11630
-
most oldottam meg, van mod nexuson rá :) Két dll amit bekell másolni a játék könyvtárába
Fix
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.11.29. 23:40:15 -
de azért túlélte valaki rajtad kívül?
survival nehézség amúgy?
-
Bandicoot #4053 Na, nagyjábòl 20-30 quickload után túlvagyok az eddigi legnagyobb settlement betámadáson ami még a synthek lerohanásán is túltett....Most döntöttem el hogy MINDEN helyet körülveszek fallal... Jelezte a játék hogy meg kell védenem xy bázist. Gondoltam gyorsan odautazok, van ott 4 rakétatornyom megvárom amíg ledarálják az ellenfelet...Megérkeztem, szupermutánsok nyakig páncélban 3 iránybòl vagy 20-an, köztük 4 minigunos és két rakétás....A 4 rakétatornyot pikkpakk bezúzták. A settlereket és a csapattársam is... Korrekt kis csata volt.... -
úgy láttam itt 3an írtak ilyen problémát.azóta nem mondták hogy bugos maradt e.gondolom ők megoldották valahogy hátha tudnak segíteni :)
-
amd-sek től kérdezném, akik feltették az új crismon cuccot, nekik is bugos lett alul a navigációs sáv?
visszatettem a régi drivert, de ugyan úgy bugos maradt
help! :D -
Legyen vilagitas a szallason, legyen teto is (ne csak padlo, teto is, hogy ne azzon be), legyen dekoracio itt-ott, a termesztett kaja/noveny legyen valtozatos, legyen boven viz es kaja, vedelem sem art, ha nagyobb, mint a kaja+viz "osszege" stb-stb... :) 27% tenyleg alacsony. -
Srácok, miért van az hogy van egy settlement, 20 ember van benne, mindenük megvan, boltok kaja tényleg minden ami csak lehet, de happynes csak 27% miért? mi nem passzol? -
nekem amúgy volt 2 bugos küldetésem és ugye ez ebből állt hogy megkellett ölni valakit,ki lootoltam,quest item ugye.aztán beszélni kellett egy npcvel majd ő utána mond ta hogy szerezzek vissza valamit belőle.na itt már bugos is volt az egész,nem volt kész a küldetés hiszen ez a pont kimaradt.2 ilyennel találkoztam szerencsére mindig sokat mentek az ilyenek miatt de ígyis sokat kellett újra játszanom:) nem valami kellemes a sok bug,és hát ja van amire vagy console parancs kell vagy van amin az se segít -
Bandicoot #4047 Lassan már jöhetne egy javítás mert egyre több és több bugba futok bele, és van amire még konzolos megoldás sincs..... -
ja értem.hát akkor majd megcsinálom én .de ha te eljutsz addig akkor mond :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez elég bosszantó lehet.nekem is volt olyan hogy egy settler-t kiszabadítottam szerintem el lehetne küdeni de nem ,ugyanott van már kb a játék időm fele óta.:) meg a silver shroudos csávó is ott ragadt ahol küdletés volt vele pedig visszakellene mennie -
Bandicoot #4044 Egyébként Vault 81-ben most futottam bele bugba,elég idegesítő.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dependency küldetésben Tina tesóját kell rábeszélni hogy orvoshoz menjen a drogproblémája miat. Ez sikerül is,vissza kell menni Tinához beszélni,aki nagyon örül. Meg lehet győzni hogy otthagyja a Vaultot. Ha sikerül nem történik semmi,holott fel kéne ajánlani a programnak melyik settlementbe menjen. Ráadásul ha sikerül a küldetés is befejezetlen marad amíg le nem megyünk Rachelhez - erre nem is kér a program csak folyamatosan Tinát mutatja a jel és írja hogy vele kell beszélni...... -
Bandicoot #4043 Nem Curie-t változtattam, Curie-t még csak most találtam meg éééééés még messze vagyok attól hogy változtassam..:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még nem ember
Ahogy nézem az a lényeg hogy rákattyolsz Curie-ra, beütöd hogy: HELP CURIE 4
Kiad egy listát amin több Curie kód is van (0:30-nél), placeatme paranccsal bekér egy másik Curie-t (az elsőt). Azt megváltoztatgatja,majd disable-val eltünteti. Ezekután az eredetileg ott lévő Curie-hoz odamenve és a szerkesztőt behozva automatán ráteszi a módosításunkat. -
ezt én is megtaláltam, de nem nagyon értem a lényegét viszont majd kipróbálom,ha te megcsináltad írd már hogy sikerült e :) -
Bandicoot #4041 Most találtam ezt a videót, Curie-nál van még valami kód ahogy nézem, ezt megnéztem Cait-nál,nála csak egy kód van,itt a videó a srác hogyan változtatja Curie-t.
-
Although #4040 Tényleg döbbenetes a Skyrim után, van sztori, van fejlődés nem velünk fejlődő világ hanem élő, tőlünk független élő világ.
Élő npc-k mindegyik akibe belebotlottam, élő személyiség, lehet nem 50 db, de lélegző élő személyiség.
Mi történt a Bethel? Vagy tényleg külön út a Fallout és a Skyrim. Ez már csak a következő TES-nél derül ki.
Most olybá tűnik van egy TEs ami pénzt gyűjt és van a Fallout ahol bizonyítanak. Ez meglepi nem a sablon szart nyomják hanem bevállalják a lehúzást a kritikát. A nem 100% trendit. A nulla sztorival nulla élő karakterrel a megfelelést a tömegnek. Miért?
