33479
-
#3693 hát pl. amit mondtam a tricepszletolás kötéllel, ott érzem rendesen, pedig szabályosan csinálom, ahogy érzem egyre jobban a tricepszemet, úgy érzem egyre jobban a könyökömet. a csuklómat, meg pl. a fekvenyomásnál, a terhelé miatt, de ha meg nem teszek fel elég súlyt akkor meg nem fejlődöm. -
#3692 Nem kéne ész nélkül edzeni! A könyöködet minden tricepszgyakorlatnál használod/terheled. Pihentesd, vegyél fel könyökvédőt, szedjél izületvédőt (ha már nem elég a calcium) és csináld szabályosan a gyakorlatokat, mert ha ilyen hamar fáj a könyököd+csuklód akkor valamit te nagyon rosszul csinálsz.
Amúgy hasonló cipőben járok én is, nekem a döntött törzsű egykezes evezés csinálta ki a tricómat, ahogy az éppen pihenő karommal támaszkodom. Ezért ezt el is hagytam a hát programomból(pedig az egyik kedvencem). -
#3691 Hali!
Van egyáltalán olyan tricepszgyakorlat, ahol nem veszed annyira igénybe a könyököd, mert nekem az úgy fáj mindig, főleg a letolás kötéllel, akkor halál.
Meg ha fáj a csuklótok akkor mit szoktatok csinálni, mert nekem már az is halál, a f*szom ki van, nyomok iylen kalcium pezsgőtabletát, egy ideig jó volt, de most már az is kevés. -
#3690 3 nap alatt aligha. A vizesedés amúgy sem jár fájdalommal. -
#3689 Fásli. -
#3688 nem a kreatin vizesítette el? -
#3687 nem tudok róla -
#3686 nem víz az, hanem erős izomlázad van (begyulladtak az izmaid). jó pár napig fájni fog. :) ügyelni kell a fokozatosságra. -
dikab #3685 Köszönöm a gyors választ, télleg szörnyü érzés.Olyan vagyok mint a Micheline-es emberke.De télleg. Remélem azért hamar elmúlik! -
#3684 árulnak valami szorítót ami megakadályozza ezt a fájdalmat?:/ -
#3683 Simán túledzetted magad! Izom nyilván nem is lehet ilyen hamar. Először is pihend ki rendesen, addig is olvass utána, vagy kérdezősködj itt, hogy hogyan is kéne edzened, mert amit csináltál az katasztrófa nem pedig edzés.
A kreatin pedig semmit sem ér ha nem eszel rendesen mellette, én még nem vettem volna a helyedben, egyáltalán nem olyan fontos. A helyes étrend viszont igen! Ha te vékony vagy akkor számodra ez lehet a kulcs az optimális fejlődéshez.
Egy abszolút kezdőnek heti max 3 edzés amin NEM SZABAD erőlködni, különben az lesz az eredménye ami most nálad. Neked most az a dolgod, hogy elsajátítsd a gyakorlatok helyes végrehajtását, lassan, kontrolláltan végrehajtva a mozdulatokat, koncentrálva az adott izomra. Néhány hétig(akár néhány hónapig is) csak átmozgató edzést kell végezned. Tehát izmonként 1-2 gyakorlat, gyakorlatonként 3-4 széria, szériánként 12-15-ös ismétlésszám. És minden edzésnapon mehet ugyanaz, de ez csak addig lesz így amíg ez a néhány hetes bevezető szakasz tart. Aztán majd mondom, hogy mit hogyan, de addig is NE erőlködj edzésen, bárki bármit is mond. Most fel kell készítened az izmaidat és az izületeidet a későbbi nagyobb terhelésre.
A kajára meg még visszatérünk, csak most nem akarok egyszerre mindent leírni, sztem egyenlőre ez is elég lesz. -
#3682 az is jó, de azt neked kell tudnod hogy melyik a legmegfelelőbb gyakorlat számodra -
dikab #3681 Sziasztok!
