Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Na igazam lett:

"Korrekt, der neue Abspann ersetzt den alten. Wenn du also den alten Abspann sehen willst kannst du a) das Spiel ohne Patch durchspielen oder b) den Originalabspann aus den Spiel-Archiven extrahieren und ansehen."
Deep Silver CM

Tehát az új finálé, lecseréli a régit!
2 lehetõség van az alaf megtekintésére:
a.) Patch, nélkül, b.)kibuherélni az archivumból.

Rapid81
Az kb 60%.
Nem kétféle honosítást akarok hanem 1et, amiben telepíctésnél ki lehet választani, hogy mi van fent neked. Ezért várok, hogy menjen az 1.02.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kirol
Én neked nem a németet, hanem az 1.02 internationalt küldtem el!
Magad is megnézheted: ITT!!!

kirol
Hát én úgy veszem ki, hogy sokan kérték, hogy más legyen a vége, ezért a Patch -ban megváltoztatták azt.

Most mivel én nem vittem még végig, ezért nem tudom, és nem is akarom idõelõtt megtudni a zárást!!

Azt írják, hogy ahhoz, hogy más legyen a vége, nem kell alõrrõl kezdeni a játékot, hanem elegendõ egy megfelelõ játékállást visszatölteni.

Na ebbõl én arra következtetek, hogy:

- Alap finálé: ha 1.0 a játék.
- Variált finálé: ha 1.02 a jéték.

Ha igazam van, akkor viszont muszály a honosításból is kétfélét csinálni, ha azt mondod, hogy az 1.0 nem indul el az 1.02-vel.

Ha máshogy van, akkor szóljatok, mert már nagyon érdekel.

Amúgy most ott járok, amikor Nina kiszabadult a "börtönbõl", és a repülõtérnél vagyunk. Ez kb hány %?

Rapid81
Mert átküldted a vitalityt és nem megy, ugyanúgy indul el, mint az 1.00, és ha berakom az 1.02höz tartozó archives.ini file-t akkor Unknown Error felirattal leáll.
Tehát az amit te küldtél az 1.00nak a crackje, vagy a németé, és az nem megy együtt az internationallel.
Nekem az 1.02 international crackje kell, amit sehol nem találok 4 napja!!!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kirol
Neked akkor most mi kellene? Hogy menjen?
Még senkitõl nem hallottam, hogy nem menne. Rajtad kívül.

Az International -ban is vitality van. Honnan veszed, hogy neked más kell?

Rapid81
Nem tudom, hogy mi alapján választódik ki a játék vége a 2 lehetõség közül. Azt meg megint nem akarom, hogy akinek meg 1.02 van fent, annak utána ne induljon el.

kirol
De figyelj már, arra a kérdésemre válaszolj már, hogy ha az alap véget akarom, akkor ne rakjam fel az 1.02-t?

Mert ha igen, akkor nyugodtan kiadhatnád szerintem az 1.0-ás honosítást.

kirol
Nem rád gondolt! 😊 Hanem a hsz alapján a BS4-re. Vagy tényleg hülye a motor, és összekeveri a hsz-t és a felhaszálókat.

De azért, hogy ne legyen hiányérzeted, én mindkettõt sajnálom. 😞

Rapid81
Van hozzá egy vitality (német) meg egy sacred crack, ami az internationalhez kell az a sacred, de 2 napja keresem, és sehonnan nem lehet leszedni.

Rapid81
Azért annyira nem kell szomorkodni, csak picit csúszok, már megint... Francba!

Ombika
Ez szomoru hir!! 😞

ibrik
Úgy látom, valami hiba van a fórum motorral, mert ugyan az én hozzászólásom sorszámára, de Rapid81 nevére ment a válasz...

Na szóval a tény: a Broken Sword 4 már nincs fent a GH projektek listájában.
Ennyit tudok, semmi többet.
Hogy tényleg abbahagyták a munkát vagy csak titokban folytatják-e, ez csak merõ találgatás.

Bár megjegyzem, már a játék megjelenésekor többen is megnéztük a játék fordíthatóságát és nem sok esély láttunk rá. Az is kiderült akkor, hogy a BS3 magyarításának megoldásai a BS4 esetében nem mûködtek.
Ennyi.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

kirol
Ó de kár. 😞
Komolyan?

ibrik
OK, köszi, megtaláltam a pontos infót a FIFA 06 topikjában.

