37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • 400V
    Bocsi de WOT ban szerintem a játék tier 8 és fölötte kezdődik. HA már tier 6 én KV1S t azért tartok mert kapok érte ingyen slotot. NEm érzem élvezetnek azt hogy OP cuccal gyengébbeket alázok.
  • Nazarov77
    A sok elvakult fanboy is folyton ezt szajkózza hogy jajj nem a grafika számít hanem a gameplay, de arra már képtelenek venni a fáradtságot. hogy utánajárjanak mik is várhatóak,vagy megnézni a repülős részét a játéknak és mellesleg a gameplay, a grafika, az optimalizáció már most jobb WTben és a gazdaság is, itt sose éreztem, hogy farmolok hanem repkedtem azokkal a gépekkel amikkel épp tartok, vagy kedvem van és jön szépen a pénz közben, úgy hogy nem játszok prém gépekkel.

Wotos playerek megszokták már hogy a wotot az tartja élete hogy havonta adagolnak új tankokat és pár pályát azt ennyi egy havi content. Itt viszont nem a tankok száma lesz a lényeg, hanem a rengeteg opció.
    Ami most van repülősbe az előbb utóbb tankokhoz is lesz pl: arcade, realistic, simulation mod. Különböző játékmódok, dinamikusan változó időjárás, eventek amikben valós csatákat lehet újrajátszani megadott fix gépekkel stb stb. Megnézed a wowp és WTt óriási a különbség, wowpban 5 gombos a controls és még sebességet se tudsz állítani, nemhogy leszállni vagy flapset állítani. Ugyanilyen részletesség várható el a tankoktól is. Nem az lesz hogy behánynak 500 tankot azt nesze játsszál és kb ugyanolyan érzés menni mindennel, hanem részletesen ki lesznek dolgozva és egyediek lesznek.

Ha nézted az egyik videót amiben láthatóak voltak a tankos rész gombjai a controls menüben láthatod, hogy mennyi minden várható. pl: left brake, right brake, sebesség váltás fel/le, kuplung, volt valami rövid megállás vagy mi és még sok más ami nem jut eszembe. A crew skilleknél meg látszott hogy lehet használni majd az összes géppuskát a tankba mert voltak rá skillek.

Szóval röviden, ne a wotból indulj ki és úgy képzeld el hogy ez ugyanaz lesz csak jobb grafikával. Több mint valószínű hogy akkora különbség lesz mint a wowp és wt repülők között amit én várok szeretettel mert repülős részét is élvezem a játéknak és ezt úgy mondom, hogy idáig nem játszottam repülős játékokkal mert nem érdekeltek, de a wt megszerettette velem.
  • 400V
    Szerintem aki szereti a tankokat kitudja zárni a hibákat(lentebb soroltam)
    Aki ott másik topicba mást nem csinál csak sír az nem évezi hanem erőlteti. Nem írok nekik véleményt de addig érdekes egy tank míg meg nem szerzik. Jönne az hogy élvezni kéne a játékot de nem tudják így elveszik az élvezet. Lehet láttad engem hogy nooboztak mikor Object268 al írtam mennyire élvezek HE t lőni. Nem fogják megérteni mert szabályok szerint játszanak és ha másik AP t meg prémet lő akkor mással már nem is lehet. Ők azok szerintem akik 10 körből ha 2 őt maximum élveznek azt is úgy hogy OP csapatba kerülnek randomba. Írhatom úgy is hogy munkahelyre járnak nem élvezni a VASAT. Erre számíthat aki jobbat vár WT be. Ugyan ez a helyzet Counter Strikeba is, az FPS, azt is ingyenessé lehet tenni non steammel.

Bocsi az OFF ért csak szerintem érdekes téma.
  • Ninju
    Azt nem is gondoltam, h a játékosok többségét. :)
    Az én ismeretségi körömben sokakat. Ugye volt is rá példa, h egy bizonyos löveg 2 évig "Work as Intended" státuszban volt, aztán valahogy mégis tier6-ba került. :)
  • lammaer
    Szerintem itt a "sokakat" az elég kétséges. A döntő többség nem olyan tankbuzi, hogy ilyen dolgok zavarják.
  • lammaer
    "Csak jeleztem hogy a WOT ot az a sok játszható tank tartja életben."

