11630
-
Darun #6230 Azért azt nem mondanám hogy nem kell izgulni. Mentetél már úgy állást, hogy visszatöltve azonnal meghaltál? Nah az a csellendzs! xD -
Pontosan. Modokkal es quicksave csalassal mar gondolkodni es izgulni sem kell (bar aki nem szereti ha megb*sszak, az ne alljon kurvanak ugyebar), akar bevallja az ember, akar nem, alapbol maskent reagal bizonyos szituaciokban, ha tudja, nem sokat veszithet. Nincs akkora kockazat, mint 3-4 oras session vegen menni haza/kozeli ismeros taborba az agyad fele, megrakva minden jo szajreval, es imadkozva, hogy ne kosson beled senki sem. Mindezt gyalog, este, minimalis latasi viszonyok mellett, fertozotten es ehesen :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.09.09. 13:53:00 -
Azér jobb a camping nekem mert nem lehet spammelni mint a quciksave-et és csak szabad ég alatt hsaználható igy a survival életértés is megmarad és az agyvérzés se visz el:D -
harras25 #6227 Mint ahogy a Trójában elhangzott, az istenek irigylik az embereket, mert azzal a tudattal élnek, hogy bármelyik pillanat lehet az utolsó. Szerintem ez a survival életérzés a leginkább, nem szeretném magam ha nem így használnám, máshogy is játszanék, nem lenne jó. Még akkor se ha tegnap szerintem agyvérzésem volt :D.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.09.09. 13:27:34 -
Although #6226 Lehet a quicksave mod is jó megoldás. Végül is :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.09. 13:08:11 -
ismerős:D ÉN inkább feltettem egy camping modot és nincs agyvérzés meg a világvégén ágykeresgélés órákig:) -
Furious puncturing power fist, 41-es szinten 4-5 ütéssel, glowing deathclaw, huss :D -
harras25 #6223 Tegnap elindultam level 21-en, éppen meg lett, üres volt a csík, Combat Zone felé (meg lehet úgy csinálni hogy nem ölöm le az összes raidert ?). Útközben supermutantokba botlottam, valahogy túléltem. Aztán gunnerekbe, azt is. Akkor bementem a Leyton Towerbe, hát ha lesz ágy, de egy csomó raider támadott. Valahogy leöltem őket, de a tetőn power armoros raider fogadott, az elől elfutottam, már sajnáltam volna ennyi ölés után meghalni. Volt egy matrac benn, de nem álltam meg, mert nyomomban volt az ipse.
Kinn az utcán valami fura csapat támadott meg, de legalább volt gamma gunjuk, jó kis fegyver... de már nagyon akartam egy ágyat. És ellenség mindenfele Diamond City és Goodneibourghood fele is. Valami középiskolán akartam átvágni, jött egy raider, aztán még egy, a gamma gunnal nem volt gond. Aztán jött kettő, aztán négyen lettek majd hatan. Visszamenekültem az utcára, jöttek utánam. Közelharc. Jet, psyco, med-x, deathclaw steak, stimpak be. Valahogy túléltem lábamnál hevertek. Lőszerem majd mind kifogyott. Mondom elosonok valahogy a "jószomszédokhoz". Útközben minde féle ellenségek, ki akarom kerülni őket, Combat Zone is megtalálódott a külső őrök rám támadtak, elintézem őket és futok tovább. De egy zsákutcába szorultam és synthek jönnek felém de még nem vettek észre. Előveszem Kellog pisztolyát vagy négy golyóm hozzá és akkor AP használat, lesből. Hát bakker mind a négyet ellőtte a levegőbe nem is a synthek felé. Azt hittem gutaütést kapok. Kutya rájuk ront, hamar megnyekken szegény de én kihasználom a helyzetet és elsprintelek a synthek között, HP 20%-on. Először rossz fele kanyarodom, Supermutantok, egyet lelövök a "kutyájával" együtt, meg véletlenül egy telepest is. és fordulok is meg és rohanok tovább, valahogy elérek Goodneibourghoodba. Megyek KLEO-hoz kezdené a marketing dumát de már 200 az IRL pulzusom, gyorsan barteroljunk és megyek aludni. Szóval megnyomom a gombot hogy ugorjuk át rizsát.
Nem vettem észre hogy a kezemben van még az utolsó pisztoly amíhez volt lőszerem. Az utolsó golyómmal pofán lőttem KLEO-t. Utána azonnal meghaltam. Néztem magam elé és atsuhant az agyamon, letörlöm az egész játékot a gecibe.....és ennyi gyilokkal majdnem szintet léptem....
