11630
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
már eljutottam a hajójukra, de ott nem kapok küldetéseket -
"Na ekkor történik meg a tényleges belépés (a korábbi csak a próbaidős beléptetés volt),"
idáig már eljutottam, kevergek ott a mozgó bázison, de nem találok semmi olyan feladatot ami vinné a sztorit. valami vizsgáztatás volt a dokinál meg valami prof fickónál ahova a tech dokuments-eket kell vinni.
itt akadtam meg, nem hiszem, hogy már beléptem volna, mert akkor látnám a feladatokat. nem vágom :D
-
jocking #4295 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha szinte légvonalban mész sanctuary-ból diamond city-be, akkor útközben felszedsz egy sekélykérő jelet, amit ha kiválasztasz a rádióban, felugrik a quest, hogy vizsgáld meg a forrását. A markert követve egy régi rendőrségi épületbe jutsz, ahol segítesz visszaverni a ghoulokat a BOS-os srácoknak. Innen már egyértelmű lesz. -
SaGa Jr #4294 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játék kezdetén megmented a felderítőiket a rendőrségnél (biztos ami biztos előtte odaváltasz a rádión a megfelelő csatornára, hogy a feladatot megkapjad, ez az AF valami csatorna, ha elérhető úgyis kiírja a program, ennek elemaradása esetén páran jelentették már, hogy a feladatok nem jelennek meg).
Utána beszélsz velük bent a rendőrségen. A nagy darab csóka feladatát elvállalod, elkíséred a harcba ahová megy, végigcsinálod. Utána mehetsz vissza a rendőrségre. Ott ad a csaj és a másik fickó is 1-1 nagyon könnyű feladatot. Teljesítsd mindkettőt és csak utána menj vissza a rendőrségre leadni azokat. Ekkor szól valamelyikük, hogy beszélj a nagy csókával mert feladata van.
Odamész, beszélsz vele, feladatot elvállalod és megcsinálod, lejelented (attól függően melyik kimenetelt csinálod meg, a későbbiekben ennek más és más kihatása lesz). Ezután ha akarsz, akkor csinálsz még feladatokat a morgós manusnak a meg a kis csajnak (XP-ben és pénzben is kellemes mennyiséget kapsz érte és közben jobban megismered a terepet).
A továbblépéshez meg haladni kel la sztoriban és a reunion feladatot elvégezve, kijőve onnan ahol a feladat lezárult, az arcodba kapod a BoS légiparádét. Ekkor jelzi a program, hogy elérhető a már ismert frekvencia, odakapcsolsz, meghallgatod és mehetsz vissza a rendőrségre ami már nem úgy néz ki mint korábban. Beszélsz bent a nagy emberrel, követed és elmész vele a BoS mozgó bázisára.
Na ekkor történik meg a tényleges belépés (a korábbi csak a próbaidős beléptetés volt), innentől kapsz rendes rangot és tényleges felvételt. Gratula, beléptél, számíts folyamatos vérengzésre amit mások kárára követsz majd el a feladataik során. :)
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.03. 09:00:03 -
BOS-ba belépés hogy történik? -
Jóózsf István #4292 Nem akarok vitát nyitni, de ez az egyik vesszőparipám. Nem Magyarul hangzik szarul, hanem: Ostoba népek, ostoba elnevezéseket használnak. Tehát; Ami Magyarul szarul hangzik, az szar is! Ha világ bármely részén azt mondod egy embernek a saját nyelvén,. hogy kupak, akkor ő a kupakra fog gondolni!
Elnézést a kirohanásért! Az ANGLOMÁN Ellenes Liga oszlopos tagja vagyok!
Kérem folytassák tovább tevékenységeiket! Nincs itt semmi látnivaló!
Bázzz Lájtjír mindenek felett! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na akkor megérte :D vicces dolgokat lehet összehozni végülis.kíváncsi lennék azért ha nem küld el a búsba hanem neki dolgozol akkor mi lesz :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na nekem kicsit máshogy alakultak a dolgok. Visszamentem DC-be, megtalált a pénzes gyerek apja, persze nekem esett, hogy én öltem-e meg a fiát (Trish miatt nem aggódott :D). Elsőre nem sikerült meggyőzni, hogy nem én voltam, úgyhogy másodjára felvettem az ünneplő öltönyömet, a kalapomat és egy csidicsudi napszemcsit, amitől rögtön szavahihetővé váltam, úgyhogy bevette, hogy ártatlan vagyok.
