11630
-
https://gfycat.com/GreenEnchantingComet -
Zozo0122 #4014 Pénz és srám :D Egy itt kérlek Berényi Miklós :D -
Paranoia #4013 ekh
-
hát lentebb írta bandicoot hogy lehet alakítani a karakteren:) rakd át szöszire na.jobb megoldás mint ez xd -
Garakx #4011 Jaja! :D Szőkék az eseteim ez meg barna ugye :D -
zsákot a fejére és mehet mi?
-
Garakx #4009 Kommentár nélkül :D Piper.
-
Bandicoot #4008 Azért kíváncsi lennék mi járhatott a készítők fejében amikor ezt az elhalálozott életképet megálmodták... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Vigyázzatok a játékkal, ma azt álmodtam, hogy super mutánsokat lövök, meg menekülök előlük :DD -
Bandicoot #4006 Legendary cucc, .308-as skulókkal, robbanó lövedékkel...Szépen tudnak loccsanni a fejek, plusz nagyon frankó ghoulok és ízeltlábúak ellen, 1-2 lövés lábra és nincs több futkározás... .. 
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.11.29. 14:26:17 -
Jó nyomod... High-tech távcső pipe vackon.
-
:)
Ha a GECK olyan lesz, mint a Skyrim fele CK, akkor onnantol 2 kattintas lesz barmelyik npc vagy jatekos arcat "exportalni", majd egy laza kis .esp fileba mentve falhasznalni azt, akar magunkon, akar npcn, vagy akar karakter generalashoz berakott default arcnak. Addig mar kibirjuk valahogy. -
nem dehogy,én csak a fodrászra gondoltam :D a saját karaktert se plasztikáznám.csak fodrász :) -
hú jól átszabtad.mondjuk ráfért eléggé szar szegénykémnek a haja alapból:) bár én nem kedvelem a rövid hajú hölgyeket de nem rossz:) -
Bandicoot #4001 Ha egyszer baltaarcúak a karakterek a játékban.... 
-
Eljen a 20-21. szazad :D Szerzel egy baratot (esetleg szeretot), es azonnal plasztikaztatnad, atszabatnad az arcat, mi? -
Bandicoot #3999 Viszont az arc morfolása "kicsit" macerás mert nem tudod forgatni a karaktert és nem tudsz közben mozogni....Avagy nem jöttem rá hogyan kell. -
Bandicoot #3998 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
mondjuk alapból is rakhattak volna bele ilyet.ha már ennyire jól lehet állígatni hogy miket hordjon mit használjon stb:) de nembaj,jó kis újítás a fodrász annak nagyon örülök.skyrimből is hiányoltam azt. -
jaja.cska úgy én egy picit viszakozok a console-ba beírt dolgoktól :D .bár ez nem csalás csak mod de na.:) le kellene szoknom róla xd megfogom nézni :) köszi te állítottál valakin? -
Bandicoot #3995 Sima úgy, behozod a karaktergenerálót ahogy leírtam, a FACE menüpontnál (asszem D billentyű) pedig rámész a hajára és Style.:)
Ha sehogy sem tetszik akkor egy sima load és vissza van állítva minden.:) -
Bandicoot #3994 "ö" billentyű.:)
És a csontváznál működnie kéne annak hogy rákattintasz amikor konzolban vagy és "disable"
Idézők nélkül.:) -
hát.csábító a dolog.curie-t szívesen megnézném hosszabb hajjal:) -
Zozo0122 #3992 Na próbálgattam az autósmozi lehetőségeit, mostmár tényleg felhúzok ide egy új bázist :D Tényleg ki lehet takarítani a kis tavat is, szóval a vízellátás is rendben lesz. Viszont hogyan tudom eltávolítani a csontvázakat? Van néhány darab itt...szétbontani pedig nem lehet őket. 2 megoldás marad gondolom:
1, Gránáttal arrébbrobbantom őket, kérdés, hogy később hazatérve visszaspawnolnak e az eredeti helyeikre?
2, Konzolparanccsal eltűntetem őket. Milyen parancsot kell használni, illetve hogyan hozom elő a konzolt? A 0 nem működik, azzal stimpacket tolok :D -
Bandicoot #3991 Azoknak akik nem elégedettek a Companion kinézetével:
