Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soha nem játszottam még egy Fallout játékkal sem. Van értelme ezzel kezdeni, vagy mindenképpen jó lenne előtte a többit is játszani? Csak mert mostanában nincs egy értelmes játék sem amit tudnék játszani :( Gondoltam ez hátha...
Ha csak a settlement kuldiket csinalod, marhagyorsan szinteket lepsz, gyakran megesik hogy mar 2 szintet leptem es belefeledkezem a jatekba, kiosztani a perkeket...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
How much can you take,before you snap?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bos warbird nagyon buli viszont ;)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(spoiler, mert F4 questet említ)
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.14. 17:23:06
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Sanctuary for all, Community for all <#idiota>#idiota>
Egyébként tegnap találtam Sanctuarytól 2 percre
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.14. 16:28:28

Per Aspera Ad Inferi.
Edit: Azért pl Brute mutáns az már figyel ott bizony úgy kell működni, hogy mozgás nélkül kell meglepni.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.14. 16:13:43
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.14. 16:04:41
Sok a hasonlóság a Fallout 3 és NV -vel.
Amit ott használtam itt is működik lopakodás közben VATS-al ellenőrzőm a környéket. Ha van valami fókuszál rá.
Mindig az a fontos milyen karaktert építesz, vannak előnyök hátrányok.
Ezekben a játékokban már egyszerű a karakter építés. Pl a conanba 3 hétig tartott míg találtam valamit ami bejön :)
Igen ezzel elégedett vagyok mert arra is figyeltek ami engem érdekel. sose voltam nagy igényű ha valami nekem szar az már gáz :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.14. 16:01:44
Hasonlít a drifter outfitre, de ugye arra nem lehet pluszban cuccokat rakni.
Meg tudná valaki mondani melyik ruha ez, hol lehetne megszerezni?
Habár nagyon faszán néz ki, kezdem kicsit megunni a karakteremen a mad max road leathert.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
- a ragdoll hibák és a házépítésben a felboruló/elmozduló tárgyak még mindig jelentkeznek
- a snipertávcsőben néha leesik az fps
Amúgy hogy vagy te máris Diamond Cityben? 20 óránál tartok majdnem, de még közöm nincs hozzá :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.14. 15:48:37
rage: azt még hozzátenném, hogy 1366x768 felbontáson tolom, még csak nem is kínzom a gépemet. Fél éves winfosom van telepítve, de ez a modern konfigokat már csak nem befolyásolja mint régen, amikor 2 havonta új winfost kellett telepíteni hogy ne akadjanak a játékok...
Lehet megpróbálok egy winfos reinstallt, legújabb drivereket, hátha valami kimaradt a számításból.
azért remélem ezt javítják majd, mert elég zavaró volt
a fegyver viszont szokás szerint király :)
How much can you take,before you snap?
Kumiho #2179
Ha ott visszaesik tízre, megírom azt is.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Indításkor hardware detektálás után saját maga az ultrát ajánlotta fel.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nem örülnék ha mindenhol agyon akarnának lőni miatta.
Þór vígi þessi rúnar
A DA3 meg se rezdül 4 magos proci nélkül.
Edit: tény szaggat időnként. Javítani fogják ne aggódj ha a ramhasználat vagy más miatt. Egész jó. Ahhoz képest, hogy kihoztak egy újgenerációs motort úgy néz ki erre nem kell 10 évet várni hogy jó legyen :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.14. 14:21:47