33479
-
#3210 ha nem vagy diétán akkor NÉHA belefér. de én is szoktam csinálni a csirkét kínai édes-savanyú öntettel. -
#3209 Azt tudom,esténként iszok fehérjeturmixot,de ki kell alakítanom egy normálisabb kajálást,mert szeretem az ízletes kajákat,de ezek ált. nem egészségesek. Kínai kaja is gáz?:) -
#3208 ha nem akarsz izmot veszíteni, akkor enni kell! fehérjét mindenféleképpen. -
#3207 Szerintetek éhségcsillapításra mik a legjobbak,ha nem akarok bekajálni? -
#3206 jah értem:) köszi -
#3205 reggel én tejsavó fehérjét(gyors) és zabpelyhet iszom, vízzel. este kevesebb a tejsavó viszont megy mellé túró(lassú) vagy tojásfehérjelé(lassú) és zabpehely helyett lenmagolaj(ez is lassítja a felszívódást kicsit) -
#3204 Aha, de akkor a reggeli miben küönbözzön, hogy gyorsfelszívódású turmix legyen belőle? -
#3203 én azért szeretem közvetlenül lefekvés előtt, mert akkor kevesebb ideig éheztetem úgymond a szervezetemet(itt most az alvásra gondolok), reggel pedig azonnal egy gyors felszívódású(fehérje) turmix
remélem érthető voltam, elég kómás vagyok ma:( -
#3202 nem az igazi, de ha nincs más... -
vg #3201 Tök mind1! -
#3200 Hali
Ti most az esti turmixot, közvetlenül lefekvés előtt nyomjátok, vagy előtte vagy 1 órával?
-
vg #3199 Jó! -
#3198 Mert dietazok es nem tudom jo-e. -
vg #3197 Miért ne ehetnél májat? -
#3196 Májat ehetek? Bocs lusta vagyok most utana nezni inkabb megkerdezem mert elfaradtam:\ -
#3195 és még edzeni is voltál? vigyázz, nehogy rosszul legyél! -
#3194 Na hat 50g feherje bement meg ugy 20g szenhidratot megoldottam győri édes kismackó szeletből:)) jobbat nem tudtam kitalalni, majd ha anyamek hazaernek kajalok meg egy kis szenhidratot mert azt nagyon keveset ettem ma talan 50-60g-t osszesen. -
#3193 ez nemigaz en pont ott voltam! :) -
#3192 ne sértegess, én éppen melózok keményen
ezt az intervallum dolgot még nem volt türelmem átnézni, majd ha lesz akkor majd kifejtem a véleményem
jó edzést! -
a zsírkereskedő #3191 és az intervallum edzésről véleményed?
ez is egy viszonylag új dolog...
sztem ez is csak a hasznunkra válik bár véghezvinni ezt fizikailag is nehéz:D főleg a frissen bevérzett bokámmal
na megyek vállazni tricepszezni...
itt mindenki csak dumál és senki nincsen a konditeremben -
#3190 akkor lehet félreolvastam a cukros dolgot, sorry!
amúgy nem olyan ördöngősség ez a GI. nem kell minden tápanyagot kívűlről tudni. csak az alapvetőeket.
én kultúrált?:D mindjárt elpirulok -
a zsírkereskedő #3189 értelmes kultúrált vitapartner vagy jó veled "vitatkozni"
végre valaki
nem ronyóztam egyébként csak megemlítettem a szerepét, hogy hatásos lehet mérni és figyelni...
