-
Hat, koszi a tippet :) kozel 220 oram van eddig a jatekban, 2 karakterrel (egy normal egy survival), amit lehet lebontottam mar az eddig felszabaditott helyeken, a Tin Can, Can es Pencil pedig a legjobban megbecsult lomjaim, foleg a suly/kinyert alapanyag jellemzoik miatt.
Az varoskam alapozasanal utoalg mar banom, hogy nem betont hasznaltam (abbol bezzeg van dogivel), hanem colopoket vertem le elsore a "kozepso kis to" kornyeken, de mentsegemre legyen mondva, amikor elkezdtem, megfogadtam, hogy csak magamnak csinalok egy bazist, es kesz. (az elozo normal jatekban kielveztem a simcity minden elonyet, eleg volt) De aztan idovel megint kinotte magat es lett belole egy monstre 27 fos telepules (igaz ebbol 2-3 ember az eddig begyujtott tarsak), amely epitese kozeben nagyon elfogyott a wood es a steel. Annyira, hogy a bazist tamadok es a kornyekbeli osszes raider eldobott fegyveret is begyujtottem mar lebontani. Annyi eszem mar volt a vedelmi vonal epitesenel, hogy a varost korbevevo kerites alajait mar betonra tettem, ott sporoltam egy rakas fat legalabb.
De nem gond, mert mire elsetalok Diamond Citybol Moe-tol az Abernaty (vagykik) bazisra a farmer csaladhoz (neha utba ejtve a robotokat a kerteszetben), majd onnan vissza, addigra mind a ket-harom helyen ujratermelodik a kinalat es igy tudom folytatni a kerites felhuzasat. Kozben persze mindig utba esik egy-ket kozeli kuldetes, vagy csak sima raid egy olyan helyszinen ahova lowlvlkent nem mertem lemenni, stb., ami kozben mindig alszik az ember minden szaros halozsakban (nesze neked savegame), ami miatt meg persze porognek a napok :). Ovatosan haladok, mert legutobb 3 oranyi jatek ment a kukaba (kozte egy fasza legendary karddal, mert visszaterve oda mar nem spawnolt a legandary NPC), csak mert egy, nem talaltam sehol sem egy kurva agyat, es ketto, mert bator (ertsd, vak es barom) voltam, es hiaba deritettem fel a terepet, sajnos nem vettem eszre a raketas Mutanst az egyik epulet tetejen, az meg koszonte szepen es... reload.
Van par hely, ahova hetente egyszer visszaterek (ahogy SaGa mester javasolta), bizva az eltelt idoben es a respawnban. Ilyenkor viszem Adat, az van jelenleg teherbirasra fejlesztve (meg szerencse, hogy a shipment 0 kilos, igy oda nem kell magammal vinnem). Tudom, elvileg van megoldas, hogy vegtelen teherbirasuak legyenek modok nelkul is, de nem szeretek csalni, ha mar felvettem a szopoalarcot az ujabb epitkezessel, akkor meg is erdemlem... :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.17. 16:13:45