• PiszkosFred
    "A bespawnolást meg sztem azért rakták be, mert tudták hogy sokan megpróbálják majd teljesen bekeriteni a településeket, és máshogy nem tudták megoldani. Majd talán ha a Fallout 10-ben lesz rombolható környezet... "

Lehet :) Az egesz sorozat, de talan a motor (es elodjei) egyik legnagyobb hibaja es hianyossaga, hogy botranyosan szar - es meg lehetne sorolni tiz hasonlo dicsero jelzot - az utkeresesi technikaja. Az pedig egy sandbox vilagban, ahol tenyleg korlatlan urai vagyunk a cselekedeinkent, - sot, mar epitkezhetunk is -, es ahol megannyi tarsunk van, aki kovet minket, az egyszeruen botrany. Csak azert nem huzza fel magat rajta a legtobb ember, es inkabb legyint, mert mar megszoktuk a korabbi reszeknel (FO/TES), hogy "ez ilyen". NA, szerintem ezert is van inkabb a benti spawn, mert tuti, hogy sose talalna be egy tamado raider vagy mutans egyseg a bazisra, hiszen mar egy lepcso, vagy akar "20 centis" szintkulonbseg is komoly fejfajast okoz a draga egybites telepeseknek is :)

(egy idoben csak ezert szereltem Ada-ra "mister handy" labakat, hogy legalabb amig lebeg, nem akad be sehova sem...)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.17. 20:50:42