11630
  • oneal1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

már eljutottam a hajójukra, de ott nem kapok küldetéseket
  • oneal1

"Na ekkor történik meg a tényleges belépés (a korábbi csak a próbaidős beléptetés volt),"

idáig már eljutottam, kevergek ott a mozgó bázison, de nem találok semmi olyan feladatot ami vinné a sztorit. valami vizsgáztatás volt a dokinál meg valami prof fickónál ahova a tech dokuments-eket kell vinni.

itt akadtam meg, nem hiszem, hogy már beléptem volna, mert akkor látnám a feladatokat. nem vágom :D
  • jocking
    Ha szinte légvonalban mész sanctuary-ból diamond city-be, akkor útközben felszedsz egy sekélykérő jelet, amit ha kiválasztasz a rádióban, felugrik a quest, hogy vizsgáld meg a forrását. A markert követve egy régi rendőrségi épületbe jutsz, ahol segítesz visszaverni a ghoulokat a BOS-os srácoknak. Innen már egyértelmű lesz.
  • SaGa Jr
    A játék kezdetén megmented a felderítőiket a rendőrségnél (biztos ami biztos előtte odaváltasz a rádión a megfelelő csatornára, hogy a feladatot megkapjad, ez az AF valami csatorna, ha elérhető úgyis kiírja a program, ennek elemaradása esetén páran jelentették már, hogy a feladatok nem jelennek meg).

Utána beszélsz velük bent a rendőrségen. A nagy darab csóka feladatát elvállalod, elkíséred a harcba ahová megy, végigcsinálod. Utána mehetsz vissza a rendőrségre. Ott ad a csaj és a másik fickó is 1-1 nagyon könnyű feladatot. Teljesítsd mindkettőt és csak utána menj vissza a rendőrségre leadni azokat. Ekkor szól valamelyikük, hogy beszélj a nagy csókával mert feladata van.

Odamész, beszélsz vele, feladatot elvállalod és megcsinálod, lejelented (attól függően melyik kimenetelt csinálod meg, a későbbiekben ennek más és más kihatása lesz). Ezután ha akarsz, akkor csinálsz még feladatokat a morgós manusnak a meg a kis csajnak (XP-ben és pénzben is kellemes mennyiséget kapsz érte és közben jobban megismered a terepet).

A továbblépéshez meg haladni kel la sztoriban és a reunion feladatot elvégezve, kijőve onnan ahol a feladat lezárult, az arcodba kapod a BoS légiparádét. Ekkor jelzi a program, hogy elérhető a már ismert frekvencia, odakapcsolsz, meghallgatod és mehetsz vissza a rendőrségre ami már nem úgy néz ki mint korábban. Beszélsz bent a nagy emberrel, követed és elmész vele a BoS mozgó bázisára.
    Na ekkor történik meg a tényleges belépés (a korábbi csak a próbaidős beléptetés volt), innentől kapsz rendes rangot és tényleges felvételt. Gratula, beléptél, számíts folyamatos vérengzésre amit mások kárára követsz majd el a feladataik során. :)

Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.03. 09:00:03
  • oneal1
    BOS-ba belépés hogy történik?
  • Jóózsf István #4292
    Nem akarok vitát nyitni, de ez az egyik vesszőparipám. Nem Magyarul hangzik szarul, hanem: Ostoba népek, ostoba elnevezéseket használnak. Tehát; Ami Magyarul szarul hangzik, az szar is! Ha világ bármely részén azt mondod egy embernek a saját nyelvén,. hogy kupak, akkor ő a kupakra fog gondolni!
    Elnézést a kirohanásért! Az ANGLOMÁN Ellenes Liga oszlopos tagja vagyok!

Kérem folytassák tovább tevékenységeiket! Nincs itt semmi látnivaló!

Bázzz Lájtjír mindenek felett!
  • Myselor
    na akkor megérte :D vicces dolgokat lehet összehozni végülis.kíváncsi lennék azért ha nem küld el a búsba hanem neki dolgozol akkor mi lesz :)
  • Kenzou
    Na nekem kicsit máshogy alakultak a dolgok. Visszamentem DC-be, megtalált a pénzes gyerek apja, persze nekem esett, hogy én öltem-e meg a fiát (Trish miatt nem aggódott :D). Elsőre nem sikerült meggyőzni, hogy nem én voltam, úgyhogy másodjára felvettem az ünneplő öltönyömet, a kalapomat és egy csidicsudi napszemcsit, amitől rögtön szavahihetővé váltam, úgyhogy bevette, hogy ártatlan vagyok. Majd megkérdezte, hogy tudom-e, hogy ki a gyilkos, mire csípőből rávágtam, hogy Marowsky. Elhitte, és felbérelt, hogy öljem meg -némi rábeszélés után- 600 kupakért (ez de hülyén hangzik így magyarul). Úgyhogy átruccantam Goodneighbor-be, és kinyírtam. Próbáltam vele beszélgetni előtte, de elküldött a búsba, úgyhogy nem sajnáltam nagyon, és még kerestem is vele. :)
  • Bandicoot
    Na urak, mivel írtátok páran hogy Curie-nál nemigen működik a módosítás konzolból,és fekete arcot kaptok meg egyéb hibákat,eltoltam a játékot Curie-ig, és megvan a megfejtés.:)

