Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
darkwraith #3233 Te nagyon el vagy varázsolva.
Az itteni közösség legalább 60%-ban a wotos emberekből fog összetevődni, ugyanazzal a játéktudással. A grafika szebb lesz, a játékmenetről fogalmunk sincs, a játékosok meg ugyanúgy felbasszák az agyunkat itt is. Én is ki fogom próbálni ezt is természetesen, aztán mérlegelek. Bár a 26k-s accomat biztos nem adom fel a wotban, meg én szeretem is azt.
De sajna a jáékélmény nem csak a grafikából áll meg a tanktípusokból, hanem a mérleg döntő nyelve a játékosállomány.
Hidd el, itt is az lesz, ami kiakasztja az embert.
Ami ezeknél rohadtul idegesítő, az a kommunikáció. Nem sok értelmes hírt olvastam még, ami tartalmazza a tárgyat, amihez hozzá vannak rendelve az opciók és a dátumok is.
Idegesítő, hogy semmi konkrét, csak mellébeszéd.
Remélni tudom, hogy ez is egy remek játék lesz, és a 2 csapatnak egymás fölé kell ígérnie, hogy begyűjtsék a játékosokat.