11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Nazarov77
    Még régen kb 2 éve azt mondtam, hogy jó hogy vannak protok is a játékba mert olyanokat is megismerünk amikről keveset hallottunk, de mostanra már nagyon átestek szerintem a ló túloldalára, én speciel megcsömöltem ettől a sok fantázia blueprint tankoktól.
    Szerintem jó, hogy itt főleg a sorozat gyártott tankok lesznek és az erőviszonyok is máshogy fognak kinézni mivel azok a lövegek lesznek a tankokon amik igazából is voltak, semmi fantázia meg un-realisztikus löveg. Csak egy löveg van ami kivétel és az a 105mmes a Tiger IIhöz de az balance miatt kell mivel muszáj volt berakni az IS-4et (amit valamiért nagyon hypeolnak és imádnak az oroszok annak ellenére hogy egy fail volt igazából). Jelenleg a prelimitary tank lista alapján a legnagyobb átütéssel rendelkező ágyúk a játkban németeknél a 128mmes oroszoknál meg a 122mmes D25T

Én örülök hogy kapunk egy csomó panzer III, IV, stug stb variánst a wotba az nem tetszik hogy bele van "mixelve" több típus egybe és a modulokkal nagyjából össze lehet állítani. Itt meg szépen elmehetünk a tier 1es Panzer IV Ctől aminek kemény 15mmes páncélja van a H kötényezett verzióig. Stugból is benne lesz a rövid 75mm ágyús verziója is ami nem sok játékban volt blitzkriegen kívül.

De a legjobban a történelemhűség a várós nekem, nem kell panzer IVel meg tigrissel post war tankokkal harcolni, nem lesz mid tierben gusztustalan OP KV-1s ami 122essel terrorizálhat, majd ha lesz kv-1s akkor annak a rövid kis 76mmese lesz és akkor pattogjon és még sorolhatnám.