33479
12316971501353788406.png
  • Brolly
    Csacska angyal!!!???????, te jó ég, hát te nem vagy 100-as, öcsém ilyen embert, most azért jöttél ide hogy ezt leírd, meg akkor minek olvasod a hsz-kat, ha nem érdekel, csak azért hogy minket idegesíts, mert nekem rendesen felbasztad az agyamat, fogyatékos. Meg honnan veszed hogy hamarabb meghalnak, de te lehet hogy hamarabb megfogsz halni mint bárki más aki gyúr.
  • CeeZee
    Jobb mint a csacska angyalnak topicot nyitni "férfi" létedre, de mindenesetre köszönjük a véleményedet! Sztem most sokunkat elgondolkodtattál, hogy van-e az életnek értelme meg hasonlók.
  • Brolly
    LOL
  • Denniske
    Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni, ugyanis hízni szeretnék. Mik azok az ételek, amiket érdekes ebböl a szempontbol eroltetni? Esetleg érdemes szedni ilyen étrend kiegészítőket?

Egyszóval minden érdekel hízással kapcsolatban.
  • abonyitomz
    fúj de undorítóak az ilyen kigyurt emberek , leköpném mindet , arról nem is beszélve hogy hamarabb meghalnak mint egy átlag ember , azért érdemes ezt csinálni....
  • CeeZee
    mosd le róla az olajat és mérd meg egy pontos mérleggel. na annak kb a 20%-a a fehérje
  • lamase
    tonhal konzervbe mennyi tápanyag van? builder kalóriatáblázatba üres az adatlapja
  • CeeZee
    hívd fel a Varannó utcai számot és házhoz is szállítanak, ha 5 kg felett rendelsz. érdemes rendelni, mert nem könnyű őket megtalálni
  • lamase
    megtaláltam
  • lamase
    van weblapjuk?
  • a zsírkereskedő
    én nyersen zabálom már mióta és semmi bajom:D
    v nem tudok róla:D
    bár nekem jó a gyomrom nem "szaladok" semmitől se szinte
  • CeeZee
    szalmonella miatt nem, különben jó lenne. rendelj a capriovustól tartósított tojásfehérjelevet.
  • a zsírkereskedő
    szájmon mondja egyed minden nap
  • lamase
    volt ez a lekváros+túrós dolog, eddig vizet raktam hozzá hogy folyósabb legyen, most kitaláltam rakok hozzá 5 tojásfehérjét. nagyon jó lett, okosoktól kérdezem van ennek így értelme?:p
  • Brolly
    Hehe, de addig amíg nem fogok jól kinézni a strandon, vagyis most, addig rá kell hagyatkoznom:)
  • lamase
    "ha jól nézel ki a strandon senki se fogja megkérdezni hány kiló vagy"
  • a zsírkereskedő
    mindíg az egyik szerint nézd és azt kísérd figyelemmel
    ha belőtted a kaját utána érdemes már tükörre hagyatkozni
    de addig jó pajti a mérleg is:D
  • vg
    Hát igen, úgy egy kicsit más a dolog...
  • Brolly
    Jahés még az hogy ma voltam szaunába, és az ottani mérleg 77 kg-ot mutatott, (elég komoyl mérleg volt), a terembe 75kg vok, ithon meg 78kg. Nah most melyik a jó, ezt nem tom eldönteni. Nektek nem szokott mást mutatni más mérleg?
  • Brolly
    Most néztem a Fókuszt, és volt benne Simon Tamás egy 17 éves srác, aki most lett vb 2. helyezett. sztem naon jól néz ki. Szerintetek? mondjuk neki könnyű, mármint abból a szempontból hogy othon van konditerme, és ahogy elnéztem pénz is van a ház körül, így nem nehéz beszerezni a szükséges tápkieget.
  • a zsírkereskedő
    ej no! nem is vok zsíros...
    max vizes...
  • Brolly
    aha, akkor már ezt is tom, és hogy feleslegesek, mármint számomra.
    Kösztök
  • CeeZee
    A tesztoszteron az elsődleges férfi hormon (javítsatok ki ha tévedek). Vannak tribulus tartalmú készítmények amit erre használnak(ez nem kox), de mivel te elég fiatal vagy és most "tombolnak benned a hormonok", ez számodra teljesen felesleges. Én próbáltam és nekem nem vált be edzés szempontjából.
    De ahogy a zsíros is írja(mond néha okosakat is ), vannak pro- azaz előhormonok amik viszont már doppinglistások.
    Egyiket sem ajánlom.
  • a zsírkereskedő
    valószínüleg prohormon tablettára gondolsz...
    sztem hülyeség venni...
    ha sokat alszol és eszel megfelelő (tetemes) mennyiségű húst nem lehet gond a tesztoszteron szinteddel ez a 2 legfontosabb dolog amit férfiként és naturálként tehetsz az ügyért... persze van még a tabi...
  • Brolly
    Vki falvilágosítani, hogy mi is az a tesztoszteron szint növelő kapszula? Mert azt hallotam hogy a kox is vmi ilyen de ezt boltba lehet kapni, és nem tmo hogy most ez iylen tömegnövelő, vagy erőszintnövelő vagy mi. Bocs ha hülyeséget kérdezek, de érdekel, és hogy jó-e?
  • CeeZee
    Sztem senki sem omlott össze lelkileg!
    Jó kis koktélt szedsz!
  • a zsírkereskedő
    félreértés ne essék nem bántani akarok akárkit is
    csak rámjött az öt perc...
    biztos a deca durabolín és a spiropent meg a methiltesztoszteron az oka...
  • a zsírkereskedő
    zip it
  • CeeZee
    LOL Dr. Genya!
  • CeeZee
    Most kapásból az jut eszembe, hogy - azontúl, hogy elavultak a módszerek benne - egy kezdő azonnal túledzi magát, ha a könyvet követi. De majd fellapozom újra, ha pontosabb indokokat szeretnél, csak most nincs nálam.
    De nem akarom szapulni, elvégre a Weider-elveket sokan ismerjük és sztem legalább annyian alkalmazzuk is edzéseink során. És respect a Weider tesóknak, mert nagyon sokat tettek/tesznek a sportért(és kineveltek egy kaliforniai kormányzót).
  • a zsírkereskedő
    héj ha nincs a piacon én szivesen eladom...
    az ára pedig...
    5 milliárdt-rilliárd-sutyuli-mutyuli-billiárd jen
    just kiddin'
  • a zsírkereskedő
    szerintem a weideres is jó volt... igaz h kb 3 éve olvastam, de akkor tetszett...
    mi is a bajod azzal?indokot szeretnék...
  • CeeZee
    Bocs, nem eladó. De ne add fel! Edzőteremben érdeklődd meg néhány embernél, hátha!