Egyébként pont errõl beszéltem, a sportjátékok az egyik nagy csoport, amivel nem játszom és nem is érdekelnek. <#vigyor>

takysoft
a nem magyarul kiadott fifa 2006-ben át kell nevezni egy file-t.
de a fifások biztos tobbet is tudnak errõl.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

ibrik
Más...
Nem szándékosan reklámozom most az oldalamat, de ismét bõvítettem egy kicsit a "Trükkök" résszel.
Ide olyan leírásokat szeretnék összegyûjteni, amelyek arra vonatkoznak, hogy a magyar nyelvû szövegeket is tartalmazó külföldi (többnyelvû) játékok esetében hogyan kell elõcsalogatni a magyar szövegeket.

Én igazából nem sok játékkal játszom, így az általam ismertek közül jelenleg csak két játék került ebbe a szekcióba (Boiling Point, NFS Carbon). Így szeretném megkérni azokat, akik tudnak még ilyen játékokról és ismerik az ilyen trükköket, azok dobjanak meg egy emaillel vagy egy PM-el, amiben megadják a konkrét játék nevét és a módszert.

Elõre is köszönöm az esetleges jelentkezõk fáradozását.
Az oldalam címe az aláírásomban.

ibrik
Nem tudni, mi van vele, mert a GH-n lekerült a projektek listájáról...

Rapid81
Egy alaplapcsere meg egy friss vindóz megoldotta a telepítõs gondot, de elindítani akkor sem tudom sajna.

Ombika
Broken Sowrd 4 magyarositas projektrol vki tud vmit?

ibrik
Esetleg tûzfal beállítások?
Rendszeradminisztrátori jogokkal rendelkezel-e az asztalin?
Vagy nincs-e véletlenül írásvédetté téve valamelyik fájl a játék mappájában?
És stb stb sorolhatnám az alapabbnál alapabb kérdéseket - más nem jut az eszembe.

kirol
Tuti biztos.

Ezekszerint az is csoda, hogy egyszer is el tudtad indítani. Nálad valami nagy gáz lehet, ha ennyire nem akar sikerülni.

Rapid81
Biztos a jót küldted el egyébként, mert ez az exe csak akkor indul el, ha az archives.ini-ben a gyári 5 darab spr file van benne, ha a frissítettel próbálom, amiben 8 db van, azzal "Unknown Error" felirattal leáll.

kirol
Tuti benne van, de gondolom nem ártana végigvinni, hogy elérhetõek legyenek ezek az opciók.

Rapid81
Na ezaz, lehet a német patchban még benne sincs. 😞

Rapid81
Na ezaz, lehet a német patchban még benne sincs. 😞

kirol
A jobb alsó sarokban V1.02 van írva. Viszont nem látom sehol, hogy hol lenne az a lehetõség, amirõl beszélsz. (videómegnézés)

Rapid81
És neked mennek a videós menük? Meg a többi újdonság? A jobb alsó sarokban V1.02 van írva?

Rapid81
A laptopon a crackeltre is feltelepedett. Szóval lehet csak a procimat nem komázza a telepítõ, vagy nemtom.

kirol
Én arra próbáltam, és sikerült is.

ibrik
Te figyu, lehet, hogy feleslegesen kérdezem, de azért mégis megkérdezem: a patch-et ugye nem a crack-elt játékra (EXE-re) próbálod telepíteni az asztali gépeden???
(Ez esetben csak vissza kellene rakni az eredeti indító EXE fájlt a patch telepítése elõtt, de ha ezt már ellenõrizted, akkor nem szóltam...)

kirol
Vagyis ha felraktam, akkor így csak a másik befejezés lesz?

Tehát ha az alapot akarom, akkor töröljem le az 1.02-t?

Rapid81
A másság a telepítés után lesz elérhetõ, és abban nyílvánul meg, hogy egy full más befejezése (alternate ending) lesz a játéknak, meg a menübõl elérhetõek lesznek a játékban lévõ videók, vagyis meg lehet õket nézni, továbbá van benne egy "Ez történt a szereplõkkel..." rész is, ami a történet vége utánról mesél.

kirol
Na ez érdekes.
Én még az 1.0-val kezdtem, és még nem vittem végig.

De mitõl lesz más, gondolom nem csak attól, hogy felrakod, hanem valamilyen cselekedet miatt nem?

