-
Kérlek fejtsd ki részletesebben, hogy milyen képességek és skillek hiányoznak nálad bizonyos küldetésekhez...mert én ilyenbe nem ütköztem soha. A Far Harbor sokadrangú küldetéseiben/jelöletlen 'küldetéseiben' előfordult bizonyos S.P.E.C.I.A.L. vagy/és skill szint megléte (de több lehetőség van és az egyiknek úgyis megfelelsz, a végeredmény pedig mindnél ugyanaz), ala New Vegas, de az alapjátékban ilyesmit nem észleltem... :) Mintha már említettél volna olyasmit régebben, hogy bizonyos ajtókat/ládákat nem tudsz feltörni, de 99% értelmetlen sokadrangú loot van a master lockos ládákban/ajtókon túl is, küldetések kimenetelét pedig nem befolyásolják sehogy. Én is voltam így, később visszamentem, feltörtem, de inkább ne is mentem volna, néha az útszélen 'jobb lootot fúj össze a radvihar'... :D
#5744: Egész jónak tűnik a bizonyos mod, új játékot kezdve használnám is, bár arra szerintem soha nem kerül majd sor. Általában egy helyre egyszerre mentem csak el, pénz van dögivel, csak az értelmes kínálat hiányzik időnként a tradereknél, a településeim többnyire már csillognak-villognak...mondjuk ennyire még nem toltam túl a biciklit, mint egyes megszállott építők, de az ilyesmit csak god módban csinálnám úgyis...de minek, nincs kedvem 10 FPS-en küzdeni, amint megközelítem az über településemet.
#5747 & #5749: A wood-steel-cement általában 1-2 százasával vásárolható tradernél alkalmanként, legalábbis a Far Harbor esetében, de a településeken is bőven van elég, bár a cement hamar gond lehet, a third reich építészetet kedvelőknek...
Tegnap végigjártam a Far Harbor kereskedőit a Children of Atom kivételével, felvásároltam minden rezes dolgot, lett 21 rezem yay. Lassan lesz fény az éjszakában...
Én a településeimet körülvevő overkill kerítéseket nem építettem sehová, kivétel Sanctuary, mivel ott még naív voltam. Aztán amikor megtapasztaltam, hogy hiába foltoztam be minden lyukat a házak körül és csináltam a hídnál, valamint a településen belül parton egy fegyveres checkpointot, amikor időnként a szemem láttára spawnoltak be az ellenfelek a település különböző pontjaira...f*ck immersion. :D A legjobb az volt, amikok elsétáltam az egyik berendezetlen, de egyébként teljesen összepakolt, falas-tetős házam mellett, aztán a korcs kutyák belülről nyitották az ajtót és futottak felém nyáladzva... :DD Szóval ebben a formában a körbekerítés halottnak a csók, minden településemen csak checkpointozom, úgyis tudom melyiknél hol jelennek meg általában az ellenfelek...amelyek nem besétálnak, hanem spawnolnak...gondolom van valami követendő navmeshük a településeket támadó ellenségeknek aztán amint észleli az enemy a kerítést, buta megkerülni, 'beakad' és azt hiheti a progi, hogy valami bug miatt nem fognak eljutni a céljukig, ami a küldetés teljesítését veszélyezteti, aztán nemes egyszerűséggel 'bespawnolja' őket a célhoz, akár a falas település közepére... 
ui.: Nálam 370 óra környékét ír a mentésemnél a játék (1 karim van), a Far Harborban eddig kb. 44 órám van, persze ebből sok a settlement pimpelés volt, feleannyi lehet az érdemi tartalom survival mellett is... :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.05.17. 18:07:34