-
Malachit #6427 Elvittem a karaktert lvl19-re Survivalban. Kitoltam az Agi-t 9-re, az érzékelést 8-ra (9 a cél penetration miatt), Karizmát feltoltam 6-ra leader miatt. Erő még és kitartás még mindig 2-es :D Most az erőt akarom feltolni 6-ra a pakolás miatt, mert állandóan tübb a felszedni való cucc, mint amennyi teherbírásom van :/ Skillekbe eddig csak a lopakodást, zártörést, ellenálló beleket és a L leadert pakoltam ki, amennyire engedte. Fegyver és craft skillekből semmi sincs még meg.
Fegyvernek egy legendás dupla sörétest használok véreztetés bónusszal. Így a tervezett sniper stílus még messze van, de ez a legeffektívebb fegyverem egy jó ideje (egy csótány dobta :D ). Ezzel meg tudok ölni mindenkit közelről (lőttem már egy AP poolból macit, legendás ellenfeleket is le probléma nélkül.). Csak így a lopakodási sebzés bónusszal vannak még gondjaim, mert relatíve hamar észrevesznek még (nem fullos perk miatt). Próbáltam sniper vadászpuskát 308-ast, de rátolt skillek nélkül 40-es sebzéssel kész szenvedés volt, meg megint előjöttek a régi számomra élvezetromboló hátulütők. (értsd, látom a célpontot tisztán, még fejbe is tudom lőni, de lövés után csak találatot jelez és beaktiválódik a figyelmeztetés, de sebzés meg semmi. Ergo sikerült megint sebzés határon kívülről rálőnöm a célpontra, csodás. VATS-ban meg így totál nem jó még mert hiába van 190+ AP-m 3 lövés után kifogyok és még a fontosabb célokra sincs jó esélyem (kéz, láb, fej) csak a testre, ami meg ennyi sebzéssel egy vicc kategória. Közelre meg természetesen használhatatlan. Másodlagos közelharci fegyvert meg nincs erőm lőszerrel együtt cipelni. Így egy ideig még marad a sörétes.
Amúgy nem tudom, hogy él-e még az amit az első kijövetelt követő játék során tapasztaltam. Konkrétan olyan érzésem volt hogy csalt a gép, ha megnöveltem egy fegyverskillel a sebzésemet, a gép az ellenfelek szintbeni hp-ján is igazított valamennyit a megnövekedett sebzéshez. De lehet csak én éreztem ezt...
Elsőre a dilis kutyával rohangáltam, de a dögbe alig lehetett cuccot tömni (na jó, egy rakétavetőt még le tudott nyelni :D ), valamint egyszer csak eltűnt mellőlem 2 napra (IRL 2 napig nélküle mászkáltam, és hiába kerestem nem volt sehol sem /szokott helyeket néztem/, nem játékidő és nem a játékba fektetett idő értendő). Parancssort nem tudom hozzá hogy magamhoz vagy pontra rendeljem. Úgy oldottam meg, hogy felszedtem a házirobit és azzal mentem tovább. Ekkor felajánlotta, hogy a megszokott módon x helyre küldhetem. Hát elküldtem oda ahova való volt épp szerintem, azóta rá se néztem :D A robottal sokkal jobban jártam. 30-35 kiló helyett kb. 100-at bír el és harcban se rosz :) Csak ne pofázna állandóan :D
Settlermenteket elkezdtem fejlesztgetni, meg kiépítgetni. Párat már összekötöttem karavánokkal. Egy a bajom, hogy sajnos csak a nyersanyag közös továbbra is, a lőszer, fegyverver nem :/ Szép meló lesz, ha valahonnan át szeretnék majd költözni.
BOS-t ignoráltam, oda se mentem hozzájuk a szignáljukra. Jelenleg elakadtam, mivel nem tudom mit csináljak. A kezdő területen lefele a katonai erődnél lévő korházzal bezárólag már mindenhol voltam. Ugyan ez a helyzet a szupermarketig (lego gyárat belevéve). Jobbra meg a RR vasútállomás a határvonal. A Minuteman küldetések meg most mind a térkép távoli elszórt pontjaira szólnak, de én meg szeretem szisztematikusan felfedezgetve csinálni a dolgokat, nem átrohanni az egész mapon egy küldetésért, főleg nem survivalban :/
Nuka kieg belépő pontot véletlen megleltem, de az assaultronok elrisztottak :D Aktív még a robotos szignal is, de azt meg nem tudom merre van :/