33479
12316971501353788406.png
  • CeeZee
    Ha 20 e Ft felett vásárolsz akkor nincs postaköltség. Amúgy ha jól tudom 500 Ft.
    De át lehet venni személyesen is.
  • Atrium
    és kb menniy a postaköltség?
  • CeeZee
    Én most vettem és akciósan 17ezer felett volt egy hajszállal. Ez abszolút megéri! Csak sokan megijednek attól, hogy egyszerre ki kell adni ennyi pénzt. Pedig kb 5 ezer Ft-ot lehet így spórolni ahhoz képest ha 1 kilónként venném meg.
  • jazzy
    Ja 18 korul mozog a 6kg-os es az olcso.
  • lamase
    mennyi az az olcsó? 18?
  • FFX
    nem de markus "nője" úgylátszik igen

[gonosz]
  • jazzy
    Cytogen whey prot vegyel, olcso, jo
  • Atrium
    shop.builder.hu
    Fehérjekészítmények. kb idáig jutottam, nagy a választék és nem tudok eligazodni rajta. nem értek hozzá :)
  • Atrium
    te felvennél egy ilyen toppot férfi létedre? :D naugye :p
  • FFX
    ez egy férfi toppal...
  • lamase
    shop.builder.hu, sörrel
  • Atrium
    hol tudok venni tejsavót? vagy egyszer láttam egy srácnál fehérje port, vajon azt honnan tudok szerezni? a turmixot vízzel csináljátok?
  • jazzy
    Nekem sem jonnek be az ennyire kemenyen testepito nok.. :( Bar en egyebkent is inkabb a kicsit husibbakra bukom :):)
  • Atrium
    én nem akarok ilyen nőt :S
  • a zsírkereskedő
    markus rühl nője...
  • a zsírkereskedő
    nem akar sztem, elég mély a tudása és ez nála a kinézeten is látszik
    de valamit biztos fog de nemolyat h mekkora a karod v hasonló:D
  • CeeZee
    Nálunk is van egy srác aki sokáig el volt maradva láb terén a felsőtestéhez képest, de aztán kezelésbe vette az egyik haver és most indulni fog a Superbody-n vagy a Mátra kupán.
    Amúgy mit akart kérdezni?
  • a zsírkereskedő
    :D ezt én is tudom:D de mire valaki is kiveszi mit akar lemegy a nap:D:D
    egyébként meg nem hinném h neki kérdeznie kéne bármit is mert elég komoly sziten van... ha lábra is edzene teljes intenzitással mehetne versenyezni is a superbodyra... de én ezt hiába mondom neki...
  • CeeZee
    Ácsi! Ez egy szeminárium! Ezt ezért rendezik. Ha a testépítéssel kapcsolatos miért ne tehetné fel? Amúgy élőben nem olyan "leordítom a hajadat ha hozzámszólsz" -típus. Bár én csak 1x találkoztam vele, futólag.
  • a zsírkereskedő
    jah lemegyek vietnami haverommal...de nem fogom hagyni h kérdezzen mert bunny 1 kiröhögné 2 nem mindenki vágná mit is akar:D:D:D:D - bár ezt tuti olvassa haver és kibelez de ez van:)
    majd írok mi lesz
  • CeeZee
    Én sem tudok menni! Te mész?
    [élménybeszámolót akar]
  • a zsírkereskedő
    jah pestiek előnyben:D
    de ti addig is tudtok kajálni:D vagy edzeni és kajálni:D
  • jazzy
    :)) Latom olvasod te is a musclebuilder forumot, kar hogy nem tudok elmenni szivesen felneznek:(
  • a zsírkereskedő
    ez így is van többnyire...jah és tudtad h lufik vagyunk?
    na mindegy más...
    FIGYELEM!

Augusztus 20.-án 14.00-16.00, a városligeti Vajdahunyad várban a "drogmentes magyarországért" alapítvány-al együttműködve drugsbunny EDZŐ VÁLASZOL LIVE szeminárium, drogprevenciós és kötetlen beszélgetés valamint BB.TV közönségtalálkozó! sztárvendég: Vörös Zoltán és Szakács Sándor (Gyurma)! ajándék pólók a készlet erejéig!--elvileg attck pólót fognak hozni de ki tudja...
  • jazzy
    Nagyon igaz.. de tudod ha valaki megvesz egy ilyet, akkor az vagy testepito, aki tudja mit kell kajalni, vagy laikus, akit meg az edzes erdekel.. ez sajnos a nezettseg miatt van. A gond ott van, hogy az elobb emlitett "testepito" -knek a fele gyuros, akiket megint az edzes erdekel. En speciel nem tudtam, hogy mit kell enni, amig bunny es ti nem segitettetek... A szteroid tema meg olyan, hogy van aki tudja, hogy szedik, meg van aki laikus, azmeg mindenkire ezt mondja akinek izma van.
