Simán túledzetted magad! Izom nyilván nem is lehet ilyen hamar. Először is pihend ki rendesen, addig is olvass utána, vagy kérdezősködj itt, hogy hogyan is kéne edzened, mert amit csináltál az katasztrófa nem pedig edzés.
A kreatin pedig semmit sem ér ha nem eszel rendesen mellette, én még nem vettem volna a helyedben, egyáltalán nem olyan fontos. A helyes étrend viszont igen! Ha te vékony vagy akkor számodra ez lehet a kulcs az optimális fejlődéshez.
Egy abszolút kezdőnek heti max 3 edzés amin NEM SZABAD erőlködni, különben az lesz az eredménye ami most nálad. Neked most az a dolgod, hogy elsajátítsd a gyakorlatok helyes végrehajtását, lassan, kontrolláltan végrehajtva a mozdulatokat, koncentrálva az adott izomra. Néhány hétig(akár néhány hónapig is) csak átmozgató edzést kell végezned. Tehát izmonként 1-2 gyakorlat, gyakorlatonként 3-4 széria, szériánként 12-15-ös ismétlésszám. És minden edzésnapon mehet ugyanaz, de ez csak addig lesz így amíg ez a néhány hetes bevezető szakasz tart. Aztán majd mondom, hogy mit hogyan, de addig is NE erőlködj edzésen, bárki bármit is mond. Most fel kell készítened az izmaidat és az izületeidet a későbbi nagyobb terhelésre.
A kajára meg még visszatérünk, csak most nem akarok egyszerre mindent leírni, sztem egyenlőre ez is elég lesz.