Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Workshop nézet, ha ránézel egy emberre megjelenik az "assign" lehetőség, katt, utána katt a tárgyra ahova küldeni akarod.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.11.13. 07:57:39
Carlos
Hogy lehet sanctuary-ban az embereket (default 5) feladathoz rendelni?
Pl kertészkedjen meg másszon fel az őrtoronyba és őrködjön?

Þór vígi þessi rúnar

Myselor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez a kastély foglalós rész kurva jó volt jött a nagy rák hát meghalt pár másodperc alatt dobott egy szép kis minigunt az egyik legendary szúnyog hát az kegyetlen 😄
Bandicoot
Oké,közben meg lett, legalábbis az a része hogy a rádiójelre érkező túlélőket a workshop módban lehet R-el átküldeni másik helyekre.

Más:
Ugyebár a játékban vannak babák amik adnak egy pontot a SPECIAL részekhez.
Nemtom volt-e már,találtam valamit amivel bármelyikhez adhatunk +1 pontot (vagyis mi választunk)

A volt házunk gyerekszobájában workshop módban pakolásszunk,és lám egy YOU ARE SPECIAL szórólap.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

oneal1
<#boxer><#idiota>

!Forza Ferrari!

<#banplz>
így járt...<#vigyor3>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

RatBaG
megmondta az öregasszony, dogmeat egy önálló személyiség, jön-megy, ő választ társat... úgy tűnik, téged elhagyott. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

oneal1
kérdés:

ha elhagytam a kutyát, hogy tudom előkeríteni?

tudom szép gazda vagyok 😄

!Forza Ferrari!

PiszkosFred
Ossze kell hangolnod a telepuleseket a "Supply line" kialakitassal (talan charisma 5-6 kell hozza meg perk), akkor tudsz majd kuldozgetni embereket a bazisok kozott (no meg kozos lesz a nyersanyag is, nem bazisonkent lesz szamolva), bar erdemes eszben tartani, hogy minden bazis befogadokepessege veges.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.13. 00:57:16

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bandicoot
Az imént megvolt az első támadás a "bázisom" ellen (sanctuary)...Fura volt hogy épp rendezkedem és ismerős mély hang ordít valamit,oldalra nézek és lám...Nos a program nem szarozott Survivalon, 5 szupermutáns....<#idiota>
Viszont mázlim volt,és kettő lövésből megúsztam az egész történetet...Az egyik jött a kis miniatommal és VATS-ban cél,tűz...A 2. lövés talált,és mivel közel voltak még egymáshoz szakadtak szanaszét...😄
Az egyiknél találtam egy "Supermutant's orders" papeerost, elég lényegretörő volt az okos fejüknek...<#banplz>

Kill
Loot
Return
<#taps>

Hali , melyik perk az , amivel egyszerre 2 követönk is lehet ? / pl a kutya és robot /
Bandicoot
Erre én is kiváncsi lennék,át lehet-e küldeni az embereket egyik helyről a másikra,egy nagy közösséget akarok csinálni nem több kicsit és van pár hely ahol lézeng 2-3 ember....

lipovics
Szerintem kár pörögni a grafikán.
Nem a legjobb, cserébe ultrahigh-on megy egy közepes gépen. Vegas is csúnyácska volt. Ebben a játékban nem ez számít és ettől ez még egy jó játék. Nem tudom, talán az EA terjesztette el "a grafika minden" betegséget.
lipovics
Volt már valaki, aki csatlakozott a Brotherhood of Steel -hez? Vannak hátrányai?

Hogyan lehet telepeseket importálni? Van három településem, az egyikre jött egy telepes, pedig van minden.
nyirog
sziasztok a powered speaker settlement építésnél mire jó?

Bandicoot
Csak mert 2006-2008-as grafika, és mert sikerült egy minden hitelt """"érdemlő""" videóadásból képet kimenteni (vicc) alig várom hogy mutasd sorba a címeket amik akkoriban így néztek ki,de tőlem lehet 3-4 éves cím is a sandboxok közül. <#idiota>

Nem állítom hogy nincs szebb játék, sőt a belterek kifejezetten puritánok tudnak lenni. De a kültereken bizony sokszor Witcher 3 szintű látvány köszön vissza a tájon. Ráadásul itt jóval több dolgot kell számolnia a játéknak mint a Witcherben a harcrendszerből eredően igaz ez mellékes. A gépigény is alacsonyabb. Bele lehet kötni sokszor a látványba, de az hogy ez 6-8 éves szint gyakorlatilag nevetséges állítás,még a 2-3 éves szint sem állná meg a helyét a sandbox címek között....

Az építkezős felvetésedről pedig: vegyél több gombos egeret és állítsd be akkor majd nem kell a billentyűzeten nyulkálni,egyébként elég szánalmas belekötési mód a játék ezen pontjába lévén hogy a búbábatos péklőcsbe kéne megoldani kevesebb gombbal ennyi féle funkciót az építésnél???<#kuss>
A harcrendszeres meglátás külön vicc kategória, egy posztapokaliptikus főként lőfegyverre hegyezett rpg közelharci rendszerén kéred számon hogy nincs benne annyi féle csapkodás mint egy kardozásra kihegyezett rpg-ben.....😄
Mi lesz a következő? Sz*r mert nincsenek benne sárkányok??? <#banplz>
De nem trollkodsz...<#taps>