  • a zsírkereskedő
    én birom bunnyt - ő legalább beszél a kajálásról nem úgy mint a többi...
    pl ronnie coleman-videóban nem írják h mit eszik csak mutatják...na én azoknak a cuccoknak kb 2/3-át ismerem csak amit ő zabál...
    doz viedójában egy szó se esik a kajáról pl.. mint ahogy lee priest-ében sem...
    csak az edzésről forgattak...pedig nekik csak a szteroidokról kéne hallgatniuk nem arról, h mit mikor és miért esznek... na mindegy titkolóznak...
  • jazzy
    Alap :D:D beleirtam azt is hogy "tejet a kismacskaknak" de kitoroltem mer az mar tul durva:D
  • a zsírkereskedő
    drugs bunny fan:D
  • jazzy
    Olcso halkonzerv - ipari olajos szar -> nemigazan jo. Ha halkonzerv akkor kozepkategoria felett, vagy szuroben jol atmosni, hogy csak a halhus maradjon. Zabpelyhet nem tejjel mert a tejben sok szar van, tejet nem iszunk. Ledaralod, beleszorod feherjeturmixba, vagy alkotsz okosan, pl sovany turo, natur joghurt, daralt zabpehely es elkanalazod, mehet bele diabetikus lekvar, hasonlo kombinaciok. Babot lehet enni de lehetoleg ne mindig. Pufirizst sose kell fozni csak enni. Kenyer nem jo, a kenyer nagy reszet a szervezet nem tudja feldolgozni es elraktarozza zsirnak. Ez neked nem jo. Egyel rizst, azt fel tudja hasznalni. Torekedj arra, hogy az elelmiszer amit eszel ne legyen nagyon feldolgozva, peldaul ne legyen benne liszt. Kenyerben van liszt, tesztaban van liszt. Utana lehet olvasni neten, hogy ez miert nemjo, nem akarok novellat irni mar igy is hosszu. A szenhidratoknak egyebkent ugyanugy vannak csoportjai mint a feherjenek. A husban es a turoban is feherje van, csak epp teljesen mas. Biologiailag mas ertekuek, a szervezet kulonbozo modon, sebesseggel, hatasfokkal dolgozza fel, epiti az izmokat.
  • Atrium
    és akkor a zabpehely csak magában ehető? pifirizsből nem ilyenem van, hanem zacskós és szemes. Akkor ezt már főzni sem kell, csak enni magában? paradicsomos halkonzervet lehet? mert találtam olyat amiben van bab is. olcsó is meg elég fincsi.
  • lamase
    tőlem ihatsz.. ahogy érzed, ha komolyan veszed ezt a dolgot akkor ne
  • Atrium
    de akkor ne igyak tejet sem?
  • lamase
    cukor is tele van szénhidráttal, mégsem azt öntöm a hús mellé
  • FFX
    de nem mindegy hogy milyen szénhidrátot eszel asszem
  • Atrium
    és a zabpekyhet mivel eszed? magában? :S és mi a baj a corn flakes-el? megnéztem fehérje szénhidrát tartalom egyezik :S meg azt sem értem hogy miért nem jó a kenyér meg a tészta, mikor az is tele van szénhidráttal :S
  • lamase
    www.ham-let.hu tejet nem iszunk zabpelyhet kell enni, corn flakes nemjo.. ebben a sportban nem mindig számít milyen ízű a kaja, lényeg hogy tápláló legyen
  • Atrium
    akkor tejet iszunk? :D, ja és ez a zabpehely nagyon rossz :S akkor inkább a corn flakes. nem tudom hogy mi az a hamlet cucc, de szerintem ez nem az :)
  • lamase
    egy tasak asszem 200gramm, pufirizs az a hamlet cucc? ha igen azt magába kell. Tejet nem eszünk. :)
  • Atrium
    ti mennyi rizst szoktatok enni? láttam hogy írta lamase hogy naponta 1-2 tasakkal eszik, de az gondolom nem olyan amilyet én vettem, mert ott 1 zacsi 1 kiló :D Vettem most pufirizst is , csak azt nem tudom hogy hogy kell elkészíteni :) Főzni kell, vagy micsoda? És ha megvan akkor ti hogy szoktátok enni? magában vagy tejjel vagy mivel?
  • lamase
    nekem inkább az a baj hogy nemtudok elég korán elkezdeni kajálni mert nem vagyok otthon, van hogy 1órakor kezdem el a kajálást, reggel természetesen a turmixal indítok.