Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy az, hogy az elején meg lehet szerezni a power armort, meg aztán rögtön van egy deathclaw, az nem értem, hogy miért olyan nagy gond egyeseknek. Lejátszod ezt a részt, aztán se deathclawok mindenfelé, plusz a power armort is ott hagyod a játék végéig leparkolva, ha akarod. Az elején van az az egyetlen egy darab küldi, utána nem kényszerít rá senki, hogy használd. Lehet nyomni anélkül is.
Ja értem, igen igen, az nagyon jó benne.

Egyébként visszatérve egy korábbi témára, hogy valakinek itt game-breaker volt, hogy már az elején power armort ad a játék. Nekem van egy elgondolásom, hogy miért csinálta ezt a Bethesda. Egyszer régen, amikor még a Fallout 3 javában játszott játék volt, volt alkalmam látni, hogy valaki elindítja a game-et level 1-ről, és ahogy kijött a vault 101-ből, elkezd rohanni árkon-bokron át egy adott irányba. Kérdeztem, hogy hova rohan? Azt mondta, power armorért, hogy van egy bug a játékban, amivel be lehet jutni arra a lezárt területre, ahonnan meg lehet szerezni. Meg is mutatta róla az oktató videót a YouTube-on. Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy az F3-ban pontosan ezt csinálta sok játékos, hogy az elején elrohant a páncélért, és szerintem ezt a Bethesda is tudta. Szerintem ezért rakták bele most az elejébe: "úgyis megszereznéd csalással, árkon-bokron át, sztorin kívül? akkor itt van, nesze, eléd tesszük legálisan, sztorival... csak akkor felerősítjük a boss-okat is úgy, hogy ne legyen OP...".

Persze ez csak tipp részemről.
amire éppen szükséged van azt úgyis mutatja,h melyik "szemétből" nyeri ki. nem szoktam még külön szétbontogatni is...
SötétBarom
A workshopban lehet nyomni "store all junk"-ot, és építgetésnél automatikusan felhasználod azt, ami épp kell. Asssszem.. 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Jó kérdés. Én is úgy csinálom. Azonban kéne valami más opciónak is lennie, mert ez így nagyon hülye megoldás. 😄
böröczk
Az osszegyujtott junk cuccot csak a foldre kidobalva, egyesevel tudom szetszedni,vagy van ra egyszerubb opcio ?

Kumiho #2179

Hol kell lebontani a rengeteg kacatot amit felszedtem? a fegyver asztalnál csak a fegyókat lehet ugye.......

a workshopban pedig miért nem lehet léptetni az építhető cuccok között?

full legális a játék nem varez
morcosqtya
Nos 660 Ti-n alapból mediumra rakja a beállításokat de így se csúnya sőt.
55-60 FPS frapsban.
Még csak kijöttem a Vaultból tegnap este meg lebontottam 2 házat, még nincs se kutya se power armor de tetszik a játék.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

PSn nyomja.Tegnap láttam mikor kiléptem még benne volt jó ideig😄
Aztán láttam,h írta itt anno neki elég volt szar az egész...nemis értettem.

Csak beszippantja őtis😄
Engem is magával rántott már az elején a játék. Annyi rosszat írtak róla (metacritic-en ledöbbentem azért) hogy volt bennem egy kis para hogy gyenge lesz de szerencsére nincs igaza a nyafogó-kórusnak. (Xbox-on játszom egyébként.) Nem mondom hogy hibátlan játék de hogy lehet olyan baromságokat írkálni hogy unalmas a játéktér, a bejárható világ? Én pont fordítva látom: ilyen szép posztapok környezetet még nem láttam. Nagyon élvezetes benne a felfedezés, szépen kidolgozott a táj és a belső terek is. Nem csak úgy le vannak b*szva a tereptárgyak szanszét, hanem tényleg profin megtervezték a világot.
A sztorival még alig haladtam valamit, egyelőre nagyon élvezem a céltalan bolyongást, a felfedezést.

