Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dicsertem a followereket... sajna amiota raadtam a masik power armort (eddig 5 ot talaltam) folyton azt jatsz hogy belegyalogol a legnagyobb ellenseges tuzbe es nullara amortizalja a pancelzatat 5 sec alatt ;()

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.12. 18:40:50
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
a kutya elrohan, megyek utána, nagy nehezen megtalálom, erre ledob elém 7 darab pipe pistol-t... WTF 😄DD
Per Aspera Ad Inferi.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
csak pont a grafról beszélt Cohn és lekaptam gyorsban 😊 témába vág 😛
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.12. 17:59:05
csak úgy elmondom hogy a Fallout kimondottan szarul néz ki livestreamen
I met God. She's black

Utálnék egy olyan világban élni, ahol mindenkinek ugyanaz tetszik.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Minden ezen múlik szerintem: Szórakoztat vagy sem. Ha igen még a hibáit is kevésbé látod. Ami meg nem szórakoztat azt hagyni kell a fenébe! Volt már nekem is pár ilyen játék, ami sokaknak bejött, de nekem meg kínszenvedés volt. Del lett a vége a dolognak. Ízlések és pofonok különbözőek úgy tartja a mondás ugyebár :-).
Mindenbe bele lehet kötni, mindenben lehet hibát találni, de minek mikor szórakozni is lehet...Nem kell mindig játéktesztelőt játszani (nem csak rád értem, hanem ez már általánossá vált és borzalmas méreteket öltött a mai világban). Ha szórakoztat a játék, akkor elérte a célját, ugyanis azért készül. Ha nem szórakoztat akkor meg nem kell rugózni rajta..uninstall aztán keresel mást. Az, hogy mi lehetett volna belőle megjelenés után már teljesen irreleváns. Benne van ami benne van a többi meg csak fantáziálás. Mondhatnám ha nagymamának áramszedője lett volna ő lett volna a villamos...De nem volt neki (remélem egyértelmű a példa).
szelektíven kell hszket olvasni..nem nehéz...
Kerüljük a vita témát lehetőleg!
Igazából nekem tetszik mielőtt lehurrognátok, de az tény hogy ebben igaza van. Itt igazából a storyt a karakter fejlesztését gyűjtögetést kell élvezni. De amit írtak hogy milyen gépigény kell és ahhoz képest mit tud az vicc..Mondjuk 1000* inkább ez legyen mint még egyszer egy Batman mizéria..
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Az ilyen beírásoknak semmi értelme az ég adta világon. Akinek tetszik és élvezi az nem a hibákat fogja keresni benne (Univerzális ténymegállapítás: MInden egyes játékban van hiba és ha keressük meg is találjuk), akinek meg nem tetszik az magától is rá tud jönni nem kell nekik állandóan minden játéktopikban beírogatni. Ráadásul 1x leírom max, hogy nem tetszik, indoklom, hogy miért aztán viszlát.... De hogy órákon keresztül ezen rugózik valaki azt nem tudom értemezni...De tudom....Trollkodik...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.11.12. 17:15:06
Ami még nem tetszik,hogy pl 2016-ban a melee combat jobb klikkre bemutat 2 féle csapás animációt a defense jobb klikkje meg maga elé tartja a kezét és tsokolom....ne már
vegyünk egy MMO-t: Black Desert Online: ott a két egérgombbal az alap melee kardvágásra tudsz sacc/kb 12 féle mozdulatot! klikkre,hosszan tartott klikk, jobb+bal egyszerre, csak jobb klikk, először jobb utána bal, vagy először bal utána jobb stb. stb. és az egy MMO de olyan animációkkal,hogy hajam leteszem! nem egy offline játék
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.12. 17:08:53
A Witcher legrégebbi része 2007-es és NWN Aurora motorja mozgatja és minden, csak nem Sandbox... A W2 tényleg szép volt 2011 táján, apró hiba, hogy az sem sanbox. A Tomb Raider 2013-as és sandboxnak hívi elég erős túlzás.
Hubrics comics épület emeletén találtam silver shroud ruhát, ami quest item. kérdésem, hogy hol találom az ahhoz szóló questet?
az se volt gyenge
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Hozzáteszem, hogy most először mertem én is nekiállni angolul játszani ilyen komolyabb játékot, eddig mindig magyarításra vártam, de közben összeszedtem annyi tudást, hogy elég sok mindent megértek. Viszont a terminálokon található szövegeket nem mindig tudom értelmezni, pláne ha valamilyen hivatalosabb szakmaibb nyelvezeten íródott. Én meg szeretek mindent elolvasni és így néha fájdalmas, hogy lemaradok az ilyen apró kis dolgokról.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.12. 14:28:45
Olvassátok el a töltőképernyőket, tele van hasznos infókkal ÉS a menüből elérhető helpet. Sok, de sok mindent megmagyaráz.
Amúgy ma délelőtt 7. szinten megküzdöttem egy legendary radscorpionnal 😄 Kemény volt, kibírt vagy 5 molotov koktélt + egy raklap töltényt. Örömmel látom egyébként, hogy mostanra kezdek kifogyni a töltényekből, a kis kaliber, ami a pipe gunokba kell, na azokból már alig van, a ghoulok zabálják őket 😄