33479
-
a zsírkereskedő #3533 szerintem az a kreatin.. más nem nagyon lehet szerintem... bár én még v 35-öt nem nyomtam -
#3532 találkozott már vki ilyen kristályos akárkmikkel volumass35ben? Én minden turmixnál találok 4-5 ilyen sós izű kristályos darabot, kinézetre olyan mint a cukor. -
#3531 :D ez aranyos volt... jöhetnél aerobikozni :) -
#3530 csak ne v35ot:P -
a zsírkereskedő #3529 de inkább mindenkinek egy lefekvés előtti turmixot javasolok -
a zsírkereskedő #3528 make love not war -
#3527 Én is elég hamar le tudok "ereszteni", ha nincs edzés. -
#3526 Az mar megvolt. Egyebkent nem tartottam alacsonyan a cht nyaralas kozben es megis fogytam. -
#3525 Tölts fel szénhidráttal! Emeld meg a ch beviteledet 1-2 napra! Sztem csak kimerítetted a glikogénraktáraidat! -
#3524 Biztos, hogy ment le izom is sajnos mert latom magamon, hogy szalkasodtam viszont kisebb is lett az izom:( De nem baj egy kis veszteseg belefer. Csak tok szar dolog a keves izmot amit felszedtem elvesziteni. Dehat a szalkasitas ezzel jar:) -
#3523 Fő a pozitív hozzáállás: lehet hogy víz ment le inkább! -
#3522 Sajna ez alatt a balcsis nyaralas alatt ledobtam 5 kilot aminek valszeg a nagy resze izom:(( nem megyek nyaralni tobbe bazz:) -
#3521 Nem tévedsz. -
#3520 azt természetesen felfogtam hogy mikor kell, delet azért mondtam (tök véletlen) mert 10re megyek edzeni. Most olvasom hogy egy adat két kanál azaz 100g. Alatta lévő táblázatban meg írja hogy CH 45g, fehérje 35g, ez egy adagra (azaz 2 kanálra) érvényes? Gondolom igen.:( Aszittem eddig hogy ezzel naponta beviszek 90g cht és 70g fehérjét. Még jó hogy elején derült ki. Javíts ki ha tévedek.:) -
#3519 Tudod, valakinek ez megy értelmesen is! -
vg #3518 Nah, most aztán jól megmondtad... -
#3517 Nem hiszem hogy te lennél ebben a kompetens hogy eldöntsd mi az idevaló, miután bunkóskodsz itt az emberrel, csak mert kezdő létére kérdez valamit!
Ráadásul arról volt szó, hogy a közvetlen környezeted, hogy viszonyul ehhez az életmódhoz! Ami egyáltalán nem elhanyagolható dolog! -
#3516 2 fontos időpont van: reggel éhgyomorra és közvetlenül edzés után! Ezt kb 3x leírtam eddig! Ez a déli időpont nem tudom hogy jött neked, én ilyet nem emlékszem hogy mondtam volna. (Gondolom ez az edzésed utáni időpont.)
Gondolkozz egy kicsit: ne kanálban, hanem inkább grammban számolj! 100g 1 adag! És az tök mindegy, hogy hány adagolókanállal kell ezt kimérni! A 100g a lényeg!
Mellesleg 1 adag V35 sztem sose volt 1 kanál(ha jól tévedek 2kanál felel meg egy adagnak)! Tehát ha eddig te egy kanállal szedtél akkor bizony nem egy egész adagot nyomtál!
