-
harras25 #6428 Szerintem a lootolás annyira cél amennyire kell a pénz lőszerre meg aid-ra. Én legalábbis kibírtam hogy ne legyek kukás, hanem a harcos :).
VATS: én nem erőltetem és ahogy olvasom más sem. A P.A. nélküli (el)rohanáshoz jó a sok AP, ennyi.
Sebzés: csal, nehézségi szintek szerint, belinkeltem, ezen a fokozaton vagy hatszorosan. Ezért fontosak a sebző perkek, ezekkel lehet kiegyenlíteni. Ha feljebb mész a szinteken akkor egyre erősebb, modifikált ellenségeket ad, azokra már kell a jó sebzés.
Companion: tudom hogy mindenki cipelni és cipeltetni akar de szerintem ez másodlagos. A társadat oda küldi vissza ha nem segíted ki stimpakkal ahová utoljára küldted. Ha még sehova akkor ahol találtad, a kutyánál ez az induló szektorban lévő "rakéta" benzinkút. Egyébként ki is írja mikor elküldi. És jó a kutya mert nem kúrja el a lopakodást és ha lövész vagy akkor főleg jó, mert pl főleg a supermutantok amíg hadakoznak vele addig lőhetőek messzebbről. A kutya nekem volt hogy az életemet mentette meg így, mert amíg ővele kergetőzött egy csapat synth én ell tudtam rohanni közöttük biztonságba majd onnan egy ágyba. De már nem vele vagyok, mert mégis inkább Cait legyen a szeretőm.... És van a magányos kalandor perk (több fokozatban), az társ nélkül növeli a cipelőerődet, páncélodat és lőerődet is.
Valentine meg azért jó társ mert kurvajó a dumája, igaz cool "arc". A robottal lehetetlen lopakodni, legalábbis nekem nem sikerült.
Settlement: át kell gondolnod, akarod-e tunnigolni őket, vagy elég ha van ágy meg tiszta víz mindenhol. És azt is hogy minutemenként, vagy csak magadnak. Mert amúgy ez sem kötelező :).
Bos: az elejét érdemes megcsinálni mert f. core és egy jófajta lézerpuska a jutalom.
Kiegek: ráérsz még.
Folytatás: ezermillió lehetőség van, fel fogod találni magad :).
Csalsz vagy csak ágyban mentesz ?
Utoljára szerkesztette: harras25, 2016.11.03. 12:32:49