Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként visszatérve egy korábbi témára, hogy valakinek itt game-breaker volt, hogy már az elején power armort ad a játék. Nekem van egy elgondolásom, hogy miért csinálta ezt a Bethesda. Egyszer régen, amikor még a Fallout 3 javában játszott játék volt, volt alkalmam látni, hogy valaki elindítja a game-et level 1-ről, és ahogy kijött a vault 101-ből, elkezd rohanni árkon-bokron át egy adott irányba. Kérdeztem, hogy hova rohan? Azt mondta, power armorért, hogy van egy bug a játékban, amivel be lehet jutni arra a lezárt területre, ahonnan meg lehet szerezni. Meg is mutatta róla az oktató videót a YouTube-on. Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy az F3-ban pontosan ezt csinálta sok játékos, hogy az elején elrohant a páncélért, és szerintem ezt a Bethesda is tudta. Szerintem ezért rakták bele most az elejébe: "úgyis megszereznéd csalással, árkon-bokron át, sztorin kívül? akkor itt van, nesze, eléd tesszük legálisan, sztorival... csak akkor felerősítjük a boss-okat is úgy, hogy ne legyen OP...".
Persze ez csak tipp részemről.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kumiho #2179
a workshopban pedig miért nem lehet léptetni az építhető cuccok között?
full legális a játék nem varez
55-60 FPS frapsban.
Még csak kijöttem a Vaultból tegnap este meg lebontottam 2 házat, még nincs se kutya se power armor de tetszik a játék.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Aztán láttam,h írta itt anno neki elég volt szar az egész...nemis értettem.
Csak beszippantja őtis😄
A sztorival még alig haladtam valamit, egyelőre nagyon élvezem a céltalan bolyongást, a felfedezést.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
de nembaj úgyis tudok most aludni aztán folytatom ma nincs semmi dolgom😊 különben annyira sok midnen van benne annyi új dolog más a hangulat is annyira bejön az egész hogy na😊 csak kár hogy alvásra is szükség van xd
Nos engem beszippantott. Elején szoptam a vsynccel, mivel az fps magas ezért vsync nélkül beragadtam a terminálba mint sokan 😊
Aztán bohóckodtam Rivatuner -> fps limittel(60,72) de nem lett túl jó az eredmény(tearing) aztán végülis kib*sztam mindent és hagytam bekapcsolva a vsyncet viszont nem alap "3d setting from application" hanem "adaptive"n így valamivel "smoothabb" mintha sima on lenne így már bőven játszható.
fallout4 nél meg nem várom el, hogy cs:go szintű legyen az egérmozgás, most pont vállalható még.
Szóval a játék:
Hát nem indul túl vidáman az eleje <#zavart1>#zavart1> és itt nem csak az atomrobbanásra gondolok..😊
A játékmechanika rendben van, a grafikát annyit szapulták sokan "régi motor, 2010es látvány stbstb", hogy kissé félve ültem le elé, de számomra több mint rendben van...Igaz nem bújok a textúrákba(és alapból ultrára van rakva) de a látványvilág, a világ részletessége meseszép és stílusos, skyrim szint(csak itt szinek is vannak 😛).
A craftolásba elsőre beleszerettem ahogy a pipboyba is a kutyámról nem is beszélve.
Társasházas életemben mindig arra vágytam, hogy egyszer majd kertesházam lesz és ott egy farkaskutya aki mindig vár haza, hát most a játékban meglett a farkaskutyám 😊 (de nevezhetjük német juhásznak is mittudomén)
Még a játék elejefele belefutottam "abba" a bizonyos deathclawba(jól emlékszem a nevére?)
Ó mondom nekiugrok mint hülye gyerek a villanykörtének, cs:go / quakeworld múlt mi ez nekem...Igaz very hardon játszok , de a következő pillanatban a fejem levált a nyakamról <#bdead>#bdead>
Na mondom ez nem egy vidám játék <#violent>#violent>
Egy szó mint száz elsőre nagyon tetszik, gyűjtögetek mindent mint valami kleptomániás nehogy valami craftalapanyag kimaradjon 😊
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.11.12. 06:09:07
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.11.12. 01:44:41
egy full random youtube videónál legörgettem a kommentekhez, és valami abortuszmaradvány nem beköpte a fallout 4 storyjából a csavart?
mondjuk annyira azért nem vagyok spoiler-fóbiás, hogy a földhöz verdessem magam, de hátha kamu... elég sok pontot tettem Luck-ra. <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.12. 00:36:22
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
kb. így kellett volna megcsinálni a pipboy editiont.
teljesen mind1 lett volna,h mennyibe kerül,akkor is elkapkodták volna.
pipboy
50ezerért így kb.olyan feelingje van mint mikor 30éve megvettem a traffikba a rambo szettet amibe volt 1,1grammos műanyag gránát,szuper hajlékony műanyag kés,stb..😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Öööh, most bocsánat, de én akkor hülye vagyok, vagy mi? És egyáltalán nem értem a szintlépési fejlődést, perkeket még nem választhattam, de azon a hülye poszteren osztogatok pontokat, most akkor mi van? Merthogy nem volt igazán tutorial, nem értem, a régi rendszerhez szoktam, most mi van?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Na most mi legyen...kurva élet...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tudnom kéne valami sorozatból vagy filmből, hogy mi ez?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Amúgy így nézek ki most 😊

Megvette de nem jött be neki a game.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
engem beszippantott,úgy ahogy vártam.