• Darun
    Szerintem meg egy játék attól lesz jó, hogy több mint 600 órám van benne 2 végigjátszás után (New Vegas) és nem 30 óra után hagytam abba (Skyrim) de hát izlések és ficamok.
    Amiről egyébként szó volt, az sztem is sima assaultron, esetleg dominator, de nem Devil, az biztos. Azok egy kis katonai checkpointon vannak, ha jól sejtem ez van ott, ahol a raider gang is, amihez el kell kisérni a synth ügynököt. Ez volt az amiről múltkor meséltem, hogy odamentem, a nyakunkba esett egy BoS heli és elkezdtek egymásra lőni. Aztán az ügynök elmenekült, a BoS meg belefutott abba az assaultronba, ki is nyirta az összes BoS-t, szerencsére nem maradt sok élete, meg ugye már lvl 90 környékén vagyok, annyira nem nagy cucc. De meg kell mondanom, még lvl 90-en, normálon is van olyan ellenfél, amibe meggondolom hogy belekössek e.
    Egyébként valamelyik nap én is találkoztam egy halálfejes ellenféllel, ami azért ezen a szinten már meglepő, de úgy rémlik ő is egyetlen fejlövés volt, szóval...

Viszont lenne egy kérdésem a NW DLC-vel kapcsolatban.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van az a gyűjtsd össze az összes Medalion-t. Nahmármost én megszereztem az összeset, az előtt hogy felvettem volna a küldit. Esetleg egy még hiányzott. Viszont azt irja hogy a Treehouse sincs nálam, holott emlékszem hogy megszereztem, az inventorimba is benn van, de vissza is mentem oda és nem találtam a dobozban. Eldobni nem tudom hogy újra felvegyem, mert quest itemet nem lehet eldobni. Igy viszont teljesiteni sem tudom a küldit. Erre van valami megoldás?