37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
#3163 Sajnos nem. -
#3162 Elég jól néznek ki a vasak.
Azt lehet tudni hogy ezeket a képek milyen grafikai beállítás mellett készültek ? -
#3161 Néhány kiszivárgott kép a hangárból. -
Droughert #3160 A gond az, hogy a support nem az utolsó vásárlásról fog banki bizonylatot kérni, hanem egy általuk megadott időpontról kell küldened. Ha akkor nem a tiéd volt az account, akkor nem lesz ilyened (hacsak az eladó ezt nem biztosítja számodra a későbbiekben), így nem tudod bizonyítani, hogy valóban a tiéd. Emailcímeknél szintén van lehetőség, amivel vissza tudod szerezni, így nem teljesen biztonságos az acc. adásvétel, bizalmi alapon megy. -
stork13 #3159 Megveszed, emailen jelszót váltasz, megnézed a többi beállítást, átirányítást.
WoT-ban telefonszámot változtatsz és megveszed a legkisebb arany csomagot.
Szerintem ennyi elég.
-
#3158 ismét bemutatod a tranzakciós bizonylatot (mert ugye az nálad marad)azzal hogy feltörték az új email címed vagy egyszerűen elfelejtetted,változtassanak emailt amire küldesz egy jelszó emlékeztetőt és meg is vagy. vagy valamit nem veszek figyelembe? -
#3157 Csinálni kell egy másik mail-címet és úgy csinálni ahogy az előttem író írta. -
bgabor #3156 Hogy tudnád? Odaadod a mailfiókot, belelép a vásárló, megváltoztatja a belépési jelszót és ennyi. -
#3155 az a gáz hogy ha genya akarsz lenni ezzel az erővel bármikor vissza tudod szerezni az accod:D -
#3154 Kb egy éve csak azért kínáltak 40k forintot az accomért, mert van rajta Type-59 :) (Ha tudtam volna hogy nemsokkal később meghal a vga-m, akkor annyiért oda is adtam volna) -
stork13 #3153 Mondjuk itt.
Most nézem a Type59 nem is volt rossz befektetés. :D -
setchoo #3152 Na, akkor privátban jöhet a tuti oldal. Hol tudom eladni a wot fiókomat? :D -
#3151 Nekem is sikerült e-mail-t változtatni 2x , 2 accounton, mindkettőt eladtam. A WG-nek csak el kell habarni valami jaj ellopták az accot,bemutatod a tranzakciós bizonylatot és már váltott is , bár nemtudom ki vesz ép ésszel wot accot, mintha azt kérné az illető, hogy verjék lapáttal :D -
lammaer #3150 Mert emailt elég könnyen lehet törni - urambocsá, az átlagos supportost simán átverheted egy anonim mail küldő cuccal (ahol a senderbe azt írsz bele amit akarsz).
Kicsit idegesítő volt az akadékoskodásuk (mert nem tudta volna elsőre mondani hogy küldjek el mindent, egysével kért hogy na még egyet, na még egyet), de az account eszmei értékét tekintve sztem inkább ez mint az instant váltás. -
bgabor #3149 Igen, ezt sosem értettem hogy miért/hogy kell igazolni hogy tiéd az account. Az hogy az accounthoz rendelt emailről írsz, miért nem elég nekik? -
#3148 Anno a Type-59, kb 6500 forintért 1000 goldal és garázshellyel azért megérte XD -
lammaer #3147 Na igen, az árszabása a T8 járműveknek nem kicsit el van szállva. Nem véletlenül nem vettem sohasem egyet se, a havi prém az reálisabb.
Dehát mit tegyek, ha egyszer mindenki más meg örömmel nyitja a pénztárcáját hogy kicsengessen 10K+ pénzeket egy tankra ami sok esetben semmire se jó, és manapság már szükségtelen is. -
lammaer #3146 Ha valaha is vásároltál valamit az accountra és tudod bizonyítani a fizetés tényét (pl paypal screenek, banki oldalról screenek - természetesen a szenzitiv infó kitakarásával), akkor egy support ticket keretén belül meg tudod változtatni az emailt.
Nekem legalábbis sikerült, igaz, először csak egy bizonylatot kértek, aztán meg az összeset, eltarzott pár napig amig leleveleztük. -
bgabor #3145 Ez nekem is eszembe jutott már(acc eladás) csak hát ugye a WoT accot nem lehet leválasztani a hozzá rendelt email címről, így aki nem beáldozható emailre regisztrálta az accot annak ez nem járható út. Vagy mégis? Tudtok ilyesmiről? -
bgabor #3144 Nekem is ez volt az egyik bajom a WoTal.
Ott tartottam, hogy T-54el grindeltem az újonnan jövő orosz T10 medre(talán még szemptemberben, be volt lengetve hogy csak egy ideig lehet majd kifejleszteni belőle). 300.000 XP-t kellett megszerezni ehhez, és a(z egyébként gamescomos ajándék) prémiumacc még X napig tarott.
Ki volt számolva hogy ehhez napi 20k XP-t kell kifarmolnom a T-54el (ami vicces ugye mert vesztes csata esetén szinte semmi XPt se kapsz a WoT-ban, az meg többnyire nem rajtad áll hogy nyertek e).
