11630
-
Én meg odaadtam neki a halott feleségemről leszedettet. ;DDD -
En levettem a gyurut mielott megrepaztam pipert :) -
Zozo0122 #4253 Eladni a jegygyűrűiteket a szerepjátszás csúcsa :Ddddd -
engem curie basz fel.
lenne valami kis dolog, amiért companiont kéne cserélnem egy percre, de bárhova küldöm, egyből megindul a vault 85 felé, aztán liftezhetek, mászkálhatok lefelé, hogy a gyengélkedő előtt összeszedjem. -
A wedding ring az eladáson kívül semmi nem jó, ugye? -
Andule #4250 Off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Obliba ilyen modot nem használtam, igazából sehol nem tud hosszan lekötni a lakásberendezés szal mindent az IC-ben lévő kalyibába hánytam a padlóra. A V. Stone-ok tök jó fényt adtak.
Kuty nálam is eltűnt mikor felvettem Codsworth-t, Red rocket-ba küldtem elm. vissza de ott nincs; kutyaház sem mert nem használom azt a bázist viszont totál kipucoltam.
Sanctuary-ben elm. 1 kház van (többit beraktam a store-ba), abban detto nincs.
Egyet vettem már egy Trevor (gta 5) hasonmástól meg találtam egy nevesített anorexiás pit bullt de azzal nem tudtam mit kezdeni. -
SaGa Jr #4249 Nem tud baja lenni, halhatatlan. Legfeljebb ha folyton elverik mert harcba keveredett akkor nem tud onnan elkerülni míg oda nem megy érte az ember. :)
A sok kutyaház meg csak bezavar, max 1 legyen egy településen kutyánként és akkor nem lesz gond a meglelésében (plusz kutyát meg lehet majd szerezni, ő növelni fogja a védelem értékét, plusz a happiness értékét is egyaránt). -
Én mindkét kutyaházat megnéztem tegnap a házak mögött egyikben se volt :/ Remélem nincs baja a kutyusnak ;) -
santibi #4247 Én is így jártam és ott pihent a kutyaházban Sanctuaryban, ahogy Myselor is írta tegnap.
Köszönöm a helpet. -
Paranoia #4246 off
when you see it
-
SaGa Jr #4245 Ilyenkor megesik, hogy csak azután indul be a támadás, hogy beszélsz a helyiek vezetőjével. Mindig érdemes megtenni ezt, mert az esetek egy részében ez indítja el a támadást, illetve ha potyára jöttél ez le is zárhatja azt.
Az is időnként előfordulhat, hogy mire odaérsz a helyiek már elkergették a támadókat, de mivel nem haltak meg mind, csak elmentek és nem jönnek vissza (ha elmenekültek akkor nem fognak), így ha nem vadászod le őket akkor bukod a feladatot (következménye nincs).
Illetve találkoztam egyszer olyan helyzettel, hogy a támadókat kicsit távolabb egyszerűen ledarálta egy random encounter és nem érkeztek meg sosem. A hulláikat megtaláltam, egy tag valószínűleg életben maradhatott és elmenekült/elbújt, így nem lett ledarálva a brancs, tehát feladat bukva (a vicc hogy ilyenkor is érdemes beszélni a helyiek vezérével és van hogy megköszöni a dolgot azt a program ilyenkor korrigálja a failed quest-et).
Épületbe spawn-olás miatt elhalálozó támadó problémát tud okozni (például egy bútorba/falba kerülne lehelyezésre akkor egy pillanatra megjelenik, kipurcan és a test el is tűnik, legfeljebb a kezéből kiesett fegyver mutathatja, hogy ott lett volna valaki, vagy az adott tereptárgy/bútor mocorog, hangot ad ki, dobálja magát), mert nem te és nem is a védők ölték meg, tehát nem számít halottnak, még ha az is, tehát a feladat teljesítését megakadályozza.