Ez teljesen igaz, viszont ez a fejlesztők (Wargaming) hibája, ugyanis térképeken és új tankmodelleken kívül nem nagyon képesek semmit kifejleszteni és felmutatni.

Így marad az új tankágak behozása, ami egyfelől már idegesítő (revolverező német TDk?) másfelöl szánalmas (japán tankág.. ugyanmá...).

Mondjuk hozzáteszem, nemcsak a WG hibája az hogy csak ennyit mutatnak fel, hanem legalább ennyire hibás a játékosállomány is, hogy bőven megelégszik ennyivel. Kirak a WG 15000-ért egy új prémtankot, és már rohannak az emberek megveni. Kijön vmi science fiction tankág, és már lövik is be a prémet meg váltják a free XP-t, hogy az is meglegyen.
    Csinálnak egy missiont hogy sebezz naponta X-et, és máris odaszegezik a játékosokat a gép elé.

A WG helyében én se erőltetném meg magam ha ennyi is elég a népnek.
  • Ninju
    Sokakat zavart anno a WoT-ban, hogy olyan ágyú-k ellen kellett harcolni, ami bele sem fért volna az adott tank tornyába. Viszont mivel szinte semmi infónk nincs a játékmechanikáról, így csak találgatni tudunk egyelőre. Amit az itt jelenlévők többsége nagyon vár az az amit a WG is ígért pár éve.
  • 400V
    152mm M64,130mm S70,152mm BL10,100mm U8TS,180mm B-1-P,203mm B4. Örök szerelem!
  • Glo
    Biztos lesz minden variációból játékos. Olyan is, aki marad a WoT-nál, mert sok beleölt ideje/pénze/energiája van, meg olyan is, aki otthagyja az egészet és átjön a WT-hez.

Valószínű egyik játék sem fog kihalni, és az egymással való versengésük a játékosoknak csak kedvezni fog, mert a WG már nem lesz monopol helyzetben. A WT elég komoly versenytársa lesz.

És győzzön a szebb, a jobb :)
  • 400V
    Nem flamet akartam kelteni ismétlem. Csak jeleztem hogy a WOT ot az a sok játszható tank tartja életben. PL ott van orosz ágon IS2-IS3-IS4 mindegyiken 122mm D25T löveg van. Ha ennyire történelmi akkor majd játszhatsz úgy hogy max a tank testét meg a tornyát fejleszted semmi extra. Egy Wotosnak semmi újat nem fog adni. Senki nem fog az effektektől meg a hangoktól beájulni. Lehet érdekes pár napig de sztem aki játszik az nem a füstre meg a részletesség miatt játszik hanem mert tankozni akar. Itt meg már ott járunk hogy van egy másik játék ami több száz tankkal több variációt vonultat fel és nem alap tankokkal.

Mindegy ez csak az én meglátásom, mondom nem flame. Csak ha én elkezdenék WT vel játszani ott van nekem WOT ban kifejlesztve az egész Soviet ág. Semmi kedvem nem lenne hozzá hogy mindent elölről kezdjek mert hú de részletes meg jobban füstöl. Játékosokról meg nem is beszélve hogy ott is lesz botozás meg olyan intelligens játékos aki akkor fog mozdulni ha rálőnek, vagy olyanok akik AFK zással fejlesztenek mindent, vagy olyanok akik kezdés után keresnek egy helyet ahova leparkolják a tankot és várják a csata végét mert nincs negatív xp.
  • Nazarov77
    Még régen kb 2 éve azt mondtam, hogy jó hogy vannak protok is a játékba mert olyanokat is megismerünk amikről keveset hallottunk, de mostanra már nagyon átestek szerintem a ló túloldalára, én speciel megcsömöltem ettől a sok fantázia blueprint tankoktól.
    Szerintem jó, hogy itt főleg a sorozat gyártott tankok lesznek és az erőviszonyok is máshogy fognak kinézni mivel azok a lövegek lesznek a tankokon amik igazából is voltak, semmi fantázia meg un-realisztikus löveg. Csak egy löveg van ami kivétel és az a 105mmes a Tiger IIhöz de az balance miatt kell mivel muszáj volt berakni az IS-4et (amit valamiért nagyon hypeolnak és imádnak az oroszok annak ellenére hogy egy fail volt igazából). Jelenleg a prelimitary tank lista alapján a legnagyobb átütéssel rendelkező ágyúk a játkban németeknél a 128mmes oroszoknál meg a 122mmes D25T