Na akkor tettem fel magamnak a kérdést hogy akkor én most itt dolgozom vagy szórakozom. Merthogy nem volt szórakoztató. És mert a WoT 8-9-10es tier kigrindelése tényleg nagyon munkaszerű. Na akkor töröltem a francba a cuccot, és azóta bárhogy hívogatnak a haverok, nem raktam fel újra, tiszta vagyok. :D -
bgabor #3143 Igaz, de beleteszel egy-két hét prémiumot és kapsz érte egy horribilis árú prémtankot. Az IS-6 13.000 Ft egyébként jelenleg. Ha nem is ingyen van, de úgy 95%-os árengedménnyel. Azért eddig ilyen nemigen volt(oké lammaer, legyen, a T34en kívül).
Az tuti hogy a versengésükből csak profitálunk, a WG is alább kell hogy adjon a hatalmas arcából. Más kérdés hogy én (és még sokan mások) a WoT fejlesztését/átalakítgatását látva nem vagyok már kíváncsi a munkájukra. Esetleg a World of Battleshipel teszek majd egy próbát, ha megelőzi a WT hajós modulját(ami kérdéses, hiszen a WT 2014-re ígéri a hajókat). -
lammaer #3142 Ahelyett hogy örülnél hogy "kétségbeesettek", és mostmár lassan orrba szájba lehet kapni a prémiumot ingyér.... :)
Anak kéne örülni, hogy mi játékosok jól járunk a "harccal", függetlenűl attól hogy tetszik e a WOT vagy sem.
Legyenek csak jól kétségbeesve.
(a T34 se volt KÖTELEZŐ hogy megadják ingyen prémtankként, nem egyszer cseréltek már ki tankot a techtreeben úgy, hogy nem csináltak belőle prémiumot. Volt egy korrekt gesztus a részükről, nemtudom ezt miért nem lehet így felfogni). -
lammaer #3141 Grindelős játékoknál ez nem ritka.... -
#3140 Én kibírom egy kicsit még WT:GF nélkül. Aztán ha lesz egy is-6 is az accomon, akkor annyival többet ér majd amikor el akarom adni XD -
twi452 #3139 Az a mentalitás, hogy X xp-t pedig ki kell farmolnom ezen a napon inkább munkához áll közel mint a szórakozáshoz :) -
#3138 Szvsz az "ingyen" szót azért kihúzhatjuk. Prémium nélkül kvázi esélytelen, hacsak nem játszol napi nyolc órát. Prémiummal te említetted a 3-5 órát naponta... -
bgabor #3137 Nemigen van még mivel konkurálni egyenlőre, meg mi elől elszívni a játékosokat. Én amúgy inkább a kétségbeesett szót használnám a húzásukra, a zseniális helyett, először osztogatnak majd marketing célból ingyen tier8 tankot. (ugye a T34 esete játéktechnikai okból volt)
De én se hiszem hogy ez bárkit is vissza tartana a GF bétájától, ha Gaijin felébred végre és kiadja decemberben. Ami sajnos egyre kevésbé tűnik valószínűnek számomra. -
Rue East #3136 nem értem miért nekem írod, én nem fanyalogtam, engem hidegen hagy
arról nem is beszélve, hogy szerintem semmi zseniális nincs benne -
Glo #3135 Az elől nem tudják elszívni, ami még ki se jött. De majd ha kijön >o] -
Susarc #3134 2 ft-ot nem ér az a játék...ha fizetnének érte se játszanék...... -
Nazarov77 #3133 Nem valószínű, hogy egy hónapon át tartó masszív grindelés elvinné a bétától az embereket, mivel akik bejutnak azokat nyilván érdeklik a tankok és inkább az új next gen tankos játékot fogják kipróbálni mint reggeltől estig grindelni mert egyértelműen csábítóbb. -
twi452 #3132 Kipróbálni úgyis ki fogják ha egyszer megengedik nekik, ezt sehogy nem tudják megakadályozni a wg-nél:)
Onnantól meg már a gaijin dolga, hogy magához édesgesse az embereket a termékével :)
Ha szar lesz akkor vissza grindelni a prém tankot, ha meg annyival jobb akkor lehet úgy gondolja, hogy mégsem kell az annyira neki :)
-
sulouos #3131 Zseniális! *taps taps* :D -
lexlutor #3130 lehet ezen fanyalogni, de akkor is zsenialis huzas volt, a jatekosok egy reszet igy elszivni a komkurencia betaja elol. -
Rue East #3129 úgy érzem nem jött át a cinikusság...
nem kell ilyen nyakatekert dolgokra gondolni, azért kell sokat grindelni érte, hogy sokat játsszál, ennyi
(arról nem is beszélve, hogy aki az általad említett módon gondolkozik, az meg is érdemli...) -
Amaymon #3128 Sirály játék az és jelenleg nincs konkurenciája a GF elméletben létezik eddig csak :) -
bgabor #3127 Tolnánk a GFet ha már kijött volna, de megvárakoztatnak minket. Addig sajna üresjárat van a topikban. -
flashpointer2 #3126 Vagy? És a két lehetőség meg sem fér egymás mellett? -
BaleniX #3125 De nagy téma lett itt a WoT -
vajakos21 #3124 A vélemények alapján az 5 prém repülöt is könnyebb volt összeszedni ( lett volna ..esetemben)