(aztán persze nem töröltem le) -
harras25 #6222 Tettem egy villanyoszlopot a tó felőli tornácra egy generátorral stégre, jó hülyén néz ki, de a fal túloldalán van az ágyam mellett az olvasólámpa ahogy sunsetjoy javasolta. De nem világít a belső lámpa. Amit írsz a ház faláról azt most nem tudom elképzelni, hogy kellene megcsinálnom. -
laikuss #6221 Ezt még nem próbáltam, én a ház falára teszem a csatlakozót és arra a vezetéket.
Viszont pl. a világítótoronynál a házban és a házon lévő lámpákat nem lehet feléleszteni, de a legnagyobb baj hogy le sem tudom szedni, és hülyén néz ki a lámpa mellett lámpa. -
Although #6220 Jól látom a legújabb buildhez még nincs script frissítő? Tehát még nem javalot feltenni a patchet? -
Villanyoszloppal próbáltad? Lerakod a "felkapcsolandó" lámpák közelébe (van neki "területe") az oszlopot (kívül is lehet a házon), és az oszlophoz kötöd hozzá a vezetékkel a delejt. -
Már megválaszoltam. Nem warez. Nvidia. :) -
harras25 #6217 Warez ? -
harras25 #6216 Óvatos vagyok nagyon, sokat elfutok. Ágyakat mindig feltérképezem mielőtt belemegyek egy nagyobb harcba. A Dunwich bányát többlépcsőben takarítottam ki, nem voltam rest a Slogba menni aludni többször is (kaptak tőlem egy víztisztítót a medencéjükbe jópofa). A power armoros raidert kispisztolyommal lőttem le, fél óra alatt jött le a festék a páncéljáról és közben még egy Deathclaw és egy Assaultron is bezavart. Most már van olyan pisztolyom ami 115-öt sebz, meg két darab 70-80 körülit, csak a lőszer szokott elfogyni. Az a jó mikor előveszem a legjobb pisztolyom mert baj van, beadom a buffjetet, a pschyot, a med-x-et meg stealthboy-t magamnak, aztán odaér a duplán mutant mutant hood a gazdáival és a két idáig (órákig) tartalékolt golyót ijedtemben ellövöm a levegőbe.....és nincs reload, elbasztam ez van. Erre futásnak eredek, bele hat darab mirelurkba, az egyik legend. És pont elmúlt a stealth hatása.
És marha búszke voltam hogy ezt mind túléltem, hazajutottam aludni. Sokkal jobb érzés volt mint normalon százakat lehentelni.
A Taffington csónakház lett a házam, van kertészem is (az ex-vaulttec ügynök) még iderendezek egy háziasszonyt is meg bútorokat és ennyi. Víztisztító, őrtorony, világítás van, csak a beltéri és fali lámpához nem tudom hogy kell áramot vinni.
-
SaGa #6215 Közben lejárt a javítási idő, de megtaláltam: az 5210-es posztban a megoldás. A recon scope nézete ragad be ilyenkor.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.09.06. 21:00:21 -
SaGa #6214 Valami nézet (fegyvertávcső éjszakai mód?) „beragadt”. Nekem is volt ilyen, de már meg nem mondom, hogy sikerült megszabadulni tőle. Tavaly év végén, vagy idén év elején elején volt róla pár beírás, mert más is beleszaladt, keresgélj a topik akkori beírásai között.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.09.06. 20:49:50 -
Darun #6213 És annak mi lehet az oka, hogy minden szürke lett a játékban? Mármint maga a játék, mert pl a jelölők továbbra is zöldek. Ez a Vaultos DLC utáni frissités óta ilyen nálam. -
Darun #6212 Sőt! A Silver Shroudot meg még el is játszhattuk ;) -
Although #6211 Pedig a mai világban nézve a modokat amik készülnek még a 3dnpc készítőjének is írtam. És ők porig alázták a skyrimet npckkel. :) Negatív nem megy? :) Az is a világhoz tartozik. És most jelenleg az egyik első számú cég ebben a kurva jó világban ahol már a számítógépes játékokra kenik a dolgokat. A Beth kijött a nuka worldel. Egy olyan cég amit a szar világunk "krémje" árgus szemekkel les :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.05. 19:47:16 -
Talán majd bemodolják companionnak, vevő lennék rá... :D -
Although #6209 Telhetetlen vagy ez a helyzet :) -
Csak kár hogy Red Eye (raider radio host) nincs sehol és küldetésben sem szerepel, pedig kegyetlenül agyamenten szórakoztató figura...a Fallout 3-ban Three Doggal legalább találkozhattunk és a Diamond City Radio Travis-ével is... :) -
Although #6207 Komolyan nem értem az embereket. Mi a rossz ebben? Vannak karakterek nem is akármilyenek! Élő világ, beleüvölt az arcodba.