3 napja kezdtem el edzeni.Mivel kosarazok és a haverom mondta, hogy én vagyok a legvékonyabb a csapatban elég keményen belevetettem magam az edzésbe.Vettem Creatint és az utobbi 3 napban minden nap edzettem.Tegnap már olyan volt az izomláz hogy majdnem belehaltam.Erre most mikor fölkelek mit látok?A karom kb 2x akkora mint tegnap.De nem izom hanem inkább víz.Ez micsoda?Bajom lehet belöle?Mit tegyek? -
#3680 helyette mit lehet csinálni? koncentrált bicepsz + ? -
#3679 francia rúdnak hívják. azért kérdeztem, mert valakinek nem bírja az alkarja az egyenes rudat, mert viszonylag természetellenes pozícióban van a használata közben a csukló, de akkor itt nem hiszem, hogy ez lesz a probléma. vegyél vissza a súlyból picit és/vagy esetlegesen szüneteltetheted a scott padot egy időre -
#3678 Köszike a segítséget ^^ -
#3677 ilyen hullámos rúddal -
#3676 Én ezt látom lehetséges alternatívának. A hús amúgy is a legjobb. Csak 1 a bibi: az edzés utáni turmix(meg a reggeli 1. étkezés), mert akkor gyorsan felszívódó fehérje kéne, mint pl a tejsavó. -
#3675 Ja, akkor egyen inkább sok csirke és pulykamellet. -
#3674 Ezt én is így tudom. De ő azt kérdezte, hogy tej és tojásmentes tápkieg van-e? Hát elég nehéz ezek nélkül találni normális fehérjét. Azért mondom, hogy a húsra kéne fektetni a hangsúlyt. -
#3673 Újabban nem arról van szó, hogy a szójafehérje nem a legjobb a férfiaknak? Mármint a fehérjék között, és gyúráshoz.
Az összes komolyabb cég levette a kínálatáról a férfiak számára javasolt szójafehérje alapú termékeit. Amit meg még gyártanak, azokat elsősorban nőknek javasolják. -
#3672 Elvileg a szójafehérje jó neked. De amúgy minőségben messze elmarad a többitől, ami az árán is meglátszik. Vannak olyan teóriák melyek szerint férfiak számára nem ajánlott a szójafehérje hosszútávú alkalmazása. Próbáld meg a fehérjeszükségletedet a húsra alapozni(amúgy is ez a legjobb). -
#3671 Helló!
Remélem tud valaki segíteni én olyan táplálék kiegészítőt keresek amiben se tojás, se tej termék nincs, mert tojás és laktóz allergiám van :(
A segítséget előre is köszike :D -
#3670 ő vele példázták sokáig a pózolást a szakkönyvekben -
a zsírkereskedő #3669 és akkor most essen szó ed corney-ról a pózolózseniről
azért ő is elég "szerényen" nézett ki...:)
-
a zsírkereskedő #3668 pontosan és most ugyanez a póz másoktól...
sergio oliva
steve zane
chris dickerson - bár ez nem teljesen ugyanaz... -
#3667 Frank Zane és a híres "hasbehúzós" has-láb póz(ami mára már kiment a "divatból").
-
#3666 Steve Reeves. A testépítés hőskorában! -
#3665 "A 2005-ös évben megszűnt az ellenségeskedés az MTFSZ és a Superbody között, ebben az évben a hivatalos IFBB Magyar Bajnokságot is ekkor és itt rendezték. A versenyről rendhagyó módon három órás videófelvétel is készült, amit a BB.Tv különszámában le fog adni."
Lesz itt még videjó!
-
a zsírkereskedő #3664 nekem ő az egyik legszimpatikusabb aki valaha is "gyúrt"
-
#3663 Köszi!!! -
#3662 HBD CeeZee -
#3661 Túl nagy a súly, rosszul fogod a rudat, de az is lehet, hogy túledzetted. Egyenes rúddal csináltad? -
#3660 Lehet a sulyon alkarbol emelni es akkor hamarabb elered a holtpontot, vagy lehet hatbol rasegiteni. -
#3659 mit jelent az a csalás? tök gáz hogy fájdalom nélkül rendesen tudom csinálni, így meg vissza kell venni a súlyból, de még igyis fáj -
#3658 A Scott-pad elegge igenybe veszi az alkart, foleg ha egy kicsit "csalsz" a gyakorlatban. Lehet, hogy tuleroltetted! -
#3657 ma scottpadon hihetetlen módon elkezdett fájni az alkarom alsó része, nemtudjátok mitől lehet? (emiatt a bicepsz edzést mai napra be kellett fejeznem) -
#3656 Most edzotarsat valtottam csak az az egyetlen baj hogy o total kezdo, azaz nincs meg az a biztonsagerzetem. Tegyuk fel 100 kilot nem tudja rolam leszedni tehat inkabb nem probalkozok annyival es igy csokkennek a sulyok. Igaz ez csak par honap. Ennel jobbat sajnos nem tudok tenni egyelore, majd meglatjuk mit hoz a jovo. -
#3655 kösz -
#3654 Az edzőtárssal kapcsolatban abszolút egyetértek. De amennyit lendíthet, ugyanannyit vissza is tarthat. Sztem mindenkinek meg kell tanulnia azt, hogy hogyan maradhatunk mindig motiváltak. Nyilván még így is vannak rosszabb napok, hetek, amikor nem megy annyira az edzés, nem csúszik már a rizs, stb.