1. Behozzuk a konzolt rányomunk az igazi Curie-ra. Valami idióta kódja van. Beütjük konzolba ékezetek nélkül:
    "help curie 4"

2. Lejön egy lista,benne 3 olyan kezdetű hogy: NPC_********

3. Ami nekünk kell az az első NPC_ mögötti számsor. Konzolba:
    "player.placeatme számsor"

4. Megjelent másik Curie, ez Curie alapmodellje. Hogy ne mászkáljon konzolban kattintsunk rá és "TAI".

5. Beállunk úgy hogylássuk szépen a fejét (akár freecammal :"tfc"), majd konzolban rákattintunk,látjuk kiírva az Ő Id-jét.
    "slm idszám"

6. Választunk egy arcot. Amit megjegyzünk hanyas,mondjuk legyen a face 5. Szépen megcsináljuk a módosítgatásainkat a fejen amit akarunk mindent. Elfogadjuk a végén hogy eltünjön a menü, ekkor ott áll elöttünk a mi Curie-nk és a szerkesztett,

7. Konzolban rányomunk a mi Curie-nkra akár duplakattintással,olyasmi kódja lesz hogy 001647C6...
    Beírjuk:
    "slm kód".

8. Megjelenik a szokásos arcgeneráló ami megint bakis hibás lesz, lehet karakterünk is eltünik DE válasszuk ki az arcot amit a másiknál szerkesztettünk (ebben a példában face 5). VOÁLÁ.:) A Szerkesztett arc tökéletesen beugrik.:) Ha akarjuk még a testalkatot állítsuk át aztán Accept és megvan a szerkesztett Curie. A másik "meghívott" Curie-t konzolból rákattintva "disable" paranccsal elküldjük (nehogy a sajátot küldjétek el...:D). :)
  • PTW
    Azt meg tudja valaki mondani miért van, hogy némely power armor racken a teljes alkatrészt kizöldíti, másikon pedig csak körvonalazza kiválasztáskor?
    Érthető okokból az első ELBASZOTTTUL zavaró, amikor festeném a cuccost...
    Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.12.02. 22:13:51
  • oneal1
    nem kell értened, csak úgy kell viselkedni egy adott helyen ahogy ott szokás vagy elvárt :) ennyi
  • SaGa Jr
    Alapból igazítja a szintedhez az ellenfeleket a játék. Illetve nehézségtől függ ez mennyire történik meg. Például normál nehézségi szinten csak a szinted 70%-át veszi figyelembe a program az ellenfelek szintjének és felszerelésének megállapításához. Very hard fokozaton kell játszani hogy a teljeset figyelembe vegye.
    Mondjuk annyit azért hozzá kell tenni, hogy nem pont a szinthez lesz igazítva egy ellenfél (tehát a szintje nem a nehézségi módosítóval szorzott szint lesz), hanem vannak intervallumok (kategóriák), amin belül mozoghat az ellenfelek felszerelése és szintje a karakter szintjétől függően. Bizonyos ellenfelek befejezik a fejlődést 30-as szint környékén (többnyire a sima állatok meg a raider-ek), mások akár 90-ig is eljuthatnak (BoS power armor-os katonái, mystic deatchclaw két példa erre).

