Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Power armort szépen leírta a kolléga. Fúziós energiával működik, ha kifogy belőle a nafta utána lassú, nincs benne vats, ergó használhatatlan. Ráadásul ellentétben a régi részekkel, sokkal hamarabb képes leamortizálódni. Lehet megkapjuk, de nem tudjuk orrba-szájba használni. Fúziós magot meg ritkán lehet találni. 1 helyen láttam eddig eladót 2000 caps-ért...Az meg kissé húzós ár még a játék elején.
Na igen lézerpuska azért közel sem olyan OP, mint amilyennek be van állítva.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ez hogy a kutya hamar van meg power armor lézer fegyver.hát egyik se egy nagy valami a kutya mint társ jó de a power armor alapból elég kényelmetlen és lelövik rólad gyorsan a fegyverről ne is ebszéljünk gyűlölöm xd
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
szép csendben bizonyított ez a cég, tényleg talán utoljára. Mi is itt vagyunk!
Sok minden visszaköszön az F3-ból és van rész ami az FNV-ből. Minden úgy ahogy ők akarták.
Az Obsidiannak nincs más dolga mint mondani azt amit azok rp-sek akikkel együtt nyomultam ilyenkor ha valami,
nagy ritkán értékelhető megjegyzésem volt. 😊
"You are welcome" Most ezt teszem a Beth felé 😊 Lehet utoljára 😊
Végszóként:
Eladtam a genyóba 😞
5 perce 😞
I'm out.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.11. 19:45:56
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Metacriticre azért ki kellene tenni, talán? Mit gondolsz?
Megfejeljem? 😄
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
- felfedezés
- ha valami nagy és erős ne kötekedj vele egyből.
- lv1-ről indulsz szaros senki vagy mint mindig az rpg történetében.
- mindenütt vannak nálad erősebbek, próbáld használni a nem létező agyadat 😊
- képzeld el mi akarsz lenni, ez az rpg, páncélos lovag, csendes gyilkos, stb. viselkedj is úgy!!!
- Használd a fejed!!!!
- stb, stb.
Remélem tudtam segíteni, nem nagy segítség de indulásnak jó! Aztán meg vannak ezen a forumon veteránok is akik többet segítenek. Kérdez tanulj. Nem egy hardcore rpg ez de nem hülyéknek való.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.11. 19:24:01
Well, that explains a lot 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szabalyosan felorat trukkoztem mire megtudtam olni(igaz halalfejes volt) ha tulmelexik akkor kikapcsol 5-10secre , akkor lehet tamadni ra, vagy ezalatt az ido alatt elfutni 😉
Mondjuk a szkiriptelt elso deathclaw ota meg nemtalalkozatm death claw-val szal lehet ez a robi csak a masodik helyezett...
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.11. 18:49:18
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
De egy szót nem szóltam mert volt egy különbség,
egyik egy szimpla norvég csaj volt, ápoló. Egy nap szólt nekünk írt egy kis sztorit menjünk vele játsszuk el. Remélte tetszeni fog. Szóhoz se jutottam. Még kérdezte a végén reméli nem bántuk meg.
Így lehet kritizálni!!!! Agyonverte a nem gyenge funcomos gyerekeket. És ott akkor nagyon sok hozzá hasonló volt. Mennyire más ez mikor szarkupacok kritizálnak.
Meg annyit, hogy ami nagyon tetszik az uj Falloutban az a heroic/legendary ellenfelek, akik fixen dobnak valami tuti cuccot
(Mas kerdes , hogy mekkora szivas ha nalad nagyobb szintu elit mobbal akadsz ossze 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Masik faktor : Brutalisan lehet sebezni a power armort , egy nagy csata utan elofordulhat, hogy a power armor framejevel bandukolsz haza es kilatszik a tested a panncelbol (kilatszik tehat direkt sebezheto)
Harmadik dolog amit emlitettek, hogy alapbol a Power Armor nem annyira nagyon durva de fejlesztgeses utan elegge durvakat lehet belole epiteni.....
Amugy az eddigi falloutokbol (1-2-3-nw) nagyon hianyoltam, hogy uzemanyag kell az autoba(1-2) meg loszer a cuccokba, de a power armor ommagaban elszaladgal, ad str -t es milyen jo es szep ha megvan.
