Darun#5755
A játék elején sokszor hiányzott az Advenced/Expert zártörés/hekkelés. Nevessetek ki nyugodtan, én 20. szint körül jöttem rá, hogy működik a játék skill rendszere, addig csak a képességeket növeltem. Most pl még nincs meg az Armorer skill, a Science, meg asszem még valami hiányzik. Ezek ahhoz kellenének, hogy a robobrain-nek tudjak normális testet csinálni. (a reakciójából itélve, miszerint béna vagyok és ő nem olyan robottestet képzelt el magának, mint amelyik én csináltam, felteszem van olyan opció is hogy megfelel a kész termék az izlésének és akkor talán másként reagál. Tudom hogy igy is tovább enged, hiszen a küldetésekben való továbblépést szándékosan nem kötötték skillekhez, de azért igyekszem olyan karaktert vinni, ami számomra hiteles, illetve nem mindig jellemző rám az épitésnél is emlitett minimalizmus) Illetve vannak olyan küldik (Pl a Silver Shroud-os) ahol karizma kell, különben meghal a túsz, vagy harci skill (mint pl a Forge-os boss ellen) Am az adv és exp zárak és terminálok nekem is nagyrészt csalódást okoztak.
A bespawnolást meg sztem azért rakták be, mert tudták hogy sokan megpróbálják majd teljesen bekeriteni a településeket, és máshogy nem tudták megoldani. Majd talán ha a Fallout 10-ben lesz rombolható környezet...