Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Találtam parókát 😄 Ez speciel elég ratyi, de ha van ilyen, lehet még jobb is később 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://keptarhely.eu/images/2015/11/12/v00/20151112v00h2ogu2.png
Kumiho #2179
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Per Aspera Ad Inferi.
Fallout 4 hagyomanyos kezdesenek indult, aztan jott a csavar... 😄 (nem spoileres, de kelloen beteg video).
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Az emberek mozgása kicsit mesterséges, nem szép, de a környezet grafikája bőven szép.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
- Az "alt-tab" nem igaz, kifejezetten stabil meg ugy is, hogy kozben tobb "ehesebb" process is megy. Sot, ez szokatlan, mert a korabbi reszeknel ennek a motornak az elodje nem birta az alttabot.
- Iranyitas+grafika izles kerdese, a grafikával semmi gondom (ultran szamomra gyonyoru és beton stabil fps), iranyitas meg olyan, mint eddig.
- Targy osszehasonlitas eddig sem volt, de a rendszer jelzi, hogy az uj cucc amit nezel miben jobb, mint a mostani, ami rajtad van. Invben meg marad a fejszamolas, vagy rendezed oket.
- Ruhaknal jelzi, hogy hova valo (de a neve is elarulja a legtobb esetben)
- Craft sem tul bonyolult, csak eppen kell nemi ido, mire atlatja az ember. A visszafejtes mar mas kerdes, az picit "jobbrol vakarom a bal fulemet", de ha ledobalod a foldre a sok szart, majd R+E gombokat szpemeled, meg gyorsabb is, mint barmely masik jatekban.
Bugok viszont vannak - bar miben nincsenek -, engem a parbeszed kozbeni glitchek zavarnak nagyon, illetve - szerintem - picit hosszuak a toltesek, vagy legalabbis nekem annak tunnek (SSD-n is).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.12. 12:18:23
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
de persze, neki nagyon korlátozott az inventory-ja. Remélem, találok még kisebb kereskedőket, vagy scavenger-ek nincsenek már, akik a F3-ban a rozsdás bevásárlókocsijukból árultak? 😊
A Wasteland meg lesz hódítva....

akkor ott a bibi!
már jó pár küldetést megcsináltam, de a diamond city-be még nem akartam menni.... 😄
!Forza Ferrari!

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Per Aspera Ad Inferi.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
látom akkor nem csak én gondolom hogy a delikvens mással játszik! 😄
ráadásul nekem az alt+tab al sincs semmi probléma, van hogy meló miatt fél órát pihen tálcán a játék.
!Forza Ferrari!
Egyé
😄DDD
na félre ne érsd, nem bunkózni akarok, de amit írsz, hogy kókler meg amatőr munka az baromira nem igaz...
!Forza Ferrari!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
hol és kikkel lehet kereskedni? pontosabban gondolok itt, a talált ritkább cuccok eladására, vagy esetleg vásárlásra.
köszi! 😊
!Forza Ferrari!
ahhoz képest,hogy mekkora hype volt és mennyire várt játék elég kókler munka ez így összességében!
Minuteman generalis
vagyok, minden hova viszem magammal az officeremet , mert amikor megcsinalok egy settlement kuldit ugyis mindig hozza kellene menni az xp ert 😉 .... na ez a csoka folyton dumal lelkizik, es ha kozben jonnek a mumusok o akkoris brekeg, es chatolni kell vele.. kezdem unni 😉 egyik csata kozben beszallt a Power Armoromba, aztan talaltam 2 masikat szoval gondoltam, csinalok egy masikat neki , azota nemtudom beleimadkozni az uj power armorjaba 😉 ha csata van akkor van vmi szazalekos esely hogy az ures power armorba beleugranak az npc -k .. de eddig ugynezki ez total random event...
De legalabb a F4 followerek nem csinaljak azt amit NW meg F3 followerek csinaltak : megyek aknat hatastalanitani es nem szaladnak bele/utanam az aknakba.. 😉

én nem foglalkoztam még vele,ennyire
igazából annak örülnék még,ha a kutya összeszedegetné azokat a cuccokat amiket én ki TAGelek magamnak.
Ha egy tárgyat felveszel a földről, ami áll csirkefejből, dinnyehéjból és cickányfarokból, te pedig craftolni akarsz valami itemet amihez kell kígyóméreg, bevándorló fanszőr és cickányfarok és azt az itemet használod fel, amit éppen felvettél a földről, akkor buktad a csirkefejet és a dinnyehéjat. Ha ledobálod és szétszeded akkor megmarad.