cukorbetegséget meg nem is említettem, de már van cukros profi is ami nagy szó
legtöbbünk szerintem nem is figyel a gi-re egyébként mert macerás ilyen szinten belemélyedni és ezt meg is értem -
#3188 én csak azt nem értem, hogy eddig itt ronyóztál az inzulin miatt, meg a cukorbetegség miatt, most meg tömnéd a fruktózt? azért írtam, hogy annak magas a GI-je. amúgy mértékkel természetesen ajánlott a gyümölcs
ja és a gyümölcsök közül a próba cseresznye hízlal leginkább!:D -
#3187 igen és = is:D -
a zsírkereskedő #3186 nem hallottam még olyanról, hogy valaki gyümölcsevésől lenne kövér...vagy tulsúlyos:)
egyébként meg próba cseresznyede ez szélsőséges és sok haygományos testépítőétel nem fér bele pl zabpehely
szóval nálam elméletileg helyén van a dolog majd ha lesz alkalmam ki is próbálom, mert belehalni valószinüleg nem fogok
és ez is olyan mint a heavy duty - nagyon jól hangzik de lehet, hogy mégse megvalósítható mert problémás... -
#3185 és=is??? mert akkor értem mit akartál mondani:D -
#3184 én túrórudi nélkül és besz*rok edzés közben:D -
#3183 pl a gyümölcsnek is magas a GI-je. és a zabpehely nálam gabonának számít(javítsatok ki ha tévednék), aminek viszont alacsony. és abban is magas a rosttartalom -
a zsírkereskedő #3182 és mik lennének azok? nekem kósernak tűnik és van is benne valami... -
#3181 néhány helyen hibás a képlet de amúgy az alapötlet nem rossz -
a zsírkereskedő #3180 itt jön a képbe a kedvenc elméleti részem...
a "kőkorszaki diéta" azaz paleo étrend/diéta
alapja a denzitás és az a tény, hogy mi vadászó gyűjtögető életmód során alakultunk ki...
tehát gyümölcsöket és húst ettünk leginkább meg magokat...
nem kenyeret meg tejtermékeket... ezekhez nem vagyunk hozzászokva még 10ezer év után sem..."a kőkori diéta mellett a legerősebb érv, hogy a génjeink tulajdonképp nem sokat változtak az őskor óta. vagyis az emberi szervezet az ősi étrendre reagál a legjobban, az ettől való eltérés pedig egészségromlást okozhat."
nincs helye a finomított ételeknek, gabonaféléknek, tejtermékeknek, kukoricának, burgonyának - (ezek mivel magas a glikémiai indexük és gyorsan felszívódik a bennük található szénhidrát, így nagyon megemelik az inzulin szintet és a vércukor szintet is, ráadásul serkentik a testzsír lerakódását)
az akkoriban hozzáférhető hús is kevésbé zsíros volt mint a mai pl marhahús...
nagy mennyiségű gyümölcs, zöldség és mag fogyasztás magas rostbevitelt tesz lehetővé
ugyanakkor vannak hiányosságok is pl: kalcium és d vitamin alacsony mennyisége...
a magas fehérje-, közepes szénhidrát-, és magas egészséges zsír arány ideális az izomtömeg fejlesztéshez...38% fehérje,23%szénhidrát,39%zsír-kb 10% a telített zsír ebbből...
ha egyedül lakok majd tuti kipróbálom mert személy szerint utálom a tésztákat pl.. és a magevésben mindíg jó voltam -
Anotino #3179 Lehet kapni bio boltokban is poritott tejsavot. -
#3178 nem is annyira a mennyiség miatt, hanem nem igazán hasznosul.
ok:D, szólj neki!
egyébként a rizs is növényi eredetű -
a zsírkereskedő #3177 majd szólok misinek, hogy ne számolja
szerintem fontos az is, bár elhanyagolható mivel kevés van általában az adott zöldségben -
#3176 nem baj ha nem lesz népszerű. ez nem a valóvilág vagy a bigbrádör :D
ez már élet-halál harc!:D -
a zsírkereskedő #3175 puhos a hasad? vagy kockás? vagy olyan semmilyen?
csak azért mert általában mire valaki 110kiló lesz eléggé beletanul a kajálásba, edzésbe
a te eseted nem ismerem... lehet, hogy picit diétázni kéne -lehet, hogy felesleges -
#3174 a csokis a legjobb!!!
ja és a növényi eredetű fehérje messze elmarad az állati eredetűtől! én pl nem számolom bele a napi fehérje fogyasztásomba. -
#3173 Annyi es nem tudom mennyi a testzsirom. Eppen ezert nem akarok ilyen marhasagokat enni de ha meg nem eszek semmit az megrosszabb. -
a zsírkereskedő #3172 egyébként 110kiló vagy...nem?
és milyen a testzsírod? vagy azt még nem is nézted? -
a zsírkereskedő #3171 akkor ő se lesz népszerű..lol
a cytogen wheypro meg tényleg jó csak az íze szar sztem, bár a csokis elmegy...
a babban meg van fehérje és ha jól van megcsinálva pukizni se fog az ember