A legrosszabb helyzet azon helyeken szokott lenni, amik vasútállomások kétszintes bakterházaira épülnek. Az alsó szintre az ajtó blokkolva, a felsőről vagy van vagy nincs lejárat egy csapóajtó képében, de mivel az is a ház része és üres terület, így oda be tud spawn-olni ellenfél amivel kezdeni nem lehet semmit, mert azt a helyet külön cellaként kezeli a program.
Szerencsére mindezen hibák ritkák, bár ettől még bosszantóak tudnak lenni.
-
Zozo0122 #4244 Nálam F3-ban és obliban is tökéletesen működtek ezek a dolgok, mindkettőben nagyon aprólékosan berendezett kéróim voltak. Soha semmi gondom nem volt.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.02. 08:51:09 -
SaGa #4243 A fene, kifutottam a szerkesztési időből...
Szóval: újrakezdés után elkezdtem a MM szálat követni. Kérésre elfoglaltam az a "majort", ahol a robot kóricál, felhúztam a rádió tornyot, beöltöztettem a megjelenő settlert, majd megnéztem a pipboyon, hogy állnak a falvaim. Az autósmoziban elégedettek, a benzinkúthoz kell még egy géppuska, viszont Sanctuary-ban valami nagy gáz lehet, mert 8 helyett csak két ágy van, két lakóval, nulla védelem (pedig mikor eljöttem volt 5 vagy 6 géppuska). Mi a fene? Odaugrok, nézem: 8 ágy, 8 lakó, 30-as védelem... Elugrok, 2 ágy, nulla kaja, nulla védelem. Vissza, 8 ágy, 8 lakó, 20 kaja, 30 védelem... Ha nem vagyok ott, hülyeséget beszél a statisztika... De csak Sanctuary-ban. Igaz, ide nem építettem új házat, hanem a régieket kitakarítottam aztán bepakoltam az ágyakat, szekrényeket, asztalokat meg világítást, hogy örüljenek... -
SaGa #4242 Az oblivionban volt olyan mod, aminél a numerikus billentyűkkel nagyon precízen be lehetett forgatni egy-egy tárgyat a helyére, majd rábökni a "fix" parancsra és onnan kezdve "statikus" tárggyá vált, csak a mod pozícionáló módjának aktiválása után lehetett elmozdítani, csak úgy simán felvenni nem. Na ezek nem potyogtak le, meg azok, amiket eleve lerakott a játék valahová, minden más, amit én raktam le, dőlt-borult ugyanígy. Részben emiatt lettek pl a NV-hoz azok a modok, amiknél mindenféle falitáblákra, spéci vitrinekbe lehet a fegyvereket, és egyéb érdekes tárgyakat lerakni, mert onnan nem mozdulnak el, de ha csak úgy a polcra teszed, ott is potyog... -
vagy a red rocketnél van,de szerintem az egyik kertben alszik az egyik házba alapból van vagy 2 kutyaház asszem.én is alig találtam meg.hagyj egyet csak rakd ki oda ahol biztos látod.mindig ott döglik majd benne:) -
Srácok nagyon szomorú vagyok.
Egyik BOS küldetésnél a kutyusomat hazaküldtem Sanctuaryba.
Én nem vagyok építkezős típus nincs kutyaház általam építve és 3szor körbementem Sanctuaryban, aludtam is de nem találom SEHOL a kutyust :( Hiányzik... -
Még hogy semmire nem használhatóak ezek a vackok :D
-
én úgy vettem észre csak akkor ha épp a házadban töltesz mentést be csak akkor van ez -
Andule #4237 Obliba detto. -
a fallout 3-ban is repkedtek a tárgyak. -
Zozo0122 #4235 A legrosszabb és legnevetségesebb hibája a motornak. Ennek a következő fokozata az, hogy a Beth ezt több, mint 4 éve nem képes javítani. (Skyrimben ugyanez volt) Az oblivion meg az F3 idejében ezek a dolgok még tökéletesen működtek. -
Bandicoot #4234 Ismerős valakinek az érzés amikor igényesen tele akarja pakolni a helységet cuccokkal,például felrak polcokra sorba rendezve italos üvegeket...Ment egyet és egy visszatöltés után az eégsz mindenség a földön hever elborulva mert egy bughalmaz az egész? 
