Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Rusy
    Én is Jakuza-val értek egyet, nem számítok annyira öreg, de fiatal játékosnak se olyan 16 év körül, most már én sem játszok annyit mint régen, sok játékot megvettem utóbbi 3-4 évben, kb fél áron, de vannak olyanok is amiket előrendeltem, de 1 kezemen meg tudom számolni amit 2 év alatt teljes áron vettem meg, szerintem pc-n előbb utóbb változások fognak bekövetkezni az eladási formában és azért jönnek a dlc-k, meg a fizetős tartalmak, mert már a játék kategóriák nagy részéből nem lehet nagy vagy egyáltalán hasznot termelni, gondolok itt az fps-ekre, ha nem online mit COD, battlefield stb, akkor egyszerűen nem lehet eladni, 10-12 ezer ft-ért ki fizetne 15-20 óra játékért jó esetben ennyit, és én pl nem multizok, én szerettem a single nagyon jó történetű fps-eket, mint pl a NOLF, NOLF 2 ik2 fordításával, gyakorlatilag ez kihalt, senki sem készít ilyet, mert letölti a játékos kinyomja oszt jóvan, meg nincs is rá igény. Pont olvastam valahol, hogy a Crysis se folytatódik, mert nem volt ugye nagyon multi orientált, a története a játékideje sem eget rengető, a grafikán kívül nincs benne semmi, hiába a szépség a hype nem lehet eladni.
    Eljutottunk oda, hogy vagy legyen multija, vagy az újrajátszhatósága nagyon széleskörűnek kell lennie, rpg esetleg több karakter vagy több faj stb, különben nem fogja megvenni az ember, mondjuk én egy új 40-50 óra játékidős teljesen multi nélküli, jó történetes half life-ot most is megvennék csak hát nem sokan vannak így.

Szóval akkor rátérnék a lényegre amit az eladás módjáról írtam változást, ami nekem például egy nagyon elfogadható kényelmes lépés, bár eleinte nem tetszett, most már ebben látom a jövőt, persze pénz pénz pénz lehúzásról szól nagyrészt, de a játékosnak is ad, és ez az age of empire online, ugye microsoft arról híres hogy olcsó és jó termékeik vannak :D, na félretéve a viccet, nem tudom ki mennyire ismeri elég megkötött, kell a games for windows live, olyan mint a steam csak sokkal szarabb, beregisztrálsz letöltöd ingyen a full játékot, gyakorlatilag mint egy demó ott a teljes játék a gépeden minden funkcióval teljesen ingyen, namármost elkezdtem játszani olyan mint az age of empire 3 van egy városod (capital city), csak most már teljesen él 3D-be fejlődik osztogatod a pontokat közbe a pályákon küldetésekért xp-t kapsz szinte ugyanaz mint az aoe3, na el is mentem free-be 10-es szintig kb 20 óra játék a görög néppel ott jöttek a különböző itemek kártyák amik már csak a pénzes prámium pakkal voltak elérhetőek, vagyis nyomhatod freebe, de már a nehezebb pályákon vagy egy premium pakkos ellenféllel nincs esélyed mer ott vannak az igazán ütős cuccok nem tudod alapból legyőzni.
    Itt válaszút elé kerülsz 20 óra teljes értékű játék után ingyen, hogy akkor megveszed e a premium packot amit (itt jön a pénzlehúzás) népenként kell megvenni görög egyiptomi perzsa, népenként 3600ft, és még van egy csomó kiegészítő dekoráció ilyen olyan pack, védekezni kell támadni stb ha mindent megveszel 25-30 ezer ft VAGY
    köszönöd szépen nem veszed meg a játékot, vagy nyomod tovább freebe, mindegy a lényeg teljesen ki tudtál próbálni mindent megvolt a demo, kijöttek előnyök hibák.
    Namármost nekem nagyon tetszett a játék megvettem a görög premium packot 3600ft-ért 1 perc alatt a gépem mellől ülve bankkártyával, kattintottam kettőt és ott volt a teljes értékű játék, azóta már szerintem fél év alatt több 100 órát játszottam, elkezdtem az egyiptomi népet 1 hónapig nyomtam freebe utána megvettem a premium packot ez a 2 packom van 7200ft fél éve játszok, na a perzsákat nem lehet nyomni freebe azt meg kell venni azonnal, de már van alapom,
    Ami negatív pl a skirmish packot külön kell megvenni meg 1-2 apróságot, de ez már 1000-2000ft amit havonta tud áldozni az ember és nem havidíj annyit megér.
    Szét van szabdalva a játék, de akkor fordítasz rá pénzt amikor akarsz és annyit amennyit akarsz, amikor van rá pénzed és azt a részét veszed meg amit akarsz ami nem érdekel nem is kell kifizetni, na én ebben látom a jövőt így a játékos is mindig újat kap mer ugye a cégnek érdeke hogy jöjjön a pénz, a pénz meg mindig folyik mert 1-2 ezret senki nem sajnál 50 óra játékért, teljesen legálisan összképet kapsz a játékról grafika játékmenet funkciók minden, egy stratégia esetében a demó játék is 10-20 óra lehet, és a fejlesztők is mindig újabb és újabb pénzt kapnak.

Nem akarom tovább szaporítani a szót, az üzletpolitika nekem sem tetszett elsőre, mondtam is hogy a játék menüje külön 500 ft, az options menü meg 300 stb, hogy még az exit gombért is pénzt kérnek, de utána jobban átnézve átgondolva egy nagyon kényelmes saját magad által megválasztott funkciók szerinti vásárlást tesz lehetővé, ami téged nem érdekel azért nem is fizetsz.