Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senki nem találkozott ezzel még?

Nem értem az embereket. 😊 Állíts a beállításokon. Nekem nem új gépem van de közepesen jól elfut godrays nélkül. És nekem így is szép.

rage
Szinte ugyanilyen a gépem, a procim I5 2,8-as, a többi megegyezik.
Ultrán röccenés nélkül megy
Win 10 alatt játszom, a legújabb hivatalos driverrel.

Most látom, neked két gigás a VGA-d, nekem négy, de szerintem bőven elég ennek a kettő is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Myselor
ugyanez a gondom nekem is
Mr_no_NaMe
Tegnap játszottam vele pár órát, basztam kicsit a grafikát de valahogy nem akart összejönni...

Konkrétan félig mediumon, félig highon IS szaggatott a városban ahol éppen jártam. Nem lehet, hogy valami nem jó nálam? Simán kéne mennie ennek a játéknak legalább highon!

R9 270x 2gb, 8 giga ram, I3 4. gen. proci.

Vannak esetleg vmi driverek amiket a megjelenés óta kaidtak? Mert szörnyű esetenként -20 fps dropokkal játszani...
Jó lett, élő karakterek végre, elhiszem sok embert esz a fene mert aki nem érti a sztorit, szöveget az most ideges lehet. És ehhez nem lesz gyorsan fordítás.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.14. 13:34:21

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Daimond cityben mikor kyle-t lelövik és az őr beragad a lövés pozícióba az bug?

teli van a reddit ezzel.... <#szomoru1>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Myselor
néha borzasztóan felhúz a játék a sok töltésével és a beakadásával.egy nyílt terepen beakad és beáll fél percre a kép stb.utána képes reccenés nélkül menni városban nagy harcok közepette.érthetetlen.van amikor házban is beakad.olyan random frame drop van nálam hogy nagyon felhúz.
patchaou
Máshol azt olvastam, hogy a szélesebb felbontást sem kedveli. 16:9-el szerencsére nincs gondja XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

közben rájöttem miért nézett ki ennyire gusztustalanul a grafika.... a drága játék nem szereti az 1280 x 1024 felbontást, ilyen felbontásban szét van mosódva minden és a távoli tárgyak is mintha "remegnének" + ezért nem láttam a lockpick animációt.

most visszaraktam 1280x800-ra a játék felbontását.... hirtelenjébe minden gyönyörű szép lett és minden zárfeltörés is perfektül működik.<#fejvakaras>

BEAST
Én a legjobban azt bírtam, amikor a kutya jelezte, hogy cuccot talált a közelben, elszaladt és visszajött 3 puskával a szájában. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lipovics
Go inside the room with dog meat and close the door then tell him to search.
Bandicoot
Öhm.... Az összes létező bőr páncél (leather) könnyű páncél, ráadásul meg tudod mòkolni ultrakönnyűre, avagy sötétben lopakodòsra is külön....

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

van 10 telepesem a legnagyobb bázison......a scavenge asztalhoz is rendeltem belőlük ,de mégsem hoznak bele cuccot....mit rontok el?
Terawatt
Igen. Nagyobb településeken van fodrász meg elvileg plasztikai sebész is. (utóbbi mintha egy loading screenen lett volna írva, magam még nem láttam)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

patchaou
Van rá mód hogy később is alakítsunk a karakteren?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

RatBaG
remélem melee-vel tolja a karakter tulajdonosa 😄D

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
Raja, Carlos, köszi!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Carlos
És tényleg!
Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

hali , melyik perk kell ahoz ami mutatja a mobok szintjét és védelmét ?
A ketrec elé vidd/parancsold a kutyát. talk-fetch-items és kiveszi a fegyót
PiszkosFred
Amikor egy 10-15 centis sugarcsotanyt agyonverve kiszedek a hullabol 3 kupakot, nemi csotanyhust es 1 darab felmeretes olajoskannat (!), akkor azon mar meg sem lepodok, hogy a kutya meg zsebrevagja a toltenyeket 😄

Egyebkent, bar tudom, hogy egyeni/szemelyes problema, de nagyon rossz hallgatni azokat a nagyon is elethu nyoszorgeseket, amiket Dogmeat kiad, ha epp felholtra lottek vagy vertek. Ahogy kijon a mod keszlet, azonnal csinalok egy pici addont, amiben kiszedem ezt a hangot, mert barmennyire is en vagyok a kemeny fasza csavo talpig powerarmorban, aki lerobbantja az emberek arcat, de ezt a hangot nem birom elviselni 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Seth
Probaltal trade-elni a kutyuss? Nala van a tolteny,nem vicc 😊

PSN ID.: Beegabor

Ha lenne benne Nyúvegaszos-Bigemtís-Beszélgetős ruha, én is azt viselném inkább, minthogy ebben az otromba páncélba rohangásszak, amibe még üza is kell!

Carlos
SPOILER!!!

Állj az ajtón kivülre. utasitsd a kutyát, hogy menjen be a ketrecbe.
Majd beszélgess vele amig a ketrecben van. Fetch, item. pár próbálkozás kell!
Nekem is megvan, csak skuló nincs hozzá. 😊

Þór vígi þessi rúnar

böröczk
Azt sajnálom, ha én lopakodós, tolvaj, sunyi karaktert akarok játszani, akkor is kötelező a "páncél" viselete, kár, hogy nincs benne light armor (mármint tudom, hogy vannak egyszerű ruhák, de azok semmit nem érnek, még csak bónuszt se adnak egyik attribútumra se). Ha mégis van, csak én nem találtam még, akkor elnézést, nem szóltam.

Én karim: (a képek nagyon SPOILERESEK, amennyiben nem haladtatok előre a főszál sztorijában, szóval csak óvatosan, ha még nem csináltátok a main questet nagyon, inkább ne nyissátok le, annyit nem ér 😄)

Utoljára szerkesztette: böröczk, 2015.11.14. 09:18:52

Kumiho #2179

böröczk
A festékeket , amiket találok (eddig sárga, kék, plusz egy csomó üres festékes doboz 😄) lehet használni építés módban vajon? Tapasztalat? Nem nagyon foglalkoztam még az építgetéssel, ezért egy csomó funkció nem tiszta még, azért kérdem.

Kumiho #2179

morcosqtya
Az, hogy SSD-re telepítettem elvileg gyorsítja a töltési időket nemde?

morcosqtya
Na ez most tényleg spoiler!!!!! Csak az olvassa el aki meri.
Nem birtam a kutyával feltöretni a vault111-ben lezárt fegyvert (ahogy itt a topicban le lett írva), csak szomorúan nyöszögött...

oneal1
soha nem tapasztaltam ilyesmit, a töltési idő sem hosszú.

Leírhatnád milyen rendszerrel futtatod a játékot, hátha kitalálunk valamit

!Forza Ferrari!

Technikai problémám van. Az egy dolog, hogy ajtókon átlépve időtlen időkig tölt, de van olyan is, hogy bizonyos esetekben el sem akar indulni a játék. Teszem azt: Külön elindítom a steam-et, hogy lássam van-e valami változás, majd utána a játékot, de csak egy fekete képernyőt kapok hatalmas homokórával és nem történik semmi.
Csak azért érdekel, hogy másnál is van ilyen, vagy kezdjem szétbarmolni a gépem? A masina az erős kategóriába tartozik. Semmi oka rá, hogy az időmet rabolja!
Azóta jött még 2 ilyen, bár mindkettő kisebb volt 😄
LeWyTy
hi 😄
Engem ahhoz képest amennyire vártam és szépen is indult a játék... olyan szinten kidobott a fél órás első hekkelés meg kibaszott kötelező bázisf@szolás a hangulatból hogy kb 2 óra alatt úgy felkúrt agyilag hogy vehettem új billt. Ugyanitt alighasznált fallout4 eladó<#banplz>

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.11.14. 03:26:25

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Amúgy arra mi a magyarázat, hogy ebben a részben külső nézetben nincs a hátunkon a fegyverünk?
A mai nap legkeményebb ellenfele, survival fokozaton volt 2 ütés macsétával <#banplz>

Köszi srácok, hát órákba telt ez a kevés is 😄 Lesz ez még jobb is, bár nem ez lesz a végleges bázis 😊
BEAST
Gratulálok, tényleg ügyes vagy! 😊 Én egy normális kerítés sort sem tudok lerakni, annyira szerencsétlenül követik az elemek a talajszint változásait.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Myselor
nagyon fasza lett 😄 grat nemtudom mikor jutok majd el hogy ilyet tudjak 😄
PiszkosFred
Hat baszki, le a kalappal, gratula. Ehhez kepest az enyem egy lyukas sator 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.14. 00:38:08

Na, Bandicammel csináltam egy videót 😄

Nagyon kezdetleges még a ház, nincs még sok cuccom. Azért emeltem meg a ház alapját, hogy a kis lépcső miatt garantáltan ne tegye be senki más a lábát, csak én 😄 Még Dogmeat is csak szétborítana mindent a jövőben. amikor tele lesz tárgyakkal...
Áram még nincs, az oldalsó kis szobába tervezek egy generátort, az emeletre meg majd még bólogatós figura állványt, meg csomó mindent...fog ez még bővülni, egyelőre arra jó, hogy innen védjem a helyet, meg hogy legyen hová elpakolni. 😊
Ahol szétborultak a dolgok, arról a motor tehet, szépen fel volt állítva minden. Még a magazintartó állványból is kifordultak az újságjaim...meg az asztalok alá a rajta lévő cuccok...
Az emeleten lévő polcokra fegyvereket meg alkatrészeket tervezek, esetleg egy saját munkaasztalt, stb.

+1 A végén a rádióban a lehető legjobbkor jött a zeneváltás 😄DDDDD

PiszkosFred
Storno a kerdes, megneztem egy elokukazott regi mentessel, sajnos nem...

PiszkosFred
Kerdes azokhoz, akik epitgetik a varost es mar tobb nap eltelt ingame ugy, hogy kozben ment a kalandozas es a progress.
Szoval most csak en latom ugy (igy pentek este egy kemeny het utan), vagy a telepesek tenyleg foltozgatjak befele a falakon a lyukakat Sanctuaryban, ahogy fejlodik a varoska? Mintha nem lenne mar annyi ures/lyukas panel az eredeti (nem lebonthato) hazak falaiban. Kepzelodom vagy tenyleg igy van?

lalakov
Kár, hogy az irányítást így elszúrták. 😞 Elsőre úgy tűnt hogy nagy nehezen mindent belőttem, erre ma megtaláltam a guggolást és a lélegzet visszatartást. Kivéve hogy én az iránygombokat használom, így a bal Ctrl és az Alt használhatatlan távolságra van és megváltoztatni nem lehet. <#falbav>
Systore
kivel találkoztam 😄
aki nem akar apróbb poént lelőni magának a játékból ne nyissa le

Na jó...a shadowplay valamiért nem működik, a frapsnél 60-ról 20-ra esik az fps felvétel közben!!! szóval hagyjuk a videót. Amúgy a szokásos betegsége megmaradt a motornak, pedig reméltem, hogy nem: természetesen mikor visszatöltesz egy mentést, akkor néhány holmid arréb esik/felborul. Hogy ezt az Oblivion óta nem sikerül kijavítani, azt nagyon szánalmasnak tartom.
Myselor
oksa :d jöhet
hmm érdekes... mások simán beragadnak ha épp számítógépet buherálnak, nekem meg nem jelenik meg a zárfeltörés(üres képernyő) csak hallom a zár és a hajcsat zörgését. <#fejvakaras>

Mondom, még félig sincs kész, de összedobhatok egy videót 😄
Myselor
na muti😊