11630
  • PTW
    A terminalos hekkre gondoltam :)
  • morcosqtya
    Érdekes lehet egy daráló kaszaboló assaultront gyorsan áthekkelni.... :)
  • SaGa Jr
    Ha nem terminálon keresztül akarsz robotot bütykölni, akkor lopakodni kell a dologhoz és kell a robot buzerátor perk az Intelligence csoportból. Annak első szintjével lekapcsolható bármely robot (amíg áll harcban), a másodikkal már támadásra ösztökélhető, a harmadikkal meg egész kis irányítási rendszert kap fölötte a játékos.
    Egyes esetekben az átprogramozás megy lopakodás nélkül is, csak közel kell menni a robothoz (ellenségesekhez egy ugye kicsit problémás) és akkor a talk mellett feljön a hack lehetőség is mikor a célkereszt rámutat a robotra.
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.01. 13:05:47
  • Bandicoot
    Igen,amikor hekkeled a protektron terminálját,töltsd be azt a holotape-et.:)

Az a vicc hogy ezt baromira hiányoltam a játékból,és így 100 óránál leesik nekem is hogy benne van....Nemtom van-e itt aki tudott róla...
    A protectronos nemtom mit csinál de a turrett controlos nagyon hasznos olyan helyeken ahol sok az ágyú.:)
  • PTW
    Szerk: fogyatekkal elo vagyok... Valszeg ugyanigy kaptam egy holotapet es azt kell toltogetni...

Este csekk :)
  • PTW
    En talaltam egy Hacker magazint ami elvileg ad egy perket amivel a protektronokat tudnam berhelni, de nyomat sem talalom hol/hogyan kellene
  • Paranoia
    köszi!
  • SaGa Jr
    Jóózsf István:
    Biztos nem vagy egyedül ezzel. Én speciel úgy kezelem a helyzetet, hogy amint találok egy hanganyagot, azt azonnal beteszem meghallgatom, ha nem fontos eldobom ott helyben vagy a legközelebbi biztonságos ládámba elsuvasztom.
    Amit nem tudok eldobni csak az a fontos, feladathoz kapcsolódó/saját feladattal bíró holotape (nem sok ilyen van, akár csak a jegyzeteknél), a többi inkább csak érdekesség, egyszer meghallgatható azt annyi.

Persze nyilván kényelmi funkcióként jól tud jönni ha minden vacakot jelöl a program a legkülönfélébb állapotok szerint, de a Beth ehhez túl kényelmes volt, majd megoldják a modderek hozzáállása többek között itt is tetten érhető. Majd lesz erre is valami megoldás amint kint van a GECK (azaz legkorábban Január végén, Februárban).

Paranoia:
    Alapvetően a harci drogok (jet/psycho és ezek módosított változatai) kivételével, amik másodpercekig hatnak csupán, minden más pár percig érvényesíti előnyeit. A kaják között akad pár érdekesebb, ami elméletileg órákig működne, de ez az indokolatlanul gyorsan telő idő miatt, szintén csak pár percig fog kitartani, hiába ír mondjuk fél vagy másfél órát a játék hatóidőnek, mivel azt ingame kell érteni a játék saját időbeosztása szerint, nem real time sajnos.
    Spéci szérumok (két ilyen van) csak amik kitartanak 1-2 napig (vagy ha normálisra állítja át az ember az idő múlását, nem az alap 16x-os szorzón hagyja, akkor tovább).
    Tehát használj bármit nyugodtan. Alapszabály, hogy a harci cuccok amik AP-ra/sebzésre vannak kihatással, csak pár másodpercig élnek (és gyakran nem azt a bónuszt adják amit kiír a program, hanem annak sokszorosát, lásd yao guai sült ami nem +10 sebzést ad hanem +500%-ot), a többi dolog hosszabban, de sajna nem túl hosszan, ám így is pár percig lehet élvezni a hatásukat.