Szerény véleményem szerint nagyon korán feladtad....Ha már lebeszélted, hogy eladod a srácnak akkor már tedd is meg...VAgy ha nagyon nem akaródzik mondd vissza. Apropó ha a kódot steamen regisztráltad akkor hogy akarod eladni (új steam fiókot kreáltál csak a játék miatt?)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
amúgy ma nem sikerült aludnom.teljesen leragadtam előtte pedig úgy terveztem max 3kor fekszem.persze hogy nem én döntök róla <#idiota>
de nembaj úgyis tudok most aludni aztán folytatom ma nincs semmi dolgom😊 különben annyira sok midnen van benne annyi új dolog más a hangulat is annyira bejön az egész hogy na😊 csak kár hogy alvásra is szükség van xd
Myselor
én még nem nagyon találtam hatásosabb fegyvert.nem az én világom a minigun meg ilyenek xd
Sheltem
Na végre volt 2 órám játszani tegnap.
Nos engem beszippantott. Elején szoptam a vsynccel, mivel az fps magas ezért vsync nélkül beragadtam a terminálba mint sokan 😊
Aztán bohóckodtam Rivatuner -> fps limittel(60,72) de nem lett túl jó az eredmény(tearing) aztán végülis kib*sztam mindent és hagytam bekapcsolva a vsyncet viszont nem alap "3d setting from application" hanem "adaptive"n így valamivel "smoothabb" mintha sima on lenne így már bőven játszható.
fallout4 nél meg nem várom el, hogy cs:go szintű legyen az egérmozgás, most pont vállalható még.
Szóval a játék:
Hát nem indul túl vidáman az eleje <#zavart1> és itt nem csak az atomrobbanásra gondolok..😊
A játékmechanika rendben van, a grafikát annyit szapulták sokan "régi motor, 2010es látvány stbstb", hogy kissé félve ültem le elé, de számomra több mint rendben van...Igaz nem bújok a textúrákba(és alapból ultrára van rakva) de a látványvilág, a világ részletessége meseszép és stílusos, skyrim szint(csak itt szinek is vannak 😛).
A craftolásba elsőre beleszerettem ahogy a pipboyba is a kutyámról nem is beszélve.
Társasházas életemben mindig arra vágytam, hogy egyszer majd kertesházam lesz és ott egy farkaskutya aki mindig vár haza, hát most a játékban meglett a farkaskutyám 😊 (de nevezhetjük német juhásznak is mittudomén)
Még a játék elejefele belefutottam "abba" a bizonyos deathclawba(jól emlékszem a nevére?)
Ó mondom nekiugrok mint hülye gyerek a villanykörtének, cs:go / quakeworld múlt mi ez nekem...Igaz very hardon játszok , de a következő pillanatban a fejem levált a nyakamról <#bdead>
Na mondom ez nem egy vidám játék <#violent>
Egy szó mint száz elsőre nagyon tetszik, gyűjtögetek mindent mint valami kleptomániás nehogy valami craftalapanyag kimaradjon 😊
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.12. 06:09:07

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

AnarchoiD
Enis hasznaltam, az elso 5 szinten eleg volt a dps -e 😉 azutan csak kegyeletbol tartottam meg 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ne is mondd, Hearthstone világbajnokság döntő meccsen !!! a twitch chatbe írkálta valami nyomorult patkány szerintem ugyanazt amire te is gondolhatsz...de kb. percenként spamelte. Remélem azóta a tér-idő kontinuumból is kitörlődött az ember.
CalebJoe
A kavboj meg a Csernobil feeling.<#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.11.12. 01:44:41
RatBaG
ajókurvaéletbe!
egy full random youtube videónál legörgettem a kommentekhez, és valami abortuszmaradvány nem beköpte a fallout 4 storyjából a csavart?
mondjuk annyira azért nem vagyok spoiler-fóbiás, hogy a földhöz verdessem magam, de hátha kamu... elég sok pontot tettem Luck-ra. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

