58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Kori
    Sziasztok

Anno 2070 fordítását tervezi valaki?
  • Black Ghost
    Sziasztok!

Mass effect 2 Xbox verzióhoz, létezik magyarítás?

Kisfiamnak most vettem, de a nyelvi akadályok miatt nem igazán tudja évezni.
  • HJ
    :) Erősen kíváncsi vagyok rá!
  • IMYke2.0.0.0
    Egyre szélesedik a fénykapu az alagút végén :)
  • HJ
    A Borderlands project alakul?
  • IMYke2.0.0.0
    Személy szerint, szívesen segítenék, de a STEAM-es verzió nekem nincs meg - lehet, hogy ez a játék a kevés kivétel egyike, amikor a honosítást kicsit alakítani kell a STEAM-rendszerhez.
  • grebber
    Valaki nem tudja véletlenül hogyan lehet a steam-en thief 3-ra ráerőltetni a magyarítást?

Mert érdekes modon fel akartam tenni rá és eltünt a game a mappájából.Hogy ez hogy lehetséges nemtudom.
  • kjhun
    A Postal 3-hoz lesz magyarítás, és/talán szinkron is?? Tervezi valaki magyarítani, netán valamelyik kiadó magyarul kiadni? Bár szerintem jópár helyen valószínűleg be lesz tiltva ez is, mint az előző része. Lehet, hogy itt is, ha nem tetszik a "cenzorok"-nak.
  • ibrik
    Hát ez nem egészen igaz - illetve néhol trükközni kell...
  • MerlinW
    Minden magyarítás jó a Steam-es játékokhoz, semmi különbség a dobozos és a steam-es között.
  • grebber
    Valaki nem tudja véletlenül hogy a steam-en most akcióba lévő Rome total war goldhoz jó-e a magyarítás?
  • Endre88
    Sziasztok! Ezt a játékot szeretném magyarítani: Skiregion Simulator 2012
    De sehogy se találom a nyelvi fájlt! Total Commander segítségével se! Valaki tudna segíteni ez ügyben?
  • RAMyMamy
    Photoshophoz értek, ha valami kisebb meló van, akkor érdekel
  • Katarn576
    Üdvözlök mindenkit!
    Imyke engedélyével szeretnék egy felhívást közzétenni a topikban.

Lukács Gergőnek hívnak, 25 éves vagyok. De mindenki csak Katarnként ismer. Sokáig én vezettem a Hungarian Language Team-ot, mielőtt át adtam volna a stafétabotot Diego-nak.

Olyan 18 éven felüli emberek jelentkezését várjuk, akik felsőfokú angol tudással rendelkeznek, valamint fanatikus képregény rajongók.
    A feladat a következő lenne: Rengeteg angol nyelvű képregényt szeretnénk lefordítani, és elérhetővé tenni a magyar olvasók számára, akik szintén szeretik a képregények világát.
    Csak olyan személy jelentkezzen, aki végig is tud csinálni egy képregényt, és nem hagyja abba a felénél, valamint nem ijed meg a néha akár 100 oldalasra is rúgó oldalszámoktól, és sok szabad ideje van. Azt is szeretném el mondani, hogy teljesen nonprofit lenne a kezdeményezés, tehát fizetni nem tudunk, ellenben ha valaki szeretne egy igényes, és családias csapatba bekerülni, az az alábbi elérhetőségen érhet el.

[email protected]

Valamint az SG-én is küldhet privát üzenetet az illető.

Jelenleg 10 fordítóra lenne szükségünk, valamint 2 Desinger-re, akik jól bánnak a Photoshoppal, és képesek rászerkeszteni a magyar szöveget az angol szövegre a képregényekben.

Előre is köszönöm szépen mindenkinek a részvételt: Katarn

Fő támogatónk az http://avpwar.hungarianforum.com oldal. Itt főleg Alien és Predator képregények magyarított változatai lesznek fent.
  • IMYke2.0.0.0
    Meg bizony :)
    Most a fordítás finomításának szünetében vagyok, hamarosan küldöm a megbízómnak.
    Aztán egy kevés meccs, és otthon Borderlands...
  • RAMyMamy
    megvolt már a mai bf adag? :D
  • blackcalibra
    Igen, valószínű.
    Kárpótlásképpen viszont a Tiéd duplán ment.

Arról tudtam hogy közbejött valami más meló is, csak az érdekelt volna hogy kb. mikorra lehet készülni rá.
  • IMYke2.0.0.0
    1 hétig hivatalos honosítást foltozgattam - az anyag kevés volt, de utána kellett néznem néhány dolognak, közben meg BF:BC2, és egyebek - és megint neki tudok veselkedni.

