11630
-
Although #3935 És szomorú vagyok mert nekem nem lesz játékom ha így folytatódik és ennyire szájbarágós lesz mindenki. -
én piperrel nemtudok már másról beszélni,max a kapcsolatunk perk is megvan.nemtudok mit csinálni vele.storyn kívül nem volt küldetés vele.ettől még ne mvagyok hülye. a többiekkel annyi időt nem töltöttem el.a palán kívül de annak meg story küldetése lesz -
Although #3933 Gáz. Olvasva a forumokat ezt is beleértve, ugyanazt látom amit már régebben is. Kell a szájbarágás, kiemelve, zárójelbe felhívni a figyelmet, mert ész nélküli rohanás van. :) Miért nem lehet csak rácsodálkozni menni és figyelni mi jön elő. Ha megvan akkor lehet véleményt mondani. Máskül. pofára esés van. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.28. 16:56:46 -
Although #3932 Van azért nem annyira egyszerűen jön elő de ha beszélgetsz velük és már bíznak benned akkor kérnek valamit. Az az igazság ez sem hülyegyerek szájbarágósoknak készült azért teljesen. Tehát ne hülyítsük egymást mikor még a teljes képet nem láttuk. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az biztos Caitnak van és már meg is kaptam, de nem haladok gyorsan csak ráérősen 33ó 17lv. Így gondolom a többieknek is van
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.28. 16:53:22 -
igen kár .de így is jó azért. van pár hasonló dolog:) -
Ez kár, pedig jók voltak. -
sajnos nincs ,én is vártam pedig :I 1-2nek van ahogy találkozol vele quest.azon kívül mesél csak magáról -
Azzal még nem is találkoztam. Tényleg, itt nincsen saját történetük, mint az NV-ben? Jók voltak a companionok questjei is.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.11.28. 16:32:10 -
Velem Curie volt a legtöbbet. Imádom, ahogy rácsodálkozik a világra. :) -
Van biza, de engem zavart az ostoba szövege, szóval most a detektívvel mászkálok. Legtöbbet codsworth volt velem. -
Zozo0122 #3925 Ezt én sem tudom, ki kéne majd próbálni, először túlterhelni őket, aztán felvetetni vele és megpróbálni valami aprót adni neki, hátha. Viszont találtam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szupermutáns páncéldarabokat, és azt nem tudom hordani, azaz biztosan van szupermutáns companion, na ő bizonyára elég erős alapból is :D -
Ere még nem is gondoltam, de tényleg jó megoldás, néha csak 1-2 kilót kell ledobni. -
Errol jut eszembe egy kerdes, amelyet meg akartam mar kerdezni.
Ha tarsainkra rakunk "pocketed" pancel darabokat, akkor az igy nyert plusz kilo/darab kapacitas naluk is ervenyes?
-
Zozo0122 #3922 Amúgy, ha túl vagytok terhelve pár kilóval, akkor érdemes beszedni egy Buffout-ot, az ideiglenesen növeli az erőt - így többet elbírtok amíg hazaszaladtok :D -
beteg :D én mondjuk sose drogozom magam xd csak radaway meg stimpakot lövök :D meg BOS-nál kifejlesztett tegnap a tudós csak egy -600rados lötyit :D vittem neki sok kivonatot a dögökből aztán egyszer csak elkészült amivel akart.különben darabjáért 100 kupakot ad,vittem 6-t az már elég jó pénz:) nem mintha kellene .van 25k-m többet nem csinálok ,nem adogatom el a dolgaimat,nincs szükség rá. xd kár hogy nem drágábbak a cucok.mondjuk ilyen 20ezerért nem vennék legendary fegyvert mikor jobbakat dob.ki az a hüyle aki vesz:) a lőszer is olcsó -
Zozo0122 #3920 Jaja, tegnap is épp becserkésztünk egy víztisztítót tele szupermutánsokkal, sniperkedés előtt belőttem magam vagy 4 szerrel egyszerre, és akkor is ment a fucking kill ordibálás, Preston beszólt valamit a drogok nemkívánatos aggressziós hatásáról, rögtön ezután küldtem 2 fejest, majd a nyakunkba szakadtak a szupermutánsok, szóval igaza volt - volt agresszió és én kezdtem a balhét
-
Drogok ilyeneket tudnak? Még sose próbáltam egyiket sem :D Van egy csomó, azért csnáltam egy rakat psychobuffot, hogy kevesebb helyet foglaljanak. -
Zozo0122 #3918 Nekem Preston beszólogat, ha belövöm magam harc előtt, és ilyeneket kiabál a karakterem, hogy "Fucking killll'" és mondja, hogy álljak le a szerről meg ne szipuááá stb. Tegnap egy lerobbant kalyibában alukáltunk, de reggel mikor felkeltem a Chem Station-ön kotyvasztott valamit kémcsövekbe és azt nézegette :DDD
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.28. 15:46:56 -
Köszi. Gondoltam rá hogy az AA csinálja, elég amatőr ez így. -
Evoluti0N #3916 Jah, azt nálam is csinálja. Meg van, amikor valamelyik leül, vagy random elkezd kopácsolni valamelyik barkácsasztalon. -
Nincs is benne magyar felirat. Honnan van? :) -
nekem inni szokott piper mindig :D -
Evoluti0N #3913 Zavar. :D Amúgy csupán bosszantó a dolog. Dumálok vele, és közben áll és egyik kezében a cigi és úgy válaszol vissza. A legidegesítőbb, hogy amikor sétál, akkor meg merőlegesen rá van ragadva cigi a csuklójára. Szal biztos, hogy bug. Volt egy alkalom, amikor Piper is rágyújtott, de ő aztán nem csinálta többet. Amúgy érdekes, hogy mindkettő először a Railroad rejtekhelyén kezdett el dohányozni.
