Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
béna gépem van,azért nem tűéles a graf.
a sniper puska eddig a favorit.még pár közelharci fegyver van a bázison.majd arról is lövök párat
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ja és imgur-ró még mindig nem lehet linkelni sg-re?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Azt azert eszben kell tartani, hogy kutak, zoldseges es vetemenyes kertek, labasjoszagok, stb. reszere szukseg van a draga jo (es kelloen szennyezett) anyafoldre, vagyis a madarles max tamadas eseten este lehet jo otlet, ha kinn dolgoznak a farmokon a sracok/lanyok,akkor az ellen ez sem ved meg.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
En elvagyok jelenleg (sot, van meg mit tenni boven a varoskaval), de az ketsegtelen, hogy egyszer majd szeretnek egy igazi nagyobb varost is csinalni, nem sok kicsiit :) Amiben bizok, hogy idovel lesz olyan mod, amellyel le tudom takaritani a regi, de annyira nem romos hazakat is, vagyis tenyleg egy "sims" szeru alapoktol indulva en magam alakitanek ki mindent.
Ennyire jo alapja egyik korabbi Beth jateknak sem volt, a motorban istentelen nagy lehetoseg van, csak legyen vegre kinn a szerkeszto, es olyan csodak fognak szuletni, hogy orom lesz jatszani vele, ujra es ujra.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.13. 14:45:42
Nvidia oldalán van fent Fallout 4 grafics guide összehasonlításokkal fps mérésekkel mindennel. Akinek esetleg unauthorized acces-t ír rá annak a googlecache változatból elérhető.:)
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:NWUiAkC-Sh8J:www.geforce.co.uk/whats-new/guides/fallout-4-graphics-performance-and-tweaking-guide+&cd=3&hl=en&ct=clnk&gl=uk&client=firefox
Csak az a baj hogy balanszolatlan lesz így a játék a támadókkal szemben,mert míg most mondjuk ott vannak 10-en és jön egy 5 fős támadó csoport, addig modolva meg ott lesznek 50-en de a támadók létszáma szerintem nem nő....
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
vegre megjottek, megkaptam instant a knight fokozatot , aztan adtak egy olyan power armort amilyenem mar volt ;) csoringerek enyim mar fullosra volt upgradeolva ;))) (hja 37 -en kezdtem neki a single questnek ... ;)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
De szerencsém volt mert még együtt közel egymáshoz mozogtak tőlem messze és csipával kiszedtem az öngyilkos merénylőt...bumm.:)
Okulva ebből (ha nem vagyok ott szerintem ledarálják a bázist) az ótósmozit pedig konkrétan fallal körülvettem és csak egyetlen kapus bejárat van, vele szemben 2 gépágyú a kapu elött pedig csapdák...:D
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.11.13. 13:59:42
dobok egy kis infót én is, de szigorúan spoilerbe :)
10-es szint körül, hard fokozatban elkezdet szállingózni a legendary ellenfelek. Lassan egy komplett legendary armor készletem van, és a legendary fegyverek is modolhatóak (korábban olvastam valahol, hogy erősek cserébe nem modolható).
telepek védelmének építésénél hiába veszed körbe kerítéssel a várost, az ellenfelek bent spawnolnak.
ha egy nagy mészárlás után kimész a komplexből commonwealth-ba, eltűnhetnek a hullák mikor újra visszalépsz a komplexbe (gyár, alagút akármi amihez tölteni kell) minden szart szedj össze és tedd be a bejárathoz legközelebbi fiókba, így később vissza tudsz érte menni. Lehet, hogy pöcsölős, de nagyon megéri később.
perkek küzül baromi hasznos ami VATS ban megmondja melyik alkatrésznek mennyi a védelme, mert az egyik legcélravezetőbbnek nekem a lábak ellövése bizonyult. Amikor 4-5 feral ghoul rád ront, 10milis pisztollyal 2-3 lövéssel ellövöldöztem a lábaikat, aztán végignéztem, ahogy a kutya széjjeltépi a maradékot :)
kereskedés: lehet rendelni kereskedőknél szállítmányt különféle alapanyagokból amik az építkezésben hasznosak. Még csavart is.
