33479
-
#3773 4 gyakorlat elég, főleg ha jól csinálod. 2 evező gyaksi és 2 lehúzó pl.
Ha azért nehéz a hátazás, mert "közrejátszik" a kar (ezt úgy értelmeztem, hogy elfárad a karod), akkor rossz a technikád. Valószínű nagy a súly és nem koncentrálsz eléggé a hátadra. -
#3772 lehet sok is:) -
Atrium #3771 elhiszem :) majd kipróbálom azt is.
más: ma edzek hátra, azaza edzenék. döntött törzsű evezés, egykezes döntött törzsű evezés, t-rudas evezés, mellhet húzás csigán, nyakhoz húzás csigán! ez lenne. Elég ennyi vajon? Úgy értem hátra elég nehéz edzeni mert a kar is közrejátszik. :S -
#3770 Azt még nem próbáltam, én dobozolt tojásfehérjelét ittam, valami undorító egy dolog:D -
Atrium #3769 az az amikor csak feltöröd a tojást és megiszod? mert ha igen akkor én már ittam. nekem az volt benne a rossz, hogy nem lehetett kortyolni, mert egy részben nyúlva csúszott le a torkomon :) -
#3768 őrölt paprikára gondoltam.
más: ittatok már tojásfehérjét nyersen? nagyon durva.. -
Atrium #3767 a daráltpaprika nálad mit jelent? sima paprika összevágdosva apró darabokra valami géppel, vagy az őrölt pirospaprika? ( Mennyi bajom van :D ) -
#3766 Én a túrót össze szoktam turmixolni olyan lekvárral amiben kevés a cukor, vagy daráltpaprikával, és tejföllel. Húsokat meg lehet enni rízzsel. -
Atrium #3765 és tudnátok mondani kajákat, amiket érdemes készíteni ezekből? mert ugye egy kiló túrót vagy darált húst nem akarok megenni magában :) -
#3764 Vagy a Plusban kapható 0,5kg-os zabpehely ami most ha jól tudom még mindig 100Ft. -
#3763 Lehet, de mivel a megfelelő vitamin bevitele alap kell hogy legyen ezért ezt a lehetőséget akár ki is zárhatjuk.
De viccet félretéve: igazad van, lehetséges. -
6-8étkezés kell, de nem annyit kell enni étkezésenként hogy megmozdulni se tudj.:) -
#3761 corn flakes az cukrozott édes, bio boltba vegyél sima zabpelyhet, dmbe is lehet kapni -
#3760 pedig valamelyik bilder oldalon olvastam, na mind1.:P köszi -
Atrium #3759 Én most tömeget szeretnék növelni, mert hát minek szálkásítsak ha ugye nincs is mit?
8 étkezés? :o nem lesz egyszerű, de majd igyekszem. ja és még valami. MI a különbség a zab pehely és a corn flakse között? csak hogy tudjam mit eszek épp :) -
#3758 Nem feltetlenul, nekem sokaig vitaminhiany miatt rangatoztak az izmaim. -
#3757 Tévedsz!
Kijavítalak:
"hal, tojásfehérje, darálthús"--> ez inkább lassú
továbbá a rizs is viszonylag gyors szénhidrátnak minősül.
A csirkepöri max tömegelésnél fér bele.
-
#3756 Taplalekkiegeszito nelkulozheto es csak akkor van ertelme ha a taplalkozasod rendben van egyebkent penzkidobas. Neked arra van szukseged, hogy napi 2g / testkilogramm feherjet bevigyel, 4-5g / testkilogramm szenhidratot es 4-5 liter vizet. Feherjek kozul valaszthatsz: hal, szarnyasok, marha, turo. A turoban kazein van, azaz lassan szivodik fel, ezt csak eszakara edd. Turo tomegenek kb 10%-a feherje a tobbinek kb 20%. Szenhidratok kozul ehetsz: rizs, krumpli (ha mar unod nagyon a rizst), zabpehely (nem cukrozott lofasz), zoldsegek. Emellett fontos meg a zsirbevitel is, zsirt olajok formajaban vigyel be, az egyik legalkalmasabb a lenmagolaj, este 2 evokanallal. Edzes kozben pedig igyal minel tobb vizet, lehet szensavas is bar jobb a sima, uditoket keruld. Amit ne egyel: liszt, cukor. Tehat a napi taplalkozasodban ne nagyon legyen kenyer, teszta meg ilyen baromsagok. Csak ritkan. Ha ezekkel rendben vagy gondolhatsz taplalekkiegeszitokre, peldaul valamifele anabolikus-feherjere ami a leggyorsabb felszivodasu feherje, edzes utan ez a leghatasosabb. Tehat edzes utan tapanyagot kell rogton adni a szervezetnek feherje formajaban mondjuk 40g feherje megfelel, ra 1 orara pedig szenhidratot kell enni. Emellett napi taplalkozasod legalabb 5-6 de inkabb 8 etkezesbol alljon. -
#3755 Túlerőltetted. Nyújts egy kicsit (pl. fürdés után, mert akkor általában nem teljesen hideg az izom, de be is melegíthetsz előtte). -
Atrium #3754 köszi, majd igyekszem betartani :) táplálékkiegészítőt 1szer már próbáltam. De az már jó régen volt. Szerinted fontos? Ja és edzés közben? Én pl elég sok vizet iszom, általában 1 üveg szénsavas ásványvíz elfogy. Ez nem baj? -
#3753 Tegnap jött meg a tojásfehérje rúd, és a fehérjelé. Mindennel meg vagyok elégedve kivéve a tojásfehérje rúd szavatosságával, ugyanis ma járt le, 24 óra alatt meg képtelenség megenni 2kiló főzött fehérjét. Szerinted/szerintetek még hány napig jó? -
#3752 reggelire gyors felszívódású szénhidrát, és fehérje kell, edzés elött vegyes (tehát, gyors, és lassú), edzés után gyors, a többi étkezés meg jó ha lassú. Ami gyors felszívódásúak közé tartozik az a hal, tojásfehérje, darálthús. Lasúak közé a túró, csirke. Gyors széndhidrátok: szőlőcukor, pufirizs, kenyér, corn flakes. Lassú ch: zabpehelye, bab, tészta.