hogyan lesz PERK-ed? lehet növelni ALT-al a csillagokat,de nem lehet kiválasztani........hogyan kell PERK-re szert tenni?
Ne aggódjatok, be fog lassulni a szintlépés, én még csak 7. szinten vagyok, de már egy pár helyet azért felfedeztem...amúgy alig várom, hogy találjak egy újabb vaultot, azokat szeretem a legjobban átkutatni 😊
PiszkosFred
Tegyel a haz falara egy konnektort, azt kosd ossze a generatorral es ami elektromos kutyu van a hazban, az kap onnantol kezdve aramot (lampak, teve, radioado stb.), addig, amig birja a generator teljesitmenye.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.12. 00:36:22

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Myselor
na tőlem is pár kép.egyenlőre ez a kedvenc fegyverem és a páncél ez amiben tolom meg az alap vault kiegészítésekkel jobb még nincs😊 level12 vagyok a power armort kicsit fejlesztettem meg a fegyvert is.kell a science 1 perk és akkor még durvábbakat tudok 😄

Lehet csak én nem látok, de honnan tudom, hogy az adott fegyver automatic vagy non-automatic ?

Voltan
Értem, és levágtam, hogy a poszter a szintlépés módja. Csak eléggé fucsáltam, hogy az elején hirtelen negyedik szintű lettem. Fura, és szokatlan, na.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

kill3r21
Vannak olyan házak amik alapig lebonthatóak, és arra ráépíthetsz, egy teljesen saját új házat, árammal berendezéssel kertem, vízzel mindennek! 😊 gondolom ha minden megvan akkor nő a happyness szint, aztán hogy ez az egész konkrétan mire is jó azt még én sem tudom, sajnos én is az elején vagyok 😄
hi.
kb. így kellett volna megcsinálni a pipboy editiont.
teljesen mind1 lett volna,h mennyibe kerül,akkor is elkapkodták volna.
pipboy
50ezerért így kb.olyan feelingje van mint mikor 30éve megvettem a traffikba a rambo szettet amibe volt 1,1grammos műanyag gránát,szuper hajlékony műanyag kés,stb..😊
Shep
Még a legelején vagyok, de ez a házépítősdi nem teljesen tiszta, rendbe tudok vágni egy házat és be tudom rendezni ahogy szeretném, vagy mire jó ez?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bandicoot
Azon a "hülye poszteren" kell szintenként leosztani egy csillagot, az első sor a SPECIAL szintek (erő, karizma,stb), az alatta sorok a perkek. És oszloponként kell nézni, mondjuk Strenth-ed 6-os akkor az alatta levő oszlopban 6 sorig oszthatod a perk pontokat. Szinte minden perkknek több szintje van. Lényegében ugyan azt csinálod mint a régi falloutokban, csak most nem százalékra van bontva a képesség, tehát mondjuk nem 25% lockpick skill kell a kezdő zárakhoz hanem 1 csillagos lockpick szint.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Myselor
hát sok xp-t adnak eleinte a küldetések.utána lassabb lesz😊
Voltan
Elmentem az elején a múzeumba, összeszedtem a bandát, megszereztem a Power armort, visszavittem az embereket Sanctuarybe, és hopp, hirtelen lvl 4 vagyok. Ez normális???