Megnéztem nincs nála az inventoryban. Utánakerestem, másoknál is előjött ez. Megoldás nem nagyon van rá. Vagyis ajánlottak párat, de egy se működött.
-
SaGa Jr #3912 Ez ilyen sajnos ha használsz AA beállítást. Ez talán segíthet:
Crispy Fallout
Más:
Tárgy pozicionálásban meg az alábbi mod segíthet:
Rotate Object
Lényegében egy gombot megnyomva lehet a kiszemelt tárgyat forgatni, állítgatni, így a lehelyezés egyszerűbb lesz.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.11.28. 14:26:37 -
Van egy problémám:
Mikor mozgok homályos a kép. Mikor egy helyben állok, szép éles. Futás és séta közben is elhomályosodik. Motion blurt kikapcsoltam, semmi, élsimítást áttettem driverből, semmi, sun glare maxon, semmi. Nem tudom melyik beállítás okozhatja. Valaki tud erre valami megoldást? -
Ja ez a rész megvolt, én az előbbit választottam. -
SaGa Jr #3909 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor mész a múzeumhoz, akkor találsz pár hullát odakint. Az egyiküknél vagy a közelében van egy holodisk (meg talán egy jegyzet is, bár ebben már nem vagyok biztos) amit ha lejátszol megtudod hogy valami beűzte oda a különleges feladatot ellátó Gunners csapatot. Odabent meg találsz majd még ilyen hanganyagot a főnöknél, amiből megtudhatod (vagy egy gunners note-ból, nem emlékszem már), hogy elloptak egy tojást egy Deathclaw fészekből és azóta üldözi őket az a felbőszült deathclaw amelyikkel a múzeumban találkozol.
Ekkor el lehet dönteni, hogy vagy visszaviszed a fészekbe a tojást (misc feladatok közé bekerül), vagy teljesíted a Gunners megbízást és leszállítod a tojást a megrendelőnek. A döntés rajtad áll, ahogy annak következményei is (a társaknál elsősorban, nem mindegyik lesz barátja annak a döntésnek amit hozol).
Ha visszaviszed az ellopott tojást a fészekbe, a környékbeli Deathclaw populáció semlegessé válik irányodba (amíg meg nem lövöd valamelyiket vagy túl közel nem mész hozzá), anyucival egyetemben.
Ha leadod a tojást akkor pénzt kaphatsz érte (vagy sok pénzt ha többet kérsz a melóért).
Tehát az oka a nagyobb DC populációnak az, hogy ott van egy nagy fészek, benne 6-12 deatchclaw-val akik egy része csak bizonyos feltételek mellett jön elő és akkor sem a fészeknél (csak ha netán DC öldöklést akarnál rendezni, gondoltam nem árt ha ezt tudod). :) -
Ez engem is erdekelne, nem tudtam a teddy macit a kanapera ultetni :,( -
XeroX #3907 Én a térkép felső részét derítettem csak fel, de már sok deathclaw -al találkoztam, pont most jött még kettő...
