37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
keneseig #3364 Mindenesetre nálam a grafika megüti a mércét.Remélem a játékélmény is ütni fogja. -
flashpointer2 #3363 jobb :P -
setchoo #3362 Na, ez már döfi!
0:55-től a bal satu! :D Ezt nagyon imádni fogom! -
twi452 #3361 3 nap alatt szerinted mennyi lesz? :D
és akkor egy találgatás, 3 nap múlva második fázis? :) -
flashpointer2 #3360 2100 megosztó, van esély :> -
#3359 Shared, csak hülyén írva... -
sulouos #3358 Mihogy? -
#3357 SERRD. -
sulouos #3356 6 új screenshot meg nyereményjáték:
http://warthunder.com/en/news/381-Tank-Packs-giveaway-and-new-screenshots-en -
flashpointer2 #3355 köszi, akkor van még értelme néha repülni egyet :)
-
sulouos #3354 Olvass, ne képeket nézegess! :D -
#3353 Vicces.. elég sok tankról wot-os kép van fenn :D -
Amaymon #3352 Úgy tervezik, hogy közös lesz. -
Nazarov77 #3351 Igen -
flashpointer2 #3350 A repcsis részben összeszedett ezüstlion közös lesz a tankos résszel? -
sulouos #3349 Tök jó cikkeket adtak ki az FTR-en a magyar páncélosokról (a History fül alatt még több hasonló cikk is van).
http://ftr.wot-news.com/2013/11/25/hungarian-armor-part-5-t-21-turan-i-development/ -
vajakos21 #3348 Ezek a lelkes vélemények :-) A negativokra is kiváncsi volnék azért.De titkot tudnak tartani -
Nazarov77 #3347 végre már
végül is: oroszok > rest of the world -
twi452 #3346 kikerült az angol változat is
http://warthunder.com/en/news/379-Closed-Beta-Test-Diaries-en -
Nazarov77 #3345 ha meg nem akkor marhaságokat beszélnek a tiwtch chaten
-
twi452 #3344 és ezt bárki hivatalosan megerősítette? :D
azt én is láttam, hogy valaki felkapta ezt de hogy honnan..:) -
Nazarov77 #3343 Orosz idő szerint este 8kor tényleg lesz tream, az nálunk 17:00
http://pl.twitch.tv/warthunder -
twi452 #3342 hivatalos fórumon meg elszabadult az ostobák pokla :D
ugye kiírták, hogy majd lehet számítani a jövőben stream-elésre is erre a gyökerek meg vannak győződve róla, hogy ma/most lesz aztán háborognak már :D -
Rue East #3341 hát én AB kívül meg nagyon nem látnák ilyeneket szívesen
Il-2 '46-ban se véletlenül voltak letiltva még a legtöbb külső nézetes szerveren is a "kreálmányok", komolyabb repmodellt nem lehet nekik szerkeszteni, egyszerűen nincsen semmi valós alapja...
(valamelyik szovjet proto gépre írták is anno a sturmovik fejlesztők, hogy a megadott gyári adatokkal a gép nem is tudott volna repülni) -
twi452 #3340 oroszul már van valami :)
http://warthunder.ru/ru/news/607-dnevniki-zakrytogo-beta-testirovaniya-ru -
Nazarov77 #3339 szerintem is -
sulouos #3338 Nem ide tartozik, de én ennek nem örülnék. Szerintem (vagy inkább számomra) jobban elfogadható ha ilyen okból betesznek pár "papír" repülőt (pl. Ta-183, vagy Go-229), mint hogy 3 nemzetnek ugyanaz legyen a fa vége, és maradjon az örökös F-86 kontra MiG-15 felállás. -
Sith #3337 A háború utáni tankoktól én nem félek annyira.
A repülőknél sem a 2vh a határ hanem jelenleg korea (ami Német/Japán ágon *opás mert nincs max tieres gépük, ezt amennyire hallottam úgy akarják orvosolni hogy háború utáni vasakat adnak nekik pld a japánoknak a amcsi f86 a "kelet németeknek" meg mig 15 pld) -
Nazarov77 #3336 Hát én úgy érzem azokkal a kínai képek tartalmi értéke több lesz mint amit ki fognak adni. -
sulouos #3335 Ne adj nekik ötleteket :D -
twi452 #3334 Szóval elvileg már ma 4-kor kapunk valami kis infót ugye? :)
mekkora trollkodás lenne ha kinyomnák azokat a kínai képeket azt csókolom :D -
Nazarov77 #3333 amúgy is hülyeség ez az egész korhatározás kifogás, cod meg bf is 16-18 év korhatárral van azt mégis ott játszik a kismillió 10+ éves :D -
flashpointer2 #3332 Akkor az elég sokmindent megmagyaráz a játékosállománnyal kapcsolatban :D
-
Nazarov77 #3331 Visszatérve a múltkori látszódó/nem látszódó legénységre a TDkben itt egy válasz:
It is a question of age restriction rating in the first place. And procedures are pretty complicated, believe me
Wotba is ezért nincs megcsinálva mert nem akarják feljebb vinni a korhatárt. -
sulouos #3330 Még most nézem, hogy a célkereszttől jobbra diszkréten kiírja, hogy milyen vastag az adott páncéllemez és hogy milyen szögben áll. -
sulouos #3329 Volt már rá példa, hogy Prokhorovka fasorban egy Object 704 a mellettem álló Tiger II előtt 3 méterre levő fát kidöntötte, és utána láttuk meg. És nem holmi lag miatt volt, mert se én, se a Tiger II, se a másik 2 csapattárs nem látta.
Az igromiri stream alapján amúgy spotolás nélkül is látható az ellenség. -
#3328 20-30 méterre levőt bőven észreveszed, mivel 50 méteres körben minden felspottolódik, még az is amit mondjuk egy szikla vagy ház miatt nem láthatnál. Rémes a láthatósági rendszere a wot-nak, és sok a bug is. Remélem WT-ben másképpen lesz, és a patchek javítani fogják az ismert hibákat, nem pedig csak újabb tartalmat löknek a birkáknak. -
joe38 #3327 Érdekes,mert kiírja egyből,hogy mi sérült,és ez jó.
Szerintem viszont pont az lenne jó,ha valaki normál látótávon belül van azt meg is lehessen látni,nem úgy mint a másik gémben ahol egy tőlem 20-30 m-re levő ellent nem vehetek észre,ami vicc,persze az álcázás más tészta,remélem azt itt hitelesebben megoldják. -
bigmano #3326 Megfelelő nagyságú pályánál nem zavar,látni kellene a játékmechanizmust hogy meg lehessen ítélni a piros körvonal fontosságát....
Ez pl érdekes:
-
BaleniX #3325 Hát igen, az a körvonalazás engem is elszomorított...
Remélem ki fogják venni, mert így nekünk se fog tetszeni, meg a WoT-os "kollégáknak" se mert koppintás gyanú lenne.