Modokból inkább olyat találni, ami gyengíti vagy alapból megfejeli a szintjüket 5-10-20-al (attól függően most épp melyik verziója érhető el a modnak, utoljára a 10-es volt amit láttam). Előbogarászni meg a gameplay changes részlegből lehet ilyesmit a nexuson ha rászánja az ember az időt a dologra és nem csinálja meg inkább saját maga a neki tetsző módon.
  • PiszkosFred
    Nem kell ertened, csak hasznalnod. Ilyen egyszeru :) Mas is meg tudja tenni, te sem fogsz belehalni, es a vegen mindenki boldog lesz.
  • Paranoia
    van akit zavar,köztük engem is...
    nem kell ezen kiakadni..megnyomod a spoiler gombot és írsz oda.
  • sárkánylovag
    Nem nagyon értem egy jérdést miért is kellene spoilerbe írnom ?
    A választ az persze illik de egy kérdés az hol tájékoztat ?:)
    Megtudtak egy gyár nevét ami lehet rá is van írva vagy mi az a szuper titok ?
  • PiszkosFred
    Sajnos write only a csavoka, de majd Paranoia takarit ha online lesz, addig talan nem lesz nagyobb gond.
  • Myselor
    hát igen,jól tetted xd nem tudom.szerintem neked esik majd az a faszi akiről beszéltem biztos valahogy rájött :D
    jaj amúgy most jut eszembe goodneighbor-ban ott lesz marrowsky küld is embereket érted hogy loptál tőle beszélni akar veled.nemtudom nálad beadja e majd én elmentem hozzá követelt 2000-et mondtam neki hogy nem fizetke hagyjon a faszba.ki küldött az egyik emberével aztán ennyi volt:)
  • oneal1
    ma már szóltak egyszer hogy spoler-be írj ilyeneket....
  • Myselor
    megadja a jelszót ha meggyőzöd :D amúgy meg 2 bejárat van
  • Kenzou
    OMG, az a Buzz Lightyear mod, KELL!
  • Fpocok
  • PTW
    Az valóban csalódás. Semmi sincs lényegében
  • santibi
    Most, hogy játszom a Fallout4-el és megnéztem ma a Sziklák szeme című filmet, sokszor hasonlóságot éreztem a film és a játék között.
    Biztosan semmi közük egymáshoz de mégis nekem sok volt a hasonlóság.
    Érdekes volt...
  • Garakx
    Olvastam itt korábban h van oylan mod ami az ellenfeleket jobban a szintemhez igazítja. Esetleg nevet tud nekem hozzá mondani vki, Kerestem fallout nexuson de nem igazán találtam.
  • Kenzou
    Áááh, tudtam. Köszi! Na, akkor most már tényleg örülök, hogy kinyírtam, megérdemelte. Én még nem mentem vissza DC-be, de valahogy csak elintézem a gyilkosságot is, remélem, nem fog rögtön az egész város nekem esni.
  • Myselor
    semmi nincs ott.átbaszott a csaj :D én elengedtem de mondjuk fizetett is érte nekem ha jól emlékszem.és igen jól gondolod köp is a cafka,mostmár megölném ha lehetne xd ja nem is csak kódot mondta el ahogy bejuthatok na mindegy :) megjelent diamond citybe a faszi hogy megöltem valakit és mit képzelek stb de mondom nem én voltam azt kész xd haha
  • Kenzou
    Járt valaki a Marowsky chem laborban? (Diamond City Blues quest)
    Ha igen, akkor mit találtatok ott? Csak mert én nem sok semmit, de Trish nagyon azt állította, hogy ott rengeteg chem van, erre kábé semmi. Főleg ahhoz képest, amit a meghiúsított üzlet után összeszedtem (kb. 50-50 db 4-féléből). Azt hittem, hogy a laborban még legalább ennyi lesz, de nem találok szinte semmit. Lehet, hogy csak én bénázok, de nagyon úgy néz ki, hogy igencsak becsapott a csaj. Nem kicsit bosszant, hogy benyaltam, viszont annak örülök, hogy nem engedtem el élve a csajt, ezek után tuti, hogy köpött volna arról is, hogy ki hiúsította meg a chem-bizniszt. Egyébként meg bírom, hogy szívat a játék, már csak az hiányzott volna, ha a laborban a rádióból a rickroll szólt volna. :D

Utoljára szerkesztette: Kenzou, 2015.12.02. 19:27:01
  • Kenzou
    Köszi szépen, megpróbálom, hogy beszélek a vezetővel, meg elnézek messzebbre is a telep környékén, hátha mozdul valamerre a küldetés. Már azt se bánnám, ha failed lenne, csak tűnne el a quest-listáról, szeretem azt tisztán tartani. :) Max. betöltöm a mentést, és visszaugrok DC-be, hogy bukjam a küldit.
    Utoljára szerkesztette: Kenzou, 2015.12.02. 17:18:27
  • SaGa Jr
    Pontosan hol tartasz? Meg milyen titkos kémiai laborról van szó?
    Ha már jártál a glowing sea területén és beszéltél Virgil-el (ezt feltételezem abból, amit leírtál), akkor ugye a Hunter/Hunted feladat az aktív. Na, elég szájbarágósan és többször elmagyarázta neked Virgil mit kell tenned ha odaérsz a CIT épületéhez (nem kell bemenni még véletlenül sem). Kapcsolj a megfelelő frekvenciára és kövesd a jelet, az majd elvezet a célodhoz.

Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.02. 15:28:38
  • PiszkosFred
    Spoilerbe legkozelebb, koszi!
  • Myselor
    melyik fő küldetés pontosan?
  • Evoluti0N
    Szakadok. :D
  • Myselor
    beteg
  • Nesuten
    a nexuson van egy mod ami szerencsét ad így müködik is

I've been wondering what to do with those rings. Keep them, as my character would? Or just sell them?

Now I have an answer: keep them of course! They are useful.

Nora's (wife) ring grants +1 Intelligence to the wearer - she has a law degree after all.
    Nate's (husband) ring grants +1 Luck to the wearer - a soldier who survived a war must be lucky.

http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/2712/?
  • Paranoia
  • RatBaG #4260
    http://aatkaw.tumblr.com/post/134373900235/how-to-romance-piper-wright
  • morcosqtya
    vagy leszarni az eltünt babádat, azt inkább házat építeni biliárd asztallal, pulttal stb..
  • morcosqtya
    :DDD
  • Myselor
    én meg el is felejtettem hogy rajtam van,mindegy nem zavarta
  • PTW
    Epic douchebag win :)