11630
  • oneal1
    Na nekem is meglett az x-01 power armor

igaz , hogy hiányos de legalább hot-road! :D
  • PTW
    Nalam sohasem a f3 az osszehasonlitasi alap
  • Myselor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogyha story küldetésben nem jártál még ott ahol használni kell a kutyát akkor érdemes addig elvinni ott biztos előkerül

Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.12.01. 18:13:04
  • santibi
    Ott kerestem eloszor. Erre gondoltam en is, de nincs ott.
    Csak elokerul.

:)
  • PiszkosFred
    Ha pedig nincs ott, akkor Sanctuaryban az egyik haz mogotti kutyaolban fog aludni. (erdemes ledozerolni oket, csak egyet meghagyni, akkor nem kerdeses, hogy hol keresse az ember)
  • oneal1
    red rockethez menj, ott lesz valószínű!
  • Myselor
    a családtagot is javítják? :D nekem megtámadták az egyik víztisztitónál a családot a mutánsáok.egyből mentem de az egyik már leszakadt karral feküdt ott köztük.őt is megjavítják pár nap múlva?nevesített tag.ugye mindenkinek ugyanaz a neve :D
  • Bandicoot
    Ha nem véded be a farmot,akkor a nem nevesített Settlerek meghalhatnak illetve elpusztítják a védelmet, a generátort az élelmet meg minden szart. Tuladjonképpen csak akkor van vesztenivalód ha építkezel illetve benépesíted Settlerekkel...:D
    Az alapoknak (nevesített ottlévők,alap felszerelések) pár napra esik baja aztán automatán javítják az ottlévők.
  • kissssss
    nem csak az ellenfelek hanem a junk aid ammo stb kategóriába sorolható cuccok is újra spawnolnak méghozzá elég gyorsan.
  • Bandicoot
    Mindenhol újraspawnlonak az ellenfelek sajnos. A sima helyeken 1 hét a respawn idő, a nagy helyeken amiket kipucoltok és CLEARED 20 nap a respawn idő.
    Erre én is modot használok mert idegesítőnek tartom, hogy valami kupcolok és pár napra rá ha arra megyek el megint lőnek.

Itt a megoldás, többféle változatban.:)
    http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1371/?

Illetve ajánlott hozzá a Piles of Corpses mod, amiben szintén válaszhtatóan több napig/hétig nem tűnnek el a hullák.:)
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.01. 18:05:59
  • Myselor
    engem igazából akkor zavart a dolog amikor story küldetés közben megyünk harcolni jön a BOS komolyan írtjuk a sintitute-t erre védjem meg valamelyik farmot.hát a kurva anyád xd szerencsére nem járt le az idő mire végeztem.utána megvédtem a nyomikat :) engem leginkább a minuteman küldetések zavarnak hogy lejárnak ha egy idő után ne mcsinálod meg őket.leadod és adja is az újat de ki kérte?most az a taktikám hogy már csak jelenteni kell preston-nak és akkor azt úgy hagyom :)
  • Lengyel2
    Én most direkt kipróbáltam, mi lesz, ha nem reagálok a segélyhívásokra (egyelőre én sem építkezem és nem settler-ezek): az Abernathy farmról jött vészjelzés, hogy megtámadták, én nem törődtem vele. Később nézem a térképet, a 3 főről 1 főre csökkent a lakossága. Pár nap múlva odasunnyogtam körülnézni, fülem-farkam behúzva, hogy lássam a pusztítást, ehhez képest ott a teljes család 3 fős létszámmal lelkesen kertészkedve. - Eszerint semmi negatív következménye, ha nem megyek oda segíteni?
  • Lengyel2
    Na köszi, pont ezt akartam kérdezni mostanában, hogy mennyi idő után spawn-olnak újra a kipucolt helyszínek?
    Az új Cleared sem egyértelmű, nekem volt többször is olyan, hogy még a helyszínen voltam, kiírta, hogy Cleared, közben meg hallottam ahogy nyiszognak a felső szinten még a csótányok, meg még találtam bujkáló raidereket is.
  • santibi
    Sziasztok. Ha a kutya "elhagyott" vmiert. Van ra mod, h visszahivjam magam melle?
    Koszonom a segitseget.
  • Myselor
    nekem is jópár helyről eltűnt a cleared.gondolom ha újraélednek a raiderek vagy bármik ott akkor.mindig újak lesznek.nem lehet mindent clearedre csinálni:)
  • Paranoia
    lecseréltem a kutyát Cait-re. El tünt pár helyről a cleared jelzés!?Nem igazán értem a dolgot.
    Pedig jóformán ezen ügyködöm,h ki pucoljak mindent.Bár még mindig nem értem mikortól számít annak egy hely.Van még ellenség?Vagy nem nyitottam,törtem fel valamit?
    Baaaaah
  • DonPedro22
    Az elején járok még... nem tudom pontosan a küldi nevét de 3 tárgyat kell legyártani egy kis bódéban generátor, antenna és még valami.
    Valamelyiket be kell vinni egy sugárzó területre a többit nem tudom, mit kell pontosan csinálni?
  • Bandicoot
    No akinek tényleg eltűnik a companion ne is keresgélje, úgysem fogja megtalálni.....
    Miután eltünt Piper az összes létező Settlementben valamint Diamond City-ben is megnéztem mindenfelé,sehol sem találtam....
    Végső elkeseredésben netet bújva megtaláltam a módját hogy magamhoz rendeljem (moveto player,stb). Diamond City közepén áltam odakerült...Nézem hogy elindul valahova meg ghoulokról pofázik,namondom követem,kiderül hol is volt...
    Bő 30-40 perces követős SÉTA (abszolút nem untam) után eljutottunk a Slog-hoz....Út közben nem egyszer el elakadt,de odaért..Na quickload vissza. Egyből irány a Slog...Piper sehol. Körbejártam kívül belül alul felül, a környező terepet is,aludtam 2*24 órát,de nem érkezett meg,eltünt.....

