Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stranger-t direkt nem fejlesztem, luck 2-es szinten. Ilyen sutyulòs lopakodòs szájenszes fejlesztős karizmatikus karakterrel tolom most, jòpofa a magas intelligenciát és gyengébb harci képességet faszán kiegyensúlyozza a sok fejlesztgetés, meg a lopakodòs taktikázás.😊
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
ár alatt eladó ha érdekel valakit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megneznem mittolsz egy suicider legendary supermutans ellen 😉
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.11. 16:21:30
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
erdekesseg : ugye magas chr elvileg jobb arat ad , nos nekem eppen 6os es van extra perkem is hozza, viszont jatek eleje ota ugyanazt az arat kapom... aztan egyszercsak eszembejutott, lehet nem power armorban kellene oda allni az arushoz.. kiprobaltam es lass csodat power armor nelkul jobb arat adnak 😉 laaaaaal (mennyit buktam ezen eddig 😉
(lehet , hogy tulsokat van rajtama power armor ? 😊
Ez a jatek a fusion core -k utan kajtatasrol szol 😉
Kifogytam a lőszerből és nem tudom hogyan lehetne szerezni. Nézegettem a workshopokat, de nem találtam lőszer készítőt.
Van valakinek valami ötlete, hogyan tudnék lőszert szerezni?
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.11.11. 15:31:17
!Forza Ferrari!
Igen van "több" is mivel kismillióféleképpen lehet konfigurálni.
Itt (https://sfx.thelazy.net/games/game/1158/) egy rakás sweetfx konfigfájl a Fallout 4-hez összehasonlító képekkel,leírásokkal mit tartalmaz az aktuális beállítás, illetve letöltési lehetőséggel.
Azt kell használni amelyik tetszik,van mindenféle.😊
Csökken az fps a használatával?
Van többféle is?
Melyiket ajánlanátok?
Továbbra is azt mondom hogy a Survivalban nem az a probléma hogy mindenkibe 1000 skuló kell. Sűrűn kell használni a VATS-ot,és rengeteget taktikázni.😊
(a spoilerben csak tipp van a kiirtásukra,nem sztorielem)
Jópárszor haltam,de nem adtam fel, kellett bele vagy 50 találat és még mindig élt még mindig ledarált...Próbáltam taktikázni is,elszórtam aknákat de azokon is kis sebzéssel átfutott... Aztán feltünt - nem tudom hogy a VATS-ban gyengeségeket mutató perk miatt vagy sem - hogy amikor nekem hátat fordítva sétál ott a CORE...<#finom>#finom> Lesből 95%-os találat aránnyal egyetlen lövés volt egy csipával, aztán jön a móka ajánlom mindenki figyelmébe,főleg utána a reakciót...<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.11.11. 14:14:52

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
screws : van egy skill int agon (Scrapper) azt ajanlom 1csillagosan azt adja ha fegyot vagy armort kapsz szet a workshopokban, gyakran esik screw... (anelkul kilatastalan gyujtogetes lenne)(igyis az mert most mas anyag hianyzik folyton 😉
amikor elertem a lvl20-at aszittem vege a fejlodesnek, aztan megneztem a perkeket es van amit pl csak 41 nel vehetsz fel.. 😉 van meg hova fejlodni 😉
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.11. 12:55:04
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.11. 12:14:49
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mindenesetre nagyon úgy tűnik hogy sajnos a frakció rendszer nincs benne ami ki fog vern pár biztosítékot,mert idáig minden Beth játékban benne volt és jól működött...A NV-ban tényleg frankó volt az ellenségnek beöltözve taktikázni...
Próbáltam most megint más Raider cuccokban, de ugyan úgy rámtámadtak egyből...
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Milyen nagy mar amikor harcolok a gigantikus rak queen szornyel es beproccol a Mysterious stranger az elso loves utan ? 😊)))))
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gondoltam figyelmeztetlek mielőtt büntit kapsz ott😊
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.11. 11:51:59
Sajnos nehéz űberelni főleg hogy rajtam van a
"rózsaszín szemüveg" is. <#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Egoraptor, 2015.11.11. 11:50:42

Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.11. 11:50:24
Félre ne érts, nem veled van a baj, hanem azzal, hogy az origi Fallout 1-2-höz képest ez már tényleg silányra butított szint.
Ezt amúgy én is sajnálom. 😞
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
aki beletolna sok-sok órát. <#taps>#taps>
Nem "választok" közöttük 😊
Hamar el fogod passzolni szerintem.
írjon rám, legjobb jelenlegi web ár alatt odaadom.
Amit boltba veszel azis steames. Tehát pl Cdgalaxis 13k
Nem nagyon olcsóbb most neten sehol, az instant-gaming.com ot ajánlotta valaki innen.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.11. 10:59:43