Nem tudom. Majd okosabbak leszünk a TES VI után. És persze látható a másik oldal fikázása is a Fallout 1 remarke-nál. Két oldalról is ütve ismét mint az Obli idején :) Én meg megint mondom gyerekek van ennél rosszabb is. Ha beleszarnak az arcotokba. Miért nem teszik meg? Megtehetnék 2006 óta csak anyázást kapnak. -
Although #4039 Nem vagyok a végén, de ha neked jó nem lehet baj, ezt most nem olvasom el.
De nagyon gáz nézve mindenki felszínesen, a hogy néz ki kategória szinte. :)
Meglepett a Beth ha következő nem ilyen lesz azt megértem. Lehet tényleg utoljára bemutatták tudják mit jelent az rp mint szó, kaptunk Pipert, caitet, nyomozót. történetet. És nézhetjük a zsákot a karakterünk fején amit itt rátesznek mert semmi más nem fontos mint, hogy néz ki. Mit mond, mit képvisel mindez mellékes. Mi a jövő. Az amit már az Obli után is vártam. Ha a Beth mégis ezután is fog élő karaktereket gyártani a következő játékában az csak respect lehet részünkről. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én BOS mellé álltam nekem sem tetszett az institute pont ugyanezért de igazán a railrodatot sem bírtam mivel ők is ugyanúgy keresztbe tesznek majd majd a BOSnak meg midnenkinek szóval nem különbek. :)
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.29. 21:28:02 -
Evoluti0N #4037 Ti a játék vége felé, na meg a végén SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!melyik csoport oldalára álltatok és miért? Én a Railroadot választottam. A Brotherhood nem volt szimpatikus a "mindent utálunk és ki akarunk írtani, ami nem ember" magatartásával, az Institute meg azzal, hogy Istent játszottak, azt hitték, hogy mindenki felett állnak és azt tehetnek, amit akarnak, plusz nem vették emberszámba a syntheket.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.11.29. 21:23:27 -
Malachit #4036 Lesz itt mit bütykölni :)
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.11.29. 21:04:06 -
egyébként nemsikerül a dolog,curie-vel nem csinál semmit buggol az arca feketén és ennyi,a testalkata változik csak ha random állítom.nem értem.cait-et tudom alakítgatni.ötlet? -
nemtudom.nekem cait maradt a picsáján sanctuaryban viszont nemrég eltűnt piper.diamond cityben találtam meg,elindult egy event és elment oda :D ott belefutottam egy küldetésbe érdekes volt habár csak 2perces:) -
ott kell lennie:) én is későn vettem fel -
Help
Cait-ot leváltottam, de nem küldtem sehova... elvileg visszament a combat zone-ba. De nincs ott. Nincs sehol. -
a fat man, meg néhány másik heavy weapon rendhagyó eset, de egyébként a settlereknek elég 1 darab ammot adni a sima fegyverekhez. -
Csak én voltam olyan nyomi, hogy nem vettem észre a SPECIAL magazint a játék legelején...
most már nincs ott.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.11.29. 18:47:39 -
No, hát megvolnának... és még csak diamond city elején járok:
-
SaGa Jr #4028 Én biztos ami biztos adok nekik, mert azt vettem észre, hogy amíg a saját default fegyverét használja, addig nem kell neki ammo. Ha kap fegyvert akkor viszont már kell neki hozzá lőszer is, különben nem használja. -
Ha tudom, mennyire szórakoztató power armorban ököllel gyepálni a fosztogatókat, akkor inkább arra raktam volna a pontokat... 
Nem szoktam követőkkel menni, de szerintem csak az alap fegyverükhöz van korlátlan lőszerük (NV-ben így volt, ha jól emlékszem). Elég op lenne ha pl kapnának egy fat mant, és bármennyit tudnának lőni vele. -
Igen is, meg nem is. Van egy default fegyvere mindegyiknek, ahhoz vegtelen a loszere. De ha adsz neki masik fegyvert, akkor ahhoz kell ammo is. Ha elfogy, akkor elo/visszaveszi a regi fegyveret. Nem sokban kulonbozik a dolog, mint a settlerek eseteben. -
hát nekem valahogy nem sikerül.úgy csinálom ahogy mondod.de vagy nem jó kódot írok be a karakterre vagy nemtudom.pedig jónak kell lennie mert rányomok beírom bejön a karaktergenerálás.állítom a hajakat akkor női hajak vannak.annyit érek el hogy az arcába megy valami fekete textrúa és ennyi.mit csinálok szarul? -
hát ez engem is érdekelne.mert most ahogy néztem adtam neki és csomót elhasznált már.szerintem sokat kell adnod neki mindig kell adni:) de valaki megmondja majd egy okosabb :D -
a companionoknak ha adok valami fegyvert, ammo is kell? esetleg elég neki pár darab, és unlimited lesz, mint a settlereknél? -
Evoluti0N #4022 Nah, 118 óra alatt pipa. Jóféle volt ez. A több fajta befejezés, sok választási lehetőség miatt hatalmas plusz. -
lol.ez szép :D -
-
Pedig csak el kell menni egy fodraszhoz, es kivetelesen szoritani annak, hogy beusson az ismert bug :D Mindjart meg van oldva minden gond.
-
kissssss #4018 lehet pont ezért rakta rá a zsákot :) nem azt kapta az arcplasztikával amit remélt. -
Zozo0122 #4017 Ezt nézzétek meg:
Fallout 1 remake -
Quan Chi