• PiszkosFred
    Far Harborral es annak tartalmaval jelenleg szart sem erek, mert egy, meg nem jelent meg, ketto, season passal nem leszek fasz, hogy letoltsem a wiragbolti betas valamit (de lehet, hogy nem jol ertettem az egyik itteni kommentet a mult hetrol). Majd par nap mulva megjon, addig van mit csinalni, boven sok. :)

Random tradereket szoktam nezni, mindig, de eddig nem volt szerencsem wooddal. Mindan mast mar lattam itt-ott, de woodra nem emlekszem (egyebkent megvettem volna). Semmi extrat nem epitek a bazison, sot, eleg puritan, de ettol fuggetlenul eszi a fat kemenyen. Egyedul csak a robot muhelye az, ami fembol van, minden masnal ragaszkodtam egyelore a fa alapanyaghoz, meg a vilagitas is olaj lampakkal lett megolva (ami miatt az olajat is kajtattam egy idoben, de mostmar van annyi, hogy az Ewingok hozzam jarnak kuncsorogni par hordoval).

Sanctuaryban korabban mindenfele spawnoltak, de itt most mindig a kapu elol jonnek. Direkt kifigyeltem ezt is, meg azt, hogy melyik bazison hol spawnolnak a settlerek egy-egy alvas vagy reload utan - na ez aztan egy rohadt idegesito bug -, igy most mindenki jol iranybol erkezik, a lakok meg a kocsmaba spawnolnak, win-win. Egyszer egy Deathclaw bejutott, mert az nem tamadott, csak az erkezo tradert kergette, illetve a tehenet, az meg kinyitotta a kaput (nanahogy) es vegigrohant a "falun", a DC meg utana. De leszedtuk, bar szep pusztitast vegzett a settlerek koreben.
    Ez meg a jelenlegi kis varoska, tenyleg semmi extra nincs benne, csak egy random negyszogletu telephely, deli oldalon mar kesz fallal :) (a tobbi is keszul, ha lesz eleg fa...)