37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
vajakos21 #3204 Nem tudom mit szolnàl másfél óra ellenkeresös baktatás után egy gyalogos paraszt páncélökõllel kikapna a tankodból :-) -
sulouos #3203 Sőt, olyan emberek is vannak, akik valami szimulátorfélére vágynak, nem egy CS-ra tankokkal. -
lammaer #3202 Végülis, olyan emberek is vannak akik szeretik magukat a mellbimbójuknál fellógatni a plafonra... ;) -
Nazarov77 #3201 az -
sulouos #3200 Milyen löveg az ott a Panther II-n? Hosszú 8.8cm? -
joe38 #3199 Milyen kircsi lenne 2 órás csata,köd,eső,hóesés minden játszana ,jóó lenne ám! -
Amaymon #3198 "Csak ködöt ne, repülős részben is utálom a ködöt mikor valami jó nagy hegyes mapra adja azt a random időjárás."
Az hagyján a QnA-ban 1-2 órás játékmenetet is pedzegetett a kérdező, ő pedig valami alapján a szájába kapja az infót. + ködös map GZ -
Amaymon #3197 "Volt/van egy hajós MMO, a Navyfield, ahol a térkép kb egy üres tenger, és a kulcs a felderítés (hogy meglásd az ellenfelet) és a pontos célzás (az ágyú álljon jó iányba és a cső emelkedési szögét jól saccold meg hogy oda essen a skuló ahol az ellenség van). "
Ez szvsz az egyelőre csak képeken létező tankoknál is meglesz távolság+szög=célzás. -
lammaer #3196 "Fog of War" van az NFben konkrétan... -
Nazarov77 #3195 Csak ködöt ne, repülős részben is utálom a ködöt mikor valami jó nagy hegyes mapra adja azt a random időjárás. Többször volt már hogy vígan repülök közben semmit se látok a gépemen kívül csak a ködöt és hirtelen 100 méterre feltűnik előttem egy hegyoldal. Egy gyors anyázásra maradt csak időm ilyenkor mielőtt meghaltam :D -
Nazarov77 #3194 WTben biztos lesz ilyen komoly skilles dolog még ha nem is az arcade módjában, de a WG féle hajósban kizártnak tartom, wowp is nevetségesen gagyi arcade lövölde lett. -
#3193 esetleg köddel lehetne még meg bolondítani a csatákat. -
lammaer #3192 Hát, a tengeri harc nem a fedezékhasználatról szólt. Szóval kötve hiszem hogy ott az lesz a kihívás hogy bújkálj a sziklák közt az Iowáddal :)
Volt/van egy hajós MMO, a Navyfield, ahol a térkép kb egy üres tenger, és a kulcs a felderítés (hogy meglásd az ellenfelet) és a pontos célzás (az ágyú álljon jó iányba és a cső emelkedési szögét jól saccold meg hogy oda essen a skuló ahol az ellenség van).
Bízom bene hogy vmi ilyesmi lesz a WT vagy a World of Battleshipsben, az tényleg elég skillbased játék (volt). -
#3191 Minden esetre érdekes lesz. Egyenlőre WOT ot nyúzom amíg jobb nem lesz, ha másra nem is akkor legalább konkurenciának jók lesznek egymásnak, így mind a 2 hajt majd a játékosokért. Bár ezt lehet, hogy csak én gondolom így valóságban pedig van akkor játékos bázis, hogy mind a 2 játék vígan fog keresni vele. Hosszú távon valószínűleg az fog majd nyerni ahol többet foglalkoznak majd a játékosokkal és "olcsóbb" lesz a játék.
Bár azt a címet nem lehet már elszedni a WOT tól, hogy ő az első ilyen jellegű nagy játék, és ha az emberektől megkérdezed hogy mondjanak tankos játékot 80% WOT ot fog mondani.
Ami fontos lehet majd a jövőben, hogy milyen marketing gépezetet talál majd ki a WT azért, hogy átcsábítsa a játékosokat, bár ha így folytatódik jövünk majd tömegesen magunktól is.
Na mind1, várom a tankos Open-t aztán kiderül mire számítsunk.
UI: A hajós csatát se nagyon értem, milyen fedezékek lesznek? Tele pakolják a pályákat szigetekkel? de akkor ugyan csak ilyen patt helyzetek fognak kijönni, mind a 2 csapat ál majd és vár, hogy valaki elinduljon. Aztán megy majd a WWWWWW SSSSSS játék :/ -
lammaer #3190 Persze, de ez még mindíg nem a "legyőzöm tankkal a repcsiket", erre mondtam hogy max döntetlent érhetsz el.
Kivéve persze ha a tigrissel számolatlanul lőheted majd le a repülőket, node sztem az nem lesz opció... -
Nazarov77 #3189 A közös csata úgy lesz megoldva, hogy még a hangárban összeválogatod a slotokra hogy hány tankot és repülőt akarsz vinni magaddal, aztán azzal mész amivel szeretnél. Ha kilövik a tankot akkor válthatsz bombázóra és bosszút állhatsz, már ha le nem lőnek közben az ellenséges vadászok.
Ebbe a módba fontos lesz a csapat játék, és a tankos playereket nem fogja kijelezni a játék a repülősöknek hogy "na ott vannak" hanem neked kell észrevenni hogy ott mozog valami.
Tankokat terrorizálni bombázóval se lesz olyan egyszerű, mert annak a bombázónak el is kell jutnia oda addig meg simán lelőhetik a vadászok.
Jelenleg csak szegény flakpanzer az egyetlen légelhárító tank a játékba de később jönni fog több fajta is. Egy Ostvind a 37mmes légelhárító ágyújával jól meg fogja tudni szórni a közeledő bombereket, jelenleg is a 37es ágyúktól pár találattól már szakadnak a gépek.
-
#3188 Jah bocsi, linkekre nem sűrűn kattintgatok. -
Glo #3187 Ha olyan lesz, mint amit Igromir-ban mutattak, akkor lesz esélyük a tankoknak, ugyanis nem lesz ikon felettük, ha a repcsiből nézed (magyarul olyan lesz mint az FRB most). -
Nazarov77 #3186 #3161 -
lammaer #3185 Senki nem tud még semmit, nagy a titkolózás. Egyelőre csak a bizalom van meg a fejlesztők irányába, hogy biztosan ügyesek lesznek.
Én elég erősen szkeptikus vagyok (pont amiatt amit te is írtál, egyszerűen egy tank SOSEM nyerhet repcsi ellen, max döntetlent érhet el azzal hogy megússza a megsemmisülést).
Ugyan lesz légvédelem is, de az meg olyan szintű együttműködést igényel (500 effes siemka lesz az AA akkor cseszhetem), ami random játékosokkal sztem nem fun.
Viszont ha minden igaz választható lesz majd, hogy tank onlyban megyünk e.
De végig csak a találgatás van, egyelőre csak nagyon várunk hogy lássunk vmi aktuálisat a tank zárt bétából. -
#3184 WoT topikba voltak linkelve, de itt még nem láttam őket:
-
#3183 És arról már lehet valamit tudni, hogy hogy lesz ez megoldva? Mert így ahogy megjelenik a fejemben, úgy tűnik, hogy csak a repülőknek van értelme. Azzal lehet vadászni repülőre tankra és hajóra is. Tank nagyon megvédeni magát nem tudja, repülőknek van légvédelme, de azon is át tud jutni egy vadász. Ha mégsem akkor nem merészkedik a tenger fölé. Mindenesetre nekem bejönne ha rendesen ki lesz egyensúlyozva és nem mindent a repülők visznek. -
Nazarov77 #3182 Repülős és tankos kooperáció mód már alapból van a sima tank vs tank mellett. -
#3181 Harckocsi zárt bétája már folyik szerintem jövő év elején már lesz open béta is. A hajók csak valamikor jövő év végén lesznek benne (vagy inkább 2015-ben). A "totális kooperáció" meg csak utána. Szóval arra biztos, hogy legalább 1 évet várni kell még. -
#3180 Sziasztok!
Jól értem, hogy akkor ez egy olyan játék lesz ahol egyszerre megy majd a harc égen földön és vízen? Mentem 1-2 kört repülőkkel de az nagyon nem jött be. Harckocsik és tengeri ütközetek mikor kerülnek be a játékba? -
Coral Springs #3179 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nazarov77 #3178 majd meglátjuk, remélem a héten elindul már végre a 2. hullám -
bgabor #3177 Amely tréler két hónappal a zarát béta előtti verzióval készült, szóval ki tuja hogy már végleges volt e? -
Nazarov77 #3175 viszont a trailerben a flakpanzer legénység nélkül lőtt. -
#3174 Az, hogy a hangárban nincs személyzet, még nem jelent semmit, mert a WT(A) esetében sem látunk személyzetet a gépeken, csak in-game. Szóval én arra tippelek, hogy személyzet lesz mindenképpen.
A kérdésem (bár tényleg póriasan volt megfogalmazva) arra vonatkozott, hogy animálva is lesznek-e, például tényleg fogjuk azt látni, ahogy a töltő fogja a lőszert, és belöki a töltényűrbe, rácsapja-e a lövegzárat, ilyesmik... -
Ninju #3173 Akkor hülyeséget feltételeztem. :)
Mondjuk még belekerülhetnek egy későbbi verzióban. -
#3172 Ha megfigyelted, most is van személyzet a WT(A) földi járműveiben és telepített tűzérségi eszközöknél, sőt, gyalogos egységek is vannak...
Példa:
Japán egységek képei
Szovjet egységek képei
-
Ninju #3171 Persze realizmus szempontjából elég suta megoldás volt, ezt aláírom. Viszont lehet, h besorolás szempontjából is változna, ha tényleg katonák is "gépészkednének" benne. -
#3170 Attól függ, engem irritált a WoT-ban, hogy személyzet nélküli, szellemek által kezelt harcjárműveket láttam, amelyek azért hangosan közölték, hogy most éppen találtunk, vagy esetleg lepattant a lövés a célpontról... -
Ninju #3169 Sztem az felesleges erőforrás pazarlás lenne. Viszont nagyon állat, h látszik a huzagolás a KV-2 csövében. :) -
Coral Springs #3168 Na meglett már azóta a kiszivárogtató ? Kidobtátok a zárt bétából, vagy teljesen banolva lett ? -
#3167 Arra kiváncsi leszek, hogy fog kinézni a nyitott küzdőteres harcjárműveknél a dolog. Túl nagy elvárás lenne, ha látnánk azt, ahogy a személyzet tölti a löveget? :) -
bgabor #3166 Na végre valami kézzel fogható kiszivárgott infó! Jóféle! -
Nazarov77 #3165 húha húha húha!
Elég jól néznek ki, jöjjön már a 2. fázis ki akarom próbálni!! :D -
Glo #3164 Ha megnézed nem kell túl jóra állítani a grafikát, hogy így nézzen ki.