11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • 400V
    Nem flamet akartam kelteni ismétlem. Csak jeleztem hogy a WOT ot az a sok játszható tank tartja életben. PL ott van orosz ágon IS2-IS3-IS4 mindegyiken 122mm D25T löveg van. Ha ennyire történelmi akkor majd játszhatsz úgy hogy max a tank testét meg a tornyát fejleszted semmi extra. Egy Wotosnak semmi újat nem fog adni. Senki nem fog az effektektől meg a hangoktól beájulni. Lehet érdekes pár napig de sztem aki játszik az nem a füstre meg a részletesség miatt játszik hanem mert tankozni akar. Itt meg már ott járunk hogy van egy másik játék ami több száz tankkal több variációt vonultat fel és nem alap tankokkal.

Mindegy ez csak az én meglátásom, mondom nem flame. Csak ha én elkezdenék WT vel játszani ott van nekem WOT ban kifejlesztve az egész Soviet ág. Semmi kedvem nem lenne hozzá hogy mindent elölről kezdjek mert hú de részletes meg jobban füstöl. Játékosokról meg nem is beszélve hogy ott is lesz botozás meg olyan intelligens játékos aki akkor fog mozdulni ha rálőnek, vagy olyanok akik AFK zással fejlesztenek mindent, vagy olyanok akik kezdés után keresnek egy helyet ahova leparkolják a tankot és várják a csata végét mert nincs negatív xp.