Más: Tegnap beszéltem a Barna Robival és mutogatta az újságban a Superbody-t. Azt mondta, hogy indul a Németh Pisti, Tóth Dani, Ő és még szeretnék a Vörös Zolit is ha benevezne. Bár addig még van néhány hónap, de ha mindez tényleg így lesz akkor óriási versenynek ígérkezik az biztos!
  • powerdozer
    Igazából kíváncsi vagyok, rengetegen ajánlották már ezt a könyvet, és hihetetlen hogy nem lehet hozzájutni, aha neked megvan, és esetleg nem adod el? Ez az infó gyűjtéses dolog hát mit mondjak, okés, de mindenki mást mond, és máshogy csinálja, bár igaz hogy nem létfontosságú a könyv de most már eltökéltem hogy megszerzem.
  • CeeZee
    Miért ennyire sürgős? Bár elhiszem, hogy jó a gyűjteménybe, nekem is megvan. Kicsit eljárt már az idő felette, de még mindig sokkal jobb könyv mint a Joe Weider-féle enciklopédia. Amúgy ha nyitva tartod a szemed és gyűjtöd az info-kat, akkor egyáltalán nincs rá szükséged.
  • powerdozer
    Pont ez az, hogy se az Alexandria, se más ismertebb kiadónál sincs már, ők abban reménykednek, hogy a kiadó újra nyomtatja, de mikor???!!! lehet csak 2 év múlva nekem meg most kellene, szóval ha valaki tud valami sarki könyvesboltot ahol még lehet kapni, az szóljon! köszi
  • CeeZee
    Alexandria Kiadó. Keress rá! Szólj ha nem találod!
  • a zsírkereskedő
    libriben vettem 3éve
    vmi 2-3eft körül volt
  • powerdozer
    Hello

Valaki tudna nekem segíteni? Ezt a könyvet keresem, de sehol nem tudok hozzájutni: A testépítés nagy enciklopédiája, Arnold Schwarzenegger, Bill Dobbins közreműködésével.
    Valami ötlet?! Hogy hol lehet még kapni?
  • a zsírkereskedő
    fordított fogású döntött törzsű evezés rúddal most a kedvenc hátgyakorlatom
    egykezes hátgyakorlatot már nem is csinálok mert most tömegelek:D
    már jött is fel 2 kiló 1 hónap alatt, ami nálam elég jó eredmény tekintve h 2 éve kb 78-80kiló vagyok/voltam
    ja és semmi különös kaja hókusz pókuszom nincs csak mindenre odafigyelek meg creatint is szedek - ennyi az én titkom:D ja meg egy új edzőtárs de őt már írtam