Én örülök hogy kapunk egy csomó panzer III, IV, stug stb variánst a wotba az nem tetszik hogy bele van "mixelve" több típus egybe és a modulokkal nagyjából össze lehet állítani. Itt meg szépen elmehetünk a tier 1es Panzer IV Ctől aminek kemény 15mmes páncélja van a H kötényezett verzióig. Stugból is benne lesz a rövid 75mm ágyús verziója is ami nem sok játékban volt blitzkriegen kívül.

De a legjobban a történelemhűség a várós nekem, nem kell panzer IVel meg tigrissel post war tankokkal harcolni, nem lesz mid tierben gusztustalan OP KV-1s ami 122essel terrorizálhat, majd ha lesz kv-1s akkor annak a rövid kis 76mmese lesz és akkor pattogjon és még sorolhatnám.
  • darkwraith
    Te nagyon el vagy varázsolva.

Az itteni közösség legalább 60%-ban a wotos emberekből fog összetevődni, ugyanazzal a játéktudással. A grafika szebb lesz, a játékmenetről fogalmunk sincs, a játékosok meg ugyanúgy felbasszák az agyunkat itt is. Én is ki fogom próbálni ezt is természetesen, aztán mérlegelek. Bár a 26k-s accomat biztos nem adom fel a wotban, meg én szeretem is azt.
    De sajna a jáékélmény nem csak a grafikából áll meg a tanktípusokból, hanem a mérleg döntő nyelve a játékosállomány.
    Hidd el, itt is az lesz, ami kiakasztja az embert.

Ami ezeknél rohadtul idegesítő, az a kommunikáció. Nem sok értelmes hírt olvastam még, ami tartalmazza a tárgyat, amihez hozzá vannak rendelve az opciók és a dátumok is.
    Idegesítő, hogy semmi konkrét, csak mellébeszéd.

Remélni tudom, hogy ez is egy remek játék lesz, és a 2 csapatnak egymás fölé kell ígérnie, hogy begyűjtsék a játékosokat.
  • Glo
    Látom nem játszottál a WT: AF részével, mert akkor nem írnál ilyeneket :)

A vérpistik felőlem maradhatnak a WoT-nál, nem hiányoznak. Itt igazából a grafikán túl a beígért HB/FRB csaták lesznek nagyon királyok a GF részben. Meg a repülők vs. tankok rész.

De majd a számok megmondják :)
  • 400V
    Majd megnézem mikor lesz WT be valakinek IS7 e vagy Object 268 a vagy 704 e vagy esetleg JagdE100 vagy E100 a amivel kettéhasít bármit vagy annyi T54 variánsa. Ezekkel az alap dolgokkal meg amit le is szögeztek csak létező tankok lesznek benne hamar rálehet ám unni. Csak hogy magamból induljak ki átlag 2 vagy 3 hónap után ráunok bármelyik tankra, nem ad akkora élvezetet. Meg hát említsem hogy oda is a WOT játékosai fognak menni és sejtheted ha játszottál a WOT al hogy mi lesz a színvonal. Meg ne csak ebből a két játékból induljak ki más szimulátoros játékba is amit ingyenessé lehet tenni ott se terjed tovább az átlag játékos tudása annál hogy hogyan kell felszállni meg körözni a levegőbe mint a gólya fos. Amint harcolni kell meg támadni ellenkezik meg csak is kizárólag légvédelem felett hajlandó repülni ahol védik a seggét.

Nem flamet akarok csak leírtam pár tényt hogy mi az alap minden ingyenes játéknál.
  • BaleniX
    GF: a képek magukért beszélnek
    http://imgur.com/a/ol0k0
    Lesz ám kidolgozottság, a WoT-os tábor meg csak tátog...
  • Ragnaer
    Elnézést az első videó nem az.
  • Ragnaer
  • Ragnaer
    1.37 Update - ami érdekes benne az itt van a videóban:

• MitsuMishi
    Pravoszláv karácsony jan. 7. Ugyanakkor nagyrészük megünnepli a nyugati karácsonyt is. Ráadásul ők a pravoszláv újévet is megünneplik. December-január egy hatalmas buli náluk :P
  • vajakos21
    Pravoszláv karácsony január.Gondolom arra is akcióznak
  • Nazarov77
    Meg úgy van kiírva hogy a 2. fázis decemberbe jön, mivel a packokért pénzt kértek el ezért tartaniuk kell az igéretüket, decemberből meg már nincs sok idő, vagy a héten vagy jövő héten kéne indulnia.

