33479
-
#2968 csinált már valaki trans-fx kúrát közülletek? -
#2967 Láttam! Ahogy már írtam is nekem is volt egy értelmes kérdésem és hoppá! kaptam rá egy értelmes választ. -
#2966 Igen es amint lattad ertelmes valaszt irt. Ezt uzennem azoknak akik kozoltek hogy mindenkivel flegmazik. -
#2965 láttam írtál a nyuszinak! :D -
#2964 vizet! én pl beledobok 4-5dl vízbe egy plussz pezsgőtabit, hogy legyen valami íze, nem tudom miért de nálam ez így kialakult. amúgy víz az igazi -
vg #2963 IC! Mit javasolnál edzésre? -
#2962 ne igyál edzésen ch-t! az edzésen nem abból kell nyerni az energiát, hanem az izomban eltárolt glikogénből! ezért kell rendesen enni jó minőségű ch-t(rizs, zabpehely)
-
vg #2961 Edzésre kellene. -
#2960 Miért? Hízni akarsz? Vagy edzésre kell?
Gyümölcs lé pl. -
vg #2959 Mondjatok olyan italokat, aminek magas a szénhidrát tartalma! -
#2958 akkor most érettségi ezerrel, majd utána visszatérünk rá!
sok sikert! -
#2957 megnéztem tegnap a videót. a bunny úgy néz ki mint egy nyúzott egér :D -
#2956 En napi 4 adaggal szamoltam, viszont akkor reggel nem innek csak edzes utan es este, nem tudom ez mennyire jo, meg majd ugyis utana fogok olvasni, bar ma sajnos nem lesz idom osszeallitani mert rajottem hogy penteken en meg erettsegizek es jolenne ra keszulni is egy kicsit. -
#2955 Én pont ezt veszem és 2 hónapra elég! Az adagolást a tápanyagszükléted határozza meg. Egy adagot én 20g fehérjetartalommal számolok és napi 3 adag megy le kb. -
#2954 En is azt neztem, 6 kilos 18k. Ha jol szamoltam az kb pont 2 honapra eleg. Bar egyelore fingom sincs az adagolasrol, szamolgatnom kell majd. -
#2953 Hát csak azt tudom mondani, hogy így tovább és sok sikert!
Ja és a túrós turmix nagyon finom (kóstoltasd meg velük), én esténként szoktam néha bedobni egyet.
Fehérjére tipp: Cytogen Whey Pro!
-
#2952 Na hat ezt a napot is megeltem. Rabirtam szuleimet, hogy azt a kajat csinaljak nekem, amit kerek. Holnap fogom magam es osszeallitom a napi kajalasomat, majd beirom ide is, hogy az okosak esetleg kijavitsak, ha valami nem jo. Egyelore nem lesz teljes, valamelyik nap elmegyek es veszek feherjet, meg nem tudom milyet. Bar tudom, hogy hulyenek fognak nezni amikor leturmixolgatok majd turot meg ilyen cuccokat, de majd elmulik.. mar eppen itt volt a dolognak az ideje. -
#2951 Arra mondtam hogy attól még hogy valamiért sok pénzt adsz az nem biztos hogy jó is! Érted?
Erzsébeten van a terem egyébként. Ha jól emlékszem csak a kondi rész 1000 négyzetméter és most bővítik. Forgattak már a teremben néhányszor. Ha Eddie Moyzant esetleg ismered akkor ő is edzett itt egyszer arról is volt videó. De a magyar versenyzőkről is van egy pár a neten. És amint leírtam ha nekik jó akkor nekünk miért ne lenne az? De nyilván nem csak emiatt kell odajárni.
Spartacusba jársz? Régen kispesten laktam. -
#2950 Hát figy, csak ilyen van, ez nekem tökéletes, ahoz képest van vagy 12 gép, meg súlyok. Ez nekem a mostanihoz képest álom. Meg sztem elég ahoz hogy tökéletesen fejlődjön bárki is. -
#2949 Erdekes, itt szolnokon nekem 3k-5k-6k a termek ara. termeszetesen mindegyikben diakjegy kerul ennyibe. A legnagyobb konditerem az a 6k diak 8k felnott de ez a maximum. Na ott mar van minden gep, hatalmas terem sok suly meg minden szirszar. 14k-s kondi egesz szolnokon nincs szerintem, legalabbis en nem hallottam meg ilyenrol. -
vg #2948 Én eddig két helyre jártam, egyik a belváros totál luxus hely (14e/hó), imádtam ide járni, de már nagyon messze van tölem. A másik kispesten egy kis terem, de ez már eléggé gáz(szar régi gépek) pedig 7e/hó.
