Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.11.13. 07:57:39
Pl kertészkedjen meg másszon fel az őrtoronyba és őrködjön?
Þór vígi þessi rúnar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más:
Ugyebár a játékban vannak babák amik adnak egy pontot a SPECIAL részekhez.
Nemtom volt-e már,találtam valamit amivel bármelyikhez adhatunk +1 pontot (vagyis mi választunk)
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Per Aspera Ad Inferi.
ha elhagytam a kutyát, hogy tudom előkeríteni?
tudom szép gazda vagyok 😄
!Forza Ferrari!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.13. 00:57:16
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Viszont mázlim volt,és kettő lövésből megúsztam az egész történetet...Az egyik jött a kis miniatommal és VATS-ban cél,tűz...A 2. lövés talált,és mivel közel voltak még egymáshoz szakadtak szanaszét...😄
Az egyiknél találtam egy "Supermutant's orders" papeerost, elég lényegretörő volt az okos fejüknek...<#banplz>#banplz>
Loot
Return
<#taps>#taps>
Nem a legjobb, cserébe ultrahigh-on megy egy közepes gépen. Vegas is csúnyácska volt. Ebben a játékban nem ez számít és ettől ez még egy jó játék. Nem tudom, talán az EA terjesztette el "a grafika minden" betegséget.
Hogyan lehet telepeseket importálni? Van három településem, az egyikre jött egy telepes, pedig van minden.
Nem állítom hogy nincs szebb játék, sőt a belterek kifejezetten puritánok tudnak lenni. De a kültereken bizony sokszor Witcher 3 szintű látvány köszön vissza a tájon. Ráadásul itt jóval több dolgot kell számolnia a játéknak mint a Witcherben a harcrendszerből eredően igaz ez mellékes. A gépigény is alacsonyabb. Bele lehet kötni sokszor a látványba, de az hogy ez 6-8 éves szint gyakorlatilag nevetséges állítás,még a 2-3 éves szint sem állná meg a helyét a sandbox címek között....
Az építkezős felvetésedről pedig: vegyél több gombos egeret és állítsd be akkor majd nem kell a billentyűzeten nyulkálni,egyébként elég szánalmas belekötési mód a játék ezen pontjába lévén hogy a búbábatos péklőcsbe kéne megoldani kevesebb gombbal ennyi féle funkciót az építésnél???<#kuss>#kuss>
A harcrendszeres meglátás külön vicc kategória, egy posztapokaliptikus főként lőfegyverre hegyezett rpg közelharci rendszerén kéred számon hogy nincs benne annyi féle csapkodás mint egy kardozásra kihegyezett rpg-ben.....😄
Mi lesz a következő? Sz*r mert nincsenek benne sárkányok??? <#banplz>#banplz>
De nem trollkodsz...<#taps>#taps>
Elsőre nekem se akarta az igazságot, nem találta a gépet, de a játékból kilépve ott volt a kérdés, hogy a tűzfal engedje-e. Utána már működött.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
!Forza Ferrari!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
A bevilágítás sokat dob rajta, ha nem lenne ilyen jó, még jobban látszódnának a textúra hiányosságok.
De ezt majd a communty úgyis rendbe rakja 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Működik valakinek a pipboy alkalmazás ios-en? Nekem eddig nem sikerült működésre bírni.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amúgy inventoryban,ahogy fel és leveszed a ruhádat és kiegészítőidet
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.11.12. 20:17:56
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Továbbra is várom azt a 6-8 éves (avagy 2006-2008-as) SANDBOX (nem a Tomb Raider nem az) címet ami ilyen szintű látványt tol. Bár jól sejthetően csak a félremagyarázás és a csend vár,nem válasz.😊