Oneal1:
    Akkora lesz a kiírt sebzés amekkorát épp a program gondol. :) Nem feltétlenül tükrözi a valóságot, tippem szerint inkább az adott időszak (ami csoda tudja mennyi idő vagy mennyi harci cselekmény) során a fegyver által okozott legnagyobb sebzést mutatja meg.
    Emiatt olykor nagyon extrém értékek között tud változni ugyanazon fegyver sebzése, úgy, hogy sem perk-ből nem lett növelve a sebzés, sem pedig mod által. Így lehet például egy 18-as alap sebzésű 10mm-es pisztolynál kiírva egyszer 40+, máskor 100+-os sebzés, vagy épp egy egy 9-es alap sebzésű kés sebzésénél hol 30+ hol meg 100+ a kiírt érték ugyanazon karakternél, ugyanazon tudás és felszereltség mellett.
    Így jönnek ki a korábban itt a topikban olvasható 800+-os sebzések is egyes fegyverekre, mikor a valós sebzési maximumuk minden perk és tuning figyelembe vételével is ennek töredéke csupán. A szituációs módosítók (például fejlövés, critical hit, lopakodási szorzó) használatával persze már stimmel az érték, de azok ugye szituációtól függenek, néha mégis ezt az elképesztően magas értéket láthatja viszont a játékos, hogy aztán pár harc múlva megint egy jóval alacsonyabb érték köszönjön rá mikor a fegyvert lecsekkolja. Ha a tényleges sebzésre vagy kíváncsi akkor nézd meg a fegyver alap sebzését (mondjuk a wikia oldalon, bár ott a combat shotgun értéke nem az ami a játék fájljaiban van de mindegy), majd szorozd fel a perk és mod bónuszokkal azt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rifleman perk hatása érvényesül a shotgun-okon, a legnagyobb sebzés növelő mod meg az advanced reciever, ami minden fegyvernél ahol van ilyen, 75%-os bónuszt ad - a heavy frame 10%-os, a hardened 25%-os, a powerful meg 50%-os bónuszt ad ha épp az van a fegyveren; továbbá lehet még sebzést növelni a lone wanderer 3-as szintje által ha szólózik az ember, ekkor kap egy 25%-os extrát még.
    Könnyebb nehézségeken további extra sebzés adódik a fegyverek alap értékéhez, míg magasabbon levonás, bár ezt valamiért nem jeleníti meg helyesen a program (vagy egyáltalán nem kalkulálja bele a megjelenített értékbe vagy nem az egészet).
  • morcosqtya
    Kockák: az I&D a leggyakoribb, ghouloknál lehet sokat találni. A többiből meg sok van:

• morcosqtya
    AZAZ!
    Ott jártam. Kint van kvázi a szabad ég alatt az asztal, tele golyókkal, csak a golyókat 10 db raider őrzi kb..
  • PiszkosFred
    Ott meg nem jartam :) Eleinte nem is foglalkoztam vele, de kesobb jobb a gondolat, hogy gyujtogetem a golyokat, hiszen van ket asztal is a bazison (egy nalam, egy a kocsmaban), de van 3-4 darab golyo, amelyet semerre se talalok, ellentetben mondjuk a feketevel, abbol van rengeteg. Ugyanigy vagyok a betukockakkal, erdekessegkent elrakok mindig egyet, ha uj betuket talalok. Baromsag, tudom, de miert is ne, idombol kitelik, az a par egyseg plastic es fa meg, amit kapok belole annyira nem hianyzik.
  • Gilmoor
    Igen :) na itt van egy komplett biliárd asztal
  • Carlos
    250 körül
  • oneal1
    En a pisztolyra meg nem mentem ra pedig lehet hogy erdemes lenne. A perkre nem raktam meg, igy 52 es a dmg a 10mm en.
    Soti 253 nal jar
  • kiserik
    126+16(energia) lvl30-on (146+16-ra fel tudnám tornászni, de most nem ezt használom, így nincs értelme)
    Utoljára szerkesztette: kiserik, 2015.12.01. 08:24:42
  • morcosqtya
    kis 10mm-es pisztoly viszont már 100 fölött van..
  • morcosqtya
    Erre én is kiváncsi vagyok. Zöld HUD-om van de nem látok árnyalatban/fényerőben különbséget az elolvasottak és a nem elolvasottak között.
  • morcosqtya
    80-95 körül. Gondolom az jata...
  • oneal1
    Kinek mekkora sebzesu shotgunt sikerult osszehoznia?
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.12.01. 07:31:53
  • Paranoia
    Én azt nem tudom,h AID-ből melyiknek meddig tart a hatása...
    mikor megkotyvasztom akkor írja,de mire át kerül hozzám már nem tudom.Sok cuccot azért nem is lövök el...
  • Jóózsf István #4155
    Csak nekem van bajom azzal, hogy nem látom a listában, hogy melyik holoszalagot hallgattam meg, vagy melyik feljegyzést olvastam el. Eddigi Fallout-okban elhalványultak, ha megvolt...
    Vagy valamit rosszul csinálok?
  • Bandicoot
    óóóóó b+....Így a 100 órához közeledve esik le hogy egyes holotape-eknek van a terminálokon kilün extra hekkelő hatása...