Rapid81
Lefordítva le vannak, de nem tudom lecsekkolni, hogy tutira megy-e.

Rapid81
Amit te küldtél azzal elindul, de ugyanúgy nincsenek benne a videós részek, szóval ugyanolyan, mint az 1.00-ás, hogy miért, azt ne kérdezd.

kirol
Figy már.

1. Laptopra felment eset: Hogy hogy nem indul el, tegnap küldtem el, amivel elindul.

2. Nem települ fel eset: Ha a laptopról felment, akkor megvannak a fájlok, lehet fordítani, egyebek. Majd laptopon visszanézed, mert amit küldtem, azzal tuti indul a játék.

Randal
Kaptam egy érdeks levelet egy emberkétõl, íme a levél és a válaszaim. Következtetést vonja le mindenki:

Feladó: "Pallai Zoltán" <[email protected]>
Címzett: [email protected] <--- Ez én lennék

NA SZEVA! PASSZOLD MÁR ÁT VALAHOGY AZ ARCANUM MAGYAROSÍTÁST!
ÍRJ VISSZA! NA KÖSZI ELÕRE IS! CSÁ!

Feladó: "Solymosi Zsolt" <[email protected]>
Címzett: "Pallai Zoltán" <[email protected]>

Nincs kész és valszeg sokáig nem is lesz idõhiány miatt.
Stíluson meg kéretik változtatni.

Feladó: [email protected]
Címzett: [email protected]
Tárgy: automatikus valasz/autoreply (Re: )

kis köcsög

Feladó: "Solymosi Zsolt" <[email protected]>
Címzett: [email protected]
Tárgy: Re: automatikus valasz/autoreply (Re: )

Te mire fel írsz ilyet nekem? Mit képzelsz te magadról ki
vagy te? Azért azt bárki megérdemli, hogy ne ilyen flegmán
írj neki ha kell valami amiért más a szabadidejét áldozza.
Meg honnan tudo, hogy hány éves vagyok. Az ilyennek
készítsen az ember magyarosítást? Tudod mit? Tanulj meg
angolul és játsz úgy.

A válasz erre is az automatikus kis köcsög volt.

No comment a mai fiatalságra. Tisztelet a kivételnek.

Rapid81
Igen megnéztem. Vannak benne javítások, pár kihagyott rész belekerült, meg ott van a videós rész, meg a többi új videóval kapcsolatos dolog. Azokat nemtom csekkolni amíg nem megy.

ibrik
Azt ellenõrizted már, hogy a patch (ami a laptopodra feltelepült rendesen) valójában belenyúlt-e a szövegeket tartalmazó fájlokba?

Rapid81
vagy esetleg kitoljam az 1.0hoz valót és majd egy kisebb kiegészítésként az 1.02höz valót? Csak akkor akinek az 1.02 van fent, annak még várnia kell, hogy magyarul jácchassa. Vélemény? Vagy még próbálkozom, lassan már mennie kell, annyit bütyköltem vele. Remélem...

Rapid81
Bakker!
Mostmár lehidalok. Letöltöttem a patchet legalább 10 különbözõ helyrõl, legalább 30x, és egyik sem telepszik fel a gépemre, mindegyik telepítõ hibával leáll. A laptopon meg feltelepedett, de utána nem indult el, tiszta gagyi. Amíg nem tudom elindítani az 1.02-t, addig nemtom befejezni a magyarítást. 😞

cikasz
LOL
Miért nem vetet az ilyen magának vajon nintendo-t? 😊

http://www.akciofigura.hu

Rapid81
Bevallom, hogy igen, nemtuttam, hogy nem láccik. <#taps>

kirol
Pedig direkt néztem és nem láttam.
Valld be most csempészted oda.<#vigyor3>

Máris küldöm.

Rapid81
Az adataium között látszik az emailem, küldd már át légyszi. Köszi!

kirol
Hát PM-ben nem tudok fájlt küldeni, csak e-mailben.

Rapid81
PM-ben küldd már el a tudodmit, mert nem tudom így befejezni a magyarítást. 😞

Hello! Hogy áll Andy v Panyi a Black and White 2 fordítás? Lécci adjatok magatokról vmi hírt! Elõre is köszi!

Start Menü -> futattás -> megkeres peccs-> kiválaszt - > Ok

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/