falu védelme: nem elég megkérni őket hova álljanak, fel is kell őket fegyverezni. (bocs azoktól akiknek ez egyértelmű, nekem nem volt az)
Power armort átfesteni hotrodra, ingyen van :)
De én csatlakoztam a BoS-hez, és teljesen oké a dolog. Sok küldetést adnak és nagyon bulisak, de ettől még nem kell odaköltözzek :)
Én a power armort leginkább csak teherautónak használom (egyelőre) összegyűjtöm a lomokat és amikor tiszta a terep elszállítom onnan.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.11.13. 13:53:10
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Tervezem, hogy mentek egyet és utána megnézem.
A #2208-as kommentben a képekkel alátámasztva.
Persze minden játékból lehet okádék helyeket is kinézni,az amúgy valóban szebb Witcher 3-ból is.
Csak a kolléga veled ellentétben nem írt olyan nevetséges képtelenséget hogy a játék 6-8 éves grafikai színvonalon mozog. Továbbra is várom tőled azt a 6-8 éves (de lehet akár 3-4 is) SANDBOX játékot ami így néz ki.
A másik a játékmechanikai ócsárolásod...Vicc kategória, az első írásodtól kezdve csak trollkodsz itt, és amibe csak tudsz belekötsz,most épp egy nevetséges spoilerbe....Köszi nem kell viszlát.
Ágyak, székek, kutak...lerakom a kis víz szivattyúmat a pocsolyába, de áram kell ám neki...hát rakok egy generátort mellé...hoppá de össze is kéne kötni kábellel. Összekötöttem működik. Az agyam eldobom :D
Kicsinek tűnt a világ, de most még is túl nagy...nem tudom mit kezdjek magammal, hova menjek mit csináljak...mindig van valami aktuális küldi, hogy menjek el ide, öljem meg ezeket, menjek vissza...de úgy nem tudom. El vagyok veszve. A fegyver fejlesztéstől még dobtam egy hátast amúgy.
Nem tudtok esetleg egy olyan high-ultra közötti beállítás pakkot, cfg csomagot ami a lehető legjobban kihozza a minőséget a legtöbb fps mellett? Menne ez ultrán is, de a városban, 3-4 fős harcnál van kb 20 fpsem, és tökmind1, hogy a lancserrel highra vagy ultrára állítom :/
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Lehet építeni toronyt (azt hiszem az elektromos erőforrásoknál van), ami hívja a telepeseket.
A füves gyerek rádiója volt, nem jut eszembe a neve.
Ugyanazon azt is bemondták, hogy a broterhood of steels gondban volt a rendőrösön de segítettek neki. Meg beszélt a minute man-ről is, tök jó, hogy interaktív a rádió.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: raja, 2015.11.13. 13:25:35
"Grafika alapvetően elavult amit helyenként sikerült feldobni jó bevilágítással meg effektekkel."
"Azt várná az ember, hogy legyen valami evolúció de úgy fest a beth játékok mindig csiszolatlan gyémántok maradnak."
ennyi
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.13. 13:09:00
nem először keltesz itt flamet!
Ami spoiler gyanús azt törlöm és elküldöm az írónak,h spoiler tagban írja be újra.
Az oregasszony kommentje meg azert kellett (marmint a jatekban), mert o visszatero szereplo, es meg kellett magyarazni, hogy miert bukkan fel ujra.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.13. 12:45:55
+ a vicces kép..
ezek egyike se én voltam....
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A JÁTÉKBAN LEHET SZEREZNI LŐFEGYVERT ÉS HOZZÁ LŐSZERT!
ÉPÍTHETSZ BENNE.
VAN BENNE KUTYA.
Remélem minden fő szálat ellőttem és fő karakterrel kapcsolatos kardinális csavart sikerült lelepleznem.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