(normál szint, erőpáncél nélkül, 8-as szerencse, nem automata puska húzva)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hülye :D -
Én is. Tegnap felkapcsoltam az összes satellit állomást, egyszer csak jött egy cigányzenekar és elkezdte húzni a nótámat, közben konfetti esett rám az égből és a rajongók hada tapssal köszöntött.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, igazából nem történt semmi :D -
"az Észak-Keleten lévő erdőségben szintén szép számmal akadnak (az okát majd megtudod ha ellátogatsz a museum of witchcraft-ba Salem környékén, ami ÉK-en van a nagy pocsolya partján),"
Én voltam ott, de továbbra sem tudom az okát :) Elspojlerezed nekem? :) -
SaGa Jr #3903 Ehhez képest van különbség sebzésben és ellenállásban is, még ha nem is szembetűnő.
Normálhoz képest very hard-on 75%-ra mérséklődik a karakter által okozott sebzés, az ellenfeleké meg minimálisan nő. Survival-on ez 50% az okozott sebzésben, és még némi plusz az ellenfél sajátjában (de ez nagyjából a nem számít szinten leledzik még így is, mert nagyon vacak cuccokkal szaladgál legtöbbjük, így alacsony sebzésű fegyverrel ezek a bónuszok nem jelentenek semmit még több találat esetén sem, ahhoz sokkal nagyobb módosításra lenne szükség).
HP bónusz very hard-on az ellenfeleknek 25%, survival-on magasabb, de csak kicsivel.
Very hard-on a létszám változatlan normálhoz képest, survival-on kicsivel kevesebb az ellenfél, de nagyobb esélye van mindegyiküknek arra, hogy legendary legyen (tulajdonképpen a kettő összefügg, ha van legendary a csapatban akkor kevesebb sima ellenfél lesz).
Végül van a gyógyulás lassítás (ez már very hard-on is felüti a fejét, de elhanyagolható ekkor még), mint különbség. Ez is igazán csak normál nehézséghez képest lesz új elem amíg a karakter fel nem veszi a life giver perk harmadik szintjét mert akkor kap egy folyamatos regenerációt, ahogy az astounding awesome tales egyik száma is ad egy fix 1 HP-s folyamatos gyógyulást per sec, amire nem hat ki ez a korlátozás.
A very hard és survival között tehát nem nagyok a különbségek, de azért jelen vannak. Csak sajnos a már imserten rossz Bethesda szinten megoldva. Ehelyett kellett volna mondjuk az ellenfél sebzését jól felnyomni, a karakterét békén hagyni, legendary szaporulat helyett (ami már normál nehézségen is magas, főleg magasabb szintű karakterrel ahol minden encounter-nél lesz egy legendary ellenfél, néha akár kettő is), inkább magasabb szintű ellenfeleket kéne beadni (nagyobb esély nekik a jobb cuccokra, így a sebzés növelés már érezhetően hatékonyabb lenne).
Még jó, hogy mindezt az ember magának is legyárthatja a FO4Editor-ral (ami lényegében a TES5 editor módosított változata). Ez ugyan nem hivatalos de használható és számtalan módosítás már ezzel kivitelezhető.
Myselor:
A patch legyen fenn, mert különben a lerakott tárgyak szépen át fognak lógni a polcokon, aztán meg lepotyognak ha elmész onnan és visszamész egy másik helyről. Sőt akár a padlón is áteshetnek hogy aztán egy véletlenszerű időpontban az adott településen az égből aláhulljanak vagy teljesen lehetetlen helyeken bukkanj rájuk az épületen kívül a földre dobva.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.11.28. 11:36:46 -
amúgy én egy lombházat építettem sanctuaryba:) majd ha tudok csinálok róla videót vagy képeket,igaz nem valami nagy,de csak saját magamnak építettem ^^ és így megfelel nekem:) -
köszi tényleg erre nem is gondoltam :) -
én ma fogom csinálni:) -
én is azt olvastam, hogy very hard és survival között már csak a gyógyulás sebessége a különbség, a hp-k ugyanazok.
pont ezért toltam fel maxra én is, akkor már jöjjön a több legendary. -
SaGa Jr #3898 Használd a workshop nézetet és úgy pakolj (földre dobod előtte a tárgyat és már workshop nézetben fogod meg és mozgatod). Akkor állítva kerülnek lerakásra a tárgyak, nem kell odaverni semmihez ennek érdekében, viszont nem tudod bizonyos polcok akármelyik szintjére tenni. Ha ez a helyzet áll elő, akkor marad a régi jól bevált szórakozás a grab által, amikor megfogod a tárgyat és csapkodással forgatod (pontosabban próbálod), pozicionálod és reménykedsz, hogy úgy fog állni ahogy te szeretnéd.
Ez az engine sajátos hülyesége. Így van ez már az Oblivion óta.
lipovics:
Igen.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.11.28. 11:03:55 -
Csinálta már valaki a Parsons State Insane Asylum küldetést? -
Zavar a füst? :)