1. MENTSÜNK, mert ez végleges, csak loaddal állítható vissza.
2. Álljunk szembe a társunkkal, hívjuk be a konzolt ,kattintsunk a társunkra és: tai
(ez lefagyasztja őt)
3. konzolba: tfc
(szabadon mozoghatunk a kamerával így könnyebb jól eállni pont szembe fejmagasságba)
4. A karakterre kattintva kiír egy kódot (csak a sima zárójelben lévő kell,ami a szögletesben van nem érdekes) a játék, írjuk be (a csillag helyére a kódja megy zárójelek nélkül): slm *****
Tehát például a kódja: (00D1279)[PP]) akkor ezt írjuk: slm 00D1279
Ekkor megjelenik az ismerős karakterkészítő menü. Kilépünk a konzolból és lehet állítgatni a társunkat. Ha megvan accept.:)
Ja igen és megint tai, hogy visszafagyasszuk.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.11.29. 12:59:58 -
Although #3990 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy mindenkinél a tevékenységeid a közös utazásotok alapján értékel. De felejtsd el a gagyi szuperjó, szuperhős szerepét neki nem jön be. :)A Beth is eljutott oda valamilyen szinten megjelent a szerepjáték. Cait egy verekedős, mások kizsebelését jövedelmezőnek tartó karakter. Ezek szerint gondold végig te milyen karakterrel vagy, nem az életben a játékban. Ha nem passzol ne erőltesd.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.29. 12:08:34 -
este még megszereztem curiet és elkezdtem vele játszani.4 liked után és a második küldetés közben már meg is állított hogy beszélhetnénk e.azóta már "ember" lett,nagyon aranyos.kapott ruhát fegyvert.mehetünk:)) ma cait-el barátkozom össze -
Próbáltam már, de nem tudom a kódját, mert akárhányszor rákattintok, azt írja ki, hogy "Picked Non Ref AV Object", és nem mutatja a kódot...
Utoljára szerkesztette: Kenzou, 2015.11.29. 12:00:15 -
Bandicoot #3987 Esetleg pròbáld meg azt hogy építkező mòdban hozd be a konzolt, kattints rá egérrel az objektumra (ekkor kiírja a kòdját) és írd be: disable -
Tudja valaki, hogy lehet ezt a létrát eltüntetni Outpost Zimonjából? A kezdeti berendezés része egy faemelvénnyel együtt, de idegesítően a település közepén voltak, úgyhogy nem kellettek. A faemelvényt engedi arrébb tenni, de a létrát nem lehet kijelölni. Próbáltam konzollal is, de ha rákattintok, azt írja ki, hogy ennek a tárgynak nincs külön száma, úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok. Nagyon irritál, hogy ott éktelenkedik középen, ráadásul tőle építkezni sem lehet rendesen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nekem se sikerült még egyszer sem kivenni a sütit, viszont eat-o-tronic-ban már találtam kaját: moldy food címen, ami kb. semmire nem jó. Szerintem ha sikerülne is kivenni, az is csak penészes kaja lenne, nem lenne sok értelme megszerezni, tekintve, hogy nem tartósított/csomagolt a cucc ránézésre. -
SaGa Jr #3984 bardocz:
Kicsit állj távolabb a termináltól. Tehát ne a közelében legyél mikor utasítást adsz a társadnak a feltörésre, hanem az elérési távon kívül, így nem tudod te aktiválni. Ekkor Nick odamegy és feltöri neked, te meg majd a feltört gépen kutakodhatsz.
Ugyanez van Cait és a zárak esetében, de ehhez adni kell neki bobby pin-eket és onnantól akármilyen zárat kinyit.
Ezekkel az akciókkal időt nyer a játékos, de bukja az érte járó Xp-t.
Myselor:
Nem mutatja sehol, rákérdezni tudsz és akkor ad egy véleményt a kettőtök kapcsolatáról. Ahogy javul a kapcsolat úgy fog időnként többször megállítani és mesélni magáról vagy a véleményedet kikérni egyes kérdésekben.
JetroHUN:
Rád van bízva a dolog, hogy kihez csatlakozol és kihez nem, a játék kezdeti szakaszában ebből nem származik hátrányod és a komolyabb feladatokhoz sem férsz még hozzá az egyes frakcióknál. Kelleni nem kell csatlakoznod senkihez a játék végéig (ott is igazából azt döntöd el ki mellé állsz).
Valóban csatlakozni hozzájuk (mikor megismerheted a főhadiszállásukat is) majd később tudsz, itt ezután a feladat után még csak beléphetsz a legalsó szintre és csinálhatsz nekik ismétlődő feladatokat, meg majd egy másikat a paladin számára (ez legalább összetettebb, nem csak menj ide és ölj meg mindenkit vagy hozz el valamit típusú mint az ismétlődők), de ennyivel ki is fújt egyelőre a repertoárjuk.
Majd ahogy haladsz előre a történetben és elérsz egy bizonyos pontig a sztoriban, akkor majd lehetővé válik a tényleges csatlakozás a frakcióhoz és nem csak, mint initiate aki lótifuti melókat csinál, hanem rangosabbként lehet belecsapni a lecsóba.