De ha jövő hét után 30 vagy 31.én hétfőn,kedden indul akkor jó nagy bunkók hogy így kihasználják az utolsó perceket is a határidejükből :D
  • Glo
    Oroszéknál asszem máshogy van a Karácsony, mint nálunk.
  • lammaer
    Ők nem mennek karácsonyozni?

(nálunk már ál le a cég, még egy patch kimegy pénteken aztán csocsi, január közepéig no delivery)
  • Glo
    Igen, ezzel gyorsulni fog a folyamat.
  • Droughert
    És ezt nekem miért magyarázod el? Tudom miről szól az akció, a japán ágról volt szó, erre írtam, hogy azzal nem kell 100k-t kiszedni, mert alapból megkapod, így 600k xp-t kell összesen összeszedni.
  • Nazarov77
    Bízzunk benne, hogy ez után már hamarosan elindul a 2. CBT fázis mert több idejük lesz rá, hogy az új patchel már nem kell foglalkozniuk.
  • Ulvar
    Ez még nem tartalmazza a GUt
  • Ragnaer
    Dear players!

December 18th, starting from 6am till 12pm GMT December 18th (10pm December 17th - 4am December 18th PST) War Thunder game servers will be disabled due to the installation of the new update 1.37. The time when the servers are not available because of the maintenance will not be considered when calculating your remaining premium account time.

Thank you for your patience

War Thunder team
  • R0GERIUS
    /OFF
    Ááá, nem olyan egyszerű az...
    T6-os tankkal kell 100k XP, és minden nemzetből, ami azt jelenti, hogy az akció időtartama alatt kellene 700k XP-t összeszedni (igen, T6-on kívül más nem játszik a gyűjtésben)!!!
    Nem hiszem, hogy sok ember fogja megcsinálni...
    /ON
  • [NST]Cifu
    Volt. :)
  • Ninju

Király volt nagyon. Haditechnika topickban volt már?
  • Droughert
    Japán ágat nem kell megcsinálni, alapból megkapod a 100k xp-t.
  • sulouos
    Jól teszik, féljenek is.

Nédda mit találtam a WT fórumon! (angol felirat van hozzá)

• BaleniX
    Amúgy szerintem pofátlan amit a WG csinál. Koppintja ezt az akciósorozatos izét, és egy Is-6 a nyeremény... Oké, de japán tankot honnan a francból szerezzen az ember, mivel csak goldért lehet hozzájutni... Elkeseredett ötlet a részükről, félnek a GF vihartól!
  • Sith
    Erre reagáltam:

"Nem tudom mit szolnàl másfél óra ellenkeresös baktatás után egy gyalogos paraszt páncélökõllel kikapna a tankodból :-)
    "
  • Amaymon
    vajakos-nak írod vagy mindenki aki olvassa? Mert ő mióta WT-t játszom FRB-zik. Birka türelme lehet :)
  • Sith
    Arma (ofp) szériában nem egyszer előfordul az hogy fél óra sunyulás és kommandózás után a semmiből egy lövés és vége, de ez hozzá tartozik (szerintem FRB ben teljesen jó lenne)

Ált nem arról szól a dolog hogy berambózunk hanem behasalunk egy bokorba és percekig nézegetjük távcsővel a bokrokat, háztetőket stb hátha kiszúrunk valakit.

Elhiszem hogy a mai "felgyorsult világunkban" ez kicsit furcsán hangzik, de van egy hangulata ennek is.
  • [NST]Cifu
    OFP multiban, respawn nélkül, de tényleg jó is volt, megfontolta az ember, hogy egy várost mely irányból közelítse meg.
  • Vaktermesz
    Én például sokat játszottam Forgotten Hope 2-vel szerettem. Amennyire lhet realisztikus, tele van változatos fegyverekkel, tankokkal. Jó móka.
  • sulouos
    Úgy legyen! :D