Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • TBTPumpa
    Még tavaly volt róla szó, hogy a Diablo 3-ban beválik ez az Aukciós ház, akkor ezt a StarCraft 2 Heart of Swarm is meg fogja majd kapni és a következő Blizzard játékok... Nekem ebből nem az jött le, hogy a játékosoknak akarnak jót azzal, hogy a játékban található elemeket beteszik az aukciós házba és eladhatják pénzért... Számomra inkább annak tűnik ez a dolog, mint amit előttem már említettek! A játék hibajavítása (patch) továbbra is ingyenes marad, majd az új tartalmakért (néhány új map, item vagy spell a Diablo 3-ban, vagy egység illetve Battle.net-es portré stb.) pedig majd elkérik a jó pénzeket.
    Anno WarCraft 3-nál is bővítették a tartalmakat néhány patch formájában. Az ingyenes volt. Azóta eltelt 10 év, megváltozott a világ, a Blizzard is teljesen átalakult (az akkori Blizzard Norht megszűnt), azóta Activision-nal jó haverok lettek és miért ne csinálnának pénzt egy ekkora névből? Ha már nem kell havidíjat fizetni (mint a WoW esetében) akkor más úton kell kicsalni a pénzt a játékos zsebéből!