A kérdésedre a válasz pedig, nem gáz ha két kanállal nyomsz. Sőt! Eddig is úgy kellett volna! -
vg #3515 Nem kötözködésből mondtam, de az ilyen lamúr dolgok nem igazán ide valók... -
#3514 Van még ember akibe te még nem kötöttél itt bele? -
vg #3513 Hát úgy! -
#3512 Hogy mondod? -
#3511 Multkor beszéltük hogy edzésnapon reggel, és délbe kell a v35, pihenőnapon meg csak reggel. Szerinted gáz úgy hogy minden alkalommal két kanállal fogyasztok el? Ez így 70gramm fehérje, és 90gramm ch. -
vg #3510 Azért ne legyen már ilyen nyáltenger ebben a topicban... -
#3509 ugye-ugye?! -
#3508 Jéé! De ismerős történet! -
#3507 Az én párom is testépítéssel foglalkozik. A kapcsolatunk elején nagyon nehezen tudtam tolerálni az edzéseit, az étkezési szokásait. Pontosan a média hatására bennem is kialakult egy negatív elképzelés. De később szimpatikussá vált számomra ez az életforma. Céltudatos és határozott emberré tette a testépítés Őt. És mellékesen még izmos is lett tőle
Szóval... CeeZee teljesen igazad van. A családtagok is sokszor negatív kép alapján ítélnek. De, ha rájönnek a testépítés lényegére ..hamar megkedvelik Ők is. Nálam is így volt -
#3506 Lassan kiderül rólunk, hogy UFO-k vagyunk! Nagyon sokszor egy testépítéssel foglalkozó ember saját családja sem érti meg az ezzel az életmóddal járó dolgokat. Ezzel csak az a gond, hogy nekünk "kell" magyarázkodnunk, mintha valami rosszat tennénk. És ezért nagyrészt a média tehető felelőssé, nem feltétlenül az ember hozzátartozói.
Úgyhogy mindenkinek kitartás! -
#3505 Csak arra figyelj, hogy a mozdulat elején a hátizom nyúljon ki és ne a gerinceddel homoríts! Remélem érted! A mozdulat végén pedig próbáld minél jobban préselni a lapockáidat és a hasadhoz húzd a fogantyút, ne pedig a melled aljához, mert akkor az ember hajlamos karból dolgozni. -
#3504 Most ezt mér kérdezed? tom hogy azon múlik minden, de most szted én nem kajálok rendesen, mert megkérdeztem hogy ezt a gyakorlatot hogy ekll helyesen végrehajtani? Bocs ha félreértettem:) javíts ki ha igen -
a zsírkereskedő #3503 :)valószínüleg így...
a kajálással törődsz egyáltalán?
azon múlik minden amatőr szinten is -
#3502 szal így?:
gyak.
bocs de jobbat nem tudtam találni. -
BPeti2 #3501 Nem akkor kell hátradőlni, amikor húzod a súlyt hanem, előtte.Azaz: Előredőlsz, hagyod hogy a hátad jól megnyúljon, aztán hátra,de a karod nyújtva marad, majd mikor a törzsed kb. merőleges a talajra akkor húzod meg hátból. -
#3500 Koszonom neked CeeZee, meg Bunny, hogy igy hazaerve a Balatonrol egybol 10 perces tomeny-rohogest kaphattam kedvenc forumom olvasasa kozben. Ez mindent meger :D -
#3499 -
vg #3498 Jaj már, plííííííz! -
#3497 Szerintem ezt nem így kellett volna megmondani...
Honnan tudná valaki, aki esetleg még soha nem foglalkozott a témával, hogy nem igazak a média terjesztette fasságok? Ezért nem ő hibás, ráadásul nem tahó stílusban kérdezte. -
#3496 Hali
Nah most néztem mindenhol, hogy hogy kell végezni az alsó csigás evezés gyakorlatot. Mindenhol úgy volt hogy amikor húzzuk a "súlyt" akkor a felsőtestel kicsit hátrafelé "mozgunk", és amikor engedjü vissza akkor a felsőtest is megy előre (remélem egyértelmű:). nah én kipróbáltam úgy is hogy nem mozgatom a felsőtestem, csak a karomat, és úgy nehezebbnek tünt, mint amikor mozgatom a testemet, és mi a különbség? -
vg #3495 Nyáron összemegy töle a faszod, télen viszont megnő, ráadásúl a két heréd összeolvad! Ezt akartad hallani?
Egyik táplálékkiegészítőnek sincs semmi mellékhatása! Nem kell abbahagyni sem, csak amikor már szükséges! Szerintem te amig ilyen szinten vagy, addig felejsd el ezeket a dolgokat! Ajánlom figyelmedbe a ezt a rovatot! Olvasgasd sokat, és minden kérdésedre választ fogsz kapni! -
#3494 nos vki?