Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesname
Az működik a Shift+WASD billentyűkkel is. Igaz Bethesda módon elég bugos. Sokszor beakad és nem akarja az igazságot.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

böröczk
Korábban többen is kérdezték (és engem is érdekelt), hogy a későbbiekben lehet-e új frizurákat feloldani, elérni, nos, szerintem megtaláltam a választ.
Találtam parókát 😄 Ez speciel elég ratyi, de ha van ilyen, lehet még jobb is később 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://keptarhely.eu/images/2015/11/12/v00/20151112v00h2ogu2.png

Kumiho #2179

PiszkosFred
Sajnos nem tudok rola, de jo lenne, ha lenne, mert csak a hagyomanyos menupontbol elerheto beallitast ismerem, es nekem is kellene (epitkezes soran nem nagyon akarom hasznalni a kurzor billentyuket a navigalashoz, bar mar megszoktam, de ha lehetne, lecserelnem)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

az irányításhoz még annyit nem lehet valami user.ini file-ban átkonfigurálni? ezek a reserved gombok kiakasztóak......én az egeremet és a nyilas oldalát preferálom a keyboardomnak...nem a WASD-ot.......
PiszkosFred
Kabellel (nyomj egy spacet a generatoron es kosd ossze az eszkozzel, amelynek aramot akarsz adni).

azt esetleg meg tudná mondani valaki, hogy hogyan tudom összekötni a városfejlesztésnél a water pump-ot a generátorral? már megépítettem elsönek a pumpot most pedig egy windmillt. de a water pumpnál csak azt mondja h áram nélkül nem müxik, a windmillnél meg nyomhatom az activate-ot, semmi sem történik

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Hát, jah. A Witcher 3 után kicsit meglepett. Ott egy térképen belül konkrétan minden ház, barlang, épület egyben van a területtel és nincs egyiknél se töltőképernyő. Valahol mondták, hogy az előző generációban a Skyrimnél még kompromisszumokat kellett hozni, de itt majd az új, erős gépeknél meg tudják majd oldani Fallout 4-ben a töltőképernyő mentes játékot, aztán mégse úgy lett.
<#eljen><#eljen>
CalebJoe
Egyszerűen a karakter artistok szarok viszont az environment-es emberek szép munkát végeztek mint a többi játékukban is, át kéne csalniuk néhány jobb művészt más cégektől ezeket meg kirúgni a picsába, na meg használhatnák a mocap-et ma már ez elég alap.
CalebJoe
Az a poén hogy már van ilyen sőt szebb is pl. The Order 1886 vagy majd az új Uncharted de még a Dying Light is jól nézett ki, simán meg tudták volna csinálni szebbre de valamiért a Bethesda mindig visszafogja magát.
PiszkosFred
Ezt nem ertem en sem. Mert, ha egy komplex nagy objektumba lepek be, alagsorral midnennel akkor oke. De az, hogy egy kvazi 2 szobabol allo "semmibe", ahhoz kepest nagyon sokat tolt. Kivarom persze, de egy ido utan bosszant azert, na.

Fallout 4 hagyomanyos kezdesenek indult, aztan jott a csavar... 😄 (nem spoileres, de kelloen beteg video).

Igazából a sok töltögetés a probléma. Minden más tolerálható. Egy kicsi helységbe belépéskori (pl egy romos kávézó) töltés képernyő érthetetlen számomra.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

morcosqtya
A karakterek grafikája elüt a scenery kidolgozottságától.
Az emberek mozgása kicsit mesterséges, nem szép, de a környezet grafikája bőven szép.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Azért érzed, hogy ez azért erős volt?😊
PiszkosFred
Elfogadom, de nem ertek egyet vele, ezert:

- Az "alt-tab" nem igaz, kifejezetten stabil meg ugy is, hogy kozben tobb "ehesebb" process is megy. Sot, ez szokatlan, mert a korabbi reszeknel ennek a motornak az elodje nem birta az alttabot.
- Iranyitas+grafika izles kerdese, a grafikával semmi gondom (ultran szamomra gyonyoru és beton stabil fps), iranyitas meg olyan, mint eddig.
- Targy osszehasonlitas eddig sem volt, de a rendszer jelzi, hogy az uj cucc amit nezel miben jobb, mint a mostani, ami rajtad van. Invben meg marad a fejszamolas, vagy rendezed oket.
- Ruhaknal jelzi, hogy hova valo (de a neve is elarulja a legtobb esetben)
- Craft sem tul bonyolult, csak eppen kell nemi ido, mire atlatja az ember. A visszafejtes mar mas kerdes, az picit "jobbrol vakarom a bal fulemet", de ha ledobalod a foldre a sok szart, majd R+E gombokat szpemeled, meg gyorsabb is, mint barmely masik jatekban.

Bugok viszont vannak - bar miben nincsenek -, engem a parbeszed kozbeni glitchek zavarnak nagyon, illetve - szerintem - picit hosszuak a toltesek, vagy legalabbis nekem annak tunnek (SSD-n is).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.12. 12:18:23

Nem tudom mi bajotok van a grafikával, sokkal jobban néz ki mint a Skyrim. A Fallout new vegast ne is említsem. 3éve már kint volt a Crysis aminek fényévekkel jobb a grafikája. Kinti terek olyan Mad Max szint, de a karakterek mimkája, beszéde jóval gyengébb.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

ige majd 2077ben<#idiota>
Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
szóval itt azt prezentálják, hogy milyennek kellene lennie 2015. -ben a grafikának? <#fejvakaras>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kisebb kereskedők kell, hogy legyenek előbb is a sztoriban, nekem az első, akit megtaláltam, az a

farmer felesége volt az Abernathy farmon, a Red Rocket szerelőműhelytől nyugatra

de persze, neki nagyon korlátozott az inventory-ja. Remélem, találok még kisebb kereskedőket, vagy scavenger-ek nincsenek már, akik a F3-ban a rozsdás bevásárlókocsijukból árultak? 😊
morcosqtya
😄ASDA:d
A Wasteland meg lesz hódítva....

oneal1
köszi a válaszokat!

akkor ott a bibi!

már jó pár küldetést megcsináltam, de a diamond city-be még nem akartam menni.... 😄

!Forza Ferrari!

MarkBlade
Diamond city a te barátod 😄
vagy drumlin diner
morcosqtya
😊

jarlaxxe
pl, diamond city piactér

oneal1
erre valaki?

!Forza Ferrari!

akkor már <#finom>

Különc
Fura, CohhCarnage streamjén beszélték azt amit én írtam, akkor kell egy third party aki igazat tesz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

RatBaG
pont ezt olvastam valahol tegnap, hogy NEM megy pocsékba semmi, a fel nem használt összetevőket elteszi. elméletileg direkt letesztelte a tag, volt valamiből neki 2 db, aztán craftolás után több lett belőle.

Per Aspera Ad Inferi.

AnarchoiD
egykis cosplay

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

oneal1
ja oké 😄 😄

látom akkor nem csak én gondolom hogy a delikvens mással játszik! 😄

ráadásul nekem az alt+tab al sincs semmi probléma, van hogy meló miatt fél órát pihen tálcán a játék.

!Forza Ferrari!

jarlaxxe
Itt hülyézni szokás nem bunkozni ha valaki le meri írni a véleményét a játékról...<#hehe>
Egyé

morcosqtya
"te lehet valami mást töltöttél le"
😄DDD

oneal1
nemsemmi ez a vélemény! te lehet valami mást töltöttél le 😄

na félre ne érsd, nem bunkózni akarok, de amit írsz, hogy kókler meg amatőr munka az baromira nem igaz...

!Forza Ferrari!

AnarchoiD
A jatekiparban eltoltott 40evedre alapozod ezeket a kijelenteseket ? 😊 vagy verpistike vagy ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

oneal1
sikerült úgy játszanom 18 órát a játékkal, hogy a kereskedés eddig teljesen kimaradt 😄

hol és kikkel lehet kereskedni? pontosabban gondolok itt, a talált ritkább cuccok eladására, vagy esetleg vásárlásra.

köszi! 😊

!Forza Ferrari!