Mi a rossz ebben? Tényleg csak a skyrim kell? Idióta fasz karakterekkel, ahogy látom a kis srác köpenybe, rohanva fakardal a kezében, "dragonboorn, dragonbooorn". Csak ez a jó?
Edit: Ez ordít a metacriticen ez ordít néha itt is rejtve. Mikor nem értem a kifogásokat. Csak néha utal rá "pozítiv" út nincs csak gyenge szar. Ez nem erről szól. A karakterek, komolyan, befosok rajtuk :D Élnek!!!!! És ezt a Beth csinálta!
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.05. 19:40:01 -
Although #6206 Nem bizony! :) -
Although #6205 Értem a nyafogást a pozitív dolgok hiányról. :) Okés. :)
De ezt a világot így kellett megcsinálni. Örüljetek ha van benne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ámulok, bámulok, nem térek magamhoz a beth bevállalt egy negatív sztorit kegyetlen alakokkal.
Ez a szerepjátszás nem az amikor csak nyálas szarok közül választhatsz. Tényleg meglep a Beth ezzel a játékkal. Ez a szép az életben érik meglepetések az embert. Eddig le a kalappal! Mondom ahogy végigsétáltam és hallgattam az npcket a három oldal alakjait már hidegrázos volt. Istenem. Nem emlékszem mióta várok egy sablontól eltérő sztorira. Ami negatív de engedi a szerepjátszás lehetőségét ha nem pozitív karid van hanem negatív. utoljára nagyon régen egy mmoban a conanban az aqulionia szerveren. -
Akkor szerinted sem lett 'komolytalan'? :) -
Although #6203 Ma sokadik visszatöltésre meglett. Hááát látom sokaknak nem tetszik a nuka world nekem, odavág!!! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy mész már az elején és hallgatod az npcket az egész fasza a háttér fasza, minden forintot megért eddig amit ráköltöttem. Istenem végre nem egy kibaszott nyálas dlc :D -
Although #6202 Hát ezt beszoptam :) Nem részletezem, a nuka world pofás lett. Emberek egy Bethtől aki fényesre nyalja a hülye seggeket egy ilyen boss harc :D Nem kicsit nagyon nagyon beszptam :D Leírtam őket és tessék akkora szopás amire nem is emlékszem mikor volt utoljára mikor ügyesen nem tudok valamit passzolni. :D Nagy Grats a Bethnek. Nem hiszem el, hogy ők csinálták! Ezt nem. Teljesen szembe megy az üzlet filozófiájukkal. -
JakyHUN #6201 Hah....kiváló! kösz szépen!
-
Nvidia kártyád van? A legutóbbi frissítés baszhatta el. Az ambient occlusion beállítást OFF-ra kell venni.
"Change the ambient occlusion to off or HBAO+. That should fix it for you. "
link -
Próbáltad újraindítani? -
JakyHUN #6198 Üdv,
Tegnap kezdtem el játszani a fallout 4-gyel, és van egy nagy gondom. A pip boy tartalmai olvashatatlanok, mert annyira sötét, mintha egy nagy fekete paca lenne a közepén. nem lehet azzal valamit csinálni? így nem igazán lehet vele mit kezdeni -
Although #6197 Ezért használok folyamatosan offline-t meg kapcsolom ki a frissítést csak amikor okés akkor nyomjuk. :) -
Although #6196 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!S trapprerek elégé kreatívak. Épp besétáltam egy csapdába, és megszórnak rendesen mindennel amijük van, körbe is veszik a helyet ahol meghúztam magam. Le kellene lécelni de nem adjuk fel. Meglátjuk, hogy lehet ezt megoldani. :) -
Although #6195 Legyen pozitív is. Bejutottam azért a szigetre. :) A Beth egyik legjobb dlcje amit eddig láttam :D
Faszás környezet, faszás ellenfelek, köztük jópár olyan amit el kell kerülni mert esélytelen :) Jópofa sztori, jópofa karakterek. Magával ragadó kis terület.