Majd megkérdezte, hogy tudom-e, hogy ki a gyilkos, mire csípőből rávágtam, hogy Marowsky. Elhitte, és felbérelt, hogy öljem meg -némi rábeszélés után- 600 kupakért (ez de hülyén hangzik így magyarul). Úgyhogy átruccantam Goodneighbor-be, és kinyírtam. Próbáltam vele beszélgetni előtte, de elküldött a búsba, úgyhogy nem sajnáltam nagyon, és még kerestem is vele. :) -
Bandicoot #4289 Na urak, mivel írtátok páran hogy Curie-nál nemigen működik a módosítás konzolból,és fekete arcot kaptok meg egyéb hibákat,eltoltam a játékot Curie-ig, és megvan a megfejtés.:)
1. Behozzuk a konzolt rányomunk az igazi Curie-ra. Valami idióta kódja van. Beütjük konzolba ékezetek nélkül:
"help curie 4"
2. Lejön egy lista,benne 3 olyan kezdetű hogy: NPC_********
3. Ami nekünk kell az az első NPC_ mögötti számsor. Konzolba:
"player.placeatme számsor"
4. Megjelent másik Curie, ez Curie alapmodellje. Hogy ne mászkáljon konzolban kattintsunk rá és "TAI".
5. Beállunk úgy hogylássuk szépen a fejét (akár freecammal :"tfc"), majd konzolban rákattintunk,látjuk kiírva az Ő Id-jét.
"slm idszám"
6. Választunk egy arcot. Amit megjegyzünk hanyas,mondjuk legyen a face 5. Szépen megcsináljuk a módosítgatásainkat a fejen amit akarunk mindent. Elfogadjuk a végén hogy eltünjön a menü, ekkor ott áll elöttünk a mi Curie-nk és a szerkesztett,
7. Konzolban rányomunk a mi Curie-nkra akár duplakattintással,olyasmi kódja lesz hogy 001647C6...
Beírjuk:
"slm kód".
8. Megjelenik a szokásos arcgeneráló ami megint bakis hibás lesz, lehet karakterünk is eltünik DE válasszuk ki az arcot amit a másiknál szerkesztettünk (ebben a példában face 5). VOÁLÁ.:) A Szerkesztett arc tökéletesen beugrik.:) Ha akarjuk még a testalkatot állítsuk át aztán Accept és megvan a szerkesztett Curie. A másik "meghívott" Curie-t konzolból rákattintva "disable" paranccsal elküldjük (nehogy a sajátot küldjétek el...:D). :)
-
Azt meg tudja valaki mondani miért van, hogy némely power armor racken a teljes alkatrészt kizöldíti, másikon pedig csak körvonalazza kiválasztáskor?
Érthető okokból az első ELBASZOTTTUL zavaró, amikor festeném a cuccost...
Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.12.02. 22:13:51 -
nem kell értened, csak úgy kell viselkedni egy adott helyen ahogy ott szokás vagy elvárt :) ennyi -
SaGa Jr #4286 Alapból igazítja a szintedhez az ellenfeleket a játék. Illetve nehézségtől függ ez mennyire történik meg. Például normál nehézségi szinten csak a szinted 70%-át veszi figyelembe a program az ellenfelek szintjének és felszerelésének megállapításához. Very hard fokozaton kell játszani hogy a teljeset figyelembe vegye.
Mondjuk annyit azért hozzá kell tenni, hogy nem pont a szinthez lesz igazítva egy ellenfél (tehát a szintje nem a nehézségi módosítóval szorzott szint lesz), hanem vannak intervallumok (kategóriák), amin belül mozoghat az ellenfelek felszerelése és szintje a karakter szintjétől függően. Bizonyos ellenfelek befejezik a fejlődést 30-as szint környékén (többnyire a sima állatok meg a raider-ek), mások akár 90-ig is eljuthatnak (BoS power armor-os katonái, mystic deatchclaw két példa erre).
Modokból inkább olyat találni, ami gyengíti vagy alapból megfejeli a szintjüket 5-10-20-al (attól függően most épp melyik verziója érhető el a modnak, utoljára a 10-es volt amit láttam). Előbogarászni meg a gameplay changes részlegből lehet ilyesmit a nexuson ha rászánja az ember az időt a dologra és nem csinálja meg inkább saját maga a neki tetsző módon. -
Nem kell ertened, csak hasznalnod. Ilyen egyszeru :) Mas is meg tudja tenni, te sem fogsz belehalni, es a vegen mindenki boldog lesz. -
Paranoia #4284 van akit zavar,köztük engem is...
nem kell ezen kiakadni..megnyomod a spoiler gombot és írsz oda. -
Nem nagyon értem egy jérdést miért is kellene spoilerbe írnom ?
