Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostmár megy minden, és mostmár teljes mértékben élvezhetitek ezt a fantasztikus játékot.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Amúgy meg tele van helyesírási és nyomdahibákkal.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A jól link: Teszkó és a többiek topik
Ide is beírom, amit aTeszkó és a többiek topik topikban is leírtam, hiszen itt többen ismernek.
Tegnap kezembe került az a bizonyos "Tesco titok" címû könyv, hajnalcat hozzászólásában (#54) szinte szóról szóra vannak belõle idézetek.
Nagyon brutális és annyira jó, hogy alig tudtam letenni, szinte egy nap alatt sikerül kiolvasni a könyvet - nekem, aki évek óta nem olvasok rendszeresen könyveket.
Mondhatnánk azt is, hogy az egész "A" lopásról szól.
Leginkább arról, hogy a Tesco-t hogyan lopják szét a vásárlók, meg hogyan lopják még szétebb a saját dolgozóik - a hierarchiában feljebb dolgozókról (osztályvezetõk, igazgatók) nem is beszélve - ez utóbbiak még meg is ússzák a többmilliós stikliket.
És persze arról is, hogy a Tesco hogyan lop meg minket, vásárlókat...
Állítólag ez csak a könyvben szereplõ két bépesti Tesco-ban történt, de én azért tudok egy vidéki sztorit is - mivel ott élek.
Volt egy régi ismerõsöm - akivel azóta már megszakadt a kapcsolatom -, aki évekkel ezelõtt érettségi után, az akkor itt megnyíló Tesco-ban helyezkedett el biztonsági õrként. Kábé fél évig dolgozott ott és mesélte, hogy még akkor is abból a hûtõraktári tojáskészletbõl árultak, amit még nyitáskor szereztek be. FÉL ÉV UTÁN!!!
Azóta veszem a tojást a piacon egy kontyoshajú nénitõl, akinél lehet, hogy kicsivel drágább a tojás, mint a Tesco-ban, de ezt legalább nem szabványméret-tojó nagyüzemi tápos csirke tojta. Akkorák, hogy alig férnek a tojástartóba, és a sárgájuk tényleg sárga.
Néha elgondolkozom, azon, hogy talán a hipermarketes tojásokban a sárga talán csak ételszínezék... <#vigyor>#vigyor>
Ennyit a Tesco-ról...
Azért továbbra is járni fogok oda, mert a melóhelyen kiegészítésként kapott élelmiszerutalványokat ott is be lehet váltani, de mostantól még jobban oda fogok figyelni, nehogy lehúzzanak. A könyv sok mindenre felhívja a figyelmet - fõleg az "akciós" és a "gazdaságos" cuccok esetében.
Az asszonynak van egy "akció-mániás" barátnõje - hát valószínûleg idén könyvet fog kapni karácsonyra. <#vigyor>#vigyor>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
úgy egyeztünk meg, ha hamarosan nem jelentkezik, és a munka kész(még messze van azért, most kezdõdött a lektorálás), lehet kiadjuk...
nagyon sok munka van benne, és Imyke semmiféle instrukciót nem hagyott hátra.
persze ebbe beleszólása van a csapat többi tagjának is.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Akinek a kezében van a teljes dolog - mármint a cucc használhatóvá tétele és kiadása -, az ugye imyke, aki most átmenetileg, ugyanakkor határozatlan ideig távol van/lesz az internettõl. Tehát ennyi erõvel, akár Afrikába is mehetett volna a dzsungel mélyére, mindenféle távközlési eszköz nélkül.
Ennyi. Amíg õ elõ nem kerül, addig egyik folyamatban lévõ projektje sem fog közkinccsé válni.
Nem fogom újra leírni, tessék használni a topik keresõjét (lent).
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
Nem akarom részletezni, annyi a lényeg, hogy az SC3 magyarításánál is felmerült problémák megoldását az SC4 esetében nem lehet használni.
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Rapid, nagyon jó a fordításod a Tunguskához, és nagyon örülök hogy megpróbálod lefordítani a Black Mirrort is. Ha kell segítség a fordításban csak küldj egy PM-et mert nekem is megvan a Black Mirror és szerintem nagyon jó kis kalandjáték. Lenne még valami: van egy másik típusú kalandjáték is ami hasonlít a Black Mirror-ra, és ezt a játékot úgy hívják hogy NIBIRU: Age of Secrets.
Ha megvan neked is ez a játék, akkor azt is megnézhetnéd hogy fordítható-e vagy sem. Ha nem ismernéd itt egy link ahol megnézheted a játék képeit:
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
A SWAT4 fordítását imyke és én csináltuk, de mielõtt imyke ideiglenesen eltûnt az internetrõl, nem volt idõ rá, hogy a számtalan párhuzamosan futó projektje mellett idõt szakítson rá, hogy összeszedje az elkészült anyagot, tesztelje és feldobja a netre.
Nálam csak néhány fájl van meg belõle - amiket én fordítottam -, de azok önmagukban nem érnek semmit, mert azt nem kérdeztem imyke-tõl, hogyan oldotta meg a játékba visszarakásukat.
Konkrétan: jelen állapotukban berakva néhol magyarok a szövegek, de a legtöbb helyen nem.
Na mindegy leszarom. A játék alatt a szöveg amúgy jó, csak a menü meg a napló nem.
Úgyis az jelenik meg itthon is.
Na mostmár értem. És hogy csináltad, hogy innen nézze a fájlokat?