33479
-
#3048 nem edzem egyedül! ha mégis, akkor kénytelen vagyok lejjebb venni a súlyból, hogy tuti ne legyen gond
van még biztos sok minden, amit nem tudsz, erről könyvet lehetne írni. inkább kérdezz és válaszolok/válaszolunk -
#3047 Nem szoktuk leengedni azt amit mar nem birunk:) Biztos erzed, hogy na a kovetkezo mar nem fog kimenni. Ha nagyobb sulyokkal dolgozol megkersz valakit, hogy segitsen biztosan segiteni fog. 1x esett meg ez velem enis legorgettem es leraktam a foldre. -
#3046 Múltkor írtál pár okos dolgot, hogy mégis hogy kellene ezentúl csinálnom. Van még valami? (Ma olyan történt velem mint még soha nem bírtam helyére rakni fekvenyomásból a súlyt, magamra kellett engednem, majd onnan legörgetni. Ti ezt hogy szoktátok, ha ilyen van??) -
#3045 jó taktika! csak fokozatosan :D -
#3044 Egyelore csak kivancsiskodtam anyam mar igy is nehezen turi a sok hulyesegemet nem kell egyel tobb:) Majd koliba kene valahogy rendelni olyan oktober kornyeken, addig meg edzegetek meg dietazok ezzel a feherjevel. -
#3043 őket kérdezd. én úgy tudom, hogy igen. e-mailen is eléred őket, de felhívhatod a Varannó utcai tel.számot is -
#3042 Kiszallitjak esetleg masik varosokba is?:D -
#3041 Pesti vagyok ÉS rendelem!:D
de néha személyesen megyek, csak a meló miatt nem mindig tudom ezt megoldani -
#3040 Te pesti vagy vagy rendeled a caprivoustol? -
#3039 most az átlag turmix így néz ki nálam: 2,5dl tojásfehérjelé, 1 adag whey pro, kb 100g zabpehely(előre ledarálva), kis víz. de ezt már leírtam néhányszor. sőt leírtam már egy egész napi étrendet.
ez a turmix tartalmaz 45-50g fehérjét, kb 60g lassan felszívódó szénhidrátot -
#3038 És még túrón kívül miket aszoktál beletenni?, és nem rontja el az ízét? -
#3037 jó a kérdés, mert bár én is turmixolásnak hívom, de valójában nem igazán használom a turmix gépemet. tehát csak simán shaker.
a gépet akkor használom ha pl túró is kerül bele -
#3036 Hali
ti a turmixot, vagyis csak simán ha fehérjeport keveritek vízzel, akkor azt is turmixba nyomjátok, vagy csak simán shakerben rázzátok össze? -
#3035 Jo otlet. Mar probaltam hogy magaban nincs annyira szar ize mintha akarmi mast is eszel hozza. Na az ugy eszmeletlenul ehetetlen :D -
#3034 én nem rakom bele a turmixba, mert írtó szar lesz tőle. turmix előtt közvetlenül kb 2 evőkanállal le a torokba -
#3033 igen lenmagolaj! En is erre gondoltam nem jutott eszembe na ilyet innek akkor estenkent. Mar sikerult szereznem. -
#3032 este túró+tejsavó fehérje(legalább az ízéért, ahogy írtad), ezt higíthatod pl. vízzel, hogy iható legyen, de még kéne oda lenmagolaj! jól emlékszem, hogy te nem tudtad beszerezni? -
#3031 az edzés utáni a legfontosabb! ha előtte rendeset kajálsz az is jó -
#3030 Mehet a gyümölcs vacsira, csak nem mindegy, hogy milyen. Én pl bevágok egy nagy grapefruitot minden este. Vagy a kókuszt is szeretem, csak ne kellene 15 percig szenvedni vele, hogy megehessem. :) Meggy is királyság. (amiket semmiképpen sem javasolt fogyasztani este: pl banán, alma, narancs, szőlő, körte, barack, dinnye) -
#3029 Most akkor edzés előtt, és után is kell turmixot inni? mert eddig mindig azt mondták hogy edzés után, mert akkor szippantja fel a legjobban a szervezet. akkor előtte-utána, úgy nem lehet, hogy vagy előtte vagy utána? -
#3028 Dietan vagyok nem nagyon akarok zabpelyhezni. Estere nem tudnal vmi olyat javasolni ami tulajdonkeppen mar csak ilyen konnyu? Nem akarok egesz nap csirket enni tonhallal, esetleg valami olyasmi hogy turo, kis protein az iz kedveert.. meg valami hasonlo turmix? -
#3027 Jah értem, köszi. -
#3026 Komolyan??? a szemét, még el is hittem neki:)) -
#3025 majd mesélj milyen! -