Most meg kell kuzdened a megtartasaert
Mondjuk kicsit hianyzik, hogy nem rongalodnak a cuccok.. de ne legyunk telhetetlenek
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.11. 18:34:26
Edit: Nyilván a megoldás vagy követed a questet vagy lopakodsz és leszarod a többieket. Persze ahhoz, hogy követni tud a questet olyan kari kell ezt már az üzenetből mikor nem tudsz felvenni valamit tudnod kell és azt is mit kell csinálni. És a vicc a lényegi quest így is aktiválódik 😊 Grat Beth. Persze ehhez minimum süti kell. És a skyrimen edződötteknek ez sajna nincs. A többihez, W3 fan, rpg "fan" meg már rég nem fűzők hozzá semmit nagy részük soha semmit nem tett le az életbe csak kritizál.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.11. 18:30:47
Csak hardon nyomom de kétszer vissza kellett töltenem. A deathclaw szétszedet. Nem ezt vártam!!! 😄
Miközben a skyrimbe max fokozaton se akadtam el szinte itt már az első részben is. És ez nem survivial szint. Persze nem az érdekel tovább tartson okozzon meglepetést nézek ki a fejemből mi a faszt keres itt ez low levelen. Lehet érteni mit írok?
A grafika a kültereken gyönyörű, egyes lények is frankòn meg vannak csinálva. A belterek gyengébbek illetve karakterek közt is vannak gyengébbek. Bugok vannak de eddig zavaròba nem futottam. A kutya levakarhatò egy sima dismiss paranccsal vagy STAY és ottmarad.
Engem egyetlen dolog zavar, a fraction rendszer kivétele.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.11. 18:02:44
Egyből elindult a játék, még csak nem is kellett mindent minimumra vennem.
4 éves laptopon ( i3 proci, 6 giga ram, 2gigás 6650M, vagy milyen kártya ) még a skyrim is csak minimumon futott anno.
Ez meg hasít. fények árnyékok minden.
Hát ennyi, látjátok, ha leülnek és optimalizálják a játékot.
A game fergeteges, el lehet benne veszni. Az első ki 7-8 házas faluban vagyok még mindig, gyűjtögetek és nézelődök már kb 6 óra hosszája.
Már csak azt kéne kiderítenem, hogy ilyen Crystalt hogy szerezzek...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tulajdonképpen játékmechanikai problémáim vannak. Nem értem miként lehet power armorod 20 perc után? Vagy lézer fegyver? Miért kell nekem death claw -okkal bajszot akasztanom null szinten? Semmi keresnivalója nincs ilyen dolgoknak a játék elején. Ez kb. olyan, mintha bármilyen játékban a nulladik percben hozzádkúrják a létező legjobb cuccokat, fegyvereket aztán menjél, hentelj. Ne fáraszd magad. Meg minek bele ez a lekophatatlan kutya? Vagy, hogy tényleg minden lószart össze lehet szedni, gyakorlatilag az állandó loot az agyamra megy. Mi a tökömnek kell ószerest játszani? Nyilván az előzményekbe is volt ilyen, de itt félek eléggé átlendültek a ló másik oldalára.
A többi része, bug, meg ronda,...leszarom...de ezek a játékmechanikai melléhúzások 😞 nem jön át bameg.
Még ma próbálkozok, úgy, de...ha nem jön szégyenszemre az 1 napos játékomat eladásra teszem.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.11.11. 17:58:18
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Kumiho #2179
De ja viszont sokat elmond ám! a skyrm 8,0 feletti után ez, sajnos hülyék az emberek. Félek a Beth elmegy teljesen abba az irányba. Azt is meg lehet jól csinálni csak sajna nem láttam rá még példát 😊 Mindig csak erre a szar xps-re. Pedig azzal a rendszerrel is össze lehetne hozni jó dolgot. Persze ezek akkor is fütyülnének. Mindenesetre ezért hálás leszek a Bethnek megtehették volna, a pénz amellett szólt. Mégse, kicsit visszatértek a gyökerekhez amennyire tőlük ez megy. Szóval respect.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.11. 17:52:37
Metacriticet hagyjuk mar, egy ovodaban "az en apam erosebb, kocsog" tipusu vitak is ertelmesebbek, mint az ottani hisztis furdoskurva kozosseg. De, legalabb jokat rohognek rajuk mind a fejlesztok, mind a normalisabb emberek 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.11. 17:36:56
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Lehet írok majd egy pozitívat. Komolyan az lesz az eredménye bele fognak szarni az arcukba és
tiszta akció játékot fognak csinálni és még csodálkoznak majd. Van minden W3 fan, rpg "fan", stb.
Edit: Pedig meg voltam győződve róla már csak a Biot boldogítják.
Edit2: Remélem az eladási adatok rendben lesznek ellentétben a DA3-al és akkor le lehet szarni ezeket. Csak sajna ezek nagyon rossz hatást fejtenek ki.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.11. 17:22:46
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Es valoban nics csalad 😉
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.11. 17:14:10
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.11. 16:59:28
Elegendo egy igen vagy egy nem😉