"Anyám mondta egyszer egy cipőre miután szétment 3 hónap után, hogy ez pedig nagyon jó mert sokba került. Remélem érted mire célzok!"
Ezt nem igazán értem... Ne haragudj, de én nem tudom elképzelni, hogy 3500/ft-ért profi, nem totál amortizált gépeken kondizhatok! Ez a hely hol is van amiről te beszélsz? -
Itt 5000 Ft/Hó, vannak jó gépek, klíma, és közel van :) -
#2946 Fitness 2000, 3500Ft/hó! Barna Robi, Németh Pisti, Berkes Laci, Balogh Laci, régen Kormos Zoli, Tóth Dani, Árvai Pisti, stb. Ha nekik jó akkor sztem mindenkinek.
Anyám mondta egyszer egy cipőre miután szétment 3 hónap után, hogy ez pedig nagyon jó mert sokba került. Remélem érted mire célzok! -
#2945 Nalunk 3000 egy berlet, a terem szar, viszont egyelore meg megfelelo, nincs szuksegem nagyobb sulyokra. Sok gep nincs, ezert kenytelen vagyok feltalalni magam, Mostmar mondjuk van par gep amin tul keves a suly, de a nyarat meg kibirom, utana megyek fosulira ott ugyis keresnem kell majd valami nagyobb termet. -
vg #2944 -
#2943 nálunk 2 ezer a bérlet egy hónapra, de a terem egész tűrhető. :) -
vg #2942 Uhh, nagyon gáz terem lehet, ha csak 4e a bérlet. -
#2941 Hát ez az, mert most fogok venni nyárra bérletet, ami 4000 egy hónapra, szerencsére a scitecet ingyen tudtam beszerezni, de később már probléma lesz beszerezni. -
vg #2940 Amúgy annyira nem drágák ezek a kiegészítők, hogy akár egy diák ne tudná megengedni magának. Természetesen egy havi kondibérlet + 1 normális táplálékkiegészítő már elég sok... -
#2939 Akkor mindenféleképpen kéne tápkieg.
akkor értem. -
#2938 ok, így már jobb egy fokkal!
este edzés után kaja közben ez lesz a programom -
#2937 Ja te is nezed? bocsi, egyebkent hazudtam nem errol van szo!! :D -
#2936 ne mondd el!!! én még nem láttam!
majd este letöltöm -
#2935 Tegnap neztem meg a BBtv11-et, pont a dietarol volt szo, amit ugye csinalok. Na most nalam ez ugy nezett ki, hogy sulyzos edzes utan heti 2x volt aerob edzes. Aztan most kozolte Bunny hogy nyugodtan lehet heti 7x is vegezni aerob edzest (ami ugyebar nem egyenlo a kardioval, ezt is most tudtam meg), de legalabb 4x hetente. Basszus ezt a 2-t is undorral csinaltam, mostpedig at kell allnom a heti 4-5-re. Hat ez teljesen letort :D -
#2934 -
#2933 ha ismernéd a kajákat akkor nem mondanád a tápkiegre(itt most a tejsavó fehérjéről beszélek), hogy drága
nekem a reggeli turmixom kb 200Ft, és van benne 40-50g fehérje, és 50-60g szénhidrát -
#2932 Ezt ajanlom neked letolresre kb az utolso 15 perc miatt, vannak benne okossagok. -
#2931 Protein -> feherje -> kaja. Mint irtad, kaja kell. Ha nem iszod, megvonod a kajat. Ha megvonod a kajat, lassul a fejlodes. Ennyi a tortenet, nincs tulbonyolitva benne semmi. -
#2930 Az tom hogy kaja mindig kell, de a protein turmix, azt tom hogy te szoktál, de nem hiszem hogy mindenki aki gyúr vagy 6 éve, azóta minden nap meginna egy-két turmixot. Egy kicsit nehéz lenne finanszírozni, főleg annak aki nem is áll úgy anyagliag, vagy nem is keres még. -
#2929 szünetet??? a kaja mindig kell!!! ez olyan mintha nem tankolnál az autódba és elvárnád hogy úgy is menjen.(most nehogy leírd hogy nincs autód, mert akkor lekarmolom az arcom)
sztem ne is próbáld megérteni, így van és kész, fogadd el!