Darun#6414
Asszem Cait volt az első társ, akire mindenféle legendary szar páncéldarabot rádobáltam. Hmmm... nekem is ő a Love E., pedig mintha az elején Piper-el is románcoltam volna. No mindegy. És én is utánégetős "kalapácsot" adtam neki :D Meg Danse-nek is, de a gyökér az összes lőfegyvert felszedte előlem igy is. Akkor akadtam ki, amikor a Nuka-Nuka Launcer nem volt sehol. Mit szoptam azzal a küldivel, erre sehol az über fegyver. Hazamegyek, le akarok pakolni, mondom ettől a gyökértől is elveszem a cuccait, mert betettem hozzá 5 super sledge-t, erre nem nála volt? De tegnap megöltem a majmot, szóval bosszúm útól érte. De hogy hogy keveredett ide Danse?
Még régebben elhatároztam, hogy a Gloving Sea-t egyszer majd bebarangolom PA-ban. Ehhez ki lenne ideálisabb társ mint ő? Nem volt kedvem elküldeni amikor folytattam az Institute-os küldiket.. és őt vittem magammal Bunker Hill-be. Elvileg még mindenkivel jóban voltam, tehát senki nem lőtt rám. Shaun küldött oda, tehát velem volt a synth ügynök, de előtte szóltam Desnek is. És közben Danse volt a társam. Vicces volt ahogy mindenki lőtte a synth "kurzort", de ugye folyton feléledt. Háromszor szaladtam körbe, mire mindenki meghalt és összeszedtem az összes lootot. Aztán... megöltem a "kurzort" és elengedtem a syntheket. Shaun nem örült neki, de ez van Ennek ellenér még is úgy néz ki hogy az Institute oldalán fogom befejezni, ha már én lettem a vezetője. A BoS-t momentán nem fogom sajnálni, de igazából nem könnyű dönteni a "vasút" és az "intézet" között. Egyikkel sem tudok teljes mértékben egyetérteni, főleg mióta tegnap betévedtem a synth gyárba és láttam hogy csinálják őket.