Ahogy jeleztem korábban, a 3 nagyobb méretű fájlba pakolászással szívok.
  • RAMyMamy
    valszeg pont akkor küldted, mikor én, ezért kiütöttelek :D

ez engem is érdekelne
  • blackcalibra
    Valamiért nem ment elé az előző hsz.

Szóval, mi a helyzet a Borderlands magyarításával?
  • RAMyMamy
    nem nálam van most is 2 elakadásjelző, kedves Béla :)
  • IMYke2.0.0.0
    Valamit félreértettél - az általad leírtakkal tisztában vagyok.
    Azért kérdeztem, mert a Te hozzászólásaidon kívül nem látok törlésre méltót az elmúlt napról...
  • Büdös Bohóc
    (egyébként minek vagy hg, ha nem használod, pont azért vagy hg, hogy levedd a modik válláról részben a helyeden a moderálást...)
  • IMYke2.0.0.0
    Mit kellene törölni? Önkényesen nem szívesen törlök...
  • Jakuza001
    Imike kene egy kis takaritas.
  • Büdös Bohóc
    te még itt rontod SG-n a levegőt?
  • ibrik
    Szánalmas...
  • Evin
    Csak ilyen stílusú játékkal nem játszok. És amivel nem játszok, az nem is fordítom.
  • HJ
    :)
  • IMYke2.0.0.0
    Iciri-picirit rendet raktam.
  • RAMyMamy
    nem te fogod megszabni, hogy ki és mit ír ide, ha nem tetszik, ne reagálj, ezért tök felesleges

lostprophet: ezért raktam be a hozzászólásomba a csodálatos privát üzenetét (hú, hogy én mekkora szar vagyok!), csak ugye ez nem esett le senkinek...
  • cserpak
    Én Evin, neked fizetnék 10.000,-Ft-ot a Baldurs Gate 1 és kiegje fordításáért. Eddig szinte mindegyik fordításoddal játszottam, eddig csendben, de most megnyilvánultam :)
  • lostprophet
    Egyébként most már csak az látja az oldalt és tud belépni, aki VIP tag. Ez a vicc :D :D :D
  • ricsa008
    Én is kaptam már hasonló levelet bakkertől... még mivagyunk szánalmasak? komolyan vehetné az utoló szót és leléphetne a p...ba.
  • HJ
    i2k weblapján ott a számlaszám - akár már ma utalhatsz is neki egy kerekebb összeget, mert biztos játszottál már i2k fordításaival... Jól is jönne neki egy kis támogatás!
  • grebber
    Szerintem nyugodtan kérjen érte pénzt.Én minden játék magyarításáért fizetnék akár 1000Ft-ot is (nem 400-at mint nála és nem is 1db-ot kapok érte!)

• RAMyMamy
    a "VIP tagság" egy vicc, de alapvetően szerintem semmi baj nem lenne azzal, hogy pénzért árulja, HA teljes mértékben saját munka és minőségi lenne minden fordítása

egyébként kár arra pazarolni az életedből azt az 1-2 percet, amíg megírod a hsz-t, mert úgyis te leszel a szarszemét, hogy nem értesz vele egyet és ellene vagy... csőlátás: on
  • NiGhTM4R3
    Feleslegesen magyarázkodsz, bakker. Pénzt kérsz a magyarításért, de ami a bosszantó leginkább, hogy magadnak is megpróbálod bemagyarázni, hogy te milyen jót cselekszel tulajdonképpen.

Ok nélkül nem háborodtál volna fel a 'maszlagomon'. :]
  • RAMyMamy
    őszintén szólva letojom, hogy nem szép dolog... az SZÉP dolog, hogy így lehordja az embereket a hátuk mögött és kiskirályként viselkedik?! szerintem nem vagyok nála rosszabb ember semmivel sem
  • RaveAir
    Engem is az bosszantott fel, hogy kb. 1 hónapos regisztrációm volt, amikor volt valami felhívás, hogy a 3 hónapja inaktívak törölve lesznek a rendszerből. Talán még aznap próbáltam volna belépni, de már törölve voltam... Még szerencse, hogy nem volt VIP tagságom.

RAMY: Mellesleg nem szép dolog a magában írt leveleket nyilvánosan közzétenni. Még akkor sem, ha több dologban is veled értek egyet.

Nem tudom, hogy ti mennyire veszitek komolyan a hozzászólásokat, de én jól szórakozom. ;) Néha ezért is jó ide benézni.