#3024 este gyümölcsöt NE!!! egyszerű cukor! zöldséget és húst kell este
én az edzés előtti turmixba zabpelyhet is rakok és edzés előtt kb 1 órával nyomom -
vg #3023 Köszi! Rendeltem G-Bomb-ot, remélem jó lesz! -
#3022 Az utobbi idoben egyfolytaban errol olvasgatok erdekel a tema:) Meghat forum-fuggo vagyok es szeretek segiteni hulyeseget meg nem akarok irni :) Egyebkent most azt nem tudom, hogy ez jo-e: Reggel egy kb 40g-os feherjeturmix, ra egy 40-50 percre valami csirkemell rizzsel, vagy zoldseg tonhallal, ekkortajt megyek edzeni. Azt mondta a ficko, hogy 2 oraval edzes elott igyak meg egy turmixot, tehat a reggeli turmix az gondolom megfelel ennek. Edzes utan megint egy turmix, aztan ismet 40-50 perc mulva ugyanaz a valasztek. Este pedig inkabb csak gyumolcsot ennek, nem igazan van penzem napi 3x iszogatni turmixot.. -
#3021 nem drága csak mivel előre veszi az ember, egyszerre soknak tűnik. ha ennyi fehérjetartalmú húsmennyiséget vennének egyszerre kíváncsi lennék az arcukra :D
de a rendes kaját se felejtsd el, az az ALAP. de sztem már tudod te ezt -
#3020 látom tanulsz!:D helyes! -
#3019 -
#3018 Mert 2 http van elotte. -
#3017 Igen az az er-elpattanas egy szunyogcsipes volt amit elvakart es megszivattak vele a jonepet :D -
#3016 Hát ez nem igaz, nekem nem megy a link, nem tom hogy nektek megy-e de benyomom így simán mégegyszer:
http://www.fitnessexpress.hu/scitec_hemo_no.php -
#3015 nah mégegyszer: HEMO-NO -
#3014 én itt találtam elég sok infót erről a cuccról, de viszont a bbtv10. adásában Drugs Buny nyomot belőle be, és (ha jól tom a vállát edzete) az edzés végén elpatant egy ér a vállában, nem tom hogy attól-e, de elpattant. -
#3013 Na a séta még jó is,futni magában nem szeretek,csak ha labdás sportról van szó:) Az étkezésnél próbálok odafigyelni ilyenekre,bár sajna szeretem a finomabbnál finomabb ételeket,de nem viszem azért túlzásba:)
Köszi a segítséget! -
#3012 Az a helyzet, hogy eleg jol turik a hulyesegeimet, csak hat egy kulso szemlelonek tenyleg eleg fura lehet, hogy beszedek napi 3x marhanagy adagokban egy port vizben feloldva ami marha draga es "csak feherje". Kozolte, hogy majd elvisz orvoshoz es majd az megmondja lehet-e, tudom hogy ugyse fog, mar nem is igazan zavarja csak hirtelen ideges lett uristen megfogok halni ha ezt beszedem. De nem lesz itt gaz. -
#3011 Valami nitrogen-oxidos cucc, fokozza az erezettseget meg a bedurranast, ennyit tudok rola. Tudtommal a Nitrogen-oxidnak van sejtterfogatnovelo hatasa is. -
#3010 Az intenziv seta egy viszonylag tempos seta ahol meg nem durran a vadli. Nagyon fontos, hogy egyenletes tempoju legyen vegig. Attol fuggoen mennyi zsir van rajtad, a szenhidratot le kell csokkenteni, 150g-re naponta, ha mar nagyon keves zsir van rajtad akkor meg lentebb kicsit, zsirokat pedig olajokbol kell bevinni, olivaolaj, halolajak, lenmagolaj (ezt hasznaljak leggyakrabban). Feherjebeviteled pedig 2g/tskg, esetleg kicsit tobb ha birja a szervezeted. Fontos, hogy jo minosegu szenhidratot vigyel be, rizs, zabpehely, pufirizs meg ilyen nem feldolgozott cuccok. Lisztet lehetoleg keruld meg a disznohust. -
#3009 Nem mondanám magam túlsúlyosnak,de a vékonytól is messze állok:) Mondjuk ez nem baj,csak néhány helyen (comb belső része és a has egy kicsit) már több mint szeretném.
Az intenzív séta mit takar pontosan? Mert amúgy nagyon sokat sétálok,van autóm,de majdnem mindenhova gyalog megyek. De gondolom ez más:)
Feérjeturmixot iszok amúgy,meg edzegetek ahogy tudok,meg is látszik végülis,de vhogy le kéne adnom azokról a bizonyos testrészekről a felesleget. Akkor a diéta marad,de ebben is jól jönne vmi segítség,mert nem olyan egyszerű ez.
És köszi a segítséget!