Berendeztem a kocsmát úgy 2-3 óra alatt...Mentettem. Kiléptem...Namondom most hazaérve folytatom. Load...No comment....
-
hippy #4233 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kártyát rátetted a hullára? -
Ilyen bug volt valakinek?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Silver Shroud küldetésből az első megvan: lelőttem Wayne Delancyt, de aztán nem ad új küldetést nem ír ki semmit csak a rádió pofázik... a jelmezt meg nem tudom eldobni se a submachine gunt amíg be nem fejezem a Silver Shroud küldetéseket... :(( -
jó de csak úgy hogy sétálgatsz nem rendes várakozással.vagy úgy próbáltad?:) nekem úgy szokott lenni -
Nálam ott összvissz az a kis kalyiba van épület, ami eredetileg is ott volt, abban meg nem volt senki.
Myselor:
Épp ez az, hogy odamentem, vártam több, mint egy napot (ingame idő) és még mindig senki nem támadta meg a települést.
-
sata75 #4229 Hát nekem lvl23-on igenis kihívás;)
És nam a leg DC, hanem ha több nyomi van egy helyen. Na akkor vagyok bajban mindíg;( Észrevesznek vége a bulink rögtön. -
az van hogy odamész és vár pár percet aztán megjelennek ennyi :) -
ilyesmire azt olvastam, hogy van, hogy épületbe spawnol egy-egy kósza enemy, aztán ott lapul. ha nem vadászod le, az is okozhatja egymaga failed-et. -
wetness-t kell kikapcsolni. Játék hiba. -
Oké, nem tudom mi történt, de most jó. Kikapcsoltam pár effektet, aztán vissza és most jó. WTF. -
Nektek volt már olyan, hogy fals riasztás valamelyik település megvédésére?
Csak mert ma épp Railroad küldiket csináltam, közben beugrottam DC-be eladni a lootot, erre abban a pillanatban, ahogy odaértem, kiírta, hogy menjek megvédeni Nordhagen Beach-et. Jó, mondom, ez pont belefér, mentem is azonnal, még az üzletelést is kihagytam. Erre, ahogy betölt a település, nem történik semmi. Béke és nyugalom. Körbejártam az egészet, várakoztam 1-1 órát, de semmi, senki nem támadta Nordhagent. Meguntam, úgyhogy visszamentem DC-be, eltöltöttem kb. 3 órát, várva, hogy kinyissanak a boltok, erre egyszer csak kiírja, hogy "Failed" a nordhageni mentőakcióra. Na, mentés visszatölt, megint Nordhagenben vagyok, még mindig semmi. Leültem várakozni, óránként felálltam, de semmi jele támadásnak. Eltöltöttem várakozással ott egy egész napot és még mindig semmi. A quest-listán meg még mindig ott virít, hogy védjem meg őket.
Gondoltam, hogy akkor majd én odavonzom az ellent, hátha az beindítja a gépezetet, úgyhogy sniperrel rálőttem pár távolban kóricáló raiderre, akik aztán megindultak a település felé, a Turret-ek 5 mp alatt ki is nyírták őket, és megint béke. A quest viszont még mindig él. Azóta már máshol is jártam, eltelt legalább 2-3 nap ingame, de a quest nem moccan semerre, sem befejezettnek, sem failed-nek nem jelzi. -
Mod it til you break it.
Kis segítség pls. Bizonyos irányokba nézve ilyenné változik a kép a zesőben.
-
ma volt egy jó kis kalandom :D mentünk cait-el és belebotlottunk egy behemoth-ba megöltük haladtam tovább és láttam gunnerek küzdöttek egy deathclaw-al beszáltam a harcba közben megjelentek a BOS-ék :D a madárkáról lövöldözték közben jött egy behemoth még egy deathclaw aki utána eltűnt aztán jött még egy glowing deathclaw :D jó volt izgi volt.később megtaláltam a ház mögött bújkált a másik deathclaw egy picike hpval :)) ja amúgy cait-el kigyógyítottam nagyon aranyos volt:) -
SaGa Jr #4221 A kutyesz az egyetlen aki nem fogja elhagyni a karaktert. Legfeljebb lemaradt valahol/csapdába futott/leverték és várja a gazdit hogy kimentse. Oda kell rá figyelni, de ez minden a karakterrel bóklászó társra igaz, mert mindegyikkel megtörténhet, hogy a karakter megy előre lelkesen, azok meg már rég lemaradtak tőle. Ha meg a lemaradás meghalad egy bizonyos távot, akkor a gyors utazás során vagy épületbe bemenetelkor/kijövetelkor akár végleg el is keveredhet a szerencsétlen. Ekkor marad a konzol használattal előhozatal vagy visszatöltés. Szóval csak odafigyelve tessék nyargalni előre a vak világba. :)
Mondjuk a kutya pont olyan társ, aki soron kívül garantáltan előkerül a sztori egy elég korai szakaszában extra segítőként soron kívül, mindegy éppen kivel bóklászik a játékos. Utána meg el kell őt küldeni olyan településre ahol van kutyaház. Akkor mindig megtalálható lesz ott a kutyaházban vagy annak környékén.
Respawn idő helyszínenként változik. A sztori szempontjából fontos egyes helyeken nem lesz respawn, van ahol 1-2 nap (ez akkor igaz ha ott nem lenne fix csoport csak ideiglenes random encounter csoportnak van ott spawn helye, erre adott időintervallumonként 25% az esély, már az újra benépesülésre), van ahol 1-2 hét, van ahol 1 hónap van olyan hely ahol nincs respawn. Ezeket pedig mind simán felülírja bármely radiant (ismételhető) quest, ami oda szól, így akár fél nap alatt is lehet teljes újratelepítés bárhol, csak vigyen oda feladat. A vándorló random encounter csapatok is lazán beköltözhetnek bármely kipucolt helyre, szintén felülírva és leállítva a respawn számlálót.
Kipucolni meg nem minden helyszínt lehet, mert nem minden helyszínhez tartozik ilyen jelzés a programban (akit nagyon érdekel FO4Edit segítségével egyesével végigböngészheti a teljes palettát). Sőt akad pár olyan helyszín is, amit csak konkrétan egy adott quest esetében lehet cleared-dé tenni, ám amint odaesz a fene egy vándor kereskedőt vagy egy utazgató ellenséges csapatot, netán egy ismétlődő feladat oda visz akkor az ismételt takarítás után sem lesz újra előbűvölhető a cleared opció.
danone:
20-as szinttől kezdve a survival fokozat legkevésbé sem tartogat kihívást.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.01. 20:30:09 -
A játékkal kapcsolatban teljesen fura élményként éltem meg azt, hogy a survival mód a "szokásoshoz" képest gyengének tűnik nekem (lv 48 vagyok). Nem is tudom hova rakni a dolgot. Jó hogy egy legendary deathclawnak 1 ütés vagyok, de hát arra az egy ütésre nem nagyon szokott sor kerülni :) Lehet csak a build-et találtam el? -
Ez azért van (az idegesítő küldik), mert velük is van egy befejezési lehetőség a játékban, ami -spoiler nélkül- szerintem a legjobb. -
Andule #4218 tuti van az egy hét? én azt vettem észre h abbahagyom este, adott területről hazaugrok ledobni a junkot majd másnap betöltve és visszaugorva jó esély van a ládák tartalmának a respawnjára ill. 1-2 ellenfélére is. ha másik helyre ugrom akkor tuti a respawn és nem érzem 1 hétnek.
mondjuk a ládákból jön a lőszer dögivel így az amit régebben említettek itt többen is h nincs skuló a csúzliba nálam nem jött elő. (első pár szinten azért pofozkodtam baltával is) -
Paranoia #4217 oohh
én psen játszom,így a mod nem megoldható :/ na mind1. max megyek és még1x rendet rakok
-
később tuti ott lesz :)