Öööh, most bocsánat, de én akkor hülye vagyok, vagy mi? És egyáltalán nem értem a szintlépési fejlődést, perkeket még nem választhattam, de azon a hülye poszteren osztogatok pontokat, most akkor mi van? Merthogy nem volt igazán tutorial, nem értem, a régi rendszerhez szoktam, most mi van?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Azt hiszem tenni kell az intelligence-re, hogy többet ilyen ne legyen <#idiota> Meg a karizmára, hogy kimagyarázd, hogy miért nem kapja meg a gamet a srác. 😄
kill3r21
Ezt mondjuk sejtettem, de nem találom, vagy nem tudom mi a neve 😄

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Kandurex
Kábel...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Egyszerűen arra értem, hogy a téged ért sugárzás levonódik az életpontjaidból, így tényleg komolyan kell venni 😊
kill3r21
Srácok, áramforrás saját lakásba, valaki segítsen, istenért nem jöttem rá, lerakom a generátor, de hiába rakok le izzót vagy bármilyen fényforrást, ugye nem világít, mi kell még hozzá?
Különc
Fail

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Kandurex
Francba, ez a fos kezd berántani....most csinálom az ágyakat sanctuary -ban. De már eladtam, átutalták a lovét is, holnap adom postára.

Na most mi legyen...kurva élet...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem tudom pontosan, melyik effektet érted a sugárzás alatt, de én ilyet még nem láttam eddig Fallout játékban (talán 1 v 2-ben volt?), hogy

jön egy radioaktív vihar, és egész máshogy néz ki, mint a normál esőzés, a fák elkezdenek gyorsan reszketni, szó szerint, és mennydörgés helyett fura pattogó égzengés van, persze villámlik is, és hullámokban sugároz, az egész valahogy a Silent Hill-es "jön a sötétség"-re emlékezet... persze majd megszokom, de most így az elején állati "creepy" az egész. Ja és föld alatti bunkerbe húzódva előle nem bánt, ez is tetszik.

Tudnom kéne valami sorozatból vagy filmből, hogy mi ez?
<#eljen> badass

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nem, de ezek hatékony göncök, és jól is néz ki 😄
Myselor
mi vagy te bandita?😄 majd később én is mutatok 😄
PiszkosFred
Jo, ezt csinaltam eddig, ezert kerdezem, hogy esetleg ezt ki lehetne e valtani vhogy, valami eger+bill kominacioval, stb.

Hát, ügyeskedd oda az egérgörgő, meg a jobb gomb nyomvatartásával valahogy.
PiszkosFred
Azt meg lehet oldani vhogy, hogy ha epitekezek, akkor a sarokelemet hozzaigazitsa mondjuk egy ures hazalap sarkahoz, es ne nekem kelljen szorakozni vele? Mert ha egy elem lekerul, a tobbit mar igazitja, az oke, de az elsot nem lehet vhogy? Eddig elvoltam vele, de most ujraepitek par dolgot es jo lenne ha nem allna olyan csalen 😊

Tudjátok mi tetszik nekem nagyon? A sugárzást ahogy megoldották, szerintem nagyon zsír lett 😊

Amúgy így nézek ki most 😊

Ööö, biztos megköveztek, de a story eleje elég gagyi. És ez a Murphy mami miért kellett??? De tényleg, muszáj volt belevinni ezt az ezoterikus maszlagot már az elején? Egyébként alapvetően szerintem jó iparosmunka a játék az eleje alapján, és lehet, hogy később be is fog szippantani, de bassza már ki valaki a bethes forgatókönyvírókat a picsába. Szerencsére sok jól kidolgozott elem van a játékban, amivel jól el lehet tölteni az időt, csak ez a klisé-generic történet . . . Persze lehet, hogy beindul, és a "forgatókönyv" szempontjából túl sokat várok el a játéktól. Ok, nekem már kicsit nehezebb újat mesélni, mint egy 10 évesnek (35), de van akinek sikerül. A metacriticen egyébként én is meglepődtem. Nálam simán 6,5, de ha picit kevésbé lesz generic a story akár 7,5 is lehet, szóval azért nem rossz.
morcosqtya
Kandurex.
Megvette de nem jött be neki a game.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Apropó valaki talált a játékban szerencsejátékot?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kifolyik a szemeeem. 2 nap alatt sikerült 22órát játszanom 😮 mondjuk csak ma merészkedtem el dimond cityig.ott indul csak igazán a játék.
engem beszippantott,úgy ahogy vártam.