Voltan
Működik.
Elsőre nekem se akarta az igazságot, nem találta a gépet, de a játékból kilépve ott volt a kérdés, hogy a tűzfal engedje-e. Utána már működött.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Terawatt
minden arra járó csöves álma lehet az a kuka<#hehe>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Shep
Na igen, mert az igazi úgy lenne ha el is tűnne, mert elvégre nem csak mi "fosztogatunk" 😄 mondjuk a 3-ban is a bevásárlóközpont melletti kukába raktároztam 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PiszkosFred
Hasznalj szefet, en abba pakolok, mert en sem bizok a telepesekben, nemelyik furcsa szerzet 😊 (hja, es ha mar itt tartunk, a power armorokbol is erdemes kiszedni a cellakat, ha lerakjuk parkolni oket, mert akkor nem nyuljak le)

yesname
Nem kell hozzá CE.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

MarkBlade
jó értem de valami speckó saját szekrényre gondoltam. Ezek olyan érzést keltenek mintha csak bepakolnék valahova és bármikor eltűnhet.. 😄
oneal1
te nem semmi vagy 😄 ratyi stream képet linkelsz és fikázod a grafikát 😄DD befosok 😄

!Forza Ferrari!

SötétBarom
Bevilágítás a látvány legalább fele..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hogy mim van???

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Laza
Szerintem sokaknál a textúrák és az összkép élessége húzza le a képet. Objektum szinten és mennyiségben nagyjából rendben van.

A bevilágítás sokat dob rajta, ha nem lenne ilyen jó, még jobban látszódnának a textúra hiányosságok.

De ezt majd a communty úgyis rendbe rakja 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

AnarchoiD
De ugye CE -d van ?😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Egy kérdés amivel eddig nem foglalkoztatok.
Működik valakinek a pipboy alkalmazás ios-en? Nekem eddig nem sikerült működésre bírni.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Különc
Reddtiről, nagyon állat

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

de neked se lehet szép...hát megmondták már,h ez csúnya és kész,pont <#banplz>
Kandurex
Egyébként ja, a grafika pont, hogy nagyon is penge! Szvsz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SötétBarom
Akkora állatságot, mint hogy ez nem néz ki jól, meg hogy 2013-as szint, nem tudom hogy lehet leírni.. Kész.. 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

PiszkosFred
Nincs szekrenyed? 20 perc jatek utan tobb van, mint az ikeaban vilagszerte 😄

MarkBlade
igen eléggé fapados. Hiányzik az is hogy nincsen valami szekrényem amibe pakolhatok..
jobb,ha beállsz egy szervízkeretbe és szépen megreparálod 😊
amúgy inventoryban,ahogy fel és leveszed a ruhádat és kiegészítőidet
Shep
Azt tudom, bele kell még ebbe rázódni megint, mint anno a 3-nál. Azért az inventoryt megújíthatták volna kicsit, elég gáz mikor 1000000000 tárgyat kell válogatni, még akkor is ha lehet őket rendszerezni, vagy csak nem kellene minden vackot felszedni 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.12. 20:17:56

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MarkBlade
Ami teljesen tönkre ment nem foglal helyet. De R betű a transzfer és be tudod rakni bárhova.
Shep
Hát nekem nem szállt ki de akkor majd nyomom még hosszabban, mert a V-t is elég sokáig kell a "tanyán". 😊 Ok, lehet rosszul fogalmaztam, nem a páncélt hanem a részeit, kar, láb stb. amik elhasználódnak.

MarkBlade
E -vel szállsz ki. És nem kell javítani. 😊
Shep
Hogy lehet levenni a power armort, nem jövök rá? Javítani hol tudok cuccokat, vagy csak a szakik tudják? (régen volt már a vegas is)

RatBaG
most kezdem az építkezést. 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Rájöttem közben. Van egy olyan opció, hogy help és ott írja. Lehet, hogy ott kéne megnéznem a dolgokat inkább, mint itt mindig minden hülyeséget megkérdeznem. Amúgy bárhova üres helyre a térképre lehet kattintani és utána van remove. 😄
yesname
Kattints a marker négyzetére.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Hogy a fenébe lehet eltávolítani markert a térképről? Ha valamire rárakom és aztán megint rákattintok, akkor továbbra is csak fast travel, meg place marker van, remove nincs.
AnarchoiD
azt tudod ugye, hogy lehet scavanger postot csinalni es ha az emberek ellatnak mindent jol a felesleges munkaerok nekiallnak scavangerolni a telepen, igy kellemes meglepetes erhet ha neha belenezegetsz a crafter pultok inventotyjaba (talaltammar 20 stimpackot es 50 clearwater-t pl 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Bandicoot
W3 nem 6-8 élves cím. Dragon Age szintén nem ráadásul DAI full statikus környezetben játszódik full statikus NPC-kkel.

Továbbra is várom azt a 6-8 éves (avagy 2006-2008-as) SANDBOX (nem a Tomb Raider nem az) címet ami ilyen szintű látványt tol. Bár jól sejthetően csak a félremagyarázás és a csend vár,nem válasz.😊

AnarchoiD
nezd meg a kepet amit en linkeltem es amit te mind2 ingame 😉 es eg es fold a ket kep 😉 szal ne itelkezz 😉

AnarchoiD
Most tunt fel, lehet armor -t upgradeolni, hogy sotetben ne latszal es jobban lopakodhass ... na majd a 4. ujrajatszasnal 😉

MarkBlade
azért vitatkoznék.. az utóbbi időben mi vagyunk a teszterek.. sőt néha alfa... 😊