Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Lassan írom, hogy megérthesd:
Előttem 2 hsz-ben beírták SPOILER nélkül, hogy elment a kutya, erre én megkérdeztem, hogy mindenképpen elmegy-e?
Kérdést tettem fel.
Miért is volt ez spoiler?????

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

mi a trollkodás abban,hogy egy Kulcs NPC-vel kapcsolatos eseményt SPOLIER nélkül beírsz és még neked áll feljebb?

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.13. 12:22:46
PTW
Az az igazság hogy bethsda igenis fejlődött írás terén (is!).
Egymás után futok bele az éerdekesebbnél érdekesebb helyszínekbe és karaktertekbe, sokszor megnevettet a játék az írásával (ilyen nemtudom mikor volt utoljára). A robot bemutatószalon, hihetetlenül zseni!

A companionok kifejezetten faszák lettek. Igaz, a blökin kívül egyelőre csak Piperrel utazgattam, de az ahogy a társ lereagálja a különböző helyszíneket a saját karakterének megfelelően, és ahogy szépen felfedi saját sztoriját, az egészen frissítően szórakoztató bethesdától.

A párbeszédrendszer pedig lehet, hogy mass effektes, de az egész dinamikája szuper. Egyzsercsak beszélgetsz. Nem álltál az arcába nem klikkeltél bele, egyszercsak elindul egy beszélgetés, 1 percre sem törve meg a játék sodrását.
Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.11.13. 12:16:52

dartonite
Lesz kuldetes kesobb ahol majd hasznalhatod.Egy teljesen mas helyszinen.

PiszkosFred
Vedd fel oket a foldrol, inventoryban meg rendezd armor/sebzes/stb alapjan es kesz. Ami nem kell, lebontod.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Arra rájött valaki, hogy a Concord-i csata után az elején

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a fosztogató vezérnél talált corvega kulcs mit nyit?
Leviszed a tároló mellé rákattintasz a blökire talk-fetch-items és kiveszi
böröczk
Jaja, mindig a jelenleg equippelthez hasonlítja.

Kumiho #2179

Sziasztok!
Eljutottam Med Tech Research-ba és ott van az emeleten egy terminál amihez valamilyen "Jacob's Password"-ot kér. Sehol sem találom, esetleg valaki aki járt ott tudna segíteni?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Kandurex
<#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

patchaou
Az a kutya tud valamit, mire leért a lift már ott várt a rács túloldalán 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

dartonite
Mindent elkovettem hogy a legmagasabb charisma erteket kapjam a dialogusokhoz <#vigyor3>

oneal1
hogyan?

!Forza Ferrari!

azt tudtátok, hogy a kutyával kilehet vetetni az indulásnál lévő (Vault 111) epic fegyvert? Nem kell mesterszintűnek lenned
Azt láttam, de ha több fegyver be rakva a gyorsmenübe akkor melyikhez hasonlítja? Amelyik épp a kezembe van? Elég fapados így😞
Carlos
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

RatBaG
öhö öhh öhö... cornholio! <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

böröczk
Amikor a pipboyban rámész az itemre, írja, hogy mennyivel ad többet vagy kevesebbet a jelenleginél (+,-szal jelzi)

Kumiho #2179

Felszerelést nem lehet összehasonlítani?
oneal1
Trinity towerben jart mar valaki? Ami dumat lenyomnak ott az ellen azon befostam 😄

!Forza Ferrari!

patchaou
Akkor erőd lesz mindenhol 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

morcosqtya
A #2233 -as vicces képért esetleg nem akarsz perelni, hogy spoileres???
Gyengeelméjű.

morcosqtya
Ne legyél idióta.
Okold a 2216-ot meg a 2217-et.
Trollkodásoddal meg elhúzhatsz a büdös picsába. Thx.

"nem volt spoiler"......hát persze,hogy nem.....még néhány NPC halálát vagy lényeges dolgait nem akarod beírni?
PiszkosFred
"Nem tudom hány évig akarja beth erre építeni a játékait."

Sokaig, a TES VI is erre keszul majd.

PiszkosFred
Nem kell, csak ne lepodj meg, ha esetleg megjelennek a fosztogatok, mutansok es egyeb harcias "persona non grata" es agyonvernek/leolnek mindenkit 😊

Azt nem értem, hogy tulkepp ugyanaz az engine, korábbi beth gémekhez annyi jó modot csináltak már a userek. A legjobbakat a beth miért nem ülteti be alapból a játékaiba? Pl továbbra se tudom hova tenni, hogy kvázi ötödik generációs játék ezen az enginen és még mindig 3rd personbe ha elteszed a fegyvert egyszerüen eltűnik...Modderek ezt már megoldották tehát ez inkább igénytelenség a fejlesztők részéről. Hátitáskák is dobnának az immersion-ön.
Az ostoba AI-val is kezdhetnének már valamit. Legyilkilok 10 enemyt shotival meg gránátokkal, erre a szomszéd szobában lévők beszélgetnek, hogy hmm vajon hol bujkál? Biztos elment...gagyi. AI Pathfinding is vicces tud lenni.
Ez a creation engine vagy mi, nagyon über volt még oblivion idején de már idejét múlt. A vele született rendellenességeket a fejlesztők nem tudják vagy nem akarják orvosolni. Nem tudom hány évig akarja beth erre építeni a játékait.
Azt várná az ember, hogy legyen valami evolúció de úgy fest a beth játékok mindig csiszolatlan gyémántok maradnak.
Grafika alapvetően elavult amit helyenként sikerült feldobni jó bevilágítással meg effektekkel.
Am jó játék, több mint alkalmas a kikapcsolódásra, nagy benne a potenicál, talán éppen ezért bosszantó h, a játék közben előjövő bugok, hiányosságok, furcsaságok megtörik az összhatást. Zavaró, hogy a sok kis fogyatékosság miatt, ami legtöbbször kiküszöbölhető lenne, nem kapunk tökéletes játékot. A 9+ értékeléseket túlzásnak tartom. Nálam max erős 8-as az alkalmazott korosodó technológia miatt.

patchaou
Sanctuary kiépítését és védelmét mennyire érdemes komolyan venni? Meg úgy nagyjából a többi "bázisét" ?
Jöhet spoilerben is válasz 😊
A játékidőm nagyobb részét eddig az építkezés tette ki 😊

PiszkosFred
Nem, csak beakadt vhol. A vegen mindig visszatalal Sanctuaryba, es az ottani egyik kutyaolba. De ha mas nem, epits egy "kolompot", es rangasd meg. O is elojon. Legtobb esetben 😊

PiszkosFred
Igen, es egy picit feltuningoltak. (abban csak remenykedek, hogy a modder is kapott vmi kompenzaciot 😊 )

Voltan
Godrays pl. low-on van nálam.
Nagyobb városban, illetve mozgalmasabb csatáknál simán leesik 40 körülre az fps, úgy hogy egyébként hozza a 60-at.
Nyilván nem deal breaker, így is játszható, de az az állítás, hogy egy közepes gép viszi ultrán az egyszerűen nem igaz.

Főleg ezzel a grafikával suhannia kéne mindenhol.
A grafika szerintem sem jó, a fények például beltérben kimondottan idegesíteni tudnak, túl vannak tolva, úgy érzem, pedig a lighting effektek mondjuk pont ultrán vannak nálam.

Kültéren tud kimondottan szép is lenni, de beltérben olyan textúrákkal lehet találkozni, ami azért vicc, meg az időnkénti kockaasztal-kockaszék berendezés is röhejes azért.
OK, tudom az apokalipszis után 200 évvel nincs IKEA, de akkor is 😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.11.13. 09:31:43

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

morcosqtya
Mit köszönsz?????
Nem volt spoiler, itt olvastam.
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.13. 09:30:04

Hmm. Ezek szerint beépítették a NV-hoz készült RTS (Real Time Settlers) modot is az alapjátékba? Hetekig építgettem vele a falumat, a bányákat, küldözgettem a prospectorokat és karavánokat... Össze lehet kombinálni egy erődépítős moddal is. Szivatós, mert eléggé szétszórták a nyersanyag forrásokat, és mindegyikhez fel kellett húzni egy kisebb falut, hogy a központi települést el tudják látni alapanyaggal, de ne vigyenek el túl sok erőforrást ők maguk.

böröczk
Nem tudom, mennyire válhatnak be a következő beállítások, akinek fps nehézségei vannak: http://www.gameranx.com/features/id/31572/article/fallout-4-guide-settings-to-turn-on-or-off-for-best-performance/

Kumiho #2179

PiszkosFred
Nalam, ahogy kilottem a godrays effektet, nem volt tobb (vagy nagyon minimalis) fps drop. Egy probat meger nalad is sztem.

Voltan
"Nem a legjobb, cserébe ultrahigh-on megy egy közepes gépen."

Na, ez konkrétan rohadtul nem igaz.
Nincs jól optimalizálva, időnként olyan fps esések vannak, hogy öröm nézni, és nem ultrán játszom...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Workshop nézetben kijelölöd az adott manust, majd az R gombbal tudod át küldeni másik telephelyre,

It\'s a trap!!! :)

kösz b+
morcosqtya
Mindenképpen megszökik a kutya? Nem lehet valami perkkel magamhoz édesgetni hogy total lojális legyen?

melee weapon a másik megoldás... szét ütöd őket pcsába 😄
Jaja, én is szoktatom magam arra, hogy inkább kikerülöm a vadkutyákat, meg a mole rat-eket meg egyéb aprónépet, mert sajnálom rájuk pazarolni a drága lőszert. És a sikeres küldetés fokmérője az lett, hogy több lőszerrel térek vissza belőle, mint amennyivel nekivágtam. 😛
Myselor
szerintem midnen szinten spórolósan kell xd
Myselor
én normalon játszom,szerintem itt sem annyira könnyű hogyha repülnek a gránátok folyamatosan feléd meg jönnek a 20 darab ghoul vagy 5-6 super mutáns egyszerre fedezék nélkül xd különben jól boldogulok és lőszer is van hol ebbe hol abba több😊
én is hardon vagyok,de így is elég sporolósban kell szórni a golyókat.
milyen nehézségen nyomjátok? én levettem HARD-ra Surviról,mert alig van lőszer a kis 10 mm-es full autó pisztolykámba és folyton lőszerhiányom van 😛 pedig még perk-et is választottam hozzá és veszem folyamatosan / level 8
Myselor
éjszaka téptem is magam miatta.összefosta magát a játék nálam.ujra kellett indítanom a gépet. xd
PiszkosFred
Csak elotte erdemes megnezni, hogy egy ember mennyi novenyt tud gondozni. Mert nincs ertelme 3 embert rakuldeni 6 palantara 😊

Amúgy a grafika szép, de amit a bethesda leművelt Boston belvárosában optimalizálás címen, az gyalázat. 😄
McHaals
építő módban kijelölöd az embert (E), és odamész az őrtörönyhoz vagy a növényhez, és assign (E)
...hú de egyszerre írtunk 😄
Utoljára szerkesztette: McHaals, 2015.11.13. 07:58:24

MadWolf#11626