Úgyhogy ha sehol sem találjátátok akkor konzolba:
    prid "idszám" (idézők nélkül például Pipernek 00002f1f)
    moveto player

• Although
    Semmi én se foglalkozok ilyen hülyeségekkel :) Játszol a sztori jórészt független a házikótól. Foglalkozol a társakkal, sztori szinten is kapsz helyeket ahol tudsz aludni vagy vásárolsz és éled a betonpuszta lakó életét :) Rengeteg felfedezni való van. :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.01. 17:12:04
  • Bandicoot
    őőő nem akarok elkeseríteni senkit, de jóval több fegyver van ebben mint a Fallout 3-ban, és a modolásnak köszönhetően jóval változatosabb is...
    F3-ban a legtöbb fegyverenek csak a neve és statja volt más,kinézetre ugyan azok...
  • andrew83hun
    Hi All

Mi van akkor, ha én egyáltalán nem akarok sehova építkezni, bázist managelni és megvédeni senkit? Nem ragálok, ha támadják Sanctuary-t és úgy általában nem foglalkozok az odatévedt/odaküldött npc-k sorsával? Milyen hatása van ennek a játékélményre?
  • PTW
    Ugy ahogy van szar az arzenal ebben a reszben.
    Jo moka a moddolas, de nem kellett volna felaldozni a valtozatossagot es a mennyiseget ennek oltaran.
    Ez z a terulet ahol igenis a TOBB=JOBB

(Szorri, mobilrol nehezkes szerkeszteni, ezert az uj poszt)
  • PTW
    Utolso ponttal merhetetlenul egyetertek. Borzalmas otromba nagy fortelem az osszes fegyver.

FOV allitgatassal nemileg lehet javitani a helyzeten, de ez megintcsak egy olyan dolog ami modder rescue-ra var...
  • PiszkosFred
    Van mod, ami harc nelkul leereszti a kezet es a fegyvert, nem celra tartva folyamatosan. Hatha segit.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.01. 16:43:35
  • Jóózsf István #4191
    Köszönöm a megerősítést! Nem értem miért vették ki ezt a megjelölős ficsőrt, hisz eddig jól lehetett alkalmazni. Magam is azt a verziót választottam, hogy amint megszereztem egy holoszalagot, vagy feljegyzést, azonnal megnéztem...

Gauss puskát a vállalkozó szelleműek rögtön kettőt is kapnak! Jó, hogy 150 óra után rá is jöttem, hogy túl is lehet tölteni... Na mindegy. majd a második végigjátszásnál...

A menedékben levő nagyágyút meg, anélkül raktam el valami dobozba, hogy akár egyet is lőttem volna vele. (Nem szeretem a nehéz fegyvereket) A "Felvigyázó puskát" viszont azóta is használom, amióta a játék elején megvettem. Nagyon jó kis univerzális tisztogató (Kis recon-al és hangtompítóval)

Van még egy univerzális bajom: A fegyverek nagyon sokat takarnak ki a képből! Nem győzöm elrakni-előszedni őket, ha nem akarok lemaradni valami értékes zsákmányról. (magazin, bólogatós figura...)
  • Bandicoot
    Na remek....
    Csinálom a főküldetést, vittem magammal a detektívet mert mondta hogy úgyis dolga van a Memory Den-ben...Piper közölte hogy oké itt lesz ha kell valami (nyomda).... Most keresem Pipert,egyszerűen nem találom sehol.... Se Diamond Cityben se a settlementekben...
    Nat meg amikor egérkeztem Diamond City-be kirohant kiabálva hogy "Piper"...namondom követem,de nem vezet sehova csak átrohan egy hídon fel le rohangál majd vissza Diamond City....
  • Zozo0122 #4189
    Áhh, én a fegyvert nem akarom kiszedetni az ebbel. Majd ha magamtól ki tudom nyitni, akkor kiszedem. Egyelőre csak expertet tudok. AMúgy azt sajnáltam, hogy a kezdő vaultba nem tettem bubbleheadet...a 3. részben pl. ott volt a fater asztalán a medic bubblehead.
  • morcosqtya
    Nekem nem szedte ki.
    Van olyan
    magazin ami annak a sebzését (damage with cryolator) növeli. Tök hasznos... :-/
  • PiszkosFred
    Igen, erre celoztam az "alatta"-val. Ugy vettem eszre ezt is kozel ket hetnyi jatek utan :)
  • SaGa
    Azt a fegyvert a blöki is kiszedi, de ahogy olvastam a leírását, tényleg prototipus, lőszerhiánnyal. Max a páncélban mutatna jól, biztos nem cigölném magammal sehova, legföljebb ha valahova pont az kellene.
  • PTW
    En a vaultos lakatalat levo fegyverrel vagyok igy. De inkabb azert nem mentem vissza erte mert nem erdekelt :)
  • SaGa
    Jó, hogy eszembe juttatod, van ott egy páncélszekrény is, amit első éjjel, mikor ott pihentem ki a döglegyek okozta sérüléseket, még nem tudtam kinyitni... Ideje visszamenni.
  • Zozo0122 #4183
    Sanctuaryban voltál a

föld alatti pincében is? Valaki szépen felpakolt ott, még 3 aranyrúd is van elég szép értékkel:D
  • PTW
    OP= overpowered
  • Myselor
    attól függ ,nekem nem jön be hogy kurva lassú .de amúgy elég erős ja :)
  • morcosqtya
    Nem.
    Amúgy mi az az OP? :)
  • PiszkosFred
    Hat, nagyjabol 100 ora utan "jottem ra" arra, hogy lehet erdemes lenne megnezni, mi van Sanctuaryban mondjuk a hazak tetojen (illetve a maradvanyokon), vagy akar a hazak "alatt" :) Ugy, hogy sok-sok oraval elotte mar ezerszer korbejartam a helyet kihagyott es dozerolhato fa es acel anyagert... es megis, mit ad isten, sok ora utan is talal az ember olyan erdekessegeket, amelyek (utolag persze mar latom) majdhogynem kiverik a szemet :D
  • PTW
    Gauss rifle-t talalt mar valaki? Csak en erzem elkepeszto OP-nak?

• morcosqtya
    Ja, nem kötözködtem, csak elképzeltem, hogy milyen lehet az életben egy ilyen gyors "hackelés"... :)
    Assaultronok nagyon vaddisznók...
  • SaGa Jr
    Kimaradt egy szó (helyesen amíg nem áll harcban), csak kicsúsztam a szerkesztési időből. De jogos az észrevétel.
    Harcban álló droidot sajna már nem lehet áthekkelni.