A választ az persze illik de egy kérdés az hol tájékoztat ?:)
Megtudtak egy gyár nevét ami lehet rá is van írva vagy mi az a szuper titok ? -
Sajnos write only a csavoka, de majd Paranoia takarit ha online lesz, addig talan nem lesz nagyobb gond. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát igen,jól tetted xd nem tudom.szerintem neked esik majd az a faszi akiről beszéltem biztos valahogy rájött :D
jaj amúgy most jut eszembe goodneighbor-ban ott lesz marrowsky küld is embereket érted hogy loptál tőle beszélni akar veled.nemtudom nálad beadja e majd én elmentem hozzá követelt 2000-et mondtam neki hogy nem fizetke hagyjon a faszba.ki küldött az egyik emberével aztán ennyi volt:) -
ma már szóltak egyszer hogy spoler-be írj ilyeneket.... -
megadja a jelszót ha meggyőzöd :D amúgy meg 2 bejárat van -
OMG, az a Buzz Lightyear mod, KELL!
-
-
Az valóban csalódás. Semmi sincs lényegében -
santibi #4274 Most, hogy játszom a Fallout4-el és megnéztem ma a Sziklák szeme című filmet, sokszor hasonlóságot éreztem a film és a játék között.
Biztosan semmi közük egymáshoz de mégis nekem sok volt a hasonlóság.
Érdekes volt...
-
Garakx #4273 Olvastam itt korábban h van oylan mod ami az ellenfeleket jobban a szintemhez igazítja. Esetleg nevet tud nekem hozzá mondani vki, Kerestem fallout nexuson de nem igazán találtam. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Áááh, tudtam. Köszi! Na, akkor most már tényleg örülök, hogy kinyírtam, megérdemelte. Én még nem mentem vissza DC-be, de valahogy csak elintézem a gyilkosságot is, remélem, nem fog rögtön az egész város nekem esni. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!semmi nincs ott.átbaszott a csaj :D én elengedtem de mondjuk fizetett is érte nekem ha jól emlékszem.és igen jól gondolod köp is a cafka,mostmár megölném ha lehetne xd ja nem is csak kódot mondta el ahogy bejuthatok na mindegy :) megjelent diamond citybe a faszi hogy megöltem valakit és mit képzelek stb de mondom nem én voltam azt kész xd haha -
Járt valaki a Marowsky chem laborban? (Diamond City Blues quest)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha igen, akkor mit találtatok ott? Csak mert én nem sok semmit, de Trish nagyon azt állította, hogy ott rengeteg chem van, erre kábé semmi. Főleg ahhoz képest, amit a meghiúsított üzlet után összeszedtem (kb. 50-50 db 4-féléből). Azt hittem, hogy a laborban még legalább ennyi lesz, de nem találok szinte semmit. Lehet, hogy csak én bénázok, de nagyon úgy néz ki, hogy igencsak becsapott a csaj. Nem kicsit bosszant, hogy benyaltam, viszont annak örülök, hogy nem engedtem el élve a csajt, ezek után tuti, hogy köpött volna arról is, hogy ki hiúsította meg a chem-bizniszt. Egyébként meg bírom, hogy szívat a játék, már csak az hiányzott volna, ha a laborban a rádióból a rickroll szólt volna. :D
Utoljára szerkesztette: Kenzou, 2015.12.02. 19:27:01 -
Köszi szépen, megpróbálom, hogy beszélek a vezetővel, meg elnézek messzebbre is a telep környékén, hátha mozdul valamerre a küldetés. Már azt se bánnám, ha failed lenne, csak tűnne el a quest-listáról, szeretem azt tisztán tartani. :) Max. betöltöm a mentést, és visszaugrok DC-be, hogy bukjam a küldit.
Utoljára szerkesztette: Kenzou, 2015.12.02. 17:18:27 -
SaGa Jr #4268 Pontosan hol tartasz? Meg milyen titkos kémiai laborról van szó?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha már jártál a glowing sea területén és beszéltél Virgil-el (ezt feltételezem abból, amit leírtál), akkor ugye a Hunter/Hunted feladat az aktív. Na, elég szájbarágósan és többször elmagyarázta neked Virgil mit kell tenned ha odaérsz a CIT épületéhez (nem kell bemenni még véletlenül sem). Kapcsolj a megfelelő frekvenciára és kövesd a jelet, az majd elvezet a célodhoz.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.02. 15:28:38 -
Spoilerbe legkozelebb, koszi! -
melyik fő küldetés pontosan? -
Evoluti0N #4265 Szakadok. :D -
beteg
-
a nexuson van egy mod ami szerencsét ad így müködik is
I've been wondering what to do with those rings. Keep them, as my character would? Or just sell them?
Now I have an answer: keep them of course! They are useful.
Nora's (wife) ring grants +1 Intelligence to the wearer - she has a law degree after all.
Nate's (husband) ring grants +1 Luck to the wearer - a soldier who survived a war must be lucky.
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/2712/? -
Paranoia #4261
-
http://aatkaw.tumblr.com/post/134373900235/how-to-romance-piper-wright -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy leszarni az eltünt babádat, azt inkább házat építeni biliárd asztallal, pulttal stb.. -
:DDD -
én meg el is felejtettem hogy rajtam van,mindegy nem zavarta
-
Epic douchebag win :)