A Fort feladatot nyugodtan megcsinálhatod, mert ezek szerint egész jól állsz a csoportnál, különben nem adta volna be a játék. Lesz ennek még folytatása és egész jó kis bunyókat lehet letudni a kérdéses helyen. Tárazz nagyvadra. :)
A nyomozóhoz menetel meg a főszál része, így húzhatod a dolgot, bőven van egyéb megismerni való dolog mielőtt a sztori menetét folytatnád. Ettől még persze csinálhatod azt a vonalat is, legfeljebb kicsit haladsz a történetben is. Aggódnod azon, hogy a játék ezen korai szakaszában kivel cimborálsz, kikhez csatlakozol, még nem kell. Szóval állj be ahhoz a bandához vagy azokhoz, amik neked tetszenek. Következményei ekkor még nincsenek a dolognak.
Más:
Kis érdekességbe futottam bele a játékom közben, mégpedig hogy a program nem engedi egy helyen állomásoztatni a szeretőket (akikkel romantikázik a karakter). A 3 potenciális szeretőnek (nőknek) a társak között mindegyiknél megvan ez az állapot és nem tudom őket egy helyen várakoztatni, a program nem engedi ugyanoda küldeni őket, hiába van szabad kapacitás ágyakban, kajában, vízben és létszám limitben is. Így most a 3 csaj 3 külön helyen dekkol és várja a karakterem szerelmesen, míg én Nick-kel szaladgálok. :)
Nem tudom ezt tapasztalta más is vagy csak egy bugba futottam bele?
Volt nemrég téma, hogy mennyire nincsenek támadások. Nos vannak. Kifejezetten kemények ráadásul. A többi spoiler-ben, mert a 4 lehetséges sztori kimenetel egyikét érinti a dolog.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na kérem szépen, ha valaki a Minutemen szálon marad a sztoriban és nem áll a másik 3 frakció mellé, akkor olyan ostromokat kaphat és tapasztalhat meg, hogy csak kapkodja majd a fejét.
Még jó, hogy felcuccoltam mindenkit megerősített katonai ruhákkal (köszönet a Railroad feladatok során kapható jutalomnak, bizonyos ruhákat nagyon fel lehet tuningolni egy új fejlesztés által, aminek 5-ös szintje 110/110-es védelmet ad ballisztikus és energia sebzések ellen és erre még lehet felvenni páncélt is) meg tuningolt fegyverekkel és páncélokkal a településeimen (gyógyító bizbaszokkal, kajával és munícióval is ellátva mindenkit akit lehetett), mert úgy elfújták volna őket, hogy csak nézhettem volna az üres romokat és hullahegyeket.
A Minutemen-ek mellé állás következtében volt, hogy egyszerre 4-5 települést támadtak be, nem egy esetben egyszerre két frakció is (synth-ek és BoS vagy épp power armor-os raider csapatok és synth-ek, ezek egymást is támadták, így adva némi esélyt a kisebb településeknek és mintegy mellesleg a védenceimet is).
A falak sokat nem jelentettek, főleg az álcázott támadók ellen, akik vagy eleve azon belülre spawn-olnak (időnként akár épületen belülre is) vagy simán belopakodtak míg a többiek elvonták a figyelmet és a tüzet. A BoS támadások során meg jönnek a vertibird-ök és rakétáznak, géppuskáznak már messziről, van amelyik leszáll a védett helyen belül, van amelyikből szimplán csak kiugrik 2-4 power armor-os támadó (mondjuk az ő céljuk inkább az eredeti támadók kinyírása de ha már ott vagyunk mi is kapunk az szeretetükből).
A szuper mutánsok ekkor támadó csapatai is kicsit máshogy néznek már ki, általában 1-2 behemoth is van ekkor velük, az meg keresztül megy mindenen, utat nyitva a többieknek.
Az ilyen "ostromoknál" nem ritka, hogy nagy mennyiségben használnak a támadók robbanószereket, rakétákat, nuke-ot és minden mást is (synth-ek meg dobálják a spéci "idézgetős" gránátjukat amivel extra erősítés érkezik a gránát landolási helyére), hogy területre ható támadásokkal örvendeztessenek és pusztítsák a parasztokat (akarom mondani lakosokat/telepeseket), akik kirontanak védekezni (ha bezárom őket akkor is kijutnak, ha kell leugranak olyan helyekről ahonnan nyakukat kéne törniük és a fene tudja hogyan jutottak oda fel és hogyan tudtak kiugrani onnan).
A generátoroknak meg elég egy közeli találat és lehet újra felépíteni azokat mert használhatatlanná válnak és nem termelnek többet.
Szóval van ebben a játékban néhány igazán zúzós kis ostromra lehetőség, csak ehhez a sztori egy bizonyos vonalát kell követni, különben csak lagymatag és gyenge próbálkozásokban lehet részünk. :)
Egy tipp a végére. Fort-ban tessék szépen nagyon ütős védelmet kiépíteni a hátsó kapuhoz és az elülső nagy nyíláshoz, plusz némi védelmet bentre is letenni. Kell majd egy telepes hívó antenna is és jól fel kell növelni a létszámot, felfegyverezve mindenkit és felpáncélozva őket nagyon alaposan, mert itt lesz a sztoriban a legütősebb ostrom és az alapból jelen lévő maximum 5 minutemen édeskevés lesz a boldoguláshoz, kelleni fog az extra hús a settler-ek által.
Normál nehézségen nálam 6 sima és 2 legendary courser támadta a helyet (ezek persze gyakran álcázva, hogy ne lehessen csak úgy eltalálni/befogni őket), minden courser mellett 2-4 első és második típusú synth volt (utóbbiak közül nálam összesen 4 volt legendary). A teljes leölt ellenfél mennyiség meghaladta a 30-at és ez csak azok száma volt akik testét nem sodorta el a víz. Még jó hogy egyszerre csak 2-3 courser és pereputtya jött, de adott időközönként érkezett az erősítésük (meg soron kívül a spéci teleportálós gránát jóvoltából).
Így 104 óra után, 79-es szinten letudtam az első "rohanós" végigjátszásomat (nem mentem rá arra, hogy minden teljesítve legyen, inkább kitapasztalni akartam a játékot), Minutemen oldalon végül is (ez volt a legkevésbé vérengzős az ízlésemnek). Nem lett meg minden bobblehead (5 hiányzott a 21-ből), nem lett kipucolva minden helyszín (csak 104), nincs meg az összes újság (12 még hiányzott, ezek közül 2 frizurás, 3 lopakodós, a többi meg gyógyász/lövész/egyéb újság), nem társultam az összes lehetséges companion-nal (Cait, Curie, Piper, Codsworth és Nick lett legnagyobb cimbora, bár találkoztam és valameddig jutottam még Danse/Deacon/Strong és MacCready esetében is), feladatokból is maradt szerintem szép számmal (főleg a frakciók sajátjai, nem ismétlődő típusaiból, mert az ismétlődőkből sokat megcsináltam), tehát maradt még bőven tartalom az újrajátszáshoz.
Ja és az UFO is cseszett lezuhanni (a legelső próbálkozásomkor az a nyomorék UFO a kezdést követően, a kint bóklászásom második órájában lezuhant, azt az újrakezdésnél, amit most fejeztem be, már nem örvendeztetett meg a jelenlétével). :(
Jöhet a moddal nehezített survival fokozatos újrajátszás, most célirányosan valamelyik vérmesebb banda szolgálatában, kevesebb építkezéssel (a szerintem a játékidőm 15%-át ez tette ki vagy lehet a 20%-át).
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.11.29. 09:30:35 -
Hogy csinálnak ilyen jó lépcsőket? -
egyszer majd beadja. -
Zozo0122 #3981 Amúgy ezek a port-a-diner gépek nektek se tudják kivenni a sütit a gépből? :DDD Sosem tudja rendesen megfogni a mechanikus kar... -
Nagy nehezen sikerült, de kell játszani az egérrel. -
értelek akkor cait-el van még min dolgoznom :D vele mondjuk alig mentem még:) de most bejön -
Megcsináltam a "Fire Support" küldetést (BoS találkozás) Mennem kellene csatlakozni hozzájuk. Előtte inkább csináljam végig M (Minuteman küldetést, az erőd elfoglalását, vagy nem vágnak egybe. (még a nyomozónál sem voltam Diamnond Cityben)
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.11.29. 00:18:20 -
Konkrét számot nem lehet tudni, nincs rá külön mutató. Az egyedüli támpont, ha beszélgetni kezdesz vele és rákérdezel, hogy mi a véleménye a kapcsolatotokról. A válaszból nagyjából lehet következtetni arra, hogy mennyire kedvel vagy nem.
Edit: ha arra gondoltál, hogy honnan tudom, hogy nem vont le a kapcsolati pontjaiból, akkor onnan, hogy ha változik a hozzád való viszonya, azt mindig kiírja, hogy tetszett-e neki vagy nem az adott cselekedeted.
Utoljára szerkesztette: Kenzou, 2015.11.29. 00:12:51 -
Hogyan kell Nicke-t rávenni, hogy feltörjön egy terminált? Rámegyek, hogy command, majd a terminálra fordulok, de olyan mintha én akarnám, és nem engedi. Beszélgetésbe meg nincs olyan opció.