Az egyik hekkelő magazinhoz kaptam egy holotape-et ami egy bizonyos Turrett Override program.....Ajánlom figyelmetekbe ha megvan és épp hekkelitek a komputer turret beállításait....Hasznos.
  • Zozo0122 #4153
    Stílusos :) Az enyém is készülget, amennnyit ma játszottam az mind az építkezésre ment el, de sajnos közel sincs elég nyersanyagom...fokozatosan fogom gyűjteni, majd questek közbne is, szóval időbe fog ez még telni. Úgy tervezem, hogy a mozivásznon is lesz műsor éjszakánként valami kép ami villog kis lapokból:D Meg valami tüzes cucc kéne az aljába, azok a tűzcsapdák úgy beállítva, hogy folyamatosan lövik a tüzet az égbe...
  • RatBaG #4152
    ha jön az attack, csak deploy countermesures, "titanfall"... :)
  • morcosqtya
    Ráadásul nem kell lépcsőzni ugye, PA-ban azonnal ugorható... :)
    Okos...
  • Myselor
    nagyon jól néz ki :)
  • Count Adyn
    Itt az én verziom ugyanerre:)
  • Fpocok
    Enable scanlines micsoda?
  • Fpocok
    Ne is mondd...

Most pl leszedtem minden modot, újraellenőrízte fileokat, és amikor indul a játék, videó után kilép. Jól beszoptam.
  • Myselor
    hát na.ez hogy beáll az ajtóba stb ez mindenki másra is igaz :D
  • morcosqtya
    Én ízig-vérig kutyás vagyok (az életben is, itthon is figyel kettő). Nem is nagyon mennék mással, másodjára, harmadjára sem.
    :-)
    Néha beleáll az ajtóba és nem lehet továbbmenni tőle, amúgy semmi bajom vele. Szép is, nagy is, aranyos is, szemüveget is lehet rá adni... :)
  • Myselor
    nem volt bajom a kutyussal.még az elején egész sokat vittem magammal.nem valami erős és nem használtam a gyűjtögető skilljét se csak jött és kész.hasznát nem nagyon vettem:D
  • morcosqtya
    Okoskutya mod
    :)
  • Myselor
    nekem 2 mod kell majd biztosan.hogy lehessen látni a fegyvert a hátunkon oldalunkon.aztán a companion haj smink választó.még az evés ivás alvás mod is kéne :) aztán meg nemtudom mi illene még bele
  • morcosqtya
    Azért a modokkal csínyján...
    Nekem a Skyrim nem is olyan sok modtól már bebuggolt, vagy fagyott... Meg volt ami egymással nem volt kompatibilis (elég logikátlanul)...
  • Fpocok
    Most, hogy már ismerem valamennyire, jobban fog menni. Plusz telerakom moddal :D
  • morcosqtya
    miért indítottál újat?
    Mondjuk az építkezést már én is másképp csinálnám az elejétől de nincs kedvem újra 37 szintet lépni 1-ről...
  • Fpocok
    Valaki használja a configuratort? Nekem komoly gondjaim akadtak vele, másodszorra kell fileokat verifyeolnom.

Amúgy 40 óra után, még nem fejeztem be... újat indítottam. :D
  • Myselor
    érdekes lány ez a cait,nem igazán örült hogy segítettem egy settlernek :) néha elég fura de amúgy bírom.jól felszereltem ma :) nagyon kemény lett és kicsit elkezdett közeledni felém elmesélte a storyját mgé a küldetést nem adta meg,de lassan szerintem az is bekövetkezik.flirtöt kihagytam most mert piperrel vagyok olyan kapcsolatban,gondolom anélkül is lehet,mint ahogy curie-val sem flirtöltem:)
  • Kenzou
    Nekem megvan mind a 15+1, úgyhogy örömmel jelenthetem, hogy ha ehhez szottyan kedved, nyugodtan elkezdheted gyűjtögetni őket, mert mind megvan a játékban, a siker garantált.
    Egyébként ha érdekel, hogy hol lehet őket megszerezni, akkor
    Caboték háza táján keresgélj.