• harras25
    Szerintem alapból érdemes közelharcos társat választani, csak ugye survivalon előfordul hogy hazaküldi a progi ha sokáig ütik fekve vagy nem tolsz rá stimpakot.

NH: hát mindjárt az elején lementem a sziget csücskébe a bosszúálló vénasszony küldije miatt, jó nagy nyüzsgés volt hosszú úton komoly ellenfelekkel egy nekifutásra, véletlenül megtaláltam Acadiát is.
    De az út végére az összes lőszerem kifogyott, hát lőszer nélkül pont a célnál meghaltam kétszer. Ü'hogy elkértem Caittól a puncture fistet, stealth boy 2x betolva, power armor és cait nélkül beosontam a bázisra, így eljutottam a bossig, pár hátbaveréstől kész volt, vissza se lőtt, kifelé meg rohanás a kisruhában mert elfogyott a stealth boy. Aztán még mindig lőszer nélkül visszaindulás van most, rengeteg ellenfél most is, csak próbálok elnavigálni köztük lőszer híján, de véletlenül rátaláltam Nucleusra is.
    Cait meghalt azaz elküldte a progi a Taffingtonba baszki, IRL is 1 nap mire visszahozom. Sokat gyengíti a fegyvereimet és a teherhordó képességemet a jelenléte, de meg van a lover's embrace perk, meg mostanában mióta modifikált sugárhajtású kalapácsa van még hasznos is tud lenni néha, elég jó bírja a közelharcot és nagyokat is suhint míg lőállásba bújok. Egy darabig legalábbis.

Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.11.01. 11:04:11