Edit: Korábbi mentést használva megoldottam, bementem egy olyan helyre amiről azt gondoltam a helyhez vezet. Végül is ok lett bent a radir már megvolt. Kijöve meg szépen elosontam a tömeg mellett. Megtalálva akit kell szépen behajóztam. Ahol eddigi legtöbb visszatöltésem van :D
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.09.03. 15:38:25 -
Alkatrészekre akkor is szükség van, mert tegyük fel ásót találtak például az ásó múzeumban ami a Nuka World területén van, shovel stock kipipálva, de ha házi lenne minden alkatrésze, akkor kb. a pipe rifle szintjén lévő hulladékokkal mászkálnának, mert házilag nagyjából azt lehet megcsinálni a wastelanden, amikor komplett iparágak szűnnek meg létezni, amelyek AK szinten komplex fegyvergyártáshoz szükségesek... :) Szóval elméletileg szükség volt egy tisztességes pre-war készletre azokból a fegyverekből, legalábbis az alkatrészeik nagyrészéből. No de felsleges részletesen belemenni, amikor egyszerűbb indok az 'ez egy játék'... :D
ui.: A jelenkori USA-ban persze hogy minden sz4rt összeraknak, az ottani fegyverkultúrával, testreszabással és azt övező iparágakkal. Mondjuk egy AK-t 'életben tartani' egy ideje nehezebb számukra is, mióta tiltják vagy legalábbis korlátozzák az AK-hoz tartozó mindenféle termék beszerzését, mióta embargóznak Oroszországgal...
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.09.03. 12:01:45 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azok az AK-féleségek házi fegyverek, szóval pre-war gun cache nem jöhetne szóba.
Amúgy azt a fegyvert innen vették át, 2012-ből Shovel AK -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez nálam kimagyarázható azzal, hogy a raiderek világában vagy, az ő szellemi színvonalukhoz igazodik az adott feladatok színvonala. Ami nem túl magas.
Az új fegyverekből viszont tényleg kevés van és amelyik ötletes, az aligha használható folyamatosan, az erősen korlátozott lövedékek miatt. Valamint az is érdekes, hogy honnan szerezték a raider bandák ugyanazt az AK-féleséget (csak másképp modolták) amelyet senki sem látott még az egész Commonwealthben... Ez kisséplothole, mert van valamenyi, elégséges háttérsztori a raidereket illetően, de nem emlékszem arra, hogy lecsaptak volna valami nagyobb pre-war gun cachere amiben szinte csak olyan fegyverek voltak. Persze mindez még mindig nem akkora plothole, mint a Quantum X-01 power armor a Galaxy Zone-nál, amelyet elvileg pre-war tettek oda...és valamelyest a többi Nuka World-ös X-01 szintén, de ez már az alapjáték furcsasága is volt.
A kifutó fiúság is megmagyarázható azzal, hogy volt egy semmirekellő bossuk a raidereknek, aki megígérte a nuka world elfoglalását a 3 bandának, majd belesült és a végét járta, az citrompótlóként funkcionáló, a bandák vérszomját ideig-óráig kielégítő gauntlettel...vagyis a háttérsztoriból megtudható, hogy valójában nem ő találta ki az egészet, hanem a mögötte lévő mastermind Gage, aki számára amolyan életfilozófia, hogy tudna ő vezetni is, de a második vonalban nagyobb biztonságban van. Őt is lenyakazták volna egy idő múlva az overbossal együtt, mivel egyre fogyott a hatalma a tétlenséggel. Mi pedig a vault dwellerként nagyjából ugyanolyan hiteltelen alakként lépünk a bukása szélén álló overboss helyébe, ha nem még hiteltelenebbül, így nem csoda, hogy egy rakás fegyveres haramiát nem tudunk jobba-balra utasítgatni ahogy kedvünk szottyan, annak ellenére, hogy formálisan mi vagyunk a főnökük. Viszont ők vannak túlerőben, így az erősebb kutya b4szik életfilozófiájukban ők b4sznának ha arra kerül a sor...ezzel el is jutottunk az immár szerintem is megmagyarázhatatlanul hiányos 'good guy szálhoz', ami szörnyen kidolgozatlan. Még ha lehetőség lenne arra, hogy behívjuk a minutemen erősítést vagy akármilyen frakciós támogatást, az általunk előzetesen képviselt world state szerint és kiirtjuk őket csapatosan, az egy reálisan elfogadható megvalósítás lett volna...de egyedül...sőt még meg sem lehet őket mérgezni titokban összehívott találkán vagy valami...ez tényleg félkészség. Titkon mintha számítottak volna a fejlesztők arra, hogyha valaki ezt a DLC-t megveszi, nem fog good guy karaktert képviselni, nem arra van kitalálva az egész, az alapvető elsődleges tartalom ellentétes vele...mindez mondjuk elég nonszensz azzal a marketing szemlélettel, hogy minél szélesebb közönség számára minél élvezhető terméket adjunk el... -
Fallout 1.7.15 kijött és már a jelenlegi F4SE nem kompatibilis vele. Most lehet megint várni :(