A kenyeret, tésztát jobb ha visszaszorítód, inkább rízst egyél helyette. Ha tévedek javítsatok ki. Csirkepörkölt szerintem még belefér. Használsz valamilyen táplálék kiegészítőt?
-
#3751 ez szerintem mindenkinél előfordul, nekem a vádlim, és a vállam szokott, mozgasd meg kicsit és elmúlik -
Atrium #3750 Sziasztok!Sokan mondják hogy ez a sprot nagyrészt a konyhában dől el! Én ezt el is hiszem, de nem vagyok egy profi, még csak haladó sem és nem nagyon tudom mit érdemes enni, vagy épp mit nem! Vagy mikor. Tudnátok ebben segíteni?? Most pont edzés után vagyok, és csirkepörit eszek galuskával. Na most ez pl jó vagy rossz? mert ha rossz akkor fuccs a mai edzésnek gondolom :S -
#3749 Az mitől lehet hogy néha mikor tévézek, netezek folyamatosan rángatózik egy izmom?
Nem olyan borzalmas, de egy kicsit zavar és jó lenne tudni mi az oka -
#3748 tojássalátán kívül mit lehet csinálni a tojásfehérje rúdból? -
#3747 -
#3746 A G-bomb egy glutamin-mátrix. A glutamin pedig: Az egyik legfontosabb aminosav. Kategorizálása szerint feltételesen esszenciálisnak minősül (pl. erős terhelés, mint a testépítés során), ezért kiemelt bevitelének nagy jelentősége van. Jelentős szerepe, hogy karbon- és nitrogén-donor, ezért is nagyon fontos az izomépítésnél; illetve a glutamin képes a glikogén (szénhidrát) raktárakat is feltölteni. A glutamin a való életben nélkülözhetetlen a megfelelő immun-, izom- és bélrendszeri funkciókhoz. A glutamin a kreatinhoz hasonlóan az izomsejt-térfogat növekedést fokozza (folyadék izomba vonzásával), és ezzel növeli a protein szintézis és csökkenti a protein lebomlást. Tipikus dózisa 5-10 gramm naponta. -
#3745 Vki aki nyomot már G-Bombot, az leírná hogy jó, nem jó, miért és ha változott vmit akkor miben változott, mert most mindenki oyat akar venni, és hallotam hoyg naon jó, csak nem tom hogy pontosan miben segít.
Előre is kösz
-
#3744 Hali!
Nem tudja vki hogy hol tudnám neten megnézni ha van ilyen, hogy a profi testépítők hány kilóval bizepszeznek, meg hoyg a gyakorlatokat mennyivel végzik? Lehet hogy hüyleség ,de engem érdekel, és aki tud olyan netcímet ahol megtudnék nézni iyleneket, az pls írja már le. Köszi -
#3743 Akkor sztem ide nem szálítanak úgysem, de azért megkérdezem őket én is. -
#3742 Írtam emailt -
#3741 Aham, és ezeket honnan tudod, telefonon felhívtad őket? -
#3740 Nekem azt mondták hogy ha a település vagy a város útbaesik akkor szállítanak, Kecskemétre pont hétfőnként jönnek. Azt hogy meddig lesz elég nemtudom, 1 hétig biztos, akkor meg jöhet a következő szállítmány.:) -
#3739 De msot ők vidékre is szálítanak, vagy csak nagyobb városokba?
Meg az hogy neked ez meddig lesz elég, vagy is egyszere mennyit fogsz benyomni a fléből pl.? -
#3738 A honlapon nem láttam árakat, ezért akit érdekel:
Pasztőrözött tojásfehérje lé: 320.- Ft/kg+20%ÁFA
Főzött tojásfehérje rúd: 340.- Ft/kg+20%ÁFA -
#3737 Megtudtam hogy a Capriovus Kft. hétfőnként szállít Kecskemétre. Rendeltem tőlük négy kilónyit. -
a zsírkereskedő #3736 köszönjük majd meggondoljuk
a csacsaka angyalt meg ne b*tassátok:D - egyszer végig bírtam nézni:) nem mondom, hogy könnyű volt... de kibírtam:D -
#3735 Nyugi! Ésszel! -
#3734 Gondolom izomtömeget szeretnél növelni. Ezesetben testsúlykilónként 2g fehérje (hús, tojásfehérje, túró, fehérje alapú tápkiegészítők) és 5g szénhidrát (rizs, zabpehely, krumpli esetleg durumtészta) naponta.
És ne felejts el edzeni!