33479
-
#3613 Sziasztok fiatalok!
Én kezdtem ezt a fórumot még naon régen és jó látni, hogy így kinőtte magát! Különösen jóérzéssel tölt el, hogy Ti, mint aktív fiatalok újból beszélgettek a problémáinkról! Uh. Üdw mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Tavaly, meg idén én inkább a tömegnövelésre fektettem a hangsúlyt. Tekintve, hogy az egyetem elég nehéz, sokat kell éjszakázni, gyakran nem eszek rendesen, mert akkor a melóból esek ki és ha leülnék kivakolni a hasam, akkor a last-minute leadások egyikese készülne el... Meg mindig is vékonyka voltam, uh. mindenképpen vastagodni akartam. Nah lényeg a lényeg, hogy szálkásodni szeretnék, de hosszú pályafutásom alatt soha nem foglalkoztam ezzel a témával, uh nem is tudok róla sok mindnet csak az általános recepteket, hogy:
-növeld az ismétlés számot
-csökkentsd a súlyt
-egyél kevesebb szénhidrátot edzés előtt (egyébként is fehérjén élek)
Szal' az érdekelne engem, hogy aki szórt már be szálkásító időszakot a tervébe, ill csinál(t) már ilyet, annak mik a tapasztalatai, tippjei?!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#3612 "gazdag"?!? Pff!
Amúgy kissé elkeseredtem amikor már a 2. üzletben sem találtam húsnak látszó tárgyat!
Én még pénteken utazás előtt elmentem edzeni és olyan jó kis izomlázat értem el a vádlimban amilyet már rég éreztem. Ülő vádli csökkenő sorozattal és szamár vádli. -
a zsírkereskedő #3611 aki "gazdag" annak könnyű:D
én a campingben is lógtam 2napig:D:D:D:D
nem h kajáljak azt ami tetszik:D
úszáskor viszont nagyon bedurrantam mindíg... -
#3610 Én is most jöttem haza a Balatonról. Pénteken mentem, tegnap jöttem. A kajálás persze nekem sem volt az igazi. De azért a reggeli tejsavós-zabpelyhes adagok ki voltak már előre porciózva! Napközben meg amennyire tudtam kerestem a húst rizssel! -
#3609 Elvileg a zsírsavprofilja nem megfelelő ha sütésre használod, azért érdemes "hidegen" bevinni. -
a zsírkereskedő #3608 a 3napos balatoni nyaralásom étkezésileg nem igzán volt tökéletes...
első 2 nap hozott sajtos kifli stb.. májkrémmel ez még elmegy...
tegnap este 1 liter martini a bulihangulatért... utána rablóhús... majd sok-sok kenyér...
ma meg... 1 szelet üres kenyér 10kor... majd kb 10keksz délben... aztán 9re hazaértem... nem voltam éhes/alultáplált csöppet se
mindegy ebben az évben már nem nyaralok többet -
#3607 Az elso hus amit sutottem olyan kemeny volt hogy alig birtam elragni, de megettem! Azota mar egyre jobban sikerulgetnek a dolgok csak sajna tenyleg ra lehet unni egy ido utan arra hogy rizs meg csirke kulonbozo fuszerezessel. Ami mondjuk nem is baj tomegelesnel de igy dieta alatt nem tul jo, zoldseg, rizs, csirke, turo, bloah:) Dehat a szenvedesnek meglesz a gyumolcse! -
vg #3606 Én szoktam tenni rá valamilyen fűszert, vagy valami finom fokhagymást mártást! :) 1.5kilót simán be tudok nyomi egyszerre... :) sajna én nem vagyok konyhatündért, nagyon béna vagyok :(((( -
#3605 Elvileg csak azert mert nagyon rossz ize van, nem hallottam semmi olyat, hogy rosszabb lenne mas olajoknal. -
vg #3604 Lehet mert nem szárad ki eléggé, és zsiros marad. -
#3603 nah vettem túrót, összeturmixoltam csak úgy az eper lekvárral, egész jó volt, raktam még bele zabpelyhet hogy ne legyen olyan folyós. -
#3602 Edzőválaszolba azt írta Bunny hogy soha ne süssünk benne. Tudja valaki a miértjét? Én ma sütöttem benne csirkemellett, szerintem jó volt. -
#3601 Baromi szar lett amit en probaltam benne sutni. -
#3600 Lenmagolajba érdemes sütni? -
FFX #3599 -
FFX #3598 épp most eszem -
#3597 Én 3 kortyot gyürtem le. Nem teccett hogy iszom a cizet és eccer csak jön a tonhal darab, és megin pfu.. :) -
#3596 Cool! -
#3595 Ez nagyon kedves tőled! Kösz az infót!
Ha megkérlek megtennéd, hogy a mencseszter junájtid topicba beírod ezt: Németh Pisti várja a profi kártyáját és ha megkapja indulni fog idén a Debreceni EB-n. -
juve001 #3594 Csaó! Látogassatok el a www.mufan.try.hu -ra! Naponta többször früssülő igényes MANCHESTER UNITED-es weboldal!Temérdek képpel, válogatott videókkal, megannyi érdekességgel szeretett klubunkról! Naprakész hírek, igazolási pletykák és megannyi extra! Ha felkeltettem az érdeklődésed, nézz be, nem bánod meg! Ne habozz, akár fel is kerülthetsz a weblapra ha elküldöd a UNiteddel kapcsolatos személyes fotóidat! Ne késlekedj, mindenkit szeretettel várok! u.i.: GLORY MAN.UDT.!!! üdv: nisT -
#3593 Attól a turmixtól szabályosan rosszul lettem, pedig sok mindent megeszek a cél érdekében, de ebben az esetben már az első kortynál elvéreztem! -
vg #3592 -
#3591 turmixolás után ugyis eltünnek a darabok és krémes lesz. :) Kipróbáltam valamelyik nap azt a tonhalas turmixot, nagyon veszélyes dolog, ne próbáljátok ki. Én se fogom többet. -
#3590 Nem tudom melyikre gondolsz, de én az Alpa túrót ajánlom(Plusban lehet kapni), mert annak olyasmi az állaga mint a krémtúrónak, nem pedig az a darabos.
Én nem turmixolom, hanem elkanalazom. Kis kanál lekvár és jó nagy kanál túró. De turmixolni is lehet, de akkor vizet is adnék hozzá, hogy iható legyen. -
#3589 Nem azt. Bementem a boltba és megnéztem melyikben a legkevesebb a zsír. Így már nem tudom a nevét, de a külseje olyan volt mint azok a régi zsíros dobozok, vékony, hosszúkás. A fólia pedig zöld volt rajta. Simán lekvárral öszeturmixolom? -
#3588 Adjál hozzá egy kis diabetikus lekvárt! Én még mazsolával is szoktam enni.
De te nem véletlenül a Bakony túróját eszed? Mert azt tényleg nehéz letolni. -
#3587 jók vagytok:D én 250gramm túró után összeesek -
#3586 fél kiló hús--> 100g
3-4 adag tejsavó fehérje--> 60-80g
kb 400g túró--> 40g(én 10% fehérjével számolom)
ha van akkor tojásfehérjelé is megy, abban kilónként 100g a fehérje és ennek kb a felét iszom meg naponta
ja és én a rizs és zabpehely proteintartalmát nem számolom bele -
#3585 hát köszi te vmi ritka jófej csávó lehetsz,na mind1... -
a zsírkereskedő #3584 fél kiló túró 60g...12g/100g
a zabpehelyben kb 12g van 100grammonként...
tojásfehérjében is 12g van 100 grammonként a húsban kb 20 /100grammonként:D
utána turmix...
amúgy meg tolni kell a kaját ipari mennyiségben:D -
#3583 Nektek hogy jön össze a napi 200-250g fehérje? Mit esztek? :/ -
#3582 Zoli tipikusan az a fajta testépítő akinek jobban áll a tömegelő időszak(arc szempontjából persze). Amikor élőben láttam alig ismertem meg! Bár lehet hogy csak a szemüvege miatt volt! Vagy lehet hogy neki is úgy működik mint Clark Kent-nek, hogyha leveszi akkor lesz Superman!
De félreértés ne essék, nekem is nagy kedvencem. Remélem még látjuk őt színpadon.
Kiss Jenő is Pintér Ferenc "keze alól" került ki!
-
a zsírkereskedő #3581 nem a fejéért szeretjük:D
új bbtv van nyomás nézni mindenkinek:D
kiss jenő meg sokan mások -
#3580 Cápa bizony!
-
#3579 cápa :E] -
#3578 nemjóképű :p -
#3577 Vékony Zoltán, az egyik személyes példaképem:
(lehet kicsit nagy lesz)
-
#3576 Nekem is lemegy de csak ugy hogyha belekeverek 2 izesitett joghurtot, akkor fini. Egyebkent most a balcsis lazulas utan lassan folytatom vagy inkabb ujrakezdem az eroteljes szalkasitast, mar latszik az a par kilo ami lement. -
#3575 Mondasz valamit! Amúgy ha nem turmixolom, akkor lemegy a fél kiló. De csak ízesítéssel és nagy kanállal, ami leér a gyomromig! -
#3574 Vigyazz mit irsz az emberek hallgatnak rad kepzeld el amikor szegeny probalja letuszkolni az egesz turot :DD