• Darun
    Open world-öt akartál irni sandbox helyett. Az útkeresés tényleg botrányos, mindig jót mosolygok mikor az NPC-k nekimennek valaminek, illetve a fontosabb jeleneteknél látszik ahogy be van scriptelve a mozgásuk (mondjuk ez még mindig nem olyan durva, mint a Metro volt) A csapattársak egyébként harcban szinte teljesen használhatatlanok, sokszor beállnak a lövésem elé, az ellenfél figyelmét sem tudják magukra vonni... szóval igazi degenerált botok. Én meg pont ezért tettem Ada-ra a legnagyobb lábakat, mert igy legalább néha nincs láb alatt (megjegyzem hogy valahogy még is lepréselte magát minden ajtón, igaz hogy egyszer negyed órájába került) Sokkal zavaróbb az amikor be van scriptelve az ellenfelek spawnolása. Pl bemész egy házba és váratlanul a ház előt megjelennek az éppen hazatérő raiderek.

broman: én is remélem hogy lesz még Fallout! Minden percben eszembe jut valami, hogy mi az amin még lehetne fejleszteni. Hol van még az, hogy a környezet rombolható legyen? Hogy a járműveket magunk is irányithassuk? Hogy a környezet teljesen interaktiv legyen? A rengeteg hiba ellenére is szerintem jó úton haladnak, az új motor talán megoldja a nem látható akadályokba csapódó lövedékeket is. Viszont nagyon nem örülnék ha a következő Fallout játék egy MMO lenne!