Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még csak 4 órát játszottam, de nekem ez bejön. Azt kaptam eddig tőle, amit vártam. Sajnálom, hogy sok régi fan csalódott benne. Megértem őket. Szerencsére nem ugrottam neki hatalmas nagy, túlzott elvárásokkal és így most tök jól elvagyok vele.
Bandicoot
A kilátástalan helyeket, ellenfeleket kerülöm, és késöbb vissza.😊
Stranger-t direkt nem fejlesztem, luck 2-es szinten. Ilyen sutyulòs lopakodòs szájenszes fejlesztős karizmatikus karakterrel tolom most, jòpofa a magas intelligenciát és gyengébb harci képességet faszán kiegyensúlyozza a sok fejlesztgetés, meg a lopakodòs taktikázás.😊

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Egoraptor
Van egy steam accom régiófüggetlen F4 kulcs lett aktiválva rajta,
ár alatt eladó ha érdekel valakit.

AnarchoiD
Ra kell gyurnot a mysterious strangerre es magas luck is kell 😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megneznem mittolsz egy suicider legendary supermutans ellen 😉
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.11. 16:21:30

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
edig 3-at 2 statosat (per / int ) es egy ujfelet , "repair"

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
en ezt ugy oldom meg hogy 4 fele fegyoval maszkalok mindig egyet hasznalok csak a 4 kulonbozo fegyver mnas es mas loszerrel megy , amikor az egyik elfogy atvaltok amasikra 😉 igy mindig van loszer. Ha nagyon kifogynek akkor
Diamond cityben veszek az arustol
de igyen eddig csak 1x esett meg...

erdekesseg : ugye magas chr elvileg jobb arat ad , nos nekem eppen 6os es van extra perkem is hozza, viszont jatek eleje ota ugyanazt az arat kapom... aztan egyszercsak eszembejutott, lehet nem power armorban kellene oda allni az arushoz.. kiprobaltam es lass csodat power armor nelkul jobb arat adnak 😉 laaaaaal (mennyit buktam ezen eddig 😉

(lehet , hogy tulsokat van rajtama power armor ? 😊

Ez a jatek a fusion core -k utan kajtatasrol szol 😉

Öööö. Veszel!? Keresel!? Lopsz!? Ölsz!?
lipovics
Sziasztok!

Kifogytam a lőszerből és nem tudom hogyan lehetne szerezni. Nézegettem a workshopokat, de nem találtam lőszer készítőt.
Van valakinek valami ötlete, hogyan tudnék lőszert szerezni?
Myselor
ja értem igen az nekem is megvan😊 amúgy most jöttem rá pont szóval ha nem perkre rakok hanem specialra akkor úgy tudok oké köszi azért😊 különben gondoltam csak na
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.11. 15:31:17
Én még csak egyet találtam, de azt mindenki észre fogja venni úgyis, szóval semmi különös. A special képességeket amúgy tudod növelni szintlépésnél, csak arra tegyél pontot felül amelyikre szeretnél.
Myselor
amúgy valaki talált már több bólogatós figurát?csak azért mert kicsit utána néztem ennek hogy a specialt hogy lehet majd növelni,de nem igazán találtam rá választ.nem látok olyan perket amivel lehetne őket növelni mint az előzőekben vagy csak én vagyok vak?a bábúból pedig azthiszem 1-1 db van mindre mint régen szóval nemtudom
oneal1
hardveraprón van egy, gyorsan menj rá szerintem, nem lesz meg sokáig

!Forza Ferrari!

Hello , ha valaki esetleg csalódott a pip boyban szívesen kifizetem , nem kaptam meg ,kevesebbet kaptak ahol rendeltem... Megígértem a gyereknek ... Köszi
Bandicoot
Az fps attól függően csökken hogy mi van a sweetfx beállításában,tehát ha például 8X SMAA akkor igen csökkenhet.
Igen van "több" is mivel kismillióféleképpen lehet konfigurálni.
Itt (https://sfx.thelazy.net/games/game/1158/) egy rakás sweetfx konfigfájl a Fallout 4-hez összehasonlító képekkel,leírásokkal mit tartalmaz az aktuális beállítás, illetve letöltési lehetőséggel.
Azt kell használni amelyik tetszik,van mindenféle.😊

13e alatt sehol sem látom, és ez nekem még sok. Talán várok valami nagy akcióra. 😄 Addig meg ott van a... khm... demo. De mindenképpen megveszem.
Kis segítség kéne. Még sosem használtam SweetFX-t.
Csökken az fps a használatával?
Van többféle is?
Melyiket ajánlanátok?
Bandicoot
Na megvolt az első összecsapásom Survival fokozaton egy power armoros raiderrel.😊
Továbbra is azt mondom hogy a Survivalban nem az a probléma hogy mindenkibe 1000 skuló kell. Sűrűn kell használni a VATS-ot,és rengeteget taktikázni.😊
(a spoilerben csak tipp van a kiirtásukra,nem sztorielem)

Jópárszor haltam,de nem adtam fel, kellett bele vagy 50 találat és még mindig élt még mindig ledarált...Próbáltam taktikázni is,elszórtam aknákat de azokon is kis sebzéssel átfutott... Aztán feltünt - nem tudom hogy a VATS-ban gyengeségeket mutató perk miatt vagy sem - hogy amikor nekem hátat fordítva sétál ott a CORE...<#finom> Lesből 95%-os találat aránnyal egyetlen lövés volt egy csipával, aztán jön a móka ajánlom mindenki figyelmébe,főleg utána a reakciót...<#idiota>

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.11.11. 14:14:52

morcosqtya
Ilyen Nuka kóla kéne:

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
😄DDDD

morcosqtya
Na megvettem. Este nincs alvás. 😊

Egoraptor
Továbbra is aktuális. <#eljen>

<#eljen> <#taps>

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

a NV obsidian ez meg pure bethesda, gondolom ez adja a különbségeket

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

AnarchoiD
nekem az elso 5ora eleg volt megszokni azota mar csak veletlenul nyomom egyszer egyszer, amikor csata heveben lootolok

screws : van egy skill int agon (Scrapper) azt ajanlom 1csillagosan azt adja ha fegyot vagy armort kapsz szet a workshopokban, gyakran esik screw... (anelkul kilatastalan gyujtogetes lenne)(igyis az mert most mas anyag hianyzik folyton 😉

amikor elertem a lvl20-at aszittem vege a fejlodesnek, aztan megneztem a perkeket es van amit pl csak 41 nel vehetsz fel.. 😉 van meg hova fejlodni 😉

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.11. 12:55:04

PTW
8 órája nyomom, de még mindig nem szoktam meag a real-time lootingot. Rendszeresen nyomom a b-t (gamepad) reflexből, mintha ki akarnék lépni a loot menüből és pipboyban kötök ki. Borzalmas idegesítő...

Count Adyn
A játék eddig fő kihivása csavarokat szerezni 😄 ÁH ez a game mennyország a magamfajta hoardereknek 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PiszkosFred
Nekem 960gtxem van es ultran semmi gondom nem volt vele tegnap este (se vaultban, se a szabadban), nagyon stabilan 60 fps. Igaz, nagyobb utkozetek meg ezutan jonnek, mert arra mar nem jutott ido, de majd ma meglatom. A "godrays" effektet kell csak kiloni a javitasig, mert az alapbol bugos.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.11. 12:14:49

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én két hónapja vettem gtx970-et. Mikor tesztelgettem, ultra grafikán véletlenül 2x indítottam el a witcher 3 mat, még így is kihozott belőle 25-30fps-t, hogy 2x futott 😄dd Ennyit erről, vegyed nyugodtan 😄
morcosqtya
Meglátom, hogy fut el 660Ti-n, ha rendben lesz akkor ennyi. Ha viszont Ultrán szeretném játszani akkor gondolom 970strix, és akkor haladtam a korral is.... én várom még a mass effectet is.. 😊

Bandicoot
Még nagyon az elején tartok,de ahogy nézem haladni kell a sztorival-mellékküldetésekkel mert sokmindent közben magyaráz a játék és közben változik....
Mindenesetre nagyon úgy tűnik hogy sajnos a frakció rendszer nincs benne ami ki fog vern pár biztosítékot,mert idáig minden Beth játékban benne volt és jól működött...A NV-ban tényleg frankó volt az ellenségnek beöltözve taktikázni...
Próbáltam most megint más Raider cuccokban, de ugyan úgy rámtámadtak egyből...

akkor javaslom a wastelandeket 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

AnarchoiD
Ne haragudj de kvazi hulye vagy minek ehez 970 ? 760-omon vigan szaladgal haver 650-en is...

Milyen nagy mar amikor harcolok a gigantikus rak queen szornyel es beproccol a Mysterious stranger az elso loves utan ? 😊)))))

Sheltem
😊)))))))))))))

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

morcosqtya
Vigyázat, SPOILER!!!!!!!

Ennek nem elrabolták a gyerekét hanem szerintem megszökött...

Egoraptor
Köszi, tudok róla. Ezért van óvatosan "megfogalmazva" a hirdetmény. <#papakacsint>

Sheltem
Szép jány <#banplz>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Vigyázz mert PH -n tilos accountok árulása.
Gondoltam figyelmeztetlek mielőtt büntit kapsz ott😊
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.11. 11:51:59

Egoraptor
Ez a bajom, öreg vagyok már és az 1-2-őt imádtam.
Sajnos nehéz űberelni főleg hogy rajtam van a
"rózsaszín szemüveg" is. <#whatever>
Utoljára szerkesztette: Egoraptor, 2015.11.11. 11:50:42

morcosqtya
Konzolosok karaktert generáltak:

Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.11. 11:50:24

Voltan
Ide jutottunk, hogy egy Falloutra azt mondja valaki, hogy a "mélyebb RPG-ket szereti"

Félre ne érts, nem veled van a baj, hanem azzal, hogy az origi Fallout 1-2-höz képest ez már tényleg silányra butított szint.
Ezt amúgy én is sajnálom. 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Egoraptor
Remélem, PH-n megy a hirdetmény bár inkább olyannak adnám
aki beletolna sok-sok órát. <#taps>

Sheltem
Értem. Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy ezis kell meg azis 😊
Nem "választok" közöttük 😊
Hamar el fogod passzolni szerintem.

Egoraptor
Stílus, mélyebb RPG-ket szeretem.

Sheltem
Megkérdezhetem mi volt a gondod vele? Irányítás, grafika, stílus?

Egoraptor
Sajnos nekem nem jött be a játék, ha valakit érdekel egy steam acc. amin csak F4 van
írjon rám, legjobb jelenlegi web ár alatt odaadom.

dartonite
F4 arak

Jelenleg Instant Gaming, en a Gamersdeal-bol vettem par napja 45$ -ert.
morcosqtya
Ha jól tudom pick pack point-ban át is vehető országszerte sok helyen. (CDGalaxis rendelés)

morcosqtya
Meg olvass vissza vagy 4 oldalt kb, van aki online vette meg 12k-ért.

morcosqtya
Asszem CDgalaxis...

Sheltem
Szia

Amit boltba veszel azis steames. Tehát pl Cdgalaxis 13k

Nem nagyon olcsóbb most neten sehol, az instant-gaming.com ot ajánlotta valaki innen.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.11. 10:59:43