A játék nagyon ott van hangulatilag viszont ami a fekete leves,hogy elbaszottul béna az irányítás a grafika 6-8 évvel van elmaradva a mostani elvárt és létező szinttől, ALt+TAB-ot nem szereti és összeomlik a grafika :S az Nvidiás meg a radeonos gépemen is........és rengeteg a bug 😞 a craft menü sem egyértelmű és elég "érdekes" a megvalósítása.....az invetoryban nem tudod összehasonlítani az azonos típusu cuccokat...... a ruhák/páncélok nem egyértelmű,hogy hova veszed fel....elég amateur munka

ahhoz képest,hogy mekkora hype volt és mennyire várt játék elég kókler munka ez így összességében!

Ezt nekem is csinálta, meg is lepődtem rendesen 😄
morcosqtya
Sőt, a kutya tervezze is mán meg a házamat.. 😄

AnarchoiD
A kutya followerben egyetlen dolog van ami jo : nem itelkezik atetteid felett, minden mas follower , brekeg , beszol, megkoszoni stb... En jelenleg

Minuteman generalis

vagyok, minden hova viszem magammal az officeremet , mert amikor megcsinalok egy settlement kuldit ugyis mindig hozza kellene menni az xp ert 😉 .... na ez a csoka folyton dumal lelkizik, es ha kozben jonnek a mumusok o akkoris brekeg, es chatolni kell vele.. kezdem unni 😉 egyik csata kozben beszallt a Power Armoromba, aztan talaltam 2 masikat szoval gondoltam, csinalok egy masikat neki , azota nemtudom beleimadkozni az uj power armorjaba 😉 ha csata van akkor van vmi szazalekos esely hogy az ures power armorba beleugranak az npc -k .. de eddig ugynezki ez total random event...

De legalabb a F4 followerek nem csinaljak azt amit NW meg F3 followerek csinaltak : megyek aknat hatastalanitani es nem szaladnak bele/utanam az aknakba.. 😉

PiszkosFred
Aztan csak ovatosan, mert a vegen igy fog kinezni 😊

Különc
Ha nem akarsz sok crafting alapanyagot bukni feleslegesen, akkor manuálisan szedd szét

a bevándorló fanszőrnél elvesztettem a fonalat...<#idiota>

én nem foglalkoztam még vele,ennyire
igazából annak örülnék még,ha a kutya összeszedegetné azokat a cuccokat amiket én ki TAGelek magamnak.

Különc
igen így van, csak ez a módszer nem hatékony. Például:

Ha egy tárgyat felveszel a földről, ami áll csirkefejből, dinnyehéjból és cickányfarokból, te pedig craftolni akarsz valami itemet amihez kell kígyóméreg, bevándorló fanszőr és cickányfarok és azt az itemet használod fel, amit éppen felvettél a földről, akkor buktad a csirkefejet és a dinnyehéjat. Ha ledobálod és szétszeded akkor megmarad.

PiszkosFred
Sokan felreertettek a dolgot ott. Az a tutorial resze, egy "boss harc", amely konnyu de megis csak nehez annyira, hogy ne vegye kesobb se felvallrol az ember. Aztán ahogy többen is írták már, az armor kimerul es mehet a szallasra disznek egy ideig, amig nem tudod ujra feltolteni. (ami persze nem nehez, mert van a kornyeken is par cella, de talan felesleges erre pocsekolni az energiat - ezt a jatekos eldonti). Aztan az meg egy jatek a jatekban, ahogy ezt az armort fejlesztgeted es csinalsz belole egyre brutalisabb verziot.

MarkBlade
Nem tudom végigjátszottad e de azért van egy két rész ahova a nélkül nem sok esélyed van.. sőt még azzal sem.. A boss harcok elég kemények..
SötétBarom
Sőt, muszáj, mivel nincs hozzá nagyon battery.. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;