• Malachit
    Igen, nagyon sok mindent csinál magától a kompanion. Eddig csak a kutyával mentem és nagyon előszeretettel csinálja, hogy kinyírat :D Alap példák:
    - odamegyek egy aknához amit észrevettem, beaktiválódik, de persze így is felszedhető, erre odarohan a kutya és rááll, persze miatta az aknát már nem tudom deaktiválni és bumm belehalok a kedvességébe.
    - Megtámad 3 ghoul és széjjeltépnek, a kutya meg 3 méterre tőlem vigyorogva végignézi. (előtte nem mondtam neki, hogy nézzen csak, simán követett.
    - Megyek előre bárhol, rám lőnek, rám támadnak, de a hülye dög miatt nem tudok fedezékbe bújni, mert ő még mindíg előre akar minden áron rajtam keresztül.
    - Pakolnék bele a kutyába, mert már csak málhás szamárnak használható, erre felé fordulok és elszalad instant vagy 30 méterre. Persze utol érni lehetetlen túlterhelve, így marad a szép parancs kosztogatás, hogy gyere ide, állj meg, utána pakolhatok ki- be nálla. 100+ alkalom után azért már elég idegesítő tud lenni ez is.
    - mászkálok valami zegzugos épületben, vagy az autópályán. Gondolok egyet, pakolni kéne a kutyába, mert már megint határon leszek lassan, erre 1 vinnyogás, kutya leesett valami lukon keresztül a pincébe/földszintre. Ezt követően hiába rohangálok, a program képtelen visszarakni mellém, mindig csak berakja a levegőbe és leesik. Eredmény -> vissza kell mennem egy csomóta földszintre, majd ott rohangálnom, míg méltóztatik mellém keveredni hirtelen.
    - Lopakodok és a kedves útkereső motorja úgy gondolja, hoyg most neki nem az én útvonalam a megfelelő, elküldi a hf-ra és közben persze behúz mindent / lelövik. A harc végéig semmi haszna nincs a továbbiakban...
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.11.30. 15:03:26