    A tizesből majdnem mind izom.
    Ngayon kicsi testem zsirtartalma.tök szálkás vokk
  • FERóKA
    KB:))

• jazzy
    Kerdes az hogy abbol a tizesbol mennyi izom?:) Egyebkent attol, hogy volumasst szedsz nem feltetlenul leszel hudenagy, a taplalkozas a legfontosabb. Hat neked kb napi 150g feherje, szenhidratbol pontosan nem tudom mennyi kell.( talan 250-300g? ezt nem tudom, valami okos irja meg:)) Lehetoleg keves zsirral. Ez a legfontosabb..
  • Brolly
    Az komoly lehettél:)
  • FFX
  • FERóKA
    Egy és fél éve voltam 181 és 53 kg szóval azér egy tizest sikerült igy is felkapnom:))
    Milyen lehettem elotte mih??:)
  • FERóKA
    Kösssz:)
    Hát akkor majd addig nyomom amig 10-et föl nem szedek legalább:)
    Amúgy már nyomtam tavaly egy évet elég komolyan, meg előtte gyengébben egy kicsit, szóval értek hozzá valamilyen szinten, csak nem szedtem még semmi ilyen cuccost.
    Krva szálkás vagyok és fizikailag sokat bírok, inkább csak egy kis testbeli gyarapodást szeretnék. Látszódjon is vmi.. egy olyan természetes izomzat, mivel a 63 elég kevéske...:(
    Fehéjéből milyet ajánlotok??
    Valoszinű, hogy megpróbálom ezt Volumass 35-t:)))
  • Brolly
    Hát mondjuk jah, jó tálálkozással is lehet nagyon sokat fejlődni, annak aki most kezdi el. De ezt még nem hallotam,hoyg a volumass35 mellé kell szedni fehérjét, mert kevés van benne, kösz hogy szólsz, de akkor nem értem hogy mért olyan drága, mert tom hogy sok minden értékes dolog van benne, de pont fehérjéből nincs benne elég, ez vicces.
  • jazzy
    Tudomasom szerint Volumass 35 melle erdemes szedni feherjet mert az keves ami benne van. Egyebkent egy abszolut kezdonek tomegnovelok foloslegesek mivel anelkul is tokeletesen es gyorsan tud fejlodni.
  • Brolly
    Nekem mindenki ezt ajánlja: volumass 35, de ez cash-tőll is függ, mert nem olcsó mulatság. De keress vmit itt
  • jazzy
    kezdjuk ott hogy fel vagy 1 ev alatt nem fogsz hizni 10 kilot hiaba szedsz feherjet. 1 ev alatt nem szedsz fel annyit, amennyit elmondasod szerint akarsz.
  • FERóKA
    Ahhan értem, köszi:))
    És ti mit ajánlotok fehérje, szénhidrát, mindkettő?
    Melyiket vegyem eezekbűűl, mondjatok má léci egy két nevet!!
  • Brolly
    Jelentősen nem, szal hízol vagy 10 kilót, akkor amikor abbahagyod nem fogsz lefogyni 10 kilót, sztem kb. fogsz fogyni vagy 2-3 kilót max. sztem.
  • vg
    Dehogynem...
  • FERóKA
    Kösszi az infót:)
    Jah és ha abbahagyom egy fél éven, vagy egy éven belül, akkor nem esek vissza a régi helyzetbe??
  • jazzy
    A szenhidrat es a feherje is kaja. Azert aruljak por formajaban mert koncentralt , konnyen emesztheto, es konnyebb bevinni.. Ha nem arulnak akkor marha sok tonhalat meg csirket kene kajalnod es ember legyen a talpan aki azt megcsinalja. Ha esetleg olyan problemad van hogy a vizeles fajdalmassa valik, vagy csip, akkor abba kell hagyni. De hallottam mar olyat is, hogy egyszeruen a nagy megterhelestol ( azaz magatol a natur edzestol ) volt ilyen problemaja a sracnak. Termekek kozul pedig a Scitec termekei eleg jok de kismillioan gyartanak feherjet. Anabolic whey, 100% whey stb..
  • FERóKA
    Te nyomtál egyiket is ezek közül??
    Ha igen, milyen személyes tapasztalataid vannak rúúlla?
    Kösszi
  • FERóKA
    Én ezt naggyon jól tudom, csak egy olyan kérdés merül fel, hogy ekkora mennyiségű cuccost: -akár fehérje, akár szénhidrát- hogy dolgoz be a szervezet.
    A vese kicsit meg lesz erőltetve...
    Mondjuk oylan nagyon komoly problémákat nem hallottam.
    Mondjuk haverom tesója mikor abbahagyta , véreset pisált, meg egy két ilyen fura cucc..
    HA abbahagyod ezeknek a szedését egy idő után- mondjuk fél év vagy egy év múlva-
    nem esel vissza a régi helyzetedbe????
    10 max 15 kg full elég lenne:))
    Nem akarok izompacsirta geci lenni:)