Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Előttem 2 hsz-ben beírták SPOILER nélkül, hogy elment a kutya, erre én megkérdeztem, hogy mindenképpen elmegy-e?
Kérdést tettem fel.
Miért is volt ez spoiler?????
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.13. 12:22:46
Egymás után futok bele az éerdekesebbnél érdekesebb helyszínekbe és karaktertekbe, sokszor megnevettet a játék az írásával (ilyen nemtudom mikor volt utoljára). A robot bemutatószalon, hihetetlenül zseni!
A companionok kifejezetten faszák lettek. Igaz, a blökin kívül egyelőre csak Piperrel utazgattam, de az ahogy a társ lereagálja a különböző helyszíneket a saját karakterének megfelelően, és ahogy szépen felfedi saját sztoriját, az egészen frissítően szórakoztató bethesdától.
A párbeszédrendszer pedig lehet, hogy mass effektes, de az egész dinamikája szuper. Egyzsercsak beszélgetsz. Nem álltál az arcába nem klikkeltél bele, egyszercsak elindul egy beszélgetés, 1 percre sem törve meg a játék sodrását.
Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.11.13. 12:16:52
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eljutottam Med Tech Research-ba és ott van az emeleten egy terminál amihez valamilyen "Jacob's Password"-ot kér. Sehol sem találom, esetleg valaki aki járt ott tudna segíteni?
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Per Aspera Ad Inferi.
Kumiho #2179
!Forza Ferrari!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gyengeelméjű.
Okold a 2216-ot meg a 2217-et.
Trollkodásoddal meg elhúzhatsz a büdös picsába. Thx.
Sokaig, a TES VI is erre keszul majd.
Az ostoba AI-val is kezdhetnének már valamit. Legyilkilok 10 enemyt shotival meg gránátokkal, erre a szomszéd szobában lévők beszélgetnek, hogy hmm vajon hol bujkál? Biztos elment...gagyi. AI Pathfinding is vicces tud lenni.
Ez a creation engine vagy mi, nagyon über volt még oblivion idején de már idejét múlt. A vele született rendellenességeket a fejlesztők nem tudják vagy nem akarják orvosolni. Nem tudom hány évig akarja beth erre építeni a játékait.
Azt várná az ember, hogy legyen valami evolúció de úgy fest a beth játékok mindig csiszolatlan gyémántok maradnak.
Grafika alapvetően elavult amit helyenként sikerült feldobni jó bevilágítással meg effektekkel.
Am jó játék, több mint alkalmas a kikapcsolódásra, nagy benne a potenicál, talán éppen ezért bosszantó h, a játék közben előjövő bugok, hiányosságok, furcsaságok megtörik az összhatást. Zavaró, hogy a sok kis fogyatékosság miatt, ami legtöbbször kiküszöbölhető lenne, nem kapunk tökéletes játékot. A 9+ értékeléseket túlzásnak tartom. Nálam max erős 8-as az alkalmazott korosodó technológia miatt.
Jöhet spoilerben is válasz 😊
A játékidőm nagyobb részét eddig az építkezés tette ki 😊
Nagyobb városban, illetve mozgalmasabb csatáknál simán leesik 40 körülre az fps, úgy hogy egyébként hozza a 60-at.
Nyilván nem deal breaker, így is játszható, de az az állítás, hogy egy közepes gép viszi ultrán az egyszerűen nem igaz.
Főleg ezzel a grafikával suhannia kéne mindenhol.
A grafika szerintem sem jó, a fények például beltérben kimondottan idegesíteni tudnak, túl vannak tolva, úgy érzem, pedig a lighting effektek mondjuk pont ultrán vannak nálam.
Kültéren tud kimondottan szép is lenni, de beltérben olyan textúrákkal lehet találkozni, ami azért vicc, meg az időnkénti kockaasztal-kockaszék berendezés is röhejes azért.
OK, tudom az apokalipszis után 200 évvel nincs IKEA, de akkor is 😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2015.11.13. 09:31:43
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem volt spoiler, itt olvastam.
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.13. 09:30:04
Kumiho #2179
Na, ez konkrétan rohadtul nem igaz.
Nincs jól optimalizálva, időnként olyan fps esések vannak, hogy öröm nézni, és nem ultrán játszom...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
It\'s a trap!!! :)