Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ultrán röccenés nélkül megy
Win 10 alatt játszom, a legújabb hivatalos driverrel.
Most látom, neked két gigás a VGA-d, nekem négy, de szerintem bőven elég ennek a kettő is.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Konkrétan félig mediumon, félig highon IS szaggatott a városban ahol éppen jártam. Nem lehet, hogy valami nem jó nálam? Simán kéne mennie ennek a játéknak legalább highon!
R9 270x 2gb, 8 giga ram, I3 4. gen. proci.
Vannak esetleg vmi driverek amiket a megjelenés óta kaidtak? Mert szörnyű esetenként -20 fps dropokkal játszani...
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.14. 13:34:21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
most visszaraktam 1280x800-ra a játék felbontását.... hirtelenjébe minden gyönyörű szép lett és minden zárfeltörés is perfektül működik.<#fejvakaras>#fejvakaras>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Per Aspera Ad Inferi.
Egyebkent, bar tudom, hogy egyeni/szemelyes problema, de nagyon rossz hallgatni azokat a nagyon is elethu nyoszorgeseket, amiket Dogmeat kiad, ha epp felholtra lottek vagy vertek. Ahogy kijon a mod keszlet, azonnal csinalok egy pici addont, amiben kiszedem ezt a hangot, mert barmennyire is en vagyok a kemeny fasza csavo talpig powerarmorban, aki lerobbantja az emberek arcat, de ezt a hangot nem birom elviselni 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Majd beszélgess vele amig a ketrecben van. Fetch, item. pár próbálkozás kell!
Nekem is megvan, csak skuló nincs hozzá. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Én karim: (a képek nagyon SPOILERESEK, amennyiben nem haladtatok előre a főszál sztorijában, szóval csak óvatosan, ha még nem csináltátok a main questet nagyon, inkább ne nyissátok le, annyit nem ér 😄)

Utoljára szerkesztette: böröczk, 2015.11.14. 09:18:52
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Leírhatnád milyen rendszerrel futtatod a játékot, hátha kitalálunk valamit
!Forza Ferrari!
Csak azért érdekel, hogy másnál is van ilyen, vagy kezdjem szétbarmolni a gépem? A masina az erős kategóriába tartozik. Semmi oka rá, hogy az időmet rabolja!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.11.14. 03:26:25
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.14. 00:38:08
Nagyon kezdetleges még a ház, nincs még sok cuccom. Azért emeltem meg a ház alapját, hogy a kis lépcső miatt garantáltan ne tegye be senki más a lábát, csak én 😄 Még Dogmeat is csak szétborítana mindent a jövőben. amikor tele lesz tárgyakkal...
Áram még nincs, az oldalsó kis szobába tervezek egy generátort, az emeletre meg majd még bólogatós figura állványt, meg csomó mindent...fog ez még bővülni, egyelőre arra jó, hogy innen védjem a helyet, meg hogy legyen hová elpakolni. 😊
Ahol szétborultak a dolgok, arról a motor tehet, szépen fel volt állítva minden. Még a magazintartó állványból is kifordultak az újságjaim...meg az asztalok alá a rajta lévő cuccok...
Az emeleten lévő polcokra fegyvereket meg alkatrészeket tervezek, esetleg egy saját munkaasztalt, stb.
+1 A végén a rádióban a lehető legjobbkor jött a zeneváltás 😄DDDDD
aki nem